Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ

«Το παρόν γράφτηκε με αφορμή
την απολύτως άστοχη, κατά την άποψή μου
ενέργεια του ΥΕΘΑ, για σύγκληση συσκέψεως
της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας
και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής
στο Καστελλόριζο την 5/12/2016 !»
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένοσ επίσκεψη ρω καστελόριζο
«Οι Δημόσιοι Άνδρες Πρώτης Βαθμίδας
Θα πρέπει πάντα να στέκουν ψηλά!
Στη Λύπη, στη Χαρά, στην Κρίση στη Μάχη
το Θρίαμβο, τη συμφορά κι’ακόμα στου Χάρου τη Θωριά!»

  Αυτά τα λέω Κύριε Υπουργέ γιατί η εν γένει σας στάση διέπεται από μια «παιδιάστικη,» ούτε καν εφηβική, συμπεριφορά, που κάθε άλλο παρά συνάδει με την υψηλότατη θέση την οποία κατέχεται!
  Με απόλυτη, λοιπόν, συναίσθηση ευθύνης, συνθέτω τούτη τη γραφή, προκειμένου να σας συνεγείρω, καθόσον οι καιροί ου μενετοί και την επαύριον, είναι άγνωστο τι μας καρτερεί!
  Μάλιστα Κύριε Υπουργέ, οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα και οι συνθήκες, μελέτη και επιμέλεια στάσεων, συμπεριφορών, καθώς λόγων και έργων!
  Μάλιστα Κύριε Υπουργέ, η στάση σας με τρομάζει και μαζί μου, ένα τεράστιο μέρος, εκτιμώ, του Ελληνικού Λαού! Και όταν μιλώ για στάση, δεν ομιλώ για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μιλώ για μια αρνητική και μειωτική στάση, που επιδεικνύεται κατά συρροή και εξακολούθηση, ήτοι:
C:\Users\Spiros\Desktop\105603-thumb-large.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\12042814_590650897739730_6474423325346554347_n.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\mboyzoukia-kamenostsipras__article.jpg
*Από του πανηγυρισμούς, δίκην παίδων της έκτης Δημοτικού, στο επινίκιο «παλκοσένικο» και τον Πλούταρχο, το βράδυ των εκλογών, με το μεγάλο σας συνεταίρο στην πολιτική!

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος βουλήΑποτέλεσμα εικόνας για καμμένος βουλή
*Από τους λόγους σας σε όλες τις προ Ημερησίας Διατάξεως Ομιλίες σας στη Βουλή, όπου μετατρέπεστε σε γοριλάνθρωπο κι’αγριάνρωπο που, υποβιβάζεται στα τάρταρα, το ήδη απαράδεκτο επίπεδο της Βουλής, ενώπιον πολλές φορές σχολείων!
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος παραιτήσειςΑποτέλεσμα εικόνας για καμμένος παραιτήσειςΑποτέλεσμα εικόνας για καμμένος παραιτήσεις
*Από τις επανειλημμένες δηλώσεις σας περί παραιτήσεως και τις αναιρέσεις τους σε χρόνο μηδέν!
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος περί τζιχαντιστώνΑποτέλεσμα εικόνας για καμμένος περί τζιχαντιστών
*Από τις δηλώσεις απειλές, περί τζιχαντιστών και όχι μόνον, στους Ευρωπαίους!
C:\Users\Spiros\Desktop\CgCEGxoWQAQx8RU.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\CgB4haUUkAAXQ8x.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\CgB9m4WWQAAjksF.jpg
*Από τις Επιχειρησιακές, Βαριές στολές που φοράτε και τις αλλάζετε σαν τα πουκάμισα, αδιαφορώντας για το ότι το «φόρεμα» αυτών, προϋποθέτει σκληρές κι’επίπονες εκπαιδεύσεις κι’ακόμα ιδρώτα καυτό και αίμα ωμό!
  Ακούστε Κύριε Υπουργέ εμείς φτύσαμε αίμα, για να βάλουμε τις στολές, που βάλαμε! Εμείς υπηρετήσαμε και συνδεθήκαμε με γόρδιο ακατάλυτο και άλυτο δεσμό, μ’αυτό που κάναμε, γιατί αυτό θα ξανακάναμε όσες ζωές και να’χαμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\kammenos-parallagi.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\kammenos2222.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\Kamm10.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\images.jpg
  Όμως θα ήθελα να σας ρωτήσω τί είδους απωθημένο, τί βίτσιο, τι σύμπλεγμα, τέλος πάντων είναι αυτό, που κατάφωρα προσβάλλει ομαδικά, τους άνδρες των πιο γενναίων σωμάτων των Ενόπλων μας δυνάμεων;
C:\Users\Spiros\Desktop\image21.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\kammenos-vatraxanthropos.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\kammenos (1).jpgC:\Users\Spiros\Desktop\k.jpg
  Αλήθεια δεν αντιλαμβάνεστε ότι έχετε γίνει περίγελος με το θέμα αυτό; Θέλετε να εξιλεωθείτε, στ’αλήθεια; Δεν θα σας συμβούλευα να πάτε σ’έναν ειδικό και άριστο επί του θέματος, ψυχοθεραπευτή, απλά θα σας πρότεινα το ακόλουθο, που ίσως είχε κάποιο αποτέλεσμα!
  Αναρτήστε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία σας, από τον καιρό της «Στρατευσής» σας, γιατί είναι πολλοί εκείνοι, που έχουν αποδοθεί σ’επίπονη έρευνα εξεύρεσης έστω μιας φωτογραφίας σας με στολή, άνευ αποτελέσματος! Πείτε μας τέλος πάντων, τουλάχιστον, πού υπηρετήσατε εκεί μέσα στην άγρια λαίλαπα της Πασοκοκρατίας!
*Τελευταία να θίξω άφησα τη στάση σας στα Ελληνοτουρκικά! Διότι εκεί ίσως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, από την αποκριά! Εδώ η στάση σας εκτιμώ ότι απέχει παρασάγγες της ενδεδειγμένης, ειδικά με το έσχατο μεγαλούργημα, σε σενάριο σκηνοθεσία δική σας!
C:\Users\Spiros\Desktop\CFC9ABDDBE8712E3099F495D2379C09F.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\καμμένος-1021x576.jpg
  Τί ήταν τούτο πάλι; Αδιανόητο, αψυχολόγητο, αστειότατο, σε θέματα, που απαιτούν λεπτότητα χειρισμών και προσοχή! Ας αφήσουμε τους λόγους, ας τους πάρει ο άνεμος! Ας προσέξουμε τουλάχιστον τις ενέργειες, αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, λόγοι και έργα ίδια βαρύτητα έχουν, στους Ταγούς πρώτης Βαθμίδας!
  Αν κάποιοι είναι «Ηλίθιοι» φαίνεται και παραφαίνεται! Εσείς οι πολιτικοί, μέσα στα άλλα, κάνετε ένα τεράστιο λάθος, πάντα θεωρείτε ότι αποκόβεστε από τις κουβέντες σας και τις δηλώσεις σας! Όχι, λάθος, τεράστιο λάθος, πάντα οι δηλώσεις σας με αόρατες αλλά αιώνιες κλωστές, θα είναι μαζί σας άρρηκτα δεμένες στο διηνεκές!
  Και μια περί δηλώσεων ο λόγος, οφείλω να πω ότι οι στάσεις των Κρατών πολλές φορές δε διαφέρουν από τις στάσεις δύο απλών κοινών θνητών, ακόμα και σε θέματα ρουτίνας της καθημερινότητας!
  Παράδειγμα ένα παρ’ολίγον τροχαίο ατύχημα, που καταλήγει σε μακελειό, από δυο κουβέντες, που έγιναν τρεις και ούτω καθεξής, για το ποιος φταίει!
  Οι αιτίες ενός πολέμου, μπορεί να υφίστανται μακροχρονίως ή και ισοβίως, οι αφορμές όμως μπορεί να είναι δυο κουβέντες, που γίνονται τρεις και ούτω καθεξής!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\300a.jpg
  Όμως, ας αφήσουμε τις κουβέντες, στην ύψιστη σημασία τους κι’ας πάμε παρακάτω. Καλά ήταν ανάγκη να πάρετε μια «ομαδούλα» εννιά ατόμων από τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, να τους συμπληρώσετε με δυο Αρχηγούς (ΑΓΕΕΘΑ – ΑΓΕΣ) για να’χετε 11άδα, με προπονητή τον εαυτό σας και βοηθό τον Κο Βίτσα και να πάτε για συνεδριακή προπόνηση στο Καστελλόριζο;
  Να θίξω τα λάθη; Πρώτον τί κύρος νομίζετε ότι έχει αυτή η επιτροπή και οι αντίστοιχες, τη στιγμή που το πανελλήνιο πολλές φορές γελάει με τις αναμεταδιδόμενες συνεδριάσεις, που χαρακτηρίζονται για το απαράδεκτο επίπεδό τους!
  Δεύτερον ξεκινάτε με πολλαπλώς λειψή ομάδα, που υποδηλώνει σαφέστατα διάσταση απόψεων σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, ρεζιλεύοντάς μας διεθνώς!
  Τα κόμματα του Κοινοβουλίου αφενός δεν είναι τρία και η εν λόγω επιτροπή απαρτίζεται από 55 άτομα, αν δεν κάνω λάθος, που φυσικά δεν κάνω!
  Να συνεχίσω τα λάθη, τα συνεχίζω λοιπόν κι’όποιος αντέξει στο ρεζίλι! Τουλάχιστον τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κο Δουζίνα και τον Αντιπρόεδρο Κο Εμμανουηλίδη γιατί δεν τους πήρατε; Θα προεδρεύατε εσείς μιας Επιτροπής, στην οποία δεν ανήκατε;
  Θα μου πείτε, εύλογα, ότι φαγώθηκα, με τη συνεδρίαση της επιτροπής! Εγώ φταίω; Όλα τα Media, αυτό δεν ανακοίνωναν, επί μέρες; Άσχετα αν στο τέλος η επίσκεψη κατάντησε να είναι «εθιμοτυπική», για ευχές στους ακρίτες μας!
Σχετική εικόνα
  Τέλος Κε ΥΕΘΑ οφείλω ευθαρσώς να σας ρωτήσω, γιατί πήγατε με δύο CHINOOK; Μήπως δε γνωρίζετε ότι το εν λόγω Ελικόπτερο (Ε/Π) έχει χωρητικότητα 48 ατόμων; Τέσσερις (4) το πλήρωμα λοιπόν, άρα θέσεις διαθέσιμες 44! Εννέα (9) λοιπόν οι Βουλευτές δύο (2) εσείς με τον Κο Βίτσα έντεκα (11), δύο (2) οι Αρχηγοί δεκατρείς (13) και τέσσερες (4) υπασπιστές, σύνολο δέκα εφτά (17)! Άρα κενές θέσεις είκοσι εφτά (27) Κε Υπουργέ και πάντα μιλάω για το ένα (Ε/Π!)
  Τώρα αν μιλήσουμε για κόστος, θα κατέβουμε χαμηλά; Όμως εγώ  θα φταίω; Υπολογιζόμενος χρόνος ταξιδίου μ’ενδιάμεσο σταθμό στη Ρόδο και επιστροφή εφτά (07:30) ώρες ανά Ε/Π, ήτοι ώρες 15:00 επί 5.500$ η ώρα πτήσης κατ’ελάχιστον, ίσον \ 82.500$ συν τα εκτός έδρας απάντων των επιβαινόντων συνολικό κόστος, άνω των 100.000$!
C:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg
  Τώρα δε ξέρω αν τους υπολογισμούς κόστους των αεροπορικών ταξιδίων τούτης της κυβέρνησης τους κάνει κάποιος Κόπερφιλντ ή κάποιος Καρανίκας! Αυτό το λέω, και κάθε άλλο παρά αστειεύομαι, μετά την διευκρίνιση κόστους του ταξιδίου του Κου Τσίπρα στη Κούβα, προς παράσταση και συμπαράσταση, που υπολογίστηκε στα 22.900$, όπως ανακοινώθηκε από το Μαξίμου !!!!!!!! Η ανακοίνωση έγινε προκειμένου να αντικρουστεί, ο δημοσιογράφος Κος Παπαχρήστος των νέων, που μίλησε σε δημοσίευμά του για κόστος 300.000 ευρώ!
C:\Users\Spiros\Desktop\unnamed.jpg
  Εγώ κατόπιν των ανωτέρω, δηλώνω ευθαρσώς ότι σαν στέλεχος των Ενόπλων μας δυνάμεων με την ιδιότητα του Απόστρατου έστω, θλίβομαι βαθύτατα σαν αισθάνομαι, ότι των Ενόπλων μας Δυνάμεων, προΐσταται ουσιαστικά και τυπικά, άτομο της ελαφρότητας του Κου Καμμένου και πιστεύω ακράδαντα, ότι με τη γνώμη μου είναι σύμφωνη, η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων μου!
C:\Users\Spiros\Desktop\kammenos_673738972.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\DSC_0125-1021x580.jpg
  Συναφές με το εν λόγω θέμα είναι και το απαράδεκτο, που το μεσημέρι της Παρασκευής είδαμε στο δελτίο ειδήσεων, κατά την επίσκεψη του Κου Υπουργού στον Έβρο! Την ώρα που περνούσε την κεντρική είσοδο Στρατοπέδου, με το αυτοκίνητό του οι Φρουροί να ωρύονται σαν άλλοι «Στέντορες» «Καλώς ήρθατε Κε Υπουργέ!»
  Κι’αναλογίζομαι ειλικρινά, μονολογώντας «Ποιον γλοιωδέστατο Χαμαιλέοντα» είχαν Διοικητή αυτά τα δύστυχα παιδιά, που τα διέταξε να κάνουν τον «Στέντορα» σ’ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης, τους όποιους δε «φαντάρους» στη συνέχεια, που έτυχε να συνδιαλεγούν με τον Υψηλότατο Επισκέπτη, να κάνουν το ίδιο!
  Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα Κε Υπουργέ, δεν είναι καθόλου σοβαρά πράγματα, μα ούτε και αστεία είναι, καθόλου αστεία, γιατί όπως και να’χει, αν μη τι άλλο, για κλάματα είναι και για κλάματα είμαστε!
C:\Users\Spiros\Desktop\kammenos-parallagi.jpg
  Τούτα δε λέγω Κε Υπουργέ γιατί και η Σοβαρότητα και η «Γελοιότητα» έχουν τα όριά τους, εσείς τα ξεπεράσατε, προ πολλού και τα δυο, γι’αυτό το μόνο που απομένει να πω είναι «Ζητείται Σοβαρότης» κι’ο Θεός Βοηθός!
                                                                                      Με Τιμή

                                                                                 Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας