Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ!

Σπύρου Κίκερη

Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ "ΚΑΦΕΝΕΙΟ!"
"Καφενείο" δεν εννοείται φυσικά το "Εφετείο!" Αλλά το απέραντο πια "Χαμαιτυπείο!" Εκείθεν όλοι οι ρεπόρτερ: "Είναι νωρίς για συμπεράσματα, το ίδιο και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας!
Πόσο αστείοι, Θεέ μου; Πόσο φαιδροί; Πόσο "Σοβαροί; Η αναρχία, αγκαλιά με την τρομοκρατία κυκλοφορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα στη "Δημοκρατία!"
Κι'όμως οι δράστες έχουν Δνση κι'αριθμό και η κάθε οργάνωση αρχηγό κι' υπαρχηγό, άσχετα αν η Χώρα, ακάθεκτα καλπάζει προς της αβύσσου το γκρεμό!
Το ζητούμενο ποιο; Για να μη μακρηγορούμε, το έργο γνωστό! Η ΕΞΟΥΣΙΑ! Ναι, η ΕΞΟΥΣΙΑ! Πως; Μέσα από την τρομοκρατία!
Αλίμονο "Δημοκρατία" αν τέτοια "Φίδια" "Τέρατα" και "Τρωκτικά" εκτρέφεις κι'αδυνατείς να τα μαζέψεις, τότε κάθε άλλο, παρά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είσαι!
Το Επιμύθιο: Εκτιμώ ότι, τούτος ο Ιερός και ταλαίπωρος τόπος καθώς και οι κάτοικοί του, αν θέλει να σωθεί κι'αν θέλουν να σωθούν, από την εκβιαστική επιλογή, άλλων εξουσιών, με όπλο την τρομοκράτηση της Κοινωνίας, ας ανασκουμπωθεί κι'ας αναπροσαρμοστεί!
Εκείθεν ένας ισολογισμός, των τελευταίων 72 ετών, ανά δεκαετία και εξουσία, από του ΄ΒΠΠ μέχρι σήμερα (1945 - 2017), προς εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων για την αιτία!
Και για να γίνω λίγο πιο σαφής. Εσείς "Κύριε" που έχετε το γενικό εξουσιαστικό πρόσταγμα σήμερα, να Χαίρεστε την Ελλάδα, που δημιουργήσατε και προς τα χείρω, νομοτελειακά οδηγείτε!
Εσείς Κε "Αρχιτεμπέλαρε", " απτυχίοτε" διαχωρισμένε, τυχοδιώκτη των δρόμων και των χαχόλων, εμπορίσκε των απογοητευμένων και δυστυχών που ποτέ δε δουλέψατε, μαζευτείτε, ομού με τα τρωκτικά σας!
Και'σεις "Αξιότιμη Κυρία" του "Γυαλισμένου Ματιού" και του "Ονειρικού Εξουσιαστικού Οδοιπορικού" φροντίστε να κοιταχτείτε, πριν για τα καλά, σε άσυλο ανιάτων κλειστείτε!
Αποτέλεσμα εικόνας για ακρόπολη και σημαία
Όσο για σένα άμοιρη Ελλάδα μου, εκτιμώ ότι εν τέλει θα σωθείς, παρά του ότι τα λοίσθια πνέεις, γιατί σύμφωνα με το "Χρησμό" της Μάγισσας Ιστορίας "Εσύ Ελλάδα μου, ποτέ δεν πεθαίνεις!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας