Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΗ "ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ "ΠΛΑΝΗΑΡΧΗ!"

Σπύρου Κίκερη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΗ «ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ»
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ «ΠΛΑΝΗΑΡΧΗ!
*Μ'αφορμή την εισβολή του πρώτου
 στη Συρία στις 9/10/2019!
Καθώς τις κωμικοτραγικές παλινωδίες
του μακράν χειρότερου Προέδρου ΗΠΑ, ever!
Ντόναλντ "Ντακ!" 
Τραμπ, ήθελα να πω!
Ερντογάν και Τραμπ!
«Παρ’τον έναν και χτύπα τον άλλο
τον μικρό και τον μεγάλο!

   Τώρα ποιον εννοούμε μικρό και ποιον μεγάλο, εύκολα θα καταλάβετε, όπως και να’χει δίχως άλλο!
   Ακούμε βαθυγνώστες να προσπαθούν να εξηγήσουν τ’ανεξήγητα! Τη στρατηγικότητα του Ερντογάν για παράδειγμα και τ’απώτερα σχέδιά του, μέσω αναλύσεως των εγκεφαλικών του γρίφων!
   Τρίχες, τρίχες κατσαρές! Προσωπικά έχω γράψει και αποδείξει
με επιχειρήματα ότι πρόκειται για μέθυσο, κατά συνέπεια απρόβλεπτο, με το χειρότερο μεθύσι ever, τη μέθη της Εξουσίας!
   Το τελευταίο μήνυμα που παίρνει απ’τον θολωμένο του εγκέφαλο, είναι αυτό του «Στρατηλάτη!» Έχουμε πει προ πολλού σε ποιον αιώνα ζει, τα είπαμε και τα ξαναείπαμε, ίσως δεν πείσαμε! Ξέρει και με το μυαλό του, στην εποχή και την κατάσταση που βρίσκεται, έχει δίκιο! Ξέρει δηλαδή απ’τα αραχνιασμένα βιβλία, ότι στην Ιστορία δεν γράφεσαι αν Στρατιωτικούς άθλους δεν έχεις!
   Αγνοεί ο «καημένος» ότι και η Ιστορία όπως τα πάντα, ρεί, εξελίσσεται δηλαδή, το ίδιο και οι Ιστορικοί! Ναι γιατί απλά είναι
μακράν πίσω της εποχής μας, μακράν τουλάχιστον εφτά (7) με οχτώ (8) Αιώνες! 
   Άιντε ας τον κρίνουμε επιεικέστερα πριν μεταπηδήσουμε, στον άλλο το μεγάλο! Ας πούμε ότι αυτός ο μέθυσος ζει στην εποχή των Western! Έ λοιπόν γιατί κι’αυτός να μη το παίξει Easterner; Εasterner μέσης Ανατολής και Ανατολικής Μεσογείου;
    Όσο για τον Μεγάλο «Πλανητάρχη» ακούμε έγκριτους, δε λέω, αναλυτές, ματαίως να προσπαθούν να εξηγήσουν, τούτο το
φαινόμενο των κομπασμών, των παλινωδιών και των μηχανορραφιών, τούτο το πράμα!
   Αργά ξυπνήσατε Κύριοι, αργά, πολύ αργά! Λυπάμαι που το λέω αλλά όταν εσείς πηγαίνατε κάποιοι άλλοι γύριζαν! Χαρακτηρίζοντας τον Τραμπ, ακόμα και πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, όχι σαν  Πλανήτη ν’ άρχει, αλλά σαν της «Πλάνης ν’άρχει!» 
   Προσωπικά έγραψα, κατά κόρον, ότι ο άνθρωπος ήρθε, για ν’αποποιηθούν οι ΗΠΑ, το μεγαλύτερο τίτλο, που ποτέ η Ανθρωπότητα χάρισε σε Ταγούς! Κι’ακόμη ότι ο Άνθρωπος αυτός ήρθε για να μικρύνει ραγδαία την Αμερική, το κύρος της και την υπόστασή της! Το τραγικό; Αιτιολογώντας απόλυτα τα πως και τα γιατί!
   Συμπερασματικά, θεωρώ Αμφοτέρους και τον Μέθυσο « Χουντοκράτη - Στρατηλάτη» και τον Άξεστο και Κωμικοτραγικό
«Πλανητάρχη - Πλανηάρχη» άκρως επικίνδυνους για τη Διεθνή Ειρήνη, λόγω της αλαζονείας τους, της φιλαυτίας τους, της βλακείας τους, του αναχρονισμού τους  του κομπασμού τους και των συνδρόμων, που ελλοχεύουν στις αρρωστημένες ψυχές τους!
   Το να πουλάς πορτοκαλάδες στα γήπεδα στα 15 και στα 16 και να το ξεχνάς, θέλοντας χρυσοστόλιστα παλάτια 1.200 δωματίων, σαν το Μίδα! Το να σκοτώνεις διαμαρτυρόμενους για να παραμείνεις τρομοκρατώντας στην εξουσία! Το να βιάζεις την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, η Ιστορία δεν το ξεχνά, ούτε της όποιας διάστασης Θεός του Δικαίου!
   Για τον Νάνο Μεγάλο! Του’τυχαν δυο κακά! Πρώτον ο διαφθείρων τους πάντες και τα πάντα άμετρος πλούτος, που για να τον αποκτήσεις ή πρέπει να’σαι ξέχωρα τυχερός – σπάνιο πράγμα – ή τ’αρνητικά σου να υπερτερούν, κατά κράτος των όποιων θετικών σου! 
   Αφού φτάσεις εκεί πνίγεσαι στους γλοιώδεις, τους χαμερπείς και τους οσφυοκάμπτες, τους κατά συρροή και εξακολούθηση γιέσμεν (Yes Men) περίοικους, που σε κάνουν αργά ή γρήγορα να πιστεύεις ότι έχεις το αλάθητο, κατ’ελάχιστον, όσο κανένας επίγειος, υιοθετώντας εν τέλει αναπόφευκτα  την αντίληψη ότι δεν είσαι κοινός θνητός, αλλά υπέρτερης υπόστασης και προδιαγραφής!
   Τώρα αν το διάβα σου, επιφυλάσσει να γίνεις και «Πλανητάρχης», τότε θ’αρχίσεις να ξηλώνεις τον έναν μετά τον άλλον, τους συμβούλους σου, μη μπορώντας ν’αντέξεις τις όποιες απόψεις δεν είναι σύμφωνες με τη «σοφία» σου, που επικαλέστηκες, αδιάντροπε, στις τελευταίες σου κυκλοθυμικές δηλώσεις σου για τον Ερντογάν και τα αισχρά και αρρωστημένα του δρώμενα! 
   Όσο για τη "Νορμανδία" ανιστόρητε, που αναφέρθηκες στην τελευταία σου δήλωση για τους Κούρδους, είναι ντροπή! Γιατί εκείνοι πάντα ήταν στην ουσία υπόδουλοι των Τούρκων! Των Τούρκων που πρέπει να διαβάσεις και'συ και κάποιοι Ευρωπαίοι Ηγετίσκοι το ρόλο τους και στον Πρώτο και στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, που δεν αποδέχθηκαν ούτε να καταδικάσουν την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, αποπέποντας τουλάχιστον τους Γερμανούς διπλωμάτες απ'τη χώρα τους, που τους ζητήθηκε από τις Συμμαχικές Δυνάμεις!
      Και είναι κρίμα να εγκαταλείψετε έναν Λαό, που του έχετε υποσχεθεί τα πάντα, έναν Λαό που έχει υποστεί τα πάντα, από τους Πέρσες και κυρίως τους Τούρκους, αφήνοντάς ελεύθερους τους τελευταίους σε μια ακόμη γενοκτονία, μην εκτιμώντας ούτε τ’όνομά τους, που προέρχεται από το Περσικό Κουρτ που σημαίνει Ήρωας!
   Συνοψιζοντας, Άξιότιμε Κε "Πλανηάρχη" είχες την ατυχία να εναγκαλιστείς μ'εναν των μεγαλύτερων διαφορέων των ανθρώπων, το "Χρήμα" καθώς να επιλεγείς από λάθος ή μηχανορραφώντας για του ανυπέρβλητου βάρους του "Χρίσματος" της μακράν μεγαλύτερης δύναμης του σύγχρονου κόσμου, μ'αποτέλεσμα ν'αποτρελαθείς απολύτως!
   Εκείθεν κάνω βαθύτατη έκκληση στους Θεσμούς των ΗΠΑ, ν’αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως στο παρελθόν με άλλους Προέδρους έπραξαν, εκπληρώνοντας το καθήκον τους, προς τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την Ελευθερία! Ακόμη τον πανέξυπνο Ηγέτη της Ρωσίας Πούτιν – όσους ενδοιασμούς κι’αν έχω για τα εσώψυχά του, να σκεφτεί βαθύτερα και καλύτερα, θέτοντας φραγμούς σε επικίνδυνους φρενοβλαβείς και μέθυσους, προς το καλό της Ανθρωπότητας! Αν έτσι ενεργήσει, ίσως η ανθρωπότης εκχωρήσει σ’εκείνον τον υπό αμφισβήτηση τίτλο των Προέδρων ΗΠΑ!
   Και το κερασάκι στην τούρτα για το Χουντάνθρωπο, τερατόμορφο Ερντογάν, μετά τα αστεία  αμφιλεγόμενα, ανακοινωθέντα και το βέτο, που πρόβαλε για μη ψήφισμα καταδίκης στον ΟΗΕ!

   Σκότωνε Φονιά και Τρομοκράτη!
   Χρύσωσε το χάπι με αίμα και με άχτι! Δημόσια θα το πιεις να το θυμάσαι κι’ούτε ο Θεός, ούτε ο Αλλάχ Θα σε προλάβει!
   783.562 Τ. Χμ καλύπτει, η βρωμοχώρα σου και δε σε φτάνουν! 470.000 Τ. Χμ, οι δέκα χώρες των Βαλκανίων και τις φτάνουν! Το «χάπι» να θυμάσαι μην ξεχάσεις! Σ’αρέσει, δε σ’αρέσει θα το
πάρεις! Η Αρχή του τέλους του Σαντάμ Χουσεΐν, του Γείτονά σου  ήταν η εισβολή και η κατάληψη του Κουβέιτ!
   Καμάρωσε αλήτη τους συναδέλφους σου κι’ανάμεινε τη σειρά σου, παλιοναζί,

θιασώτη του Χίτλερ και θαυμαστή! Θυμάσαι τι είπες κάποτε για το Χίτλερ; «Πρότυπο Διακυβέρνησης είναι ο Χίτλερ, που λειτούργησε ένα εκτελεστικό προεδρικό σύστημα, με παράλληλη διατήρηση της Ενιαίας δομής του Κράτους!» Αυτή ήταν η Απάντησή σου, Χουντοκράτη, σε σχετική ερώτηση Δημοσιογράφου (17/7/2016 Guardian και Reuters!)

                                                                            Με Τιμή
                                                                       Σπύρος Κίκερης.