Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

C:\Users\Spiros\Downloads\image1.jpg
Σπύρου Κίκερη
«Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!»
C:\Users\Spiros\Downloads\c14d8-milostenie1.jpg
«Το Απόλυτο Ποιόν
του Εξουσιαστή μας!»

  Ψάχνοντας το απόλυτο ποιόν του «Εξουσιαστή» μας, αξιότιμου Πρωθυπουργού «Κυρίου» Αλεξίου Τσίπρα, γύρω από τρεις, κατά βάση, λέξεις – έννοιες, στράφηκε ο νους μου, του «Φυλάρχου» του «Φιλάρχου» και του Ληστάρχου!
  Πολλές οι αιτίες, για τούτη τη γραφή και μία η αφορμή, οι εξαγγελίες του περί του Μερίσματος Ντροπής!
  Τέτοιες παροχές – ντροπές - εξαγγέλλουν οι Σκιτζήδες, οι Αγύρτες και οι Μπαταχτσήδες πολιτικοί ή οι «Φύλαρχοι» κάφρων, σκλάβων και δύστυχων μαύρων!
Σχετική εικόνα
  Και μη μου παρεξηγηθούν κάποιοι, για τον τίτλο του «Φυλάρχου» καθόσον η λέξης υποδηλώνει τον «Άρχοντα» της «Φυλής», τίτλος που ανεπιφύλαχτα, απόλυτα θαρρώ ταιριάζει στον Κο Πρωθυπουργό, μια και αυτός τυγχάνει σήμερα ο Άρχων της Φυλής μας, άσχετα αν από την πλειονότητα των Ελλήνων, ο ίδιος θεωρείται, πλέον, ως «άφρων» και «δράκων» αυτής, δεδομένου του τρόπου διαφύλαξης της καθαρότητας και του αμιγούς της!
  Μια άλλη κατηγορία εξαγγελίας τέτοιου είδους μερισμάτων είναι οι «Φίλαρχοι» με γιώτα στην πρώτη της συλλαβής λέξη! Οι τυφλοί, φίλοι της Αρχής, της Εξουσίας δηλαδή! Εκείνος βέβαια, κάθε άλλο παρά τέτοια δείγματα, έχει δείξει!
  Τέλος, τέτοιες παροχές κάνουν και οι «Λήσταρχοι» στα ποίμνιά τους, οι ερήμην Λαού και ελέω Θεού Δυνάστες! Θα μου επιτραπεί, η μη αναφορά σχετικών ονομάτων, γιατί έτσι και αρχίσω δεν πρόκειται να τελειώσω!
Σχετική εικόνα
  Αρκεστείτε απλά στα δρώμενα, όλων των ηγετών της αριστεράς στο διηνεκές, προεξάρχοντος του «Μεγάλου «Πατερούλη» και των «Μεγάλων Αδελφών», πατρώνων και χορηγών συσσιτίων με δελτία απορίας προνοίας και κρατικής χορηγίας, για να’χετε τις απαντήσεις, από μόνοι σας!
C:\Users\Spiros\Downloads\1stalin_342_355.jpg
  Εφιαλτικά θυμάμαι σαν παιδάκι, τα συσσίτια στη δεκαετία του 50, λίγο μετά τον τερματισμό του εμφύλιου και καταλαμβάνομαι από δέος στην ιδέα, επικράτησης και κυριαρχίας της απαράδεκτης κοινωνικά «ιδεολογίας!»
  Της «ιδεολογίας» που ιδεοληπτικά, ετεροχρονισμένα και ρεβανσιστικά επιθυμεί να μας επιβάλλει ο «όψιμα» «Κομουνιστής» Πρωθυπουργός!
  Φτάνοντας στο έσχατο σημείο αδιαντροπιάς και «ξετσιπωσιάς» ακόμα και την κλοπή εισφορών και κρατήσεων υγείας, σαν παροχή, χορηγία και μέρισμα να την πλασάρει και να την αποκαλεί!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  Κι’ακόμα, ακόμα τα μαύρα χάλια της ΔΕΗ, που από τις δικές του αμαρτίες, τα εγκληματικά του λάθη, καθώς τις ενθαρρύνσεις και παροτρύνσεις, «του δεν πληρώνω», συνδρομή και αρωγή να την ονομάζει και να ζητωκραυγάζει, ενώ εκείνη πνέει τα λοίσθια!
http://i1.wp.com/africapublic.com/wp-content/uploads/2012/11/blood.jpg?zoom=1.25&resize=500%2C375
   Για πιο «Μέρισμα» μιλάτε Κε Τσίπρα: Για ποιο; Αυτό δεν είναι μέρισμα, αυτό είναι «ΑΊΜΑ» «κύριε τσίπρα!» Αίμα Ελλήνων και «ΖΟΥΜΙ» από τη στυμμένη τους σάρκα!
  Αίμα Ελλήνων κυρίως της «ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ» «Κύριε Τσίπρα» την οποία σας εκλιπαρώ να μη ξαναβάλετε στο «μιασμένο» σας και ασύστολα ψευδόμενο στόμα σας!
  Πού είναι τα έσοδα του Κράτους μας απ'την ανάπτυξη και την καθώς πρέπει διαχείριση του Κράτους;
Πρόβλεψη σοκ από τη ΓΣΕΒΕΕ: Θα κλείσουν 18.700 μικρομεσαίες επιχειρήσεις το α΄εξάμηνο
  Τα πάντα ρημάζουν, τα πάντα μαραίνονται, με ταχύ ρυθμό καταστρεφόμενα, και μόνο στο δικό σας μυαλό και κάποιων άλλων αρρωστημένων σας ιδεοληπτών συντρόφων, τα εχέγγυα του καλύτερου αύριο ωριμάζουν!
  Ενώ, όλοι, μα όλοι οι δείκτες των διεθνών φόρουμ δείχνουν όλεθρο, κατατάσσοντάς μας σε πολλούς τομείς μακράν κάτω από της Αλβανίας και τη Βουλγαρίας, την ίδια ώρα, που εσείς ασύστολα παραμυθιάζετε τον Ελληνικό Λαό, μιλώντας για Θριάμβους!
  Σας πληρώσαμε ήδη ακριβά, πολύ ακριβά, Αξιότιμε «Κύριε Πρωθυπουργέ» με κόστος, που προσεγγίζει τα 100 και πλέον δις, καθώς με φαλκίδευση του μέλλοντος, άγνωστο για πόσο! Το μόνο , που μπορεί κάποιος να σας πει, είναι «το ζητείται επειγόντως Τσίπα, κύριε Τσίπρα!»
Αποτέλεσμα εικόνας για σαουδάραβες και καμμένος
  Όσο για το timing των μερισματικών εξαγγελιών, μη μου πείτε, πως δε σχετίζεται με τη συμμετοχή των 200.000 plus στα δρώμενα της κεντροαριστεράς και με τα καμμενοσαουδαραβικά!
Σχετική εικόνα
  Όμως, αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ, ας έχετε υπόψη σας, επειδή προφανώς σε άλλο κόσμο και άλλη χώρα ζείτε, ότι πλέον δε σας σώζει τίποτα, κατά τη γνώμη μου, γιατί εσείς, ναι εσείς σαν Χριστό σταυρώσατε τον Ελληνικό Λαό!
C:\Users\Spiros\Downloads\onned_agios_vasilis708.jpg
 Ναι, είμαι σίγουρος πλέον, ότι τίποτα δεν σας σώζει, όσο για την πρόωρη και βεβιασμένη μεταμφίεσή σας, σε Santa Claus, προς παροχή δώρων εξαγοράς συνειδήσεων, υπό μορφή μερισμάτων, σας διαβεβαιώνω, ότι σας πάει πιο βαθιά!
C:\Users\Spiros\Downloads\Τσίπρας+Νεκροταφείο5.jpg
  Ναι πιο βαθιά γιατί η ώρα της κρίσεως φτάνει, το αντίκρισμα να πάρετε για ότι έχετε κάνει! Και θα πληρωθείτε με πολιτικά αντίτιμα κι’ένας Θεός ξέρει με τι άλλα!
  Γιατί οι «Λωτοφάγοι» τελείωσαν πια, οι «σανοφάγοι» ραγδαία μειώνονται και οι «Ηλίθιοι» εν τέλει, στους Έλληνες ελαχιστότατοι είναι!
  Και το επιμύθιο! Δεν είστε «ΧΟΡΗΓΟΣ» με πρώτο ζητούμενο τη «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» Κύριε ΤΣΙΠΡΑ, είστε «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ» με πρώτο και κύριο ζητούμενο τη σύγχρονη, ανιδιοτελή και επιστημονική δημοσιονομική διαχείριση!
Αποτέλεσμα εικόνας για ευρωζώνη
  Και για να εννοήσετε και πιο πολύ να συνειδητοποιήσετε το επιμύθιο, για να μην πάει ολότελα χαμένο, συνεχίζοντας αμείωτα κατά συρροή και εξακολούθηση το διεθνή μας διασυρμό, απλά αναλογισθείτε, αν κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί, σε μια, υποτίθεται, προηγμένη χώρα, κυβερνώμενη με κανόνες του 21ου Αιώνα!
                                                                                            Με Τιμή
                                                                                       Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας