Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΩΔΕΣ!


Προς το σκοπό αυτό απαιτείται εγρήγορση, δυστυχώς,  εγρήγορση, πολυδιάστατος δυναμισμός, αποφασιστικότητα και όσο και να το απεύχομαι, ίσως, "Θυσίες και Ηρωισμός!"


ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ 
ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΩΔΕΣ!

   
     Μην πέσουμε από τα σύννεφα!
   Προσοχή ας μην πέσουμε κι’από τα σύννεφα! Προσωπικά, κάθε άλλο παρά, θα εκπλαγώ, από την απόφαση στη σύναξη των ΑΝΕΛΙΤΩΝ, των άνευ οσίων και ιερών "Υπερπατριωτών", που προαναγγέλθηκε, για τη 12η Ιουνίου του 2018! Μα δεν είναι φυσικό, ν'αναρωτηθώ, τόση φασαρία, για ν'αλλάξουμε εκπρόσωπο κομματικό;
   Όμως επειδή αρέσκομαι στο να προνοώ, να προλαμβάνω και να προειδοποιώ, υπενθυμίζω την ανάρτησή μου στις 2/2/2018 με τίτλο "Ο Εθνικός Οίστρος, Δούρειος Ίππος!" Όπου και έγραφα:
   «Τέλος με σας, τίποτα δε μπορεί ν’αποκλειστεί, ακόμα και εκλογικό σενάριο να
έχει προγραμματιστεί! Με εξαμελή Βουλή, αυτονομία η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται στον Αιώνα τον άπαντα να δει!
   Η «Καμμενική παράταξη», λόγω εθνικιστικής εξαπάτησης, αναπόφευκτα όχι μόνο, θα βγει, πιάνοντας το 3% αλλά και αρκούντως σε ποσοστά θ’ανεβεί !

  Η Αντιπολιτευτική Συμμαχία!
   Έτσι η αντιπολιτευτική συμμαχία στη βουλή, ενισχυμένη έτι περαιτέρω από τη
"στημένη" κοινωνική αναταραχή, όπου ένας ύπουλος και αμείωτα αυξανόμενος και εκπαιδευόμενος, άναρχος Στρατός, καραδοκεί, θα δένει, θα λύνει και θα δέρνει!

   Όμως ευλπιστώ!
   Όμως ευελπιστώ, ότι ο Λαός αν χρειαστεί να ενωθεί, θα ενωθεί και με στεντόρεια φωνή, που θα στενάξουν και οι νεκροί, θα΄ρθεί η ώρα, που θα πει:
"Το δούλεμα μέχρι εδώ, μέχρι εδώ και μη παρέκει!
Το πούλημα άλλο, αυτός ο Λαός πια, δεν το αντέχει!
Τον Δούρειο τον Ίππο, Έλληνες, στην Πυρά!
Τον Εθνικό μας Ύμνο, Έλληνες, δυνατά!"
   Αυτά και άλλα συναφή έγραφα, που όσοι δεν τα διάβασαν, οφείλουν να τα διαβάσουν, ακόμα και αν τους στενοχωρούν, γιατί τα οικτρά και αδίστακτα, τεκταινόμενα, όπως και να έχει, τους αφορούν!
   Τους αφορούν Εθνικά, Πολιτικά, Κοινωνικά, Επαγγελματικά, Βιοποριστικά ….! Τους αφορούν, γιατί λίγο βαθύτερα και λίγο καλύτερα, για τα μελλούμενα, θα πρέπει να σκεφτούν, γιατί σίγουρα έχουν υποχρεώσεις, οικογένειες, παιδιά …….!

  Σε  περίπτωση, μη επαλήθευσης.
   Στην περίπτωση, που οι προβλέψεις μου, περί "Δουρείου" δεν επαληθευθούν, τότε ο μεν "χοντρός" σε "λιγνό" θα μεταλλαχθεί και οριστικά και αμετάκλητα, στον πολιτικό καιάδα, θα πεταχτεί και θα πνιγεί!

   Ναι θα εξαφανιστεί πολιτικά, χωρίς να αποκλείεται και με ριγέ στολή, στο πυρ το εξώτερο να ριφθεί!
   Ο έτερος των συμμάχων και μέγας πρωταγωνιστής των "Εξουσιομανών" και "Μανιακών" της πολιτικής! Αυτός που συνιστά ασυζητητί, ιστορικά, το μεγαλύτερο "Πολιτικό Απατεώνα" της ταλαίπωρης τούτης Χώρας!
   Αυτός, σε πρώτη φάση, αρκούντως, από την εξαπατημένη και καταταλαιπωρημένη πελατεία του, θα εγκαταλειφθεί, θα συρρικνωθεί και εν τέλει, στο κάλαθο των αχρήστων θα πεταχτεί!
   Πάντως, όπως και να'χει το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος, προβλέπεται, δυσοίωνο και  εξόχως ταραχώδες!

    Όμως δεν είναι δυνατόν
   
Όμως δεν είναι δυνατόν ότι τράβηξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, από το μεγαλύτερο καταλύτη, της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής, ο Ελληνικός Λαός, να επιτρέψει, να επαναληφθεί!
Να επαναληφθεί, από από δυο άλλους καταλύτες,
ομοίους εκείνου και σίγουρα  χειρότερους!

   Προς το σκοπό αυτό απαιτείται εγρήγορση, μάλιστα εγρήγορση και δυστυχώς, πολυδιάστατος δυναμισμός, αποφασιστικότητα, και όσο και να το απεύχομαι, «θυσίες και Ηρωισμός!"


                                            Με Τιμή και Θλίψη
                                             Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας