Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Η ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΛΕΧΩΝΑ!


ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Η ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΛΕΧΩΝΑ!

"Κε Εισαγγελεύ!"

«Ώδινεν Όρος και Έτεκεν Μυν!»

"Πώς αλλάξαν οι καιροί, πόσο γίναμε αργοί
κι'αν θα ψάξεις το γιατί, θα σε πνίξουν οι καημοί!
Πως αλλάξαν οι καιροί, πόσο γίναμε φαιδροί
κι'αν προβάλλεις κάποια μη, θα στην πέσουν κι'οι σωστοί!"

   Ο Εισαγγελεύς επεμβαίνει.
   Μ’αφορμή την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για το απαράδεκτο σήριαλ του ΑΝΤ1 (The Game of Love)! 
  Από την 1/4/2018 συνεγερμένος από το απαράδεκτο σχετικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, (The Power of Love), τις ώρες μετάδοσης και τις τηλεθεάσεις, είχα
προβεί σε σχετική καυστική ανάρτηση τόσο στο FB όσο και στο Blog μου!
   Ακολούθησε, φυσικά ο ΑΝΤ1, με πιο παράτολμη σε χυδαιότητα εκπομπή, ομόηχη στον τίτλο της εκπομπής του ΣΚΑΙ! Αποτέλεσμα η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που διετάχθη, περί ασέμνων και παράβαση καθήκοντος, εις βάρος του ΑΝΤ1 και του ΕΣΡ!
   Δεν προδικάζω το αποτέλεσμα, προδικάζω όμως το χρόνο περάτωσης αυτής και τα ληπτέα μέτρα, υπογραμμίζοντας με ιδιαιτερότητα τη βασική μου εκτίμηση!
   Τα σήριαλ θα τελειώσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, να ευφρανθεί
και να εκπορνευθεί ο «Λαός» μεγάλος και μικρός! Και; Και έχει ο Θεός!

   Αντιφάσεις Ταχυτήτων!
   Αξιότιμε Προϊστάμενε της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κε Ζαγοραίο, ειλικρινά χάρηκα για τη διαταγή σας, την ίδια σχεδόν ημέρα δημοσιοποίησα εγγράφως τη χαρά μου, όμως ανησυχώ, γιατί ξέρω τους ρυθμούς τρεξίματος των κατεπειγουσών προκαταρκτικών εξετάσεων!
   Κε Ζαγοραίο ζούμε στην εποχή της ξέφρενης τεχνολογικής και ηλεκτρονικής
ταχύτητας! Ο Άνθρωπος κατακτά το διάστημα και’μεις, αδυνατούμε να κατακτήσουμε, απλά πράγματα, στη Χώρα μας, γιατί είμαστε "μικροί!"  Μικροί στο ανάστημα!

   Σε Τρεις Ημέρες!
   Κε Ζαγοραίο με δέος θυμάμαι ότι σε τρεις ημέρες, μόνος μου συμπλήρωνα φακέλους διερευνήσεως,
Μειζόνων Θανατηφόρων Ατυχημάτων και η μία ημέρα ήταν για δακτυλογράφηση! *Η πλαϊνή φωτογραφία, είναι από μια τέτοια περίπτωση στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στη Λάρισα.
   Κε Ζαγοραίο και εκεί τα πράγματα έχουν αλλάξει επί τα χείρω φυσικά! Τα πορίσματα χάνονται πολλές φορές μέσα στο χρόνο για να υπερισχύσουν τα «προσχήματα», σ’ένα στημένο ντέρμπυ, χαμένο από χέρι!
   Και ενώ τα πορίσματα των ατυχημάτων, κι’αν δεν είναι, εκ των ων ουκ άνευ σε προτεραιότητα, για λόγους πρόληψης, Κε Εισαγγελεύ! Όμως Κε Ζαγοραίο, έχουν παρέλθει 45 – 50 χρόνια από τότε και αυτή την αλλαγή ρυθμών στις ταχύτητητες κάποιοι τη λένε «πρόοδο!»

   Οι Κατεπείγουσες Εισαγγελικές Προκαταρκτικές!
   Κάπως αντίστοιχα γίνεται και με τις κατεπείγουσες εισαγγελικές έρευνες, με ευτελισμό των ιερών εντολών, που λιμνάζουν μέσα στο χρόνο και εν τέλει πνίγονται, παρασύροντας στον πνιγμό και όλο πιο βαθύτερα σύροντας στο βυθό και την άμοιρη Ελλάδα μας!
   Να προχθές (2/6/2018) τριάντα (30) μολότοφ ρίχτηκαν σε όχημα μεταφοράς
Αστυνομικών, στη Θεσσαλονίκη! Συγκινητική η προσπάθεια της Δικαστικής εξουσίας, του πυλώνα αυτού της Δημοκρατίας, να διατάξει τη σχετική έρευνα!
   Πράγματι τη Δευτέρα διατάχθηκε η κατεπείγουσα έρευνα! Με το πόρισμα δε νομίζω ότι κανείς θ’ασχοληθεί, έστω και αν ευθέως δηλώθηκε απ'τους "παλικαράδες" "ότι θέλαμε να τους κάψουμε ζωντανούς!" Μάλιστα το "παρακράτος" εκβιάζει το "Κράτος!"Και το "Κράτος περί άλλων τυρβάζει και ως τη Δευτέρα Παρουσία, η πληγή
των «Πανεπιστημιακών Αλητών» θα αιμορραγεί! Θα αιμορραγεί με θύτες τα αιμοβόρα και αιμοσταγή τέρατα και θύμα, πάντα, την ταλαίπωρη Ελλάδα, που απειλείται πλέον με ψυχρό σφαγιασμό και αφανισμό!

   Κε Εισαγγελεύ!
   Κε Ζαγοραίο η Ελλάδα εκπορνεύεται και προς την καταστροφή οδεύεται, η Ηθική εκμαυλίζεται, οι αξίες καταρρακώνονται, τα ιδανικά ταπεινώνονται και ο Ελληνισμός απαξιώνεται!
   Κε Ζαγοραίο το αγοραίο μπορντέλο, είναι πρώτης τάξεως μοντέλο και μοντέρνο!
Το κόκκινο δωμάτιο ανοίγει τρεις το μεσημέρι Κε Ζαγοραίο και μαζί του ο Εθνικός Αυνανισμός και ο εκφυλισμός, της πιο ένδοξης φυλής και υποτίθεται ηθικής, που κάποτε υπήρξε στον πλανήτη Γη! Μα οι ρυθμοί, ρυθμοί Κε Εισαγγελεύ, έστω και αν οι καιροί, ου μενετοί!


   Οι Δικηγόροι το Δίκαιο και του Δικαίου οι Κριτές!
   Οι Δικηγόροι του ΑΝΤ1, δήλωσαν το εξής θεόκουφο επιχείρημα «πρόκειται περί παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης!» Να το σχολιάσω; Παραπλανώ
σημαίνει ότι έμμεσα, δηλαδή έντεχνα, πονηρά, εξαναγκάζω κάποιον ή κάποιους, να κάνουν κάτι, χωρίς να το καταλάβουν! Άρα ομολογούν τη δολιότητα Κε Εισαγγελεύ! Αλλά στην Ελλάδα, φαίνεται «αμαρτία εξομολογούμενη, ουκ εστίν αμαρτία!»
   Άλλο παράδειγμα περίτρανο, η περίπτωση εκείνου
του ανεκδιήγητου «Βασιλέα του Χρυσού» περιβόητου πλέον Δημητρίου Μυλωνά, του «Ριχάρδου του Χρυσοδάχτυλου», που συλλαμβάνεται, συλλαμβάνεται και που ποτέ δεν πιάνεται! Ναι αυτόν της ενεχυρίασης εννοώ, τον πάτρωνα της «διαφήμισης!»
   Όχι Κε Εισαγγελεύ, δε βγαίνει έξω, με το νόμο Παρασκευόπουλου, με άλλο παραθυράκι ή φινιστρίνι νόμου βγαίνει, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη "σβελτάδα", ίσως γιατί με τον παρά του, πηδά και την κυρά του, και τη μαμά Ελλάδα!
   Αλήθεια, εκείνος ο νόμος, Παρασκευόπουλου, που έπνιξε την Ελλάδα στους κακούργους, τους φονιάδες και τους ληστές, κρίθηκε ποτέ Κε Εισαγγελεύ,
αντισυνταγματικός ή πέρασε από τα περίχωρα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, κρατώντας τον απ’το χεράκι μη χαθεί, κάποιος άλλος «Λειτουργός, αρωγός» , που τ’όνομά του λήγει πάλι σε –όπουλος!

   Αναρωτηθήκατε ποτέ Κε Εισαγγελεύ, μήπως η προστάτιδα του Δικαίου, έχει μετατραπεί σε «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», συνώνυμη μιας φιλοσοφημένης φράσης της slang, που στα γαλλικά τη λένε “Shercher La Femme” και στα Ελληνικά «Σερσέ λα Φαμ;» Ειλικρινά στην περίπτωση του Game of Love και του The Power of Love, άλλο παραλληλισμό δεν δύναμαι να επικαλεστώ, Κε Εισαγγελεύ!
   Και'δω θέλοντας έμφαση στην "κατάντια" να δώσω, θα πω δυο σχετικούς στίχους του Τσιτσάνη, απ'το μεγάλο του σουξέ "Σερσέ λα Φαμ!"

"Κι'αν γυρίζουμε ξενύχτηδες τα βράδια
κι'αν τα νιάτα μας τα κάναμε ρημάδια
τα ποτήρια μας με πόνο τα ρουφάμ
Σερσέ λα Φαμ, σερσέ λα Φαμ!"

   Τον Επικήδειο Προκαταρκτικά! (Οι δέκα Πληγές!)
   Κε Εισαγγελεύ, με πόνο καρδίας σας διαβεβαιώνω ότι στη, μέση και άνω, γνώμη του Ελληνικού Λαού συνιστάται, μία των βασικών πληγών, της δύστυχης Ελλάδος, που αν θα μπορούσα να ιεραρχήσω, θα’δινα την εξής σειρά:

11.Θεσμοί, προεξαρχούσης της εκάστοτε Κυβέρνησης σε συνδυασμό με τον εκμηδενισμό του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας!
2.Δικαστική Εξουσία! Συνεπεία της σκληρής και ανελέητης χειραγώγησης, από την εκτελεστική εξουσία!
3.  Πολιτικά Κόμματα, κομματικοί μηχανισμοί, κομματικοί στρατοί!
4.  Δημόσια Διοίκηση!
5.  Εξουσιομανία!
6.  Ιδεοληψία!
7.  Αναξιοκρατία!
8.  Αναρχία – Απειθαρχία!
9.  Διχαστική Νοοτροπία - απαράδεκτη, εν γένει!
10.Γλοιωδία – Χαμερπεία!

*Όποιας όμως πληγής, το άκρο και να πιάσω, στην ίδια αρχή, πάντα θα φτάσω, Κε Εισαγγελεύ, ακόμα και το δικό σας που θεωρείται Συνταγματικά «απολύτως ανεξάρτητο!»

   Και το Επιμύθιο, παραβολικά!
   Και το επιμύθιο, παραβολικά Κε Εισαγγελεύ:
   Η μεν Ελληνική Δικαιοσύνη, μου μοιάζει με «Χελώνα», που σε αγώνες τρέχει και νομίζει, πως πάντα πρώτη βγαίνει! Η δε Ελλάδα με «Λεχώνα», Κε
Εισαγγελεύ! Μάλιστα με «λεχώνα» που νομίζει, πως όρος ωδίνει τίκτοντας, εν τέλει, μυν! "Μυν από χούι, που της έμεινε, από τότε, που τη δόξα, το πάλαι ποτέ γέννησε, Κε Εισαγγελεύ!
     Όσο για την προσφώνηση – Κε Εισαγγελεύ - που ίσως σας εκνεύρισε, σας ζητώ συγνώμη, όμως χρησιμοποίησα την κλητική στην Αρχαία Ελληνική, επειδή στο υπόψη θέμα, σα ακατανίκητος μαγνήτης, με τραβούσε η κατάληξη «ΦΕΥ» ίσως γιατί σημαίνει «αλίμονο» και «δυστυχώς» δηλώνοντας «Θλίψη» και «Οδύνη!»
      Ειλικρινά δε, φοβάμαι ότι απόψε το παραμιλητό μου, Κε Εισαγγελεύ, θα συνιστά, δυστυχώς η τραγική κατάληξη, του ονόματος του  αξιώματός σας, στην αρχαία Ελληνική! 
   
  Μια γλώσσα για την οποία, ο πάνσοφος Κικέρων κάποτε είπε: «Αν οι Θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων!» Φυσικά και εννοούσε τη γλώσσα των Αρχαίων Ελλήνων Κε Εισαγγελεύ και επ ουδενί, τη γλώσσα των Νεοελλήνων!

                                                                                Με Τιμή
                                                                          Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας