Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ!


Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ! 
   *Μ’αφορμή την προσφορά της Άλκηστις, στους "Ελεύθερους Πολιορκημένους Αθηναίους" και τους "Θιγμένους Κομματοπληγμένους!"
"Κε Πρωθυπουργέ Προσοχή στην Αυλή! "
   Εκτιμώ ότι η από φορτηγού συναυλία, αρχικά εκλήφθηκε σαν «αθωότητα», που κάποιος αφελής ή αυλοκόλαξ σας την εισηγήθηκε! Όμως απ’ότι είδατε και καταλάβατε σε ασχήμια, αν όχι απρέπεια εξελίχθηκε! 
   Νομίζω πως δεν το περιμένατε γι’αυτό και σας συνιστώ καλύτερη προνοητικότητα σ’αυτό που γλοιώδες λέγεται! Μια και αυτό είναι το μεγαλύτερο και πιο ύπουλο τέρας, «τυφώνα» θα το ονόμαζα! 
   Ξέρετε "Τυφώνας" ήταν το τέρας με τα 100 κεφάλια δρακόντων
και το μισό του σώματός του από πλήθος φιδιών, που μέχρι το Δία νίκησε! Είναι το ίδιο τέρας, που στον περίγυρο Ηγετών όλων των εποχών περιφέρεται, κατατρώγοντας ύπουλα και αδηφάγα την όποια τους καλοπροαίρεση και ιδανικότητα!
    Και μη ξεχνάτε του Ιούδα το φιλί εκκολάφθηκε στου Χριστού την αυλή! Και επειδή απόλυτα θα πρέπει να το κατανοήσετε, έστω κατόπιν εορτής, θα σας εξηγήσω πως ακριβώς έγινε! 
   Σας το είπε κάποιος, το αποδεχθήκατε μετά από λίγη ή καθόλου σκέψη! Εκείνος στη χαρά της αποδοχής έτρεξε αλαφιασμένος βροντοφωνάζοντας το επερχόμενο γεγονός συνεγείροντας, Φαρισαίους και Αρουραίους!
    Εκείνοι έτρεξαν στα τηλέφωνα προσκαλώντας τουλάχιστον από πέντε κολλητούς ο καθένας, εκμυστερευόμενοι ένα "περιστατικό" που το'ξεραν μόνο δέκα πέντε (15) το πολύ σ'όλη τη Χώρα!
   Και για να μην αδικήσουμε κανέναν, ίσως ο Δήμαρχος, που ναι μεν επαινείται για τη ψυχαγωγική ιδέα των "ελεύθερων πολιορκημένων" Δημοτών του, ίσως λέω αυτός να έκανε την πρόταση, θεωρώντας τη απέρριτη και αθώα, όμως έγινε όπως εξελίχθηκε ηθικός αυτουργός και εσείς Κε Πρωθυπουργέ συνεργός σ'ένα ατόπημα! 
   Γιατί από τη μια κάποιοι συνεγέρθηκαν από τους Δημοτικούς, κάποιοι από τους Μαξιμουικούς και έγινε το έλα να δεις! Ναι το έλα να δεις, για να δοθεί σε κάθε "χλέπα" και "λέχρα" το δικαίωμα να βγάλει τα ιδεοληπτικά του εσώψυχα τα εμμετικά, ενθυμούμενος τα άλλοτε παιανίζοντα νταούλια με τους χορούς στην "αγορα!"
   Παραθέτω παρακάτω τους φορείς της Χολής, από  της "Κραουνάκηας" εκβολή αυτής (25 Απριλίου στις 2:04 μ.μ.) · 
"Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν
φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω Δημιουργους, Μουσικους, Συγγραφεις, Εικαστικους.
Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν την Αλκηστη. Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις Πραξεις του. ΚΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ"
   *Όσο για τον τρόπο γραφής και το ανορθόγραφο, ίσως να ήταν θολωμένος ο άνθρωπος ή τόσα γράμματα να ξέρει! Φυσικά και του απάντησα δημόσια! Ορίστε πως: "Πολύ χαμηλά κατεβήκαμε σήμερα, ας ανέβουμε λίγο ψηλότερα! Ο Κος Κραουνάκης διαμαρτυρήθηκε για τη Διέλευση Άλκηστις εξ' Ηρώδου Αττικού! Τί να πει κανείς γι'αυτόν; Τί να πει; Που μόνο το περιτύλιγμά του φτάνει, δηλαδή βρωμάει! Τί να πει κανείς γι'αυτόν; Τί να πει; Σκέψου και μέσα του να μπει!"
   Προηγήθηκε βέβαια του Καλλιτέχνη ο "Πολιτευτής", αλίμονο, πιο εύθικτος Κομουνιστής και ευέξαπτος απ'ότι φάνηκε! Με τί ασχολούμαι Θεέ μου, με τί; Δείτε λοιπόν τι έγραψε ο άνθρωπος, καμαρώστε τον, απολαύστε τον, γλεντήστε τον: "Εικονα ντροπης!
Εμεις μενουμε σπιτι έχοντας αυγά και καλάθια,και ο μαλάκας που το παιζει πρωθυπουργός, γραφει σταρχιδια του τα πάντα .... Ολα για την επικοινωνια! Στην βουλη δεν τολμαει να παει να απαντησει για τα βαουτσερ της αρπαχτης, στο σοου ειναι πρωτος ...."
   Ιδού και η απάντησή μου! Με τί ασχολούμαι Θεέ μου με τί; :"Ηλίας Γρηγόρης, πρώην υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αχαϊας! Παραδίδει δωρεάν τηλεμαθήματα Βωμολοχίας, Οχετολογίας, Πολακηλογίας και εν γένει Σλαγκολογίας!
Στις άλλες εκλογές "παμψηφεί" Αλί! Λάθος το Αλή - με ήτα από το
γνωστό τρισύλλαβο -"Αλήτη" χωρίς το τη - για να μη σου μοιάσουμε!
Κι'αυτό, μπας και ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο "απόπατος" από την κόπρο του "Αυγεία" και γίνει τόπος με εχέγγυα κι'ελπίδα!

   Την ελεεινή ανάρτηση βωμολοχίας ακολούθησε χαμός, που είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του Ελεεινού από τα κομματικά δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ!
    Τέλος παρατίθεται και η απολογία της Άλκηστις που είχε την ατυχία το τρίωρο ξελαρύγγιασμά της, να μετατραπεί σε τρίλεπτο χάρη των ανιδιοτελών κατηγόρων!
   Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη μιλώντας στο OPEN TV και τη Νίκη Λυμπεράκη, είπε για τις επικρίσεις αναφορικά με τη συναυλία της: «Δεν φανταζόμουν αυτές τις αντιδράσεις. Οταν σκέφτηκα αυτή την ιδέα για τη συναυλία και την πρότεινα στον δήμαρχο Αθηναίων για να την κάνουμε με όλα τα μέτρα προφύλαξης 
   ήταν κάτι που βγήκε, πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου. Ηταν
μια ιδέα να περάσει η μουσική σαν αεράκι μέσα από τα παράθυρα, τα μπαλκόνια, τις πόρτες και να δώσει λίγη χαρά και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας.
   Ηταν το δικό μου ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, σε όλους όσοι μας βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθούμε στη ζωή αυτές τις 45 ημέρες που ήμουν κι εγώ μέσα στο σπίτι. Ηταν ένα μικρό δώρο στους συμπολίτες μου που άντεξαν και αντέχουν μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό».
    Ουδέν έτερο από το Αττικό μέτωπο! Καλό Μήνα
                                                                      Με Τιμή
                                                                   Σπύρος Κίκερης.

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας