Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ (ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗ!)

C:\Users\Spiros\Desktop\unnamed (1).jpg
Σπύρου Κίκερη
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΚΡΗ!
«ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ!»
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ καμμενοσ
Η Αλήθεια, πάντα, στη ζωή, ήταν πικρή
μα γλυκύτατο το ψέμα, στα αφτιά και τη ψυχή
Έτσι και’γω μια τέτοια μέρα επετειακή
αυτό διάλεξα σαν θέμα στη γραφή!
Σχετική εικόνα
25 Ιανουαρίου 2017!
Σαν σήμερα, σαν σήμερα
πέσαν βαριά τα σύννεφα
κι’εκείνα, που προφήτεψα
ήρθαν σα μαύρη θύελλα!


  ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ
  (Είμαστε για τα πανηγύρια!)
  Θα δούμε non papers, σαν προκηρύξεις να βγαίνουν, θ’ακούσουμε, τυμπανοκρουσίες, πανηγυρικούς διακηρύξεις … Θα δούμε μαζώξεις και συνάξεις, φανφάρες και παράτες, για έργα και για πράξεις, κι’ άντε να τα προλάβεις!
  Να πούμε και του χρόνου; Να γίνουμε αρεστοί, ή τάχα για κάποιους άλλους φτηνοί και μισητοί; Αφήστε, αυτό το έχουν αναλάβει τα «κανάλια», με τους δημοσιογράφους που πετούν καβάλα σε «Καλάμια», μην κάνοντας τίποτα άλλο, παρά να χαϊδεύουν νυχθημερόν αυτιά, κάνοντας τεράστια ζημιά! Μια και χάριν της πελατείας μετριάζουν τα κακά και μεγαλώνουν τα «καλά», γιατί γι’αυτούς μετράνε μόνο της ακροαματικότητας τα στατιστικά!
  Όχι εμείς οι αποδεδειγμένα ανιδιοτελείς, έναν όρκο και μια υπόσχεση δώσαμε, που τηρούμε «σαν Πιστοί και Φιλότιμοι Στρατιώτες! Γι’αυτό δεν θα πούμε «Και του Χρόνου» γιατί Θα έμοιαζε με κατάρα, θα έμοιαζε με ευχή και κάπου με ανάθεμα μαζί με προσευχή!
  Ας αφήσουμε τα λογοπαίγνια, τα πράγματα είναι σοβαρά, θα έλεγα άκρως σοβαρά και κάπου μεταξύ μας, μελοδραματικά!
Αποτέλεσμα εικόνας για αρκουδιαρης
  ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ
  (Τσιπρασισμός!)
  Το έργο, που ασταμάτητα παίζεται είναι παλιό και θα το ονόμαζα «Τσιπρασισμό!» Παλιό το έργο που όμως ακόμα τραβά, όπως ο γύφτος της αρκούδας τον χαλκά, που όσο κι’αν πονά αυτή χοροπηδά! Έτσι τη μάθαν την Αρκούδα αυτή, πέρασαν άλλωστε χρόνια πολλά, το μάθημα, της το’μαθαν απέξω κι’ανακατωτά, μεταπολιτευτικά, προοδευτικά κι’αριστερά!
  Όμως κακά τα ψέματα κακά, η Αλήθεια πάντα πικρή ήταν και πάντα πόναγε σε αντίθεση με το «Ψέμα», που πάντα γλύκα έσταζε! Ναι έσταζε ιδιαίτερα όταν ο χρήστης του ήταν μελιστάλακτος, μαιτρ του είδους, κοντολογίς «Δημαγωγός», όπως ο Έλληνας Πρωθυπουργός!
  Ας μην ασχοληθούμε με τα παλιά, που τα’χουμε πει ξανά και ξανά, γιατί εκείνο που μας πονάει είναι το «μπροστά» το «αύριο», το «μέλλον» τα «Παιδιά»…… !
  Μας μάθανε το «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» να μας χαϊδεύει τ’αυτιά, «Κουλτούρα» να γίνει «Προπαγανδιστικά» και να προσηλυτίζει αφελείς και παιδιά! Μια απλή ματιά στον κόσμο αρκεί για να μας πείσει νομοτελειακά, αρκεί τις παρωπίδες να βγάλουμε, που ποτέ δε συνειδητοποιήσαμε, πως μας φορέσανε επικοινωνιακά!
  Είναι φριχτό, είναι οικτρό, είναι φοβερό, καθόμαστε ακόμα και ακούμε το μεγαλύτερο ψεύτη της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας και το μεγαλύτερο Πολιτικό Απατεώνα, όλων των εποχών!
  Έλεος! Έλεος! Έλεος! Έρεβος! Έρεβος! Έρεβος! Φτάνει ο Στραβισμός, φτάνει ο Μονοφθαλμισμός, φτάνει ο Αλληθωρισμός, ο «Τσιπρασισμός!» Φτάνει της Ελλάδος ο καημός!
Αποτέλεσμα εικόνας για τα μεγάλα ψέματα τσιπρα
  Ας θυμηθούμε τις επετειακές τούτες μέρες, «Τιμής Ένεκεν» τις δηλώσεις δύο ετών – που δε νομίζω, ότι χρειάζονται επανάληψη, γιατί δεν πιστεύω, ότι και οι πλέον αδύναμοι στη μνήμη, έχουν «Μνήμη Χρυσόψαρου!»
  Τί βγαίνει λοιπόν από τις θύμησες των επί δύο ετών δηλώσεων και εξαγγελιών του «Θλιβερού Ανδρός;» Εμένα όταν τις σκέφτομαι, μου φέρνουν στο νου ένα τραγούδι με τίτλο «Μάνα μου Ελλάς» σε στίχους Νίκου Γκάτσου, που παραφράζω ελαφρώς:
«Τα Όμορφα τα Λόγια τα Μεγάλα,
μας τα’πες με το Πρώτο σου το Γάλα!
Μας Έπεισες και Κάναμε Γαργάρα
και κλαίμε τη Μανούλα μας Ελλάδα!
Μα τώρα που ξυπνήσαμε τα γίδια
δε ψάχνουνε λαγούς με πετραχήλια!
Μα ντρεπόμαστε Μανούλα μου Ελλάς
που στην Πλατούλα σου, μια Βδέλλα, κουβαλάς!»
  Και τώρα τι κάνουμε τώρα; Τώρα που ο κόμπος στο χτένι έφτασε κι’αν ήδη δεν το έσπασε; Τώρα τι κάνουμε…
  ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑΣ!
  Τώρα μπρος γκρεμός και πίσω Τσίπρας, το αντίθετο της «Τσίπας!»
Μα τί λόγια είναι αυτά, που λέγονται για έναν Πρωθυπουργό; Λυπάμαι, άλλα λόγια δεν υπάρχουν άλλα, όταν…
«Όταν τη νύχτα μέρα κάνει
και την ημέρα νύχτα!
Τότε μ’ασύστολο Ψεύτη μοιάζει
κι’ηγέτη δίχως «Τσίπα!»
  Τώρα ας αφήσουμε το χθες και ας έρθουμε στο σήμερα και προπαντός στο αύριο, με μνεία ενίοτε στις τραγικές τις πράξεις του! Οι τελευταίες του δηλώσεις, αρχικά υπονοώντας, σαφέστατα το Σόιμπλε!: «Όποιος δε είναι καλά στη ψυχή του δε μπορεί να σώσει ούτε την Πατρίδα του, ούτε την Ευρώπη ούτε κανέναν! Δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε ένα μέτρο από όποιον και να μας ζητηθεί… Το ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα δεν πρόκειται να μειωθεί…!»
  Μην ορκίζεστε Κε Δημαγωγέ και μη ζορίζεστε Κε Πρωθυπουργέ! Σας μάθαμε πια απέξω κι’ανακατωτά! «Συμβόλαιο ο Λόγος σας κι’η υπογραφή σας Όρκος!
https://cdn.sansimera.gr/media/photos/main/Wolfgang_Schauble-wheelchair.jpg
  Όσο για τον Σόϊμπλε είναι άηθες να ειρωνεύεσαι με τρόπο σαρκαστικό, έναν άνθρωπο, που καθηλώθηκε σ’ένα αναπηρικό καροτσάκι, εδώ και 27 χρόνια χτυπημένος από ένα σχιζοφρενή! Το τσιράκι σου ο Λαζόπουλος το έκανε και το πλήρωσε στην κοινή γνώμη ακριβά!
  Όμως το ψέμα είναι φτηνή και παλιά επιστήμη, άχρηστη δε όταν ξεπερνά την ανθεκτικότητα του μέσου Πολίτη! Εσείς ξέρατε ότι τα μεγάλα ψέματα, πάντα ήταν πιο πιστευτά απ’τα μικρά, γιατί χαϊδεύουν καλύτερα τ’αυτιά! Όμως εσείς ξεπεράσατε κάθε ιερό και κάθε όσιο, αφήνοντας τον κόσμο, χωρίς προστατευτικά, μια και τους πετάξατε και τα «κεριά» από τ’αυτιά!
Αποτέλεσμα εικόνας για τα μεγάλα ψέματα τσιπρα
  Μα βαράτε όσο θέλετε τώρα, γιατί όπως σας είπα, οι πάντες σας έμαθαν απέξω και ανακατωτά και οσμίζονται πια του κερατά, όλα σας τα μηχανορραφικά! Τώρα, κοντολογίς είναι «αργά» Κε Τσίπρα, είναι πολύ αργά, σας πήραν και οι πέτρες μυρουδιά!
  Ωστόσο εγώ θα σταθώ στα μελετώμενα από τα πονηρά μυαλά, για να βγουν τα συμπεράσματα, από τους εμμένοντες οπισθοδρομικά και βλαπτικά, μπας και κατανοηθούν τα μελλούμενα, που έχουν τώρα σειρά!
  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
  Ναι δεν έχω καμία αμφιβολία, για το ότι ο Δημαγωγός «Προαγωγός» είναι έτοιμος για το «Τρίτο Χτύπημα», όπως αδιαμφισβήτητα, από τα γεγονότα προκύπτει!
  Ναι δεν είναι απλά έτοιμος, είναι πανέτοιμος για το τρίτο χτύπημα, που αυτή τη φορά θα είναι «Θανατηφόρο!» Έτοιμος να χτυπήσει ξανά, για να μας πάει πιο βαθιά, αυτός, ναι αυτός! Και μην αναρωτιέστε, υπεκφυγώς, ποιος; Αυτός, ναι αυτός:
Της Αληθείας ο Μοιχός!
Της Αγυρτείας τ'άγιο φως!
Αυτός του ψεύδους ο Θεός
ο Έλληνας Πρωθυπουργός!
  Ξυπνήστε Έλληνες! Ξυπνήστε! Ξυπνήστε σας εκλιπαρώ, εγώ που δεν έχω κανένα πια ιδανικό, εγώ που την Πατρίδα μου πονάω και αγαπώ! Εγώ που για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, όπως εσείς, έντονα αγωνιώ!
  Πάμε για διεθνή απομόνωση ολοταχώς, τη στιγμή που τα τέρατα γύρω μας ελλοχεύουν κι'αγριεύουν! Ξυπνήστε Νεοέλληνες, ξυπνήστε, ξυπνήστε, τους αφελείς σκουντήστε! Ξυπνήστε γιατί οδεύουμε ακάθεκτα για «Μαδουροποίηση» και «Κομμουνιστικοποίηση» Βαρέως τύπου!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας κιμ γιονγκ ουν
  Ναι προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι κινδυνεύουμε σοβαρά, να γίνουμε η δεύτερη Βόρειος Κορέα του Πλανήτη! Η περίπτωση θα αποτολμηθεί, εάν η ευκαιρία τους δοθεί! Υπάρχουν ποια τόσα δείγματα για την καθεστωτική τους νοοτροπία, που αυτή δεν μπορεί από κανέναν ποια να αμφισβητηθεί!
  «Η Παππική Λύσσα για τα Τηλεοπτικά, το ρεζίλεμα του ΣτΕ, στα δικαστικά και διαδικαστικά! Τα Αντισυνταγματικά της Προέδρου του Αρείου Πάγου περί επέκτασης του χρόνου παραμονής των Δικαστικών στην Εξουσία και άλλα πολλά, περίτρανα το δείχνουν!
  Η Δημοκρατία ανθίσταται σθεναρά, όμως το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, γιατί υπάρχουν παράθυρα και φινιστρίνια δολιότητας, ανοιχτά, με ρεύματα αιολικά, πνεύματα διαβολικά και στέμματα εξουσιαστικά!
  Ας μου απαντήσει κάποιος σ’ένα ερώτημα καυτό «Ποιος είναι αυτός, που μπορεί να δικάσει, εν ενεργεία Έλληνα Πρωθυπουργό;» Ναι αυτόν που επιλέγει τις κεφαλές των δικαστών, για ν’αποδεικνύεται στην αξιοθρήνητη τούτη Χώρα, η «Διάκριση των Εξουσιών!» Αυτή η διάκριση, που επιτρέπει στον Υπουργό Δικαιοσύνης, για παράδειγμα, όχι να αναπέμπει, αλλά να ανατρέπει την απόφαση των δικαστών, για την παράδοση ή μη των Τούρκων Στρατιωτικών!
  Το έργο ξαναπαίζεται στην τρίτη του πράξη, πιθανότατα την τελευταία ή την προτελευταία, σας τ'ορκίζομαι!
Φωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Το έργο σε πλήρη εφαρμογή, ο «Παλικαράς» ξαναχτυπά, θυμηθείτε όμως ότι «Το αναίσθητο και αναίσχυντο χέρι, δε ματώνει στο μαχαίρι!»
  Γύρισε πίσω, αφού τον γδύσανε, τον μαδήσανε και το φτύσανε, αυτόν το μέγιστο πολιτικό απατεώνα και υποκριτή, από καταβολής της Ελληνικής πολιτικής σκηνής! Γύρισε σαν τροπαιοφόρος θριαμβευτής και ταπεινωτής των Ισχυρών της Γης! Ναι τώρα. λίγο πριν και μετά τις Γιορτές!
  Ποιος αυτός, ο μεγαλύτερος Έλλην δημαγωγός! Ο Κενός κάθε Ιερού και Οσίου, ο Αδαής, ο Ιδεολήπτης Κουμουνιστής, ο πολιτικά αναξιοπρεπής! Αυτός ο μονόφθαλμος πολιτικός πειρατής, ο κυρίαρχος των τυφλών και μέγιστος σανοπαραγωγός! Γύρισε πίσω σαν «θριαμβευτής» και αδιαφιλονίκητος Νικητής διεθνών οργανισμών και φόρουμ περιωπής!
  Γύρισε και περιέρχεται τη χώρα σα γυρολόγος της παλιάς εποχής, βροντοφωνάζοντας την «παλικαροσύνη» του και την «καλοσύνη» του, ποντάροντας πού; Στην άγνοια, τ'απωθημένα, τα ένστικτα και τα σύνδρομα των Ελλήνων Πολιτών! Αυτά που έχουν δεόντως καλλιεργηθεί και στις ψυχές αρκετών Ελλήνων έχουν σφηνωθεί, σαν θανατηφόρα αιχμηρά, προπαγανδιστικά καρφιά! Μα τώρα πλέον στους περισσότερους είναι ανενεργά!
  ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ!
  Ξυπνήστε Έλληνες, αντιληφθείτε το περί τίνος και του ποιου! Κάποια πρόσωπα έχουν προ πολλού πρωτοφανώς «Τερατοποιηθεί!» και στο DNA ενίων Ελλήνων παγιωθεί! Αυτό αποτελεί και το έσχατο ανάχωμα του Προπαγανδιστή!
  Ποιος τολμά λέξη καλή, σ’αυτούς να πει, για το ΔΝΤ, για το «Σόιμπλε» ή για τον «Τόμσεν» χωρίς θανάσιμα να μισηθεί, να στιγματισθεί ή ακόμα και να λυντσαριστεί!
  Η αλήθεια πάντα ήταν πικρή, στην προπαγάνδα δε και στην Ελλάδα ανέκαθεν σ’εφαρμογή! Να γιατί η ακατάσχετη ψευδολογία καλά κρατεί και ο κήρυξ αυτής ξανά ευελπιστεί, για τρίτη φορά, να εισακουστεί!
  «Είμαστε έτοιμοι για την ανάκαμψη -εγώ θα την έλεγα Σταύρωση- αρκεί κάποιοι να μη μας κρατούν τα φτερά μας» Είπε με περίσσεια θράσους, ο Αλχημιστής, αιθεροβάμων και Δράκων! Είναι ο μόνος Έλληνας, που βλέπει ανάκαμψη κι’ανάσταση, αντί για συνεχόμενη κι’ανελέητη, στα βαθιά, κατάδυση!
  Για να βάλουμε το χεράκι μας τώρα επί των τύπων των ήλων, ξεγυμνώνοντας αλήθεια και ψέματα! Μόνο βγάλτε τις παρωπίδες, της κακοπροαίρεσης, εσείς οι τελευταίοι υπέρμαχοι του σκότους!
  Κάντε το, χάριν των οικογενειών σας των παιδιών σας, των συμπατριωτών σας και των επερχόμενων γενεών σας! Κάντε το και μόνοι σας αποφανθείτε, χωρίς σε κανέναν να το πείτε!
  Έκανε αυτά που έκανε ο αδιάντροπος λαϊκιστής, έδωσε αυτά τα ψιχία, που έδωσε, ενώ άλλα υπέγραψε! Όπως για πλεονάσματα της τάξεως του 3.5% μέχρι το 2018! Τον «Κόφτη» τη θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας για 115 χρόνια! Και όλα αυτά για να κάνει τον «Παλικαρά» και ν’απευθυνθεί λαϊκά, γι’ακόμα μια φορά, σαν ο μαιτρ στην κουτοπονηριά!
  Για να δούμε λοιπόν πόσο η αλήθεια πονά, για μια ακόμα φορά! Τί είπε ο Σόιμπλε και διήγειρε την Αντρειοσύνη του Παλικαρά: «Απευθυνθήκαμε στην Κομισιόν, στο ΔΝΤ, στην ΕΚΤ στο ESM, σε όλους τους εμπλεκόμενους δηλαδή φορείς με το Ελληνικό πρόβλημα και είπαν ότι το μέτρο παροχών δεν είναι σύννομο με τις υπογραφείσες συμφωνίες!»
  Και πώς να είναι αγαπητοί μου; Πώς; Μήπως αυτή η μεταπολιτευτική τακτική «παροχών,» δεν είναι η βασική αιτία κι’αφορμή για την κατάντια την τωρινή; Η γλώσσα των αριθμών αμείλικτη ήταν στο διηνεκές και η γλώσσα της πρακτικής αριθμητικής, αρκούντως απλή, γι’αυτό και πειστική!
  Αυτό είναι πισωγύρισμα Κε Τσίπρα, αυτό είναι πίσω στα παλιά τα καταστροφικά! Αυτό είναι σαν τότε που ζούσαμε με ακριβά δανεικά, χωρίς κανένας να το παίρνει μυρουδιά! Αυτό είναι σαν το «Τσοβόλα  δώστα όλα» χωρίς το μετά! Πες την αλήθεια, μια φορά ρε φουκαρά της εξουσίας κι’άσε μας στον πόνο μας!
  Μα το «Τέρας» Σόιμπλε ξαναχτυπά, με αλήθεια, που πονά κι’ο δύστυχος Έλληνας μίσος γεννά: «Η αλληλεγγύη μπορεί να δικαιολογηθεί, μόνον όταν η βοήθεια είναι περιορισμένη και οδηγεί στο να αλλάξει κάτι, προς μία θετική κατεύθυνση! Στην Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρο, φαίνεται κάτι τέτοιο! Μετά την εφαρμογή ενός προγράμματος (Μνημονίου) η οικονομία αναπτύσσεται, εν μέρει ραγδαία! Η Ελλάδα βρίσκεται στο τρίτο πρόγραμμα (Μνημόνιο) και χωρίς την οικονομική βοήθεια των δισεκατομμυρίων, θα ήταν χρεοκοπημένη εδώ και καιρό! Τότε οι Έλληνες πολίτες, θα υπέφεραν πολύ περισσότερο! Για το λόγο αυτό δεν έχω καμία κατανόηση, όταν ο Πρωθυπουργός επιρρίπτει στη Γερμανική Κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Έλληνες συνταξιούχους! Οι προσπάθειές μας έχουν στόχο η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της!»
  Ποιος καλόπιστα καλοπροαίρετος άνθρωπος, που εδώ βιώνει και ζει σε τούτα τα λόγια αληθείας θ’αντισταθεί, το λογοπλάστη της δήθεν αυταπάτης, να υπερασπιστεί;
  Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), είναι ο Μεγαλύτερος Διεθνής Οικονομικός Φορέας Κύρους και φερεγγυότητας! Όλες οι Χώρες του ΟΗΕ, ανήκουν σ'αυτό, Ρωσία, Κίνα, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία κι'ακόμα όλες οι Χώρες της ΕΟΚ ουδεμιάς εξαιρουμένης!
  Μόνον η Βόρειος Κορέα και Η Κούβα δε συμμετέχουν σ'αυτό, και κάποιοι επίγειοι παράδεισοι όπως το «Μονακό!» Σημειώστε ότι η συμμετοχή στο ΔΝΤ, είναι εθελοντική και η εγγραφή σ’αυτό γίνεται πάντα κατόπιν αιτήσεως, που εγκρίνεται από την ολομέλεια των Διοικητών!
  Διοικητή και αναπληρωτή με πενταετή θητεία, έχουν όλες οι Χώρες, που επιβαρύνονται Επίσης με ετήσια οικονομική συνεισφορά συμμετοχής!
C:\Users\Spiros\Desktop\donut.png
  Επί του παρόντος Νεοέλληνες αρκεσθείτε να χαρείτε τις Σημαίες των συμμετεχόντων Χωρών στο ΔΝΤ, στο σχετικό σήμα που αναρτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας κι’αναλογιστείτε, ότι η δική μας σημαία, ενδέχεται, με το μυαλό που έχουμε, να μην υπάρχει εκεί, γιατί έχει αποπεμφθεί από κάκιστη διαγωγή και εγκεφαλικό πουρί!
C:\Users\Spiros\Desktop\76659-410c371d4e5df81d087203fd6eb1c687.jpg


  Εμπρός λοιπόν Αναίσχυντε Δημαγωγέ, δεν σου αρέσει το ΔΝΤ, φύγε ευθαρσώς! Μην παίζεις όμως με τη φωτιά της απομόνωσης, ποντάροντας στις αδυναμίες του Ελληνικού Λαού φέρνοντας αυτόν σε οριακά διλήμματα δήθεν «Ηρωικά!» Όσο για σας «Νεοέλληνες» της Αριστερής Κουλτούρας, καμαρώστε την παραπάνω συνεδρίαση της ολομέλειας του ΔΝΤ και σπρώξτε μ’όλες σας τις δυνάμεις για την αποχώρηση της μόνιμης εκπροσώπησής μας απ’αυτό!
  Γιατί Νεοέλληνες αναλογιστείτε, ότι στο ΔΝΤ συμμετέχουν 182 Χώρες, στην ΕΟΚ 28 και στην Ευρωζώνη 19! Ο Δανεισμός μας, για να υπάρξουμε εκεί που φτάσαμε, γίνεται σε πολύ χαμηλά επιτόκια, από το ΔΝΤ και τις χώρες της Ευρωζώνης! Τα δανεικά από την Ευρωζώνη απαιτούν προέγκριση των Κυβερνήσεων κάθε χώρας και στις σχετικές συνεδριάσεις, γίνεται χαμός, γιατί κάποιες, είναι χώρες φτωχότερες από τη δική μας και το ερώτημα πια εύλογο: «Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους Έλληνες;»
  Έχουμε γίνει το μαύρο πρόβατο, το απεχθές, στην Ευρώπη και το Διεθνές! Όσο για τους μύδρους, περί λαθών στις συνταγές, μην ακούτε πια τίποτα, τίποτα, τίποτα….απο τη στιγμή που όλες τις Χώρες της κρίσης, την ξεπέρασαν μ’ένα μνημόνιο και άλλες μόνο με συμβουλευτικές οδηγίες δίχως λήψη μέτρων!
Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασιαδης και γεωργιαδης κυπρος
  Μας τα είπαν οι Κύπριοι Ηγέτες και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Υπουργός Οικονομίας Χάρης Γεωργιάδης «Πεισθήκαμε πως έτσι έπρεπε να γίνει και πείσαμε όλα τα κόμματα και το Λαό μας γι’αυτό, δεν τους είδαμε σαν εχθρούς, τους είδαμε σαν χορηγούς…..»
  Δε γίνεται όμως, πρέπει και’δω κάποια στιγμή ν’αφυπνισθούμε και να συνετισθούμε, δε μπορούμε να θεωρούμε τους χορηγούς εχθρούς και διαβόλους τους αρωγούς! Οι Άνθρωποι θέλουν τα λεφτά τους και με μόνα έσοδα τις περικοπές και τους άμεσους και έμμεσους φόρους, χωρίς δηλαδή ανάπτυξη, ο λογαριασμός δε βγαίνει, αλλά μέσα μπαίνει!
C:\Users\Spiros\Desktop\13537696_1140333302700666_8521580252766242489_n.jpg
 Που, λοιπόν, θα πάμε, τί θα κάνουμε, ο «Αιθεροβάμων» πετά στην εξώσφαιρα και παραπέρα, πουλώντας ψέματα, τρέλα και Τσαμπουκά!
  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
(Το Δίλημμα!)
Το δίλημμα θα’ναι δόλιο
τρισάθλιο, ελεεινό και ποταπό!
Φτιαγμένο, αναμφίβολα από φτηνό Ταγό
και πάμφθηνο, αλίμονο, για αφελείς «Σανό!»
  Το επόμενο βήμα γνωστό «Δημοψήφισμα» ή «Εκλογές» με ασύστολες παροχές λόγων κι'ανεκπλήρωτες υποσχέσεις!
  Επικρατέστερο σενάριο, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι αυτό του Δημοψηφίσματος, γνωστού όντως του δρόμου και του τρόπου! Ξέχωρα του ότι το Δημοψήφισμα ο Ρωμιός το αντιμετωπίζει με ελαφρότητα και όχι με τη σοβαρότητα των εκλογών!
  Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι κάποιος άλλος Δημαγωγός, και Προαγωγός, που ο τωρινός ασύστολα τον μιμείται, φρόντισε δεόντως, πριν απ’αυτόν γι'αυτόν!
Σχετική εικόνα
  Ναι το έτος 1989, αφαιρέθηκε το Συνταγματικό Δικαίωμα Δημοψηφίσματος, από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και εκχωρήθηκε στον εαυτό του και ως εκ τούτου, στον εκάστοτε Έλληνα Πρωθυπουργό!
  Να γιατί δεν πάει μπροστά η Ελλάδα και μόνιμα πίσω του κερατά, γιατί νόμοι και θεσπίσματα γίνονται για συμφέροντα προσωπικά και όχι γενικά και Εθνικά!
  Ξυπνήστε, λοιπόν, Έλληνες! Ξυπνήστε και μην αποδεχθείτε διλήμματα ελεεινά, οριακά και περιθωριακά! Σαν αυτό, για παράδειγμα, που λίγο πριν εκβιαστικά ζήτησε με ονομαστική ψηφοφορία, για τα ψιχία των νησιών και των παροχών στους συνταξιούχους! Ποιος Έλληνας, βρε φτηνέ Δημαγωγέ μ'αυτά δε συμφωνεί: Ποιος; Οι πάντες, ασυζητητί, συμφωνούν αρκεί η πιο κρίσιμη προϋπόθεση, που λέγεται επιβίωση του ΈΘΝΟΥΣ να έχει εξασφαλιστεί!
  Ξυπνήστε Έλληνες, ξυπνήστε και προσοχή στο καραμπινάτο Δίλημμα που μας ετοιμάζεται και που θα είναι χειρότερο από το άλλο που σαν «Χάνοι» το φάγαμε!
  Όμως κάτι τέτοια ερωτήματα, τούτο το Δημαγωγό δεν τον απασχολούν, γιατί το μόνο που τον απασχολεί είναι το πώς με νύχια και με δόντια στην εξουσία να κρατηθεί κι’ας η Χώρα μας ολότελα διαλυθεί!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας δρακουλας
  Σκέψου Έλληνα, ότι τούτος ο πολιτικός Απατεών με το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και το υποκριτικό ύφος στα πλήθη, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, σαν πρώτη επιλογή στον «ολοκληρωτισμό» και σα δεύτερη και αναπόφευκτη στον «απομονωτισμό» και τον «αφανισμό»
  Σκέψου Έλληνα, η δεύτερη αξιολόγηση δεν πρόκειται να κλείσει γιατί ο άσωτος υιός, δεν πρόκειται στη λογική να γυρίσει κι’απ’το αρρωστημένο μυαλό του μυθοπλασίες και ιδεοληψίες να σβήσει! Σαν εκείνη την αισχρή και ανελέητη που τον θέλει να πιστεύει ότι είναι λαϊκός και μικροαστός, αυτός που μεγάλωσε ονειρικά, μέσα σε παλάτια και χρυσά!
  Σκέψου Ελληνικέ Λαέ εάν στο δίλημμά του υποκύψεις, στην Ιστορία κάποτε, για την κατάντια της Χώρας σου, θα λογοδοτήσεις!
  Σκέψου Έλληνα το δίλημμα θα είναι τρομερό! Ο ληστής Δημαγωγός δεν έχει άλλη επιλογή, εκτός του να κάνει τον «Παλικαρά» και «Τσαμπουκά» χτυπώντας σε βάναυσα και δόλια εκεί που πονάς στον «Ηρωϊσμό!»
  «Εγώ θέλω να σας φερθώ καλά» θα σας πει «δε μ’αφήνουν οι μεγάλοι της Ελλάδος εχθροί Σόϊμπλε, Τόμσεν, Τρόϊκα, Κουαρτέτο, Θεσμοί, ΔΝΤ και λοιποί!» Όλοι δηλαδή αυτοί που φτιάχτηκαν τερατοποιημένα και πάση θυσία συντηρούνται σαν το ύστατο χαρτί, που πρέπει να παιχθεί, ώστε η «αριστερά» να διασωθεί και ο δρόμος προς την καταστροφή, να συνεχιστεί! Ο δε γράφων, για μια ακόμα φορά να δικαιωθεί!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης (2).jpgΦωτογραφία του Spyros Kikeris.
  Έτσι κάπως θα προσπαθήσει, ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικός να σωθεί, είτε παραμένοντας στην εξουσία, εφόσον ο λόγος του εισακουσθεί, προχωρώντας στα ελεεινά σενάριά του, με την απλή αναλογική! Είτε ζωντανός να μείνει με μία αξιοπρεπή ήττα. επανερχόμενος σ’ελάχιστο χρόνο στην Πολιτική, με τη γνωστή του τρομοκρατική του τακτική!
  Όμως φτάνει πια, αρκετά Κε Τσίπρα, αρκετά, γιατί σε πληρώσαμε ακριβά, πολύ ακριβά, μια και ποτέ σε τόσο λίγο, τόσα πολλά κι’όλα αρνητικά!
                                                                                           Με Τιμή

                                                                                      Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας