Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

C:\Users\Spiros\Desktop\970533_776138842453449_8952494811847460785_n.jpg
Σπύρου Κίκερη

ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ!
«Στα Συγκοινωνούντα Δοχεία
Άρρηκτοι και Άτεγκτοι
οι Δεσμοί!»
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Η Άδεια Κουφοντίνα, όπως και να’χει, είναι είδηση και μάλιστα συνταρακτική! Όμως τα παρελκόμενά της, ίσως και να είναι αρκούντως συνταρακτικότερα!
C:\Users\Spiros\Downloads\boutshs-tromokraths__article.jpg
  Εκκωφαντικό το σύνθημα υποδοχής του «Ήρωα Δολοφόνου» των 200 αδικημάτων, των 84 τρομοκρατικών ενεργειών, των 14 δολοφονιών (τόσες μου βγαίνουν), των 11 φορών ισοβίων, των 25 ετών καθείρξεων, των ισοδύναμων εν συνόλω, με 17.000 ημερών φυλακίσεων !!!!
C:\Users\Spiros\Downloads\18696300.jpg
  Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους της υποδοχής και ο περιβόητος πλέον υιός του αξιότιμου Κυρίου Προέδρου της Βουλής και συνταγματικού αναπληρωτή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε ορισμένες περιπτώσεις!
O γιος του Νίκου Βούτση διακρίνεται στα αριστερά του Δημήτρη Κουφοντίνα με το μπλε καπέλο και το λαδί μπουφάν. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής ΣαίταςΑποτέλεσμα εικόνας για νίκος βούτσης και κουφοντίνας
  Καμαρώστε στην παραπάνω φώτο τον υιό του Κου Προέδρου της Βουλής, επίσης αξιότιμου Κυρίου Γεωργίου, Νικολάου, Βούρτση, μετά «πίλου» και κουκούλας, με όνομα και υπογραφή, δηλαδή, προς άρση κάθε αμφιβολίας, στην Ηρωική υποδοχή, του μεγάλου καθάρματος κι’ακόμα με λίγη γαρνιτούρα από τη δράση του, παραπλεύρως!

http://rednotebook.gr/wp-content/uploads/2014/07/koufontinas-405x270.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για  κουφοντινας  
  Να τί έλεγε το σύνθημα των συγκεντρωμένων! Καμαρώστε το και απολαύστε το, υφίσταται λεπτομερώς στο διαδίκτυο – ώρα του καλή, για να βλέπουμε και να συμπεραίνουμε – «ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!! Κοινωνία, λοιπόν όχι «Ώρα Μηδέν!» «Κοινωνία υπό το μηδέν!»
C:\Users\Spiros\Downloads\koufontinas3.jpg
  Φαντάζεστε αυτό το Χαμογελαστό Αμετανόητο καθίκι να σας είχε εν ψυχρώ και στα καλά καθούμενα, σκοτώσει τον Πατέρα, το Σύζυγο, τον αδελφό, το σύντροφο, το πρόσωπο το αγαπητό, το φίλο τον καρδιακό και να το βλέπετε, με το πικαριστικό, ρεβανσιστικό, σαρκαστικό, σαδιστικό, κατακτητικό, ειρωνικό και δήθεν μειλίχιο μειδίαμα, να εξέρχεται πανηγυρικά και διθυραμβικά, υποδεχόμενο σαν «Πρότυπο Ηγετικό και Ηρωικό» από αλαλάζοντα εκκολαπτόμενα κακέκτυπά του και ίσως καλύτερά του;
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Ε, λοιπόν, μη μου πείτε ότι, το δεξί χεράκι, το αδηφάγα και διαστροφικά δολοφονικό, του μεγαλύτερου εντεταλμένου, εντεταγμένου και διατεταγμένου «ΦΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ» όλων των εποχών, δεν θα ήθελε, τουλάχιστον χάριν, της ελάχιστης απόδοσης, «ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ», από τη «ΡΙΖΑ ΚΟΨΙΜΟ!»
  Το μόνο ίσως ελαφρυντικό, για την περίπτωση, είναι ότι «περίοδος εκπτώσεων είναι» με κυβέρνηση ιδεοληπτικής Ισότητας και δήθεν ιδεολογικής, οπότε!
Αποτέλεσμα εικόνας για εκπτωσεις πολιτικές
  Οπότε ναι, τα δεκαοχτώ (18) χρόνια του προηγούμενου νόμου για χορήγηση αδειών σε κακούργους κρατούμενους, γίνανε, λόγω Λαοκρατικών και Σανοποιών εκπτώσεων, έτη οχτώ (8)!
  Οπότε και ο ψυχρότερος εντεταλμένος, εντεταγμένος και διατεταγμένος «ιδεολόγος» δολοφόνος, ένεκα Δημοκρατικών, Δικονομικών και πειθαρχικών εκπτώσεων, λόγω οριστικού ξεπουλήματος και διάλυσης της Χώρας μας, «ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ!»
C:\Users\Spiros\Downloads\boutshs-tromokraths__article (1).jpg
  Άμοιρη Ελλάδα, δύστυχοι Έλληνες κι’αφελείς, όταν τα λόγια χάνονται, τι άλλο μπορείς να πεις!
  Όσο για το επιμύθιο τούτης της γραφής και της ουσίας της, ίσως περιέχεται στη σχετική ερώτηση φίλου, που μου έγινε σήμερα (10/11/2017 10:30 ) και στην απάντηση που του έδωσα!
Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογές κεντροαριστεράς
Ερωτ.: «Σπύρο, έχει άραγε σχέση η 48ρη του φονιά με τις εκλογές της κεντροαριστεράς;»
C:\Users\Spiros\Downloads\image02.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\ΣΥΡΙΣΟΚ.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\tsipras.jpg
Απάντ.: «Εύστοχη η παρατήρηση, Βαγγέλη μου, στα συγκοινωνούντα δοχεία οι δεσμοί άρρηκτοι και συγχρόνως άτεγκτοι! Τώρα πια το κουβάρι ραγδαία ξετυλίγεται, μην αφήνοντας κενά κι’ερωτηματικά, στον όποιον θέλει και επιθυμεί να δει τα πράγματα, απολύτως μεν ρεαλιστικά, κατ’ελάχιστον δε, ανιδιοτελώς, Ελληνικά!»

                                                                                         Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας