Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ!

 


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ!


«Μάλιστα σε δουλειά να βρισκόμαστε για να βαυκαλιζόμαστε ότι διαπραγματευόμαστε, να βολευόμαστε με το ότι δουλευόμαστε και εν τέλει να ακρωτηριαζόμαστε και να αυτοχειριαζόμαστε!

  Το τέλος εδώ, εκ προοιμίου, όπως πάντα και πάλι πριν απ’την αρχή θα’ρθεί! Αυτά τραβάς όταν αυτοκαταργείς την απλή Λογική και τα αυτονόητα στην Τουρκική Πολιτική!»



   Στοπ λοιπόν εδώ και τώρα, άλλο μην ευτελίζετε τούτη τη Χώρα! Το τι ζητάνε και το που το πάνε στα Ελληνοτουρκικά το ξέρετε καλά, εκτός αντί για μυαλά σο κρανίο σας κουβαλάτε κάτι άλλο με βαριά μυρουδιά! 

 

  Άλλοι επαίρονται και άλλοι ντρέπονται, φτάνει πια! Ετοιμαστείτε τουλάχιστον γι’αυτό που έρχεται, για να μη ντρέπεστε ή για ότι άλλο Ιστορικά έπεται! Όχι σε δουλειά να βρισκόμαστε, στο χρόνο να χανόμαστε και με ουτοπικές ελπίδες να πιστωνόμαστε! 61ος Γύρος, μύλος του Δον Κιχώτη, φαύλος κύκλος του θανάτου γύρος, δήθεν φίλος, Λύκος, λυσσασμένος σκύλος - αφιονισμένος σκύλος - . Γάιδαρος, μουλάρι …!  Μουλάρι, που του χρειάζεται αρκούδας στη μύτη  χαλινάρι, σαν το μόνο που του πάει, για να του το τραβάς κι’από τον πόνο να νογάει, όσα όφειλε κι’αδυνατεί να καταλάβει!



Τι να πούμε περί του ενδεδειγμένου πρακτέου «Κύριοι» ημεδαποί και αλλοδαποί, που να μην το’χουμε ήδη χιλιοπεί! Η κάθε σχέση μ’αυτούς έπρεπε προ πολλού να διακοπεί! Η Ελλάδα σαν Χώρα με 3.000 νησιά έπρεπε προ πολλού στον ΟΗΕ σαν Χώρα Νησιωτική να δηλωθεί και η Τουρκία σαν παράκτια Χώρα, μια και στην ουσία δεν έχει κανένα νησί σε χώρους που διεκδικεί, καθώς άλλα πολλά και συναφή, που κατά κόρον τόσα και τόσα χρόνια έχουμε πει! Μ’ένα από τα πρώτα πως στην Ένωσή της με την Ευρώπη, έπρεπε η Χώρα μας απ’την αρχή να εναντιωθεί κι’όχι να καταντήσει, όπως είχε καταντήσει παριστάνοντας τον πιο ένθερμό αυτής υποστηριχτή, καθιστάμενη περίγελως με την τακτική, που υποθάλπονταν αφελώς, από παράλληλη ευρωπαϊκή!

 



  Όμως μάθατε να μας πηγαίνετε από ντροπή σε ντροπή κι’αυτή η τακτική να σας γίνει συνδρόμου εμμονή στην υποχωρητική σας πολιτική, για να βλέπουμε τι; Το τέλος να’ρχεται πριν την αρχή, μέχρι η κατάλληλη ώρα για κείνους να’ρθεί και η ευκαιρία να τους δοθεί ή να τους χαριστεί, όπως στην ταλαίπωρη Κύπρο, που διαβιώνει προδομένη, σκλαβωμένη, διχοτομημένη κι’αλυσσοδεμένη πλησιάζοντας – έλεος – τα πενήντα (50) πλέον έτη! 

   Φτάνει ως εδώ, υπάρχουν λύσεις, γιατί ο Σατράπης που την Τουρκία Διοικεί έχει τόσο πλέον διεθνώς εκτεθεί, που άλλο στη λογική δεν χωρεί κι’ήρθε η στιγμή η Διεθνής γνώμη οριστικά ν’αποφανθεί και να εκδηλωθεί, γιατί ήδη είναι πολύ αργά ο λυσσασμένος σκύλος να συγκρατηθεί και ότι μόνο μια «φόλα» καλή για το καλό πρώτα της Τουρκίας και κατόπιν της Διεθνούς Κοινωνίας σ’εκείνον να σερβιριστεί!


  

 Όμως ωστόσο εσείς Έλληνες Ταγοί κόψτε εδώ και τώρα τον όποιο μ’αυτούς δεσμό, που κινδυνεύουμε να μας τον καταστήσετε «Γόρδιο Δεσμό» και «Βρόγχο» στο λαιμό, εκλιπαρώντας για έναν Μεγαλέξανδρο, ακόμα και στο παραμιλητό!

   Όσο για σας Ξένοι Μεγαλοταγοί, που υποτίθεται πως κουμαντάρετε τη Γη, ξυπνήστε επιτέλους, ξυπνήστε! Πόσα δείγματα θέλετε γι’αυτό το παραλλαγμένο σε άνθρωπο, ανθρωποειδές τέρας; Πόσα; Μετρήσατε τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του, σε Τουρκία και μη, τα θύματά του μήπως και τα κρίματα; Μετρήστε τα έστω και τώρα, έστω κι’αν είναι ήδη αργά! 

   Όμως το θέμα αυτό, το στατιστικό ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το, θα το πω έτσι ωμά, όπως στο νου μου’ρχεται με κατακλυσμό από συμπερασματικούς συνδέσμους, της μητέρας όλων των γλωσσών, της Αρχαίας Ελληνικής: «Αν τόσο απλά πράγματα κάποιοι δεν κατανοούν, άρα, ουν, ούκουν, ουκούν, τοιγάρτοι, τοιγαρούν, σημαίνει ότι τον Κόσμο Ανόητοι τον Κυβερνούν, που πάνω σε μια λεπτή κλωστή σχοινοβατούν, ρισκάροντας με την ανοχή, ενός των μεγαλύτερων ever τεράτων της Ανθρωπότητας!



   Λυπηθείτε μωρέ τουλάχιστον τους Τούρκους, που λιμοκτονούν πλέον και αφειδώς ρίχνονται στις φυλακές! Αυτά τα λέω γιατί αν δεν έχετε κατανοήσει ότι όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Χώρα αυτή, έχουν μεταλλαχθεί σε πρωτόγνωρης φρίκης εκτρώματα και ότι το εξπρές του Μεσονυχτίου, έχει μετατραπεί προ πολλού σε εξπρές του Μερονυχτίου, τότε και’ σεις και’ μεις είμαστε άξιοι της Μοίρας μας! Γιατί και η Μοίρα και η Ιστορία θυμώνουν όταν απ’τις αρχές, τις αξίες, τις επιταγές και τα διδάγματά τους ξεφεύγουμε είτε παθητικά, είτε ενεργητικά!


   Τώρα ας αναφερθούμε σε κάτι, που είναι αμαρτία να εκληφθεί σα λεπτομέρεια! Το Χρύσωμα δηλαδή του Χαπιού κι’ο ρόλος του Παπιού, επιπέδου Ελληνικού! Κωστίδη και λοιποί φτάνει το «χρύσωμα του χαπιού!» Μανώλη πριν πάθουμε όλοι «Πανώλη», πάψε την τόση για το θέμα φροντίδα, που γίνεται στην ψυχή μας «αγκίδα»! Δεν υφίσταται φωτός αχτίδα κι’ ελπίδα, το ξέρεις και’συ και οι άλλοι καλά, πάψτε λοιπόν τα χάπια τα χρυσά!  Ξέρουμε πως σε ναρκοπέδιο βιώνεις, όπου δύσκολα επιβιώνεις και την αξιοπρέπειά σου σώζεις! Όμως προσπάθησε όσο μπορείς τα προσχήματα τουλάχιστον να τηρείς! Κι’αν λέω κι’αν πρόκειται αναπόφευκτα να γίνεις «φερέφωνο» γίνε τουλάχιστον «εχέφρονο» και κράτα για πάρτη σου, στο θέμα τούτου του «Χρυσού Χαπιού» το ρόλο του «Παπιού!»



 Ο Μάρτης φτάνει και η δεύτερη συνάντηση με τους χαχόλους, η συνάντηση άκουσον του 62ου Γύρου έχει προγραμματισθεί εις Αθήνας εντός του Μαρτίου, όπου ο υποτιθέμενος «Μπόγιας» καραδοκεί, χωρίς σοβαρή σημασία να δίνει, στην αδιάλειπτη καθ'εκάστην στυγνή φοβέρα και απειλή, που καλά κρατεί! Ναι καλά κρατεί με βασικό συλλογικό σλόγκαν «Χάνοι προσέλθετε!» Όμως Κύριε Κωστίδη μου και λοιποί, πάψτε επιτέλους να μας δουλεύετε, γιατί αυτή η τακτική είναι ντροπή και μάλιστα ντροπή, ανοχική και προδοτική! Όσο για το timing, δε βάζω στοίχημα γιατί θα το χάσω! Στοιχηματίζω λοιπόν το κεφάλι μου, ότι θα γίνει προ της συνόδου κορυφής του Μαρτίου! Στοιχηματίζω το κεφάλι μου κι'ας χάσω!


   Σαν επιμύθιο σε τούτη τη γραφή αφήνω τούτες τις, από πόνο Εθνικό και Διεθνικό, γραμμές που απ’τον ψυχισμό μου σαν δάκρυ αποστάζουν, γι’αυτά που βλέπω κι’εκείνα που δυστυχώς αναπόφευκτα προσμένω: "Αυτή δεν είναι ανοχή, αυτή είναι υπερβολή! Υπερβολή σε διαστροφή, μέθυσου στην εξουσία, αλλοφρόνου και σχιζοφρενούς Ταγού, απείρων ελαττωματικών και προπαντός επιθετικών Ταμπού!   Εκείνο δε που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι το εξής! Άλλη φορά δεν είδατε παρόμοιο Ηγέτη σε Αμόκ και τις συνέπειες της μη έγκαιρης πρόληψης προς καταστολή αυτού ή μήπως οι κατασταλτικές σας δυνατότητες σήμερον, υπολείπονται  των τότε!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας