Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ!


C:\Users\Spiros\Desktop\Σπύρος\image1.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ!

«Ημέρα Μνήμης και Περισυλλογής!»
*Μ’αφορμή το Θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μεγάλωσαν σε σπίτια χλιδής και περισσευούμενων αγαθών! Σε βίλες με πισίνες, πιάνο και ότι ξέχωρο μπορεί ένας ανάλογος
νους να φανταστεί και που εύκολα, ένας κοινός νους, δεν μπορεί να εισαχθεί!
Ιδιαίτερα μαθήματα, ιδιωτικά σχολεία περιωπής και όνειρα γονέων, εξ’αποστάσεως, για ξέχωρα αξιόλογη στη ζωή διαδρομή, για το κάθε τους παιδί, χωρίς ούτε λεπτό από τους ίδιους, στη διαπαιδαγώγησή τους, να αναλωθεί!
Χατίρια ποτέ δεν τους χάλασαν, κάνοντάς τα να πιστεύουν, πως ότι κι’αν θέλουν στη ζωή, κέφι τους μπορούν να το κάνουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς καμιά συνέπεια ή ενδεχόμενο να τους απειλεί!

Ουδέν Καλό, Αμιγές Κακού
Ο άκρατος όμως πλούτος και η ασυδοσία των χατιριών και των προσφορών, φέρνει πρόωρο κορεσμό και βαριεστιμάρα στη ζωή κι’εκείνα με τη σειρά τους, απρόοπτα και δυσάρεστα, που κανείς δε μπορεί να φανταστεί, πολύ περισσότερο, οι ίδιοι!
Αυτοί που τους έμαθαν και τους μύησαν στο ότι «όλος ο κόσμος
είναι δικός τους» σε μια σύνοψη μαζική ή ειδική, κατά περίπτωση, πάντα σ’αναλογία, με το κέφι τους και την ήδη κορεσμένη τους ιδιοσυστασία, ψάχνοντας τρόπους, σπασίματος, της ρουτινιάρικης, πλέον ζωούλας τους!

  Παιδάκια γεννημένα το 1993!
Παιδάκια, γεννημένα το 1993, παιδάκια στα δέκα πέντε (15), πήραν τα μάτια τους, ημέρα Σάββατο για λίγη «ψυχαγωγία!» Ψυχαγωγία, όπως είχαν συνηθίσει ένα και κάτι χρόνο νωρίτερα! Ψυχαγωγία πού; Στο χώρο εκκόλαψης των στρατιών του Θεού «Μαμμωνά», στα «Εξάρχεια» που μπορεί να εκκολάψουν και φίδια υψηλά ιστάμενα!
Ναι μην εκπλήσσεσθε έτσι είναι! Τα περισσότερα αυτόν έχουν Θεό, αυτόν ασπάζοναι, αυτόν πιστεύουν και το δυστύχημα γι’αυτά και το δράμα τους, είναι ότι δεν το ξέρουν!
Δε ξέρουν, για παράδειγμα, ότι ο Μαμμωνάς, ήταν Αρχάγγελος
αποστάτης, επαναστάτης, που πήρε το τάγμα των Αγγέλων επιρροής του, για να εναντιωθεί, με νύχια και με δόντια, κάθε ιερό και κάθε όσιο!
Ναι, Μαμμωνάς είναι μια από τις ονομασίες του Διαβόλου, καλύπτοντας στο πολυδιάστατο αυτού, τους χώρους του πλούτου, των αργυρίων, της πλεονεξίας, της απληστίας, της ασυδοσίας…….!

  Ο Κολλητός του!
Έτσι αθέλητες υπηρέτες και ανήξερα εθελούσιοι, ημέρα
Σάββατο, πήγαν στο χώρος συγκέντρωσης, παιδιών της ίδιας συχνότητας! Είχε μαζί του τον κολλητό του σε όλα, περιβόητο πλέον Νίκο Ρωμανό, το μόνο αυτόπτη μάρτυρα, κατά ομολογία του!
Ναι καθόλου μην εκπλήσσεσθε, για το Νικόλαο Ρωμανό μιλάμε, τον εγγονό του ζάμπλουτου Αθανασίου Νάσιουτζικ και πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών!
Τον παππού Νάσιουτζικ, που καταδικάστηκε για τον
αποτρόπαιο φόνο του Αθανασίου Διαμαντόπουλου με ενενήντα εφτά χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι!
Για την ιστορία του θέματος η Μητέρα του Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ, συγγραφέας κι’εκείνη, σε όλη τη διαδικασία της μακράς δίκης, παρέμεινε αγόγγυστα στο πλευρό του δολοφόνου πατέρα της, πασχίζοντας με τους δύο δικηγόρους Κωνσταντόπουλο, Λυκουρέζο, ν’αποδείξουν την αθωότητά του!
Μακρές, τραγικές ιστορίες, που λυπούν όσους τις ξέρουν! Ιστορίες για ανθρώπους, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε πνιγμένοι στην ευτυχία να διάγουν και που αδυνατούν ακόμα κι’αυτοί που έχουν όλες τις καλές προθέσεις και διαθέσεις, από το βούρκο της αμαρτίας και των ανεπίτρεπτων να τους βγάλουν!

  Η Πικρή  Αλήθεια έξω απ'τα Δόντια!
  Είναι αδιανόητο για όποιο καλοπροαίρετο κριτή, με βάση τη λογική, να δεχτεί ότι ένας ώριμος άνθρωπος, πατέρας τριών παιδιών, εν ώρα υπηρεσίας, σκότωσε ένα παιδί 15 ετών εν ψυχρώ!
Ο Νίκος Ρωμανός θρασύτατα δήλωσε επανειλημμένως, επιτεθήκαμε στους αστυνομικούς με πέτρες και μπουκάλια μπύρας, η υπόθεση με τον κροκονέα άρχισε νωρίτερα με τις πέτρες που πετάξαμε με τον αλέξη στο περιπολικό του! ΄
Όλη η τραγική αλήθεια του περιστατικού, περιέχεται στην επιστολή του Ρωμανού, που κυκλοφόρησε ευρέως και αναρτήθηκε στη σχετική ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου την πρώτη Δεκεμβρίου του 2015!
Την επιστολή συνέταξε στις φυλακές κορυδαλλού, όπου τελούσε έγκλειστος, με δεκαπενταετή κάθειρξη, για ληστεία σε
τράπεζα και Ταμιευτήριο, στο Βελβεντό κοζάνης!
Όλο το ονειρικό, οραματικό και ιδεολογικό μεγαλείο του Νίκου Ρωμανού και του Συγχωρεμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου που σήμερα η Αθήνα θα καεί για μια ακόμα φορά, προς χάρη του, υφίσταται ευρέως στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να τη διαβάσει, για να καταλάβει τα πάντα, ακόμη και τις λεπτομέρειες, καθώς τα τι και τα γιατί, του όπως και να’χει τραγικού γεγονότος!

  Ημέρα Περισυλλογής!
Όσο για τούτη τη μέρα, που θεωρώ σαν μοναδική για σκέψη και περισυλλογή, ακόμη και των απόλυτων αρνητών της λογικής και της κοινωνικής βελτίωσης, θα την ήθελα καθιερωμένη σας επέτειο στα παιδιά του «Μαμμωνά» με την ευχή «Φωτισμού» του πνεύματός τους και επάνοδο στο δρόμο του ορθολογισμού και του «καθωσπρεπισμού!»
Και το επιμύθιο, ποτέ δε μετάνιωσα που έδωσα Αγγέλους και
όχι διαβόλους σ’αυτή την κοινωνία! Και δε μετάνιωσα, γιατί μέσα από βαθιές σκέψεις, στοχασμούς και παιδεμούς του νου, συνειδητοποίησα ότι: «Ουσία της ζωής, είναι η συναίσθηση της συνείδησης και της υπευθυνότητας για το το ότι, αφενός συνουσία της ζωής είναι η πράξη εκπλήρωσης της βασικής του ανθρώπου αποστολής, της διαιώνιση του ανθρώπινου είδους δηλαδή και αφετέρου πεμπτουσία της ζωής είναι η καλυτέρευση του ανθρώπινου είδους!
Με Τιμή και Λύπη
για έναν Άδικο Χαμό!
Σπύρος Κίκερης.

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας