Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!
   «Όταν τα Επουράνια κάνουμε εγκόσμια, Θεία παραβιάζουμε Πρωτόκολλα!»
   Η Υποδοχή του Αγίου Φωτός με «Τιμές Αρχηγού Κράτους!!!»
Καλά σας ακούγεται; Για όσους καλά ακούγεται, ομολογώ να
αναγουλιάσω μου’ρχεται! Ν’αναλύσω ή μήπως να ονοματίσω; Φοβάμαι μήπως ιεροσυλήσω και το στόμα μου μολύνω!
   Είπα να σεβαστώ τις μέρες και να σιωπήσω, όμως δε γίνεται τη συνείδησή μου κινδυνεύω να ξεσκίσω, γι’αυτό θα προχωρήσω κάνοντας έκκληση στο Θεό, σ’αντιδιαστολή του ρμ’ ψαλμού του Δαυίδ «Θου Κύριε φυλακήν τω στοματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου! Την καρδίαν
μου μην εκκλίναι εις λόγους πονηρίας του προφασίζεσθαι προφάσεις εν αμαρτίαις! Συν ανθρώποις εργαζομένοις την ανομίαν και ου μη συνδυάσω μετά των εκλεκτών αυτών!»
   Απ΄ότι καταλάβατε και θα αιτιολογήσω και θα ονοματίσω και θα στιγματίσω, μ’ένα απλό και μόνον επιχείρημα! Δηλαδή η υποδοχή της αφ’εαυτής αφής της Παναγιωτάτης Φλογός, εκ του Παναγιωτάτου Τάφου θα
γίνει όπως ακριβώς γίνονταν και γίνεται στις υποδοχές των Γιαρουζέλσκι, ,Καντάφι, Έβο Μοράλες, Μαδούρου και σία; Για να μην προχωρήσω σε υπερσύγχρονα ονόματα Δημοκρατικών μιασμάτων, αίσχους και αισχύνης, όμως αδιαμφισβητήτως αποδεδειγμένων «κοινοβουλευτικών» απολυταρχικών συνειδήσεων!
   Έλεος Κύριοι, έλεος ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο τραγέλαφος, αυτή η ταπείνωση της Ιερής φλόγας, αυτό το αίσχος προβολής δολίων και προσβολής Ιερών και Οσίων!
   Η Εκκλησία τι κάνει; Η Ιερά σύνοδος τι; Το Πατριαρχείο τέλος πάντων, κάποιος ας ενδιαφερθεί γι’αυτή την κατάντια, αυτή την αίσχιστη του Θείου προσβολή, αυτό το όνειδος, αυτό το αμάρτημα, αυτό το ανοσιούργημα!
   Όμως αντί κάτι τέτοιο να κάνουν οι Άγιοι Πατέρες, αρέσκονται συμμετέχοντας πανηγυρικά σε τελετές ταπείνωσης, σαν θύματα δολίων  ανελέητων, καπηλευτών, Φαρισαϊκών κανόνων και Αρχών!
   Κι’αυτό γιατί απόλυτα πιστεύω ναι, το ότι «Όταν τα Επουράνια
κάνουμε Εγκόσμια, Θεία παραβλέπουμε Πρωτόκολλα» κι’ακόμα Κύριοι Έλληνες «Όταν τα επουράνια κάνουμε εγκόσμια, συνθλίβομαι συντρίβοντας ρεκόρ Παγκόσμια!


                                              Με Τιμή
                                         Σπύρος Κίκερης.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας