Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ 17η Νοεμβρίου 1973 "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!"

C:\Users\Spiros\Downloads\image1.jpg
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!
17η Νοεμβρίου 1973!
«Εδώ Πολυτεχνείο!»
C:\Users\Spiros\Downloads\15036657_1262882130445782_8223460398404049057_n.jpg
«Η Μέγιστη του Έθνους Γιορτή
Παμμέγιστη του Έθνους Ντροπή!»
  Μα οι καλοί Έλληνες γνωρίζουν, πάντα οι καλοί Έλληνες γνώριζαν, πως Ελλάς να σε αναχρονίζουν για να σε ανασκολοπίζουν κι’ακόμα πως, να σε στηρίζουν, έτσι για να σε ξεσκίζουν και να σε αναγνωρίζουν!
images (12)
  Πάρε «Χούντα» το λοιπόν σαν σημείο των καιρών, των κακών μας των καιρών τε και διαχρονικών! Τί ακολουθεί; «Πολυτεχνείο» και φυσικά «Κύπρος!»
  Εκείθεν η σύγχυση των Ελλήνων, μια σύγχυση διαχρονική, «Νυν και αεί στους Αιώνες των Αιώνων Αμήν!» Έτσι τόσο απλά δηλαδή, που να ρωτάς τους Έλληνες το «πότε η Χούντα έπεσε;» Και μ’ένα στόμα μια φωνή να σου απαντούν «Το Νοέμβρη του 1973 από το Πολυτεχνείο!»
Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο
  Ναι τους ακούς και απορείς, για την ιστορική τους άγνοια, ακόμα και εκείνους, που το θέμα βίωσαν!
Σχετική εικόνα
  Μια άγνοια συνδυασμού, ανιδεότητας και δολιότητας συγχρόνως προς ενθρόνιση κωθωνιών, αγυρτών και αλητών, προορισμένων να μετεξελιχθούν στις πιο απαίσιες βδέλλες της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας, απομυζώντας το όποιο αίμα στην ταλαίπωρη Ελλάδα έχει απομείνει!
Σχετική εικόνα
  Μάθετε λοιπόν Νεοέλληνες, ότι το Πολυτεχνείο σεναριογραφήθηκε και σκηνοθετήθηκε έτσι όπως παίχθηκε, από έναν των ελεεινότερων ηλιθίων και μηχανορράφων της Ελληνικής Ιστορίας, που άκουγε στο όνομα Ιωαννίδης, μετονομαζόμενος και σαν «Αόρατος Δικτάτορας!»
  Ένας αόρατος, που έγινε ορατός, μένα από ένα «αντιπραξικόπημα μαριονέτα», που έγινε για την ανατροπή του Παπαδόπουλου και την ενθρόνιση του Ιδίου!
  Δεν πρόκειται να μακρηγορήσω επί του θέματος του αναθέματος, γιατί ειλικρινά δεν αντέχω, να αναλύω, έχοντας την αίσθηση, ότι οι όποιοι μου αναγνώστες διυλίζουν τον Κώνωπα των συμβαινόντων και καταπίνουν την κάμηλον των πραγματικών γεγονότων και των συνεπειών τους!
Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο
  Το ξέρω ότι ειδικά στο θέμα αυτό είναι αδύνατον τους Νεοέλληνες να μεταπείσεις, γιατί η πλύση των εγκεφάλων τους, έχει επιφέρει πάγιες αλλοιώσεις στους νευρώνες αυτών και τις λειτουργίες τους επηρεάζοντας σοβαρότατα το κέντρο αυτής ταύτης της δομής τους, το DNA τους δηλαδή!
Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο
  Μα εγώ, που εισήλθα στη Σχολή Ικάρων το 1965 επί Πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, και Χουντικός ούτε κατά διάνοια υπήρξα, δεν τολμώ ούτε στα παιδιά μου, να πω τι ακριβώςς συνέβη, εκείνη τη βραδιά της 17ης Νοεμβρίου του 1973! Γιατί έκπληκτα το ξέρω θα με κοιτάξουν, και με τη σιωπή τους, έστω θα μου πουν: «Πατέρα, πως είναι δυνατόν; Εδώ οι Δάσκαλοί μας……»
Σχετική εικόνα
  Και τότε το μόνο παρήγορο, που θα απομένει για να μην εκραγώ, είναι να μονολογώ, λέγοντας τα καθέκαστα, στον ίδιο μου τον εαυτό:
  «Μα Το μεγαλύτερο βλάκα να έβαζες για την επίλυση της κατάληψης του Πολυτεχνείου, από τους φοιτητές –Ιωαννιδικοί πάρα πολλοί-, θα σου έλυναν ανώδυνα το πρόβλημα, χωρίς επιχειρησιακές σπουδές και επιμορφώσεις! (Κόψιμο ρεύματος, νερού, τροφοδοσίας, αποκλεισμού κτλ)! Δε μπορώ να διανοηθώ επ’ ουδενί, ότι έστω και ένας, θα έβαζε ένα ΤΑΝΚ, να γκρεμίσει την πόρτα, παρασύροντας ενδεχομένως νέους στην είσοδό του, έστω κι’αν αυτή έγινε με σωρεία προειδοποιήσεων από μεγαφώνου!
  Όμως έγινε, γιατί ο «Λαός έπρεπε να’χει δείγματα πειστικής γραφής ότι ο σκληρός Δικτάτορας έπεσε και ο νέος λαϊκότερος, ηπιότερος και δικαιότερος τον αντικατέστησε, αφού τον έγδυσε!»
  Δεν επιθυμώ να επεκταθώ επί του θέματος, το’χω κάνει κατά κόρον στο παρελθόν, όμως και έτσι δεν μπορώ και να το αντιπαρέλθω!
Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολή τούρκων στην κύπρο
  Η Χούντα έπεσε στις 23 Ιουλίου του 1974 κάτω από το βάρος της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Μακαρίου, με αφορμή το πραξικόπημα, που είχε διαταχθεί από τον ανόητο Ιωαννίδη! Οι συνέπειες τρομερές!
  Ο Ελληνικός Λαός στην απελπισία του ομόφωνα ανέσυρε από τις πολιτικές του εφεδρείες, τον αυτοεξόριστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να σώσει ότι ήταν δυνατόν να διασωθεί, προς το παρόν όμως!
Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχικοί
  Και λέω προς το παρόν, γιατί έμελλε ν’ακολουθήσει μια ανελέητη κατρακύλα σ’όλους τους τομείς και τις πτυχές της Ελληνικής Κοινωνίας! Μια κατρακύλα, που επί των ημερών μας έχει εξελιχθεί σε μια ιλιγγιωδώς κινούμενη «Χιονοστιβάδα», που απειλεί να συνθλίψει τα πάντα στο πέρασμά της, χωρίς ούτε κατά διάνοια, ν’αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητά της, εμμένοντας στον εορτασμό της!
  Μια χιονοστιβάδα, που θα ήθελα να περιγράψω, όπως κατωτέρω και σαν επιμύθιο ν’αφήσω, σαν ελάχιστη προσφορά στην επετειακή αναφορά της 17ης Νοεμβρίου του 2017, με την ελπίδα κατανόησης έστω ενός, της Γιορτής κατάλυσης και Ντροπής, αντί της Εορτής εξομάλυνσης και τιμής!
  Μιας Γιορτής, που διασύρει αφελείς και ιδιοτελείς, για να διασυρθεί εν τέλει, βιαζόμενη κι’εκβιαζόμενη κατά συρροή κι’εξακολούθηση από αμφιλεγόμενους νεαρούς, ανώμαλης ιδιοσυστασίας και προθέσεων διαστροφικών, ενώπιον άβουλων, ολιγωρούντων ή υστερόβουλων και συνεργούντων «Ηγετών!»
C:\Users\Spiros\Downloads\ethniki-kyriarxia.jpg
Το Κράτος «Μπάχαλο!»
Το Κράτος Μπάχαλο! Το Κράτος Χάρβαλο! Το Κράτος Διάλυσης και Χάους! Το Κράτος του Δημοσιοϋπαλληλικού Κατακλυσμού! Του Συνδικαλιστικού Ορυμαγδού! Του Κομματικού Συνωστισμού! Του Φοιτητικού Αφιονισμού! Του Αναρχικού Φασισμού! Το Κράτος του Δημοσιονομικού αφανισμού! Του Προοδευτικού Οπισθοδρομισμού! Του Φορολογικού Κυνισμού! Του Οργανωτικού Βαβελισμού! Του Αναξιοκρατικού Λαϊκισμού! Το Κράτος του Δημοσιογραφικού Παπαγαλισμού! Του Καιρικού Ερμαιονισμού! Του Δασικού Αυτοπυρπολισμού! Του Δομικού Αυθαιρετισμού! Του Μεταναστευτικού Παραλογισμού! Το Κράτος του Φυλετικού Εκφυλισμού! Του Κυβερνητικού Αμοραλισμού, Αστεϊσμού, Ιδεασμού, Ιδεοληπτισμού, Ασχετισμού, Αριστερισμού! Το Κράτος του Διεθνικού Εξευτελισμού! Το Κράτος του Αυτοχειριασμού! Το Κράτος του τίποτα και του Μηδενισμού! Κι'όμως η Ελλάδα κάποτε, δεν ήταν έτσι!
  Όλα δε αυτά γιατί «Τούτος ο Επίγειος Παράδεισος είχε την Ατυχία να κατοικείται, σ’ένα τεράστιο ποσοστό από ανιστόρητους, αφελείς και επιπόλαιους, καθώς ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό, Χαχόλων και ένα κυβερνητικό συρφετό, Διαβόλων!
  Έτσι είναι φυσικό τούτη η Γιορτή – Ντροπή – να’χει υπέρμαχους «δόλιους υπερασπιστές και επιτήδειους εξουσιαστές, κουκουλοφόρους βομβιστές και άναρχους εμπρηστές και προπαντός αφελών στρατιές, ταμένων σ’ένα ανύπαρκτο χτες!
  Και θυμηθείτε Νεοέλληνες, ο Ιστορικός δεν θ’αργήσει μ’ανεξίτηλα γράμματα να γράψει:
Σχετική εικόνα
Εδώ πολυτεχνείο!
Ενθάδε κείται το Πτώμα
της Μεταπολιτευτικής Ελλάδος!
Με Νεκροθάφτες
σχεδόν όλους
τους Μεταπολιτευτικούς
Πρωθυπουργούς!
Προεξαρχόντων
Του 3ου, του 10ου και του 13ου
Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για γιώργος παπανδρέουΣχετική εικόνα
          του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος δηλαδή!

                           Με Τιμή

                           Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας