Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

"ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!Ι

Σπύρου Κίκερη.

«ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
Τούρκοι> Σελτζούκοι> Ούννοι> Όνοι!

"Εισβολή στη Συρία – Εξελίξεις – Συνέπειες!"
«Έτσι που τα Κατάφερες Παλιάνθρωπε!»

   Οι πρώτες εικόνες τραγικές! Άγριες εν ψυχρώ σφαγές! Άμαχοι,
Ορφάνια, Προσφυγιά, κοντολογίς Γενοκτονία για μια ακόμα φορά!
   Αν μάτια έχει ο Θεός, πρέπει επιτέλους να’ρθει η δικιά τους σειρά!
   Δεν πρόκειται για πολιτισμένο, σύγχρονο κόσμο, πρόκειται για Λαϊκό συνονθύλευμα οπισθοδρομικό, βάρβαρο, φρικιαστικό και μη κοινωνικοποιημένο απ’το DNA του!
   Πόλεμος Οκτωβρίου του 2019, εισβολή Χώρας του ΝΑΤΟ κι’εκκολαπτόμενης Ευρωπαϊκής, με σύγχρονες υποτίθεται αρχές και κανόνες πολέμου! Έλεος, Θεέ μου Έλεος! Μπροστά οι «κατσαπλιάδες» οι «πληρωμένοι φονιάδες, «οι Γενίτσαροι» για μια ακόμα φορά και πίσω οι ορδές!
   Για ποιες συμβάσεις συνθήκης Γενεύης, να μιλήσουμε, για ποιους κανόνες, για ποιες ταυτότητες κατοχύρωσης, της αξιοπρέπειας αιχμαλώτων (3η Συνθήκη Γενεύης), για ποιο σεβασμό δικαιωμάτων; Το μόνο που κοίταζα περιφρονητικά το 1974, όταν δεμένος ήμουν σ'ένα πολεμικό αεεροπλάνο και'κει έτρωγα, ήταν οι δύο ταυτότητες Συνθήκης Γενεύης, που είχα πάνω μου, και κάτι Τούρκικα λεφτά, που μου είχαν δώσει από το Γραφείο Πληροφοριών!
   Ας αποτελέσει δίδαγμα η συμπεριφορά τους, γιατί έχει γυρίσματα η Ιστορία! Γυρίσματα που δύσκολα κανείς φαντάζεται, κι’αν είναι πάνω στο καλάμι, ουδέποτε! Γυρίσματα για τους γνώστες αυτής! 
   Ποιος ξέρει τα «λοίσθια», γι’αυτούς μπορεί να ξανάρθουν, μπορεί ήδη να μην είναι πολύ μακριά, όπως τότε, το 1918 και το 1920! Τότε που οι ανιστόρητοι και υποτίθεται «καλλιεργημένοι Ευρωπαίοι σύμμαχοί» μας, αντί να τους δώσουν τη «Χαριστική βολή», τους έδωσαν το «φιλί της Ζωής», για να γευτούμε επί των ημερών μας, όσα γευόμαστε! Ναι όσα γευόμαστε και να συμπεριφέρονται σαν οιονεί ελεύθεροι στις βάρβαρες βουλήσεις τους και σαν οι μόνοι του πλανήτη "Αφέντες και Άτλαντες"
   Λες και δεν πέρασαν από πάνω τους, η Αλεξανδρινή Αυτοκρατορία, η Ρωμαϊκή και η Βυζαντινή, αφήνοντας τα σκουλήκια και τρωκτικά να υπάρχουν!

   Όμως τα γυρίσματα ήρθαν νωρίς!
   Οι άμοιροι Κούρδοι, μπρος στην απελπισία τους, μετά και το ξεπούλημα αυτού του 45ου ανεκδιήγητου Προέδρου των ΗΠΑ,
ζήτησαν βοήθεια από τον Άσαντ, που ούτε για κατούρημα δεν πάει χωρίς να ρωτήσει τον πατερούλη του Πούτιν! Και τώρα τι γίνεται; Ήδη σήμερα 14/10/2019, άρχισε  το βρωμόσκυλο να επικαλείται τη βοήθεια του ΝΑΤΟ!

   Έτσι που τα κατάφερες Παλιάνθρωπε!
   Έτσι που τα κατάφερες, επαίτης θα καταστείς κι’όχι νικητής!
   Μάταια για βοήθεια θα εκλιπαρείς, αλλά από πουθενά δεν πρόκειται, άπιστε να τη βρεις! Βοήθεια από το ΝΑΤΟ τώρα ζητάς, οι καταδίκες των μελών του για σένα ήδη σαν Σαρκοφάγα Όρνεα αιωρούνται πάνω απ’το κεφάλι σου!
   Το καλάμι σαν καβαλάς, με το μυαλό σου όπου θες πετάς, όμως όταν έρθει η ώρα της προσγείωσης τα μούτρα σου τα σπας! Μάθε και κάτι, που είμαι σίγουρος, ότι κανείς των συμβούλων σου δεν τόλμησε να σου πει:
   «Οι συνεδριάσεις του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου του ΝΑΤΟ, που ,υπογραμμίζεται ότι συνιστά Αμυντικό Οργανισμό,
πραγματοποιούνται υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και όταν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, δύο οι προϋποθέσεις, αυτή της ομοφωνίας και φυσικά της απόλυτης συμφωνίας!
   Δηλαδή δεν υφίσταται καμία ψηφοφορία ή απόφαση με πλειοψηφία. Κάθε έθνος εκπροσωπείται στο τραπέζι του Συμβουλίου ή σε οποιαδήποτε από τις δευτερεύουσες επιτροπές στις οποίες διατηρεί την πλήρη κυριαρχία και την ευθύνη για τις δικές της αποφάσεις.
   Άρα το Βέτο στο ΝΑΤΟ, ανήκει σε ΌΛΟΥΣ παλιάνθρωπε, ανιστόρητε, αναχρονιστή κι’αιθεροβάμονα μακελάρη!
   Επικαλέστηκες το άρθρο 5 της συμφωνίας του ΝΑΤΟ, "το ένας για όλους και όλοι για έναν!" Ξέχασες ή αγνοείς, οτι το άρθρο ισχύει για χώρα που δέχεται εισβολή ή επίθεση, όχι για χώρα που επιχειρεί εισβολή ή επίθεση, μέθυσε! Πρόσεξε λοιπόν μην είσαι η πρώτη χώρα που θα αποβληθεί από το ΝΑΤΟ στα 70 χρόνια ύπαρξής του! Πρόσεξε δε ιδιαίτερα μήπως όλοι πέσουν πάνω σου σαν τ'άγρια κοράκια, σ'εφαρμογή του άρθρου 5, σε περίπτωσης επίθεσης στην Ελλάδα!
   Το «φίδι» απ’την τρύπα μόνο σου θα βγάλεις, όμως σε προειδοποιώ, δεν θα προλάβεις! Σκέψου μόνο πόσους μεγάλους πολέμους έκανε το βρωμοέθνος σου των γενοκτονιών με τους Ρώσους και τρέμε Παλιάνθρωπε! Γιατί η Ιστορία δε σε δίδαξε ότι «Ηγέτες» του δικού σου φυράματος το λάκκο τους μόνοι σκάβουνε!
   Η Αρχή του τέλους σου φτάνει και η Θεία Μήνις γι’αυτά, που έχει το Έθνος σου κάνει και κάνεις, από κοινού θα σας κάψει!

ΣΧΟΛΙΑ στο :https://www.facebook.com/sryros.kikeris/posts/2620857437981571