Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΚΙ'ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ!

C:\Users\Spiros\Desktop\image1.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΚΙ’ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΘΕΟΜΗΝΙΑ!»
«Ο Χαμός στη Μάνδρα»
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
«Κι’όμως δεν ήταν Θεομηνία
άρρωστη ήταν Νοοτροπία!»


  Δεν είναι λόγια δικά μου τα πρώτα τουλάχιστον! Είναι λόγια του αξιόλογου Μετεωρολόγου και Διευθυντή της ΕΜΥ Κου Θοδωρή Κολυδά, που προσκλήθηκε στις (16/11/2017) σ’εκπομπή του ΣΚΑΙ, προφανώς προς ενίσχυση της Κας Μετεωρολόγου του σταθμού!
Αποτέλεσμα εικόνας για κολυδας μετεωρολογος
  «Κρίνομαι τα πράγματα εκ του αποτελέσματος είπε, και όχι από τα αίτια, που το προκάλεσαν! Ογδόντα (80), εκατό (100) χιλιοστά βροχής συνιστούν μέτρια έως ισχυρή καταιγίδα, όχι όμως ακραίο φαινόμενο….»
C:\Users\Spiros\Desktop\ImageHandler (2).jpg
Οι «Πάσαδόροι των Ευθυνών!»
  Εκείθεν και εντεύθεν οι διαχρονικοί «πασαδόροι» των ευθυνών ξαναχτύπησαν! Κι’ανάμεσά τους πρώτοι και καλύτεροι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι των μεγάλων καταστροφών!
  Στη Χώρα μας, σε τούτο το «Νοοτροπικά» άρρωστο Κράτος μας, Νομικό κενό δεν υφίσταται! Δικαστικό κενό δεν υφίσταται, μα ούτε και χωροταξικό, διαχειριστικό και εξουσιαστικά τυπικό!
  Κενό ουσιαστικά υπευθύνων υφίσταται, κατά περίπτωση και προπαντός κενό ανάληψης Ευθυνών! Τσίπας και ευθιξίας δηλαδή!
  Γιατί; Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με φτηνούς, πάμφθηνους κι'ελεεινούς «Πασαδόρους! Δημάρχους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ κι’εκείθεν Ταγίσκους, Υπουργίσκους καθώς Πρωθυπουργίσκους κάλυψης!
Αποτέλεσμα εικόνας για μανδρα νεκροι
  Ώσπου, εν τέλει, προϊόντος και του χρόνου, έτσι τόσο απλά και αδιάντροπα, εναλλάσσοντας πασίτσες, τη μπάλα στην εξέδρα πετούν κι'έπεται η συνέχεια, στην ασυνέπεια!
  Ντροπή! Η Κα ΔΟΥΡΟΥ, η και Πρωθυπουργική διάδοχος, αυτοαποκαλούμενη, που τυπικά και ουσιαστικά είναι η βασική υπεύθυνος, των όσων τραγικών συνέβησαν, τας χείρας της ένιψε σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος!
Σχετική εικόνα
  Μάλιστα, η Κα Περιφερειάρχης Αττικής, σε έναν άριστο ρόλο «Μπαλαντέρ», έκανε την αριστοτεχνική της πάσα στην εξέδρα!!!
C:\Users\Spiros\Downloads\ImageHandler (1).jpg
  Δε μακιγιαρίστηκε καπνισμένα, όπως στις τελευταίες πυρκαγιές, ούτε φόρεσε άσπρο μπλουζάκι, για να φαντάζουν οι γάνες και οι στάχτες!
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.Καταγγελία καθηγητή: Ο δήμος Μάνδρας είχε μπαζώσει το ρέμα
  Αντίθετα φόρεσε ρούχα μνημόσυνου λιτά, με γυαλάκια σεμνοτυφίας, αυτή τη φορά, και βγήκε δίκην «τεθλιμμένης Χήρας», να εκφράσει την οδύνη της!
  Ναι την οδύνη της, εξαγγέλλοντας συγχρόνως με την υποβολή της έκθεσής της – Μηνυτήριας Αναφοράς - αρμοδίως, για την «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ και ΕΥΘΥΝΩΝ!!!!»
  Το να μηνύεις τον εαυτό σου, αν δεν είναι το άκρον άωτον του θράσους, Κυρία μου, πείτε μου εσείς τι είναι; Στη λεπτομερή σας καταγγελία βάλατε και τα κονδύλια, που έχουν εγκριθεί! Γιατί, για να τα καμαρώσουμε;
  Στους πάντες είναι πλέον γνωστό κυρία μου, ότι η Χώρα τούτη δεν πάσχει από κονδύλια, από τη διαχείριση των κονδυλίων πάσχει, την αφομοίωση, αυτών και προπαντός την υλοποίηση των προγραμματισμών!
  Και ειλικρινά θα ήμουν ηπιότερος στη γραφή μου, αν τις υποσχέσεις σας για την επίλυση του εν λόγω θέματος, δεν είχατε επαναλάβει, εκτός του 2014 και το 2015 και το 2016 και αν ο σύντροφός και λαλίστατος Κος Σπίρτζης μόλις πριν ελάχιστο χρόνο το 2017, δεν έκανε το ίδιο!
  Όμως έχετε μάθει να ταΐζετε τον Ελληνικό Λαό, με ασύστολα ψεύδη και παραμύθια της Χαλιμάς, υπό την καθοδήγηση του μεγαλύτερου ψεύτη Έλληνα Πρωθυπουργού, σ’ολόκληρη την πολιτική Ιστορία, της δύστυχης τούτης Χώρας!
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/18727657.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\αρχείο λήψης (4).jpg
  Και δυστυχώς να εμπαίζεται έναν λαό, μπεγλερώντας τον πόνο του, σαν τη βόλτα «τσόντα» του Κου Τσίπρα, στις δήθεν πληγείσες περιοχές, με την ευκαιρία της μετάβασής του στην 112 Πτέρυγα Μάχης (Ελευσίνα), προκειμένου να επιβιβαστεί στο VIP αεροπλάνο, για να μεταβεί στη Σουηδία (Γκέτεμποργκ!)
  Όμως Κυρία μου, πείτε μου ειλικρινά, ποτέ δεν ακούσατε, για το κεφάλαιο ανάληψης ευθυνών! Εσείς λέτε ότι σπουδάσατε στο εσωτερικό και το εξωτερικό, παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης είστε, ε λοιπόν ποτέ δε σας δίδαξαν αυτό το κεφάλαιο!
Αποτέλεσμα εικόνας για ανάληψη ευθυνών
  Κρίμα Κα Περιφερειάρχη, γιατί αν το είχατε διδαχθεί, θα ξέρατε ότι το καλύτερο που θα είχατε να κάνετε, στην περίπτωση, ήταν, όχι η παραίτηση, η «παραδοχή!»
  Όμως άχνα δε βγάλατε, για τα μπαζωμένα ρέματα, στο κύριο του οποίου είναι εγκατεστημένο, επί στρεμμάτων, αμαξοστάσιο, με χώρους επισκευής, τεράστιες αποθήκες Σούπερ Μάρκετ, κι’ακόμα αυθαίρετος οικισμός, εις δόξαν της άμοιρης Ελλάδας και της δύστυχης Μάνδρας!
Αποτέλεσμα εικόνας για Δούρου Δηλώσεις 2014 Κοκκινιά
Όσοι Μνήμη Έχουν!
  Όμως όσοι μνήμη διαθέτουν πέραν του χρυσόψαρου, θα ενθυμούνται, εκτιμώ, τις κατηγορίες που καταλογίζατε στον προκάτοχό σας Κο Σγουρό, για το ίδιο ακριβώς θέμα, θέτοντας και χρονοδιάγραμμα ελάχιστων μηνών, για την εξάλειψη επανάληψης κακότοπων και συμφορών!
  Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2014 λέγατε εμφαντικά, ότι σας αρκούν έξι (6) μόνον μήνες για έναν πλήρη αντιπλημμυρικό σχεδιασμό! Καμαρώστε, λοιπόν, σε όλο τους το μεγαλείο τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας και υπογραμμίζω, ότι παραλείπω τις επαναλήψεις αυτών, και της εμφαντικής σας δήλωση, περί παραίτησης, αν και εφόσον δεν….. για να μην κουράζω:
Αποτέλεσμα εικόνας για ανάληψη ευθυνών
  «Ολα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες. Αυτός ο αποσπασματικός σχεδιασμός που ακολουθεί και η παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, είναι που οδήγησε σε καταστροφές στις αρχές του 2013, και τον Νοέμβρη του ίδιου έτους στο Καματερό. Όταν χάθηκε μία ζωή, καταστράφηκαν περιουσίες, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές»
   Κα Δούρου, εδώ και δυόμιση μήνες μπήκατε στον τέταρτο χρόνο εξουσίας, φυσικά και σας πέφτουν λίγα! Όμως Κα Δούρου, τρία (3) χρόνια ισοδυναμούν με έξι (6) εξάμηνα Κυρία Περιφερειάρχη Αττικής, άρα αν προσθέσω και τους δυόμιση ακόμα μήνες, του τέταρτου χρόνου, κάθε άλλο, παρά λίγα είναι, για να μου δώσουν το δικαίωμα να σας πω, ακόμα περισσότερα!»
http://15minutes.gr/wp-content/uploads/2017/11/mandra_grioula.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για μανδρα νεκροι
  Όμως σ’αυτό το ανείπωτο δράμα, το κερασάκι στη λασπωμένη σας τούρτα που προσπαθήσατε να της δώσετε, γλυκόπικρη γεύση, χωρίς να το καταφέρετε, δεν το βάλατε εσείς, ούτε ο Κος Πρωθυπουργός, που απέδωσε το χαμό στην "Κλιματική Αλλαγή", Το έβαλε ο αστείος Αντιπερειφερειάρχης σας, αξιότιμος Κος Καραμέρος!
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.Φωτογραφία του Spyros Kikeris.Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Ο Κύριος Καραμέρος, που εμφανίστηκε στις 18/11/2017 στην εκπομπή του Αυτιά, με εντυπωσιακό φωσφορούχο αδιάβροχο, δίκην αξιόμαχου ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ σε ρόλο «ΑΝΤΙΔΟΥΡΟΥ» και δικηγόρου του «ΔΙΑΒΌΛΟΥ!»
Αποτέλεσμα εικόνας για στυλό φτερό
  Έλεος! Έλεος! Έλεος Θεέ μου! Ακούστε «Κύριε Αντιπερειφερειάρχα» τα δικά σας θέματα και δικά μας προβλήματα απ'το Γραφείο λύνονται, με ένα από τα ισχυρότερα όπλα, που ποτέ επινοήθηκαν στον πλανήτη Γη, τη «ΓΡΑΦΙΔΑ!» Μια και η «ΓΡΑΦΙΔΑ» και η «ΟΒΙΔΑ» είναι από το ίδιο μέταλλο! Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σας! Πολύ ψιλά γράμματα, για όλους εσάς Κε Καραμέρο!!
  Όσο για το επιμύθιο, ας το συνοψίσουμε στις ακόλουθες φράσεις μια και οι περισσότεροι, ούτως ή άλλως φταίμε:
C:\Users\Spiros\Downloads\Capture46-555x330.jpgC:\Users\Spiros\Downloads\ethniki-kyriarxia.jpg
Τούτος ο Επίγειος Παράδεισος είχε την Ατυχία να κατοικείται από Χαχόλους και να κυβερνιέται από Διαβόλους! Γι’αυτό κι’έφτασε εκεί που έφτασε! Κρίμα! Κρίμα!! Κρίμα!!!
                                              
   Όμως επειδή κανείς σώφρων και σοβαρός άνθρωπος δε μπορεί να σας πάρει πλέον στα σοβαρά, αλλά μόνο στην «πλάκα», γι’αυτό ο νους μου με οδήγησε σε μια διασκευή, ενός γνωστού άσματος του Τσιτσάνη!
  Ενός άσματος, που εκτιμώ ότι παρά την τραγικότητα, αρμόζει απόλυτα στους αστείους διαχειριστές των τυχών μας και προσφέρεται, έστω για ένα μελαγχολικό και ανακουφιστικό μειδίαμα!
ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ!
C:\Users\Spiros\Desktop\ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΟΥΡΟΥ\αρχείο λήψης.jpg
«Ντουέτο Τσίπρας – Δούρου!»
«Διασκευή!»
C:\Users\Spiros\Desktop\t_7.jpg
Βαριά σεκλέτια έχω βρε Ρένα
την εξουσία νιώθω στο τέρμα!
Βλέπω να χάνω, Ρένα, το «Στέμμα»
που το’χω τόσο ερωτευθεί!
C:\Users\Spiros\Desktop\23559597_10209620436698362_1635658592596478853_n-1068x801.jpg
Μας παρέσυρε το ρέμα
Ρένα μου, δεν είναι ψέμα!
Ρένα χάνομαι σου λέω
θα σου πνιγώ!
C:\Users\Spiros\Desktop\ΜΑΝΔΡΑ\bibliki-katastrofi-se-nea-peramo--mandra-apo-tis-plimmures.w_l.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ΜΑΝΔΡΑ\00_030__111520171510754274_1.jpg
Με τραβούν τα κύματά του
στη βαθιά τη ρεματιά του
αντιστέκομαι βρε Ρένα
μα δε μπορώ!
Σχετική εικόναΣχετική εικόναC:\Users\Spiros\Desktop\Αντίγραφο από ierosolima-4.jpg
Το «Στέμμα» βλέπω, στον ύπνο Ρένα
και τον Κυριάκο, να το φορά!
Πως με τρομάζουν τα όνειρά μου
κάθε, που μοιάζουν αληθινά!
Σχετική εικόνα
Μας παρέσυρε το ρέμα
Ρένα μου δεν είναι ψέμα!
Ρένα χάνουμε το «θρόνο»
Θα τρελαθώ!
Σχετική εικόνα
Έτσι ήτανε γραμμένο
στο δικό μας πεπρωμένο
τέλος να’χουμε Μοιραίο
από πνιγμό! Από πνιγμό!


                            Με Τιμή και Σπαραγμό
                             Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας