Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

   


 Προσφυγομεταναστευτικό Ελλάδος και πάσης Ευρώπης!

«Νέα Πρωτόκολλα! Τόμπολα!»

Ξέρει αλήθεια κανείς, κανένα πόλεμο, που να διεξάγεται τώρα;

Σα δε Ντρεπόμαστε, λέω εγώ! Σα δε ντρεπόμαστε! Σε δουλειά δηλαδή,να Βρισκόμαστε;

   Το μάθατε αλλάζουν τα πρωτόκολλα υποδοχής προσφύγων – μεταναστών και σια! Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν, ποιοι αποτυγχάνουν στα νέα πρωτόκολλα; «Τόμπολα!» 

   Οι χώρες λέει πρώτης υποδοχής, θα ζητάνε βοήθεια αλληλεγγύης! Από ποιους; Μα προφανώς απ’τους «αλληλέγγυους!» Όχι από την


Commission τώρα λένε, οπότε το λύσαμε το πρόβλημα! Το πρόβλημα που του έχει φύγει το προ και έμεινε μόνο το «βλήμα» και τι Βλήμα, Βλήμα καραμπινάτο!

   Φτάνει πια «Κύριοι» συνέλθετε! Κάθε αναφορά σας στο θέμα αυτό συνεπάγεται μήνυμα, μήνυμα πρόσκλησης, πρέπει επιτέλους κάποτε να το καταλάβετε! 

Εκεί που φτάσαμε μόνο μια ανακοίνωση θα είχε νόημα :" Τέρμα το πρόσχημα του ασύλου, ομού μετά του  ασύδοτου της Μεταναστευτικής τακτικής!  Αντί αυτών, άμεση ενεργοποίηση του Ασπίλου της Ευρωπαϊκής Δομής! Τέρμα οι εκβιασμοί συναισθηματικής επίκλησης!! Τέρμα, τέρμα!!!


   Οι πύλες της Ευρώπης κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα! Κλείνουν ερμητικώς και στο εξής πας μη επιθυμητός εχθρός, οι Δούρειοι Ίπποι και οι Προδότες θα παταχθούν ανηλεώς!

   Φτάνει πια «Κύριοι» συνέλθετε, Enough is Enough, Enough γιατί κινδυνεύουμε να σιχαθούμε τον τόπο που γεννηθήκαμε, που ανδρωθήκαμε, που σκληρά εργασθήκαμε να ορθοποδήσουμε και από τα συντρίμμια να ξαναχτίσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας