Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Μόρια - Μωρία - Τιμωρία!

 

Μόρια, Μωρία, Τιμωρία! 

*Προς Λέσβιους και Λεσβίες

το ανάγνωσμα πρόσχωμεν! 

*Διευκρίνιση: Το ξέρω πως είναι σκληρό, όμως μακάρι να μπορούσα, να είμαι ηπιότερος!

 «Πουληθήκατε, εξαγοραστήκατε, αλλοτριωθήκατε, τιμωρηθήκατε!»


Τα θέλατε και τα πάθατε, αλλά καλά να πάθετε! Τα θέλετε και τα τραβάτε, όμως πίσω δεν κοιτάτε!

   Αν δεν τα θέλατε δεν θα φτάνατε εδώ που φτάσατε και φυσικά που είστε ακόμα, να  μου το θυμάστε!

   Αλήθεια θυμάστε εκείνο το «χάπι το χρυσό» που λέγονταν βραβείο Νόμπελ φιλειρηνικό, που σας πήρε ολότελα το μυαλό;

   Το δόλωμα σαν «χάνοι το φάγατε», αλλά στη βουλιμία σας κατάπιατε μαζί και τη φάκα κι’εν τέλει όλα στη μάπα τα φάγατε!

   Γίνατε όλοι αλληλέγγυοι γιατί ήσασταν αφερέγγυοι, με πρώτες και καλύτερες τις Λεσβιακές Αρχές! Αλληλέγγυοι ναι του ατόπου και παραλόγου, συγχρόνως δε «έγκυοι» στην ανασφάλεια, τη δυστυχία και την εσχάτη προδοσία, που έμελλε λίγο αργότερα να γεννηθούν!

   Αβαντάροντας τί; Την πολιτική των ανοιχτών συνόρων του μεγαλύτερου καταλύτη -  ψεύτη - της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας και των ανεκδιήγητων Υπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής!

   Εκείνης της ομορφονιάς Τασίας, που της είχαν φύγει τα «τάσια» απ’τα σάλια! Ναι, εκείνης, που τους καμάρωνε «σα ρέγκες και


βακαλάους λιαστούς» στην ομόνοια, προσβλέποντας σε μια δόλια ενσωμάτωση αυτών στους νέους της Πατρίδας μας βλαστούς!

   Κι’ακόμα εκείνου του «Ιεροκήρυκα αγαθομούνη Γιατρού», με τη βαθιά ψυχή και το δήθεν οίκτο στην πρώτη γραμμή!

   Φτάνοντας στο σημείο να δεξιώνεστε μέχρι το μεγαλύτερο ever


λαμόγιο διακινητή - ιδρυτή και διαχειριστή της δολιότερης, βρωμερότερης και πιο άθλιας ΜΚΟ ERCI Αξιότιμο Κο Πάνο Μωραϊτη!

   Ναι τον Κο Πάνο Μωραϊτη που βράβευσε μέχρι ο ΑΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ κος Αποστολάκης! Έναν άνθρωπο που αυτοβούλως προσήλθε για τη σύλληψή του εκεί στον τόπο του εγκλήματος,


κατόπιν διεθνούς εντάλματος ευτελίζοντας αρχές , αξίες και θεσμούς συλλήβδην!

   «Σύλληψη – σύληση –» διαρκείας δυόμιση όλων κι’ολων μηνών και μετά το γνωστό παιχνιδάκι «φτου ξελευτερία και ξεφτίλα» φυσικά ομαδικά με τριάντα(30) ακόμα συλληφθέντες και προφυλακισθέντες συνεργάτες του!

   Κι’αυτά συνέβαιναν την ίδια ώρα, που πανηγυρικά δεχόσασταν και υποδεχόσασταν έναν πανάσχετο «λαοπρόβλητο» υποτιθέμενο Πρωθυπουργό, που αγνοούσε όχι μόνον το ότι η θάλασσα έχει σύνορα, αλλά ούτε ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί, που να χαθεί!

   Και όλα αυτά εσείς, ναι εσείς που προπηλακίσατε, λακτίσατε και


χτυπήσατε ανηλεώς Αστυνομικούς!

   Και τώρα, και τώρα το λόγο έχει και πάλι ο οίκτος! Ο οίκτος, που συνιστά τον πιο δόλιο «Δούρειο Ίππο», που 'σεις πρώτοι συντελέσατε στην κατασκευή του, καθιστώντας τους εαυτούς σας, αφελώς ίσως μα ιδιοτελώς, αρωγούς των Τουρκικών επιδιώξεων, σε μια ίσως αθέλητη «εσχάτη προδοσία!»

   «Εσχάτη Προδοσία» μη συναισθανόμενοι το αυτονόητο «το τι θα συμβεί σε περίπτωση σύρραξης, όταν οι 13.000 μουσουλμάνοι – τζιχαντιστές θα σας σφάξουν σαν τα πρόβατα, στην πιο δίκαια θυσία, ναι δίκαια θυσία, προσφορά στον Προφήτη τους Μωάμεθ και το Θεό τους Αλλάχ αλαλάζοντας τη φράση “Allah Akbar”, ο Αλλάχ είναι Μεγάλος!

   Όσο για σας τους σύγχρονους διαχειριστές των Μοιρών και των τειχών μας, σας το υπογραμμίζω «θα καταντήσετε τούτη τη Χώρα, μια απέραντη Μόρια κι’ακόμα Σπιναλόγκα μολυσμένων, όχι με λέπρα, αλλά με χλέπα, ενός μιασματικού και θανατηφόρου Ιού,

χειρότερου του Κορωνοϊού! Κι’αυτό γιατί ενεργείτε απλά για τα μάτια, εξακολουθώντας να κάνετε την Ελλάδα κομμάτια!

   Όσο για σας τους εμπόρους του συναισθήματος δημοσιογραφίσκοι, που περιγράφετε αυτό που στη Μόρια γίνεται σε τρίτο πρόσωπο «καταστράφηκε ολοσχερώς … ή κάηκε η Μόρια κτλ» λες κι’από μόνο του έγινε ή από «Πύρινο Μάννα εξ’ουρανού, που ο Αλλάχ έριξε!»

   Κωφεύοντας στους μαζικούς αλαλαγμούς “Bye Bye Moria” που


οι πυρπολητές τραγουδούσαν την ίδια ώρα, που κάποιοι και δυστυχώς πολλοί «μαλάκες» τους συμπονούσαν και τους ευλογούσαν!

    Και όλα αυτά, μετά από τόσα μαθήματα, που έπρεπε όλους να σας διδάξουν χωρίς ίχνος αμφιβολίας για την ακολουθούμενη απ’αυτούς πάγια τακτική «Του Εκβιασμού, του Συναισθηματισμού και του Εκφυλισμού!»

   Την ίδια ώρα που κάποιοι φώναζαν κι’ανάμεσα και’γώ, ότι η ακολουθούμενη στο θέμα πολιτική έναντι της δολιότατης τακτικής επιβάλλεται να είναι εκείνη, που περικλείεται στη φράση «Πας μη επιθυμητός, όχι απλά ανεπιθύμητος, αλλά Εχθρός!»

   Λυπάμαι που φαίνομαι, για μια ακόμα φορά σκληρός, αλλά εδώ που φτάσαμε, εκτιμώ, ότι δε γίνεται αλλιώς!

   Γιατί κάποτε να μου το θυμηθείτε, ότι όλοι ετούτοι οι της εξουσίας δόλιοι, αφελείς και πονηροί, ένα θα λένε μ’ένα στόμα και μια φωνή, γι’αυτή τη δύσμοιρη Χώρα «Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα!»

                                                                                                                                                                              Με Τιμή

                                                           Σπύρος Κίκερης.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας