Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΔΟΙΟ Η ΑΙΔΩΣ

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ!
«Ολύμπια Οδός Αιδοίο η Αιδώς!»
C:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg
  Αφορμή γι’αυτή τη γραφή αποτέλεσε η επιστροφή μου, από τη γενέτειρά μου Πρέβεζα, στην Αθήνα στις 30/8/2016 ημέρα Τρίτη, σε συνδυασμό με την οδική ταλαιπωρία μου στον «Εθνικό δρόμο», που ήταν άνευ τέλους και ελέους!
  Φυσικά δεν είχα πρόθεση να γράψω κάτι σχετικό, εθισμένος σ’αυτού του είδους την ταλαιπωρία ατέλειωτα πλέον έτη! Όμως η πυροδότησή μου, ήταν ακαριαία, σαν είδα το μεγαλόστομο «Πρωθυπουργό» μας και βασιλέα των ψευδών και υπερβολών στα εγκαίνια του ίδιου δρόμου, τρεις μέρες αργότερα, 2 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή!
  Το δικαίωμα για σχολιασμό του υπόψη ατόμου, των λόγων του και των έργων του, κέκτημαι εκ του απώτερου παρελθόντος και όσοι τα γραφόμενά μου διαβάζουν, είτε στο μπλοκ μου, είτε στην εφημερίδα, που αρθρογραφώ το ξέρουν καλά, γιατί:
Άλλο το βλέπω κι’άλλο το «προβλέπω!»
Άλλο το λέγω κι’άλλο το «προλέγω!»
Άλλο, τέλος, το γράφω κι’άλλο το προγράφω!»
  Πάμε λοιπόν! Καμαρώστε την παραπάνω φωτογραφία! Καμαρώστε τη! Τί δείχνει; Το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας και τον πιο ασύστολο κι’αδιάντροπο «Ψεύτη» της άμοιρης τούτης Χώρας, επί τω έργω!
Αποτέλεσμα εικόνας για διεθνής έκθεση θεσσαλονίκης 2016
  Τι κάνει; «Πρόβα τζενεράλε» για τις «εξαγγελίες» του, στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το προσεχές Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου του 2016 (Παλιά του τέχνη Κόσκινο!)
  Και το μέγα ερώτημα αβίαστα βγαίνει «Μετά από όσα έχει πει από το ίδιο Βήμα και όχι μόνο, ο ασύστολος αυτός ψεύτης και με όσα έχει κάνει, πάνω σ’αυτά που είπε, πώς ανθυποδιανοείται να εμφανιστεί στο ίδιο βήμα για νέες εξαγγελίες, ποντάροντας σε ποιους αδαείς και κρετίνους, , ν’απευθυνθεί και να εισακουσθεί Θεέ μου;»
«Και’συ Ευάλωτε Λαέ
π’αργείς να καταλάβεις!
Η ώρα έφτασε Λαέ
την κρίση σου ν’αλλάξεις!»
  Κύριε Τσίπρα θυμηθείτε το, «έχετε υποτιμήσει τόσο το επίπεδο του Έλληνα, όσο κανείς άλλος προγενέστερός σας και αυτή την υποτίμηση, θα την πληρώσετε με τόκους, που ποτέ στη ζωή σας δεν θα μπορέσετε να σηκώσετε!
C:\Users\Spiros\Desktop\32104fd5355afd193d78ad415f067aa8_L.jpg
  Τί εγκαινίασε; Ένα τμήμα της οδού από την Κόρινθο προς Κιάτο της τάξεως των 10 – 15 χλμ και ένα τούνελ! Δείτε την παραπάνω φωτογραφία και θαυμάστε το «στρίμωγμα», που του κάνουν οι γλοιώδεις καιροσκοπικές βδέλλες!
  Αφού, λοιπόν, εκεί στον τόπο του εγκλήματος, είπε ότι είπε, για τα μεγάλα έργα, και αφού ανήγγειλε και το πέρας αυτών (αν το δείτε να με φτύσετε!)  Το λέω γιατί ξέρετε πόσες φορές έχει εξαγγελθεί το πέρας τόσο της Ολύμπιας οδού, όσο και της Ιόνιας; Τόσες που να θυμίζουν το στοιχειωμένο γιοφύρι της Άρτας!
  Ξέρετε πόσα κονδύλια έχουν θαφτεί σε κρυφούς κι’απόκρυφους τάφους, αυτών των στοιχειωμένων έργων, που επώνυμα φαντάσματα και βρικόλακες περιωπής, έχουν καρπωθεί; Άπειρα! Ξέρετε πόσες παρατάσεις, για την αποπεράτωση έχουν δοθεί; Επίσης άπειρες και με το αζημίωτο πάντα!
Αποτέλεσμα εικόνας για διόδια νέα
  Ωστόσο το σλάλομ της ντροπής καλά κρατεί κι’ακόμα οι πινακίδες της ντροπής και τα ανεγειρόμενα διόδια ντροπής, πανέτοιμα κι’ανέντιμα, όπως πάντα! Γιατί στη Χώρα τούτη, έχουμε και το εξής παράδοξο, τα μόνα που δεν έχουν εμπόδια στην κατασκευή είναι τα διόδια, που προηγούνται έτη φωτός των εισοδίων και εξοδίων! Ξέρετε για πόσους νέους σταθμούς διοδίων μιλάμε στην Ιόνια οδό! Κρατηθείτε, για δέκα τέσσερις (14)! Τέσσερις (4) μετωπικούς και δέκα (10) πλευρικούς!
Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικη αθηνων πατρων σλαλομΑποτέλεσμα εικόνας για εθνικη αθηνων πατρων σλαλομ
  Εκείνο που εγώ ξέρω είναι ότι πριν από 30 χρόνια, που έζησα για ένα διάστημα στην Ευρώπη, για να κάνω μία διαδρομή με το αυτοκίνητό μου ίση με τη διαδρομή Αθήνα – Πρέβεζα, ήθελα χρόνο λίγο περισσότερο του ημίσεως, που χρειάζομαι σήμερα! Κι’αυτό επιμένουν να το ονομάζουν πρόοδο!
  Στην ίδια εκδήλωση και «πρόβα τζενεράλε» έδραξε την ευκαιρία να μοιράσει στους φτωχούς τα 246 εκατομμύρια από το διαγωνισμό παρωδία των τηλεοπτικών αδειών! Αποτολμώντας για μια εισέτι φορά τα ασύστολα ψεύδη του! Εδώ, ακριβώς εδώ, αβίαστα εκτιμώ πάει το «Αιδοίο η Αιδώς! Πέος ο Αοιδός!»
  Κι’αυτό το λέω γιατί πέραν των άλλων δεν μας είπε «Πόθεν ο ΤΟΞΟΤΗΣ τα βέλη;» Ποιος είναι ο ΤΟΞΟΤΗΣ; Να γιατί Ελληνικέ Λαέ σε λέω μερικές φορές «αδιάβαστο!» Μα ο ΤΟΞΟΤΗΣ, η ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε καλύτερα είναι η εταιρεία του Κου Καλογρίτσα, του πασίγνωστου πλέον Χρήστου Καλογρίτσα του «Καναλάρχη!» Σχετίζεται με τον Πρωθυπουργό; Τι λέτε;
Αποτέλεσμα εικόνας για σπίρτζης καλογρίτσας
  Μέχρι τώρα ξέρατε αδιαμφισβήτητα ότι ήταν κουμπάρος του Κου Καμμένου, του Πάνου, όχι του άλλου και του Κου Σπίρτζη, ναι του υπουργού Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ (Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων!)
  Σήμερα θα μάθετε ότι είναι και έμμεσα σχετιζόμενος και με τον Κο Τσίπρα, μια και η τεχνική εταιρεία ΜΕΔΟΥΣΑ, διάδοχος της ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ Ιδιοκτησίας Παύλου Τσίπρα, πατρός Αλεξίου Τσίπρα, ανήκει προ πολλού στην ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ ιδιοκτησίας Χρήστου Καλογρίτσα!
 Του Κου Καλογρίτσα, που μετά την λεπτομερή μελέτη του βίου και της πολιτείας του, θα ονόμαζα ευθαρσώς, «Μουχρίτσα!» Για τους μη γνωρίζοντες η «Μουχρίτσα» είναι ζιζάνιο!
C:\Users\Spiros\Desktop\kalogritsas55papadreou.jpg
  Όσο για τις ρίζες του «ζιζανίου» φαίνονται με σαφήνεια στον παραπάνω εναγκαλισμό της «Μουχρίτσας» με τον πιο Ανήθικο Ταγό, καταλύτη τούτης της Χώρας και μοιχό της, που εγώ ονομάζω «Ηγεμόνα Σταυρωτή!» Έναν Σταυρωτή, που τούτος ο ενεκδιήγητος ψεύτης, ασύστολα μιμείται!
  Τώρα ο Κος αυτός, ο «Μουχρίτσας» εννοώ, για τον οποίο εκκρεμούν θέματα δικαστικά και φορολογικά, παρά του ότι τον τελευταίο καιρό έχουν τακτοποιηθεί αρκετά, είναι και «καναλάρχης!» Ναι ο είς εκ των τεσσάρων πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών, με κόστος κτήσης της αδείας, στο τρομερό ποσόν των 52.6 εκατομμυρίων ευρώ!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\pappaskammenos.jpeg
  Ναι ο Κος Καλογρίτσας, για τον οποίον ωρύεται ο Αξιότιμος Κος ΥΕΘΑ, περί μαύρων χρημάτων κτλ κτλ! Γιατί άραγε; Γιατί, άραγε ο Καμμένος έχει γίνει θεριό ανήμερο για τον κουμπάρο του; Τί τρέχει; Λέτε ο Παππάς να του κρύβει τον «Παππά» σαν επιτήδειος «Παπατζής» και να μην τον βρίσκει; Αν μπορείτε να τον βοηθήσετε, βοηθήστε τον κι’ο «ευρών αμειφθήσεται!»
  Να λοιπόν, πως και γιατί, ο θεωρούμενος «Βλάξ» κατά τον Αλέξιο Τσίπρα, Ελληνικός Λαός, απεφάνθη πρόσφατα σε σχετικό γκάλοπ, με ποσοστά της τάξεως του 70% ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε για «πολιτικούς λόγους!» Κύριε Τσίπρα εκείνο το περιβόητο για την χαρά του ψεύτη και του κλέφτη, ήρθε η ώρα να το μάθετε!
  Όσο για τα 264 εκατ. που υποσχεθήκατε αδιαντρόπως στους έχοντες ανάγκη, πρώτον, είναι θέμα αν ποτέ το Ελληνικό δημόσιο πάρει αυτά τα χρήματα, με όλες τις εκκρεμότητες που έχει ο υπόψη διαγωνισμός! Αλλά και αν υποθέσουμε ότι τα παίρνει, εις βάθος τριετίας, όπως προβλέπεται, δεν σας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι συντροφοψεύτες, ότι δεν μπορείτε να τα δώσετε, βάσει του Μνημονίου «Λαιμητόμου» που υπογράψατε;
Αποτέλεσμα εικόνας για φίλης ιπποπόταμος
  Άρα, ουν, ούκουν, ουκούν, τοιγάρτοι, τοιγαρούν, μην παραξενεύεστε Νεοέλληνες, συμπερασματικοί σύνδεσμοι της Αρχαίας Ελληνικής είναι, της γλώσσας που διδάσκεται στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Κόσμου και ο «Ιπποπόταμος» Υπουργός τα χαρακτήρισε «Παρά φύσιν!»
  Μετά την παρένθεση περί συμπερασματικών συνδέσμων, ας καταλήξουμε και στο συμπέρασμα, για το τελευταίο επί του παρόντος Πρωθυπουργικό ψεύδος! Καταχωρείστε του, λοιπόν. Έλληνες κι’ένα ακόμα ασύστολο ψεύδος! Τώρα αν αρχίσουμε την καταμέτρηση και τη σύγκριση των ψευδών του Μεγάλου ανδρός άντε να βγάλουμε άκρη!
  Να καταγράψω τί έχει πει το άτομο αυτό, κατά συρροή και εξακολούθηση; Γιατί; Μήπως υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, που δε θυμάται τις φοβερές εξαγγελίες του πολιτικού απατεώνα, για τον οποίο είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός, που μπορώ να του αποδώσω! Θα μου πείτε ο πρώτος είναι; Σίγουρα όχι, όμως είναι ο αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερος και ο πλέον θρασύς!
  Ποτέ δεν υπήρξαν Έλληνες πολιτικοί, πονόψυχοι για τους Έλληνες και την Πατρίδα τους! Οι Έλληνες πολιτικοί στο διηνεκές ήταν κατά κανόνα «Αγύρτες» και ας μη ντρεπόμαστε να το λέμε! Χωρίς να εκλείπουν οι φορές, που αυτοί ήταν «Αλήτες, Τυχοδιώκτες και Μιάσματα!»
Αποτέλεσμα εικόνας για θάνατος καποδίστρια
  Οι ελαχιστότατες εξαιρέσεις, που υπήρξαν, δε μπορούν να αμβλύνουν τις όποιες κυρίαρχες εντυπώσεις πάνω στην τραγική κατάντια και κατάρα, με πιο κραυγαλέα την περίπτωση του τεράστιου Καποδίστρια, που οι Έλληνες βάναυσα δολοφόνησαν, βγάζοντας με τα χέρια τους, μόνοι τα μάτια τους! Για να στερηθούν, έκτοτε, ισοβίως οι άμοιροι, τη χαρά του φωτός, που στο βάθος του τούνελ λαμπύριζε!
C:\Users\Spiros\Desktop\nikol6.jpg
  Το φως για το οποίο ο Κος Τσίπρας μίλησε πάλι προχθές, στην «πρόβα τζενεράλε» των ψευδών του, ενόψει της ΔΕΘ! Το φως, που για την ανεύρεσή του, ίσως χρειαστεί η εμπειρία της «Αγγελικής Νικολούλης!»
  Όμως ας επανέλθουμε αποκλειστικά σε τούτον τον τύπο, που παίζει με τις ελπίδες των Ελλήνων, ποντάροντας στο πιο υποκριτικό χαμόγελο τούτης της γης και στο απατηλό, «Αγγελικό» φυσιογνωμικό αθωότητάς του, που ασύστολα νυμφεύει με την αφέλεια και την προχειρότητα σκέψης των Ελλήνων, τεκνοποιώντας «τέρατα!» Όμως το’χουμε ξαναπεί οι διάβολοι, πάντοτε πίσω από ένα «Αγγελικό πρόσωπο) κρύβονται κι’ένα «απατηλό» λόγο!
  Πάνε πολλά χρόνια που ωρύομαι για τον εξαναγκασμό των Ελλήνων στην εκλογική επιλογή του λιγότερου κακού! Όχι όμως και μέχρι αυτού του σημείου! Όχι για τ’όνομα του Θεού! Όχι! Είναι ντροπή αίσχιστου είδους και όχι μόνο! Είναι στίγμα! Είναι Βύσμα! Είναι Σχίσμα!
  Έδωσε τόσα δείγματα τούτο εδώ το άτομο, πριν την επιλογή του! Έδωσε τόσα δείγματα τούτο το πράγμα, μετά την επιλογή του! Έδωσε τόσα, μα τόσα Θεέ μου, δείγματα τούτο το πλάσμα τόσο για την προδιαγραφή του, όσο και την προοπτική του, που είναι ν’ απορεί κανείς ειλικρινά, για την κρίση, την αντίληψη και τα αισθητήρια των Ελλήνων!
  Εκείθεν αναπόφευκτα απορρέει, ένα αμείλικτα διλημματικό συμπέρασμα, που αδυνατώ ν’αποδεχτώ! «Δεν μπορεί οι Έλληνες να’χουν χάσει το μέτρο και το μπούσουλα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ζουν με ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις και Vertigo! Όχι, δε μπορεί, η Ελληνική φυλή με τις χαρισματικές της ιδιότητες να έχει τόσο πολύ εκφυλισθεί και ξεπέσει!»
  Αφήστε λοιπόν Νεοέλληνες αυτόν τον επαγγελματία αμετανόητο ψευδολόγο, που ασύστολα διαψεύδει τον εαυτό του, αφήστε τον αδιάντροπο μόνο του, συντροφιά με τη μόνη του παραδοχή περί «αυταπάτης»: «Κατηγορήστε μας για αυταπάτες, όχι για ψέματα!» Τόλμησε να πει, στη μόνη του παραδοχή περί ευθυνών!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας αυταπατη
  Όμως ο άνθρωπος, πέραν των άλλων είναι και αμόρφωτος, γιατί αν ήξερε το νόημα της λέξης, που χρησιμοποίησε! Τη λέξη αυταπάτη δεν θα τη χρησιμοποιούσε ποτέ των ποτών! Γιατί ΑΥΤΑΠΑΤΗ είναι η πλάνη του να πιστεύεις ως πραγματικό ή δυνατό κάτι εξωπραγματικό ή αδύνατο!
  Και οφείλω να επιμείνω λίγο στην έννοια, ελπίζοντας κάποιους να πείσω για την ασχετοσύνη του εκλεκτού τους! ΑΥΤΑΠΆΤΗ είναι η κατάσταση, που κάποιος παραπλανά, εξαπατά, αν θέλετε, τον ίδιο του τον εαυτό με την αποδοχή, ως αληθούς, κάτι αναληθούς, επειδή δεν δύναται ή δεν επιθυμεί ν’αντιληφθεί την πραγματικότητα!
  Και η έννοια της σοβαρής λέξης θα γίνει πιο σαφής αν αναλογισθούμε ότι το μεν ΨΈΜΑ είναι σύνηθες ανθρώπινο ελάττωμα, η δε αυταπάτη, συνηθέστατα, σύμπτωμα νευρολογικών ή διανοητικών ασθενειών συγχύσεων ψύχωσης σε σχέση με την πραγματικότητα!
  Μην αμφιβάλετε ότι ο άνθρωπος αυτός με τις εμμονές στα τερατώδη του ψέματα και των κατοπινών του μη παραδοχών γι’αυτά, μπορεί ν’αποδειχθεί «Ψυχοπαθής Ολκής!» Δεδομένου ότι αδιάντροπος και θρασύς και από τον πλέον ευγενή και εγκρατή Έλληνα έχει ήδη χαρακτηρισθεί! Και ερωτώ ευθέως, μετά τα όσα έχει πει, ποιος στη θέση του θα τολμούσε στη διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης ξανά να εμφανιστεί; Ποιος με ίχνος φιλότιμου και μόριο «τσίπας;» Μόνον ο Τσίπρας!
  Ο Άνθρωπος, λοιπόν αυτός αποδεδειγμένα είναι άσχετος, αδαής, ελαφρύς, μυθομανής, εμπαθής, απαθής επικίνδυνος και οι συν αυτώ, σ’απόλυτη εφαρμογή του «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» πανάσχετοι, αδαείς, ελαφρείς, μυθομανείς, εμπαθείς, απαθείς, επικίνδυνοι!
Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργικό συμβούλιο 2016
  Όλοι τους στη σούμα ένα ατέλειωτο σκουπιδαριό! Σκουπιδαριό για πέταμα, με ούτε ίχνος ιδέας, περί ανακύκλωσης!
  Ν’απαριθμήσω γκέλες, απρέπειες, κοινωνικές αδικίες, πολιτικές αμαρτίες και εθνικές αστοχίες, δεν θα είχε κανένα νόημα, γιατί στα δικά μου γραπτά έχουν άπαντα καταγραφεί με σαφήνεια και αδιάσειστα τεκμήρια! Όποιος τολμά επί του προκειμένου, ας μου πει έναν τομέα, που τα πήγε καλά η Κυβέρνηση, για να μην τους πιάσω έναν έναν!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μυθομανής
  Όμως οφείλω κάτι να θυμίσω πριν αναθεματίσω, γιατί πονάω για τα παιδιά μου, πονάω για τα εγγόνια μου, πονάω για την Ελλάδα μας, που δεν αντέχω να τη βλέπω στα χέρια όντων μιασματικών, υποτιθέμενων «Ταγών» και το βασικότερο «διαλεχτών» βάσει Εκλογών!»
  Πάμε όμως σε κάποιες από τις ρήσεις του μεγάλου ανδρός, που συνιστούν όχι απλά ψέματα μεγαλοπρεπή, αλλά εγκλήματα ειδεχθή! Γιατί ειδεχθές έγκλημα είναι το να παίζεις με τον πόνο του άλλου και να εμπαίζεις τον άλλον, πουλώντας ασύστολα «ουτοπία», σαν τους «Μάγους του Μεσαίωνα», τις σημερινές χαρτορίχτρες, τα Μέντιουμ κτλ κτλ!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας ψευτης
  «Θ’αντικαταστήσουμε το μνημόνιο μ’ένα νόμο κι’ένα άρθρο!»
  « Ο ΕΝΦΙΑ είναι νόμος απαράδεκτος και καταργείται άμεσα, εγώ δεν τον πλήρωσα…!
  «Θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ…..!
  «Η επαναφορά της 13ης σύνταξης, του δώρου Χριστουγέννων είναι δέσμευσή μας, ….!»
  «Εγώ δεν είμαι Πρωθυπουργός παντός καιρού! Αν δεν μπορέσω να εφαρμόσω τις αριστερές μου ιδέες, θα παραιτηθώ! Εγώ δεν έρχομαι να κάνω τις ντροπές, που οι άλλοι έκαναν!»
  «Αν είναι για κωλοτούμπες και ευτελισμούς, είναι άλλοι!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσίπρας go back Μέρκελ
  «Go Back Mέρκελ! Go Back Σόιμπλε! Go Back Κύριοι της Ευρωπαϊκής Νομενκλατούρας!»
  Τι να πρωτοθυμηθείς για τούτον! Τι να πρωτοξεχάσεις! Χωρίς ολότελα να τον σιχαθείς και χωρίς να τον διαγράψεις! Απλά νιώθω αδήριτη την ανάγκη να συνεχίσω για λίγο σε πρώτο πρόσωπο!
  Είσαι πολιτικός παλιάς σχολής και κοπής! Αναχρονιστής, Λαϊκιστής και Ψεύτης ολκής! Θα μείνεις στην Ιστορία σαν τους μεγαλύτερους του Έθνους καταστροφείς! Εσύ και οι τραγικοί σου σύντροφοι, προσθέσατε στην παράταξή σας, έναν δόλιο, προπαγανδιστικό και παραπλανητικό επιθετικό προσδιορισμό, ονομάζοντας, ένα από τα χειρότερα συνονθυλεύματα, που ποτέ εμφανίστηκαν σε τούτο τον Ιερό τόπο, «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ», για να γελούν και να κλαίνε μαζί, οι απανταχού τωρινοί και μελλοντικοί ιστορικοί!
  Όμως βλέποντας στην πράξη, ότι μ’αυτή την αναχρονιστική ιδεολογία, δε μπορούσατε επουδενί να σταθείτε σε σύγχρονη δυτική κοινωνία, κάνατε κάτι ακόμα πιο αισχρό και πιο δόλιο, που συνιστά τη μεγαλύτερη πολιτική αγυρτεία και αλχημεία, καταστήσατε την ιδεολογία σας «ιδεοληψία» και το τρις χειρότερο, από ντροπή ασκήσατε προσχηματικά δριμεία αντιπολίτευση στον ίδιο σας τον εαυτό και τα έργα σας!
  Και να σας πω το γιατί, που θεωρώ βασικό για τις επερχόμενες κυβερνήσεις, που επιβάλλεται επιτέλους ν’αλλάξουν, γιατί όλες οι παθογένειες της μετεπαναστατικής Ελλάδος εκείθεν εκπορεύονται! Κύριε Τσίπρα όποιος καλοπροαίρετος κρίνει την άλλοτε αντιπολιτευτική σας στάση θ’αποφανθεί ότι δεν επρόκειτο για στάση, αλλά για αντιστασιακή επανάσταση! Και όπως ήταν φυσικό λόγω αδράνειας, το ίδιο κάνετε σήμερα και είναι τόσο φριχτό, όσο λυπηρό κι’αντεθνικό, στον ίδιο σας τον εαυτό!
Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλισσα όλγα άγαλμα πούτιν
  Μα να που ο κόμπος κάποια στιγμή φτάνει στο χτένι και το σπάει! Αφιερώσατε την φετινή έκθεση Θεσσαλονίκης στη Ρωσία! Μπράβο και καλά κάνατε! Ξέρετε όμως με τι σας αμείβει ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ για την Τιμή; Μ’ένα τεράστιο άγαλμα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΛΓΑΣ, που οφείλετε και να το στήσετε και να το τιμήσετε!
  Ξέρετε ποια ήταν η Βασίλισσα Όλγα; Ήταν η σύζυγος του Βασιλέως Γεωργίου Ά, του μακροβιότερου βασιλέα της Ελλάδος, που παρέμεινε στο θρόνο επί πενήντα δύο (52) ολόκληρα χρόνια!


  Το άγαλμα, παραπάνω Φώτο, ύψους 3.5 μέτρων, από γρανίτη και ορείχαλκο, που στη βάση του υπάρχουν 4 μπρούτζινες πλάκες, με ιστορικές αναγραφές, θα εγκαινιασθεί στις 10 Σεπτεμβρίου του 2016! Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, την ίδια μέρα των νέων εξαγγελιών του Αρχιψεύτη! Η απόλυτη αρμονία, ιδεολογιών στο έπακρό της!
  Αυτά παθαίνει ο Ιδεολήπτης, που στο άκουσμα της Ρωσίας ο νους του πλανάται, πλάνες οικτρές! Αυτά τραβάει ο δήθεν «ιδεολόγος», που στο άκουσμα του ονόματος του Προέδρου της Ρωσίας, ο προπέτης του νους τρέχει ιλιγγιωδώς και ενστικτωδώς στον πατερούλη Στάλιν, το συντροφικό αιμοσταγή!
Αποτέλεσμα εικόνας για Στάλιν γλέζος
  Θα συμβούλευα, λοιπόν, το «Μυθικό» μας Ήρωα, Κο Γλέζο, στην παραπάνω Φώτο, ασπάζεται ερωτικά το Στάλιν, που απέφυγε τη στράτευσή του το 40, 41, να παραστεί στ’αποκαλυπτήρια της Βασίλισσας Όλγας, μπας και εξιλεωθεί, έστω την ύστατη ώρα για τα ψεύδη του και τα αίσχη του!
  Να μη συνεχίσω όμως πρέπει, γιατί και δεν πρόκειται να τελειώσω, αλλά ούτε και ν’αντέξω!


C:\Users\Spiros\Desktop\ImageHandler.jpg
  Απλά οφείλω να πω ότι στη ΔΕΘ του 2015, ο Αθεόφοβος σε 75 λεπτά ομιλίας είπε είκοσι πέντε (25) τραγικά ψέματα, ήτοι πέταγε τα ψέματα με συχνότητα, ένα ψέμα ανά τρία λεπτά!
  Τώρα δεν απομένει παρά ν’ακούσουμε μεθαύριο τον ασύστολο ψεύτη σ’ένα νέο κρεσέντο κρίσης της ανίατης νόσου του, περί ευημερούντων μελλούμενων για τη Χώρα μας! Κι’εδώ είναι που ενίσταμαι και εξανίσταμαι αγρίως για δύο σοβαρούς λόγους, που διεγείρονται μέσα μου!
  Ο πρώτος γιατί το μεν «ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΤΑΓΟΥ ΣΟΦΟΎ! Το δε «ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΛΑΟΥ ΣΟΦΟΥ!»
  Όσο για τον επερχόμενο, κατά τα φαινόμενα, «Ηγέτη» μας περιμένετε και θα δείτε τί από την πένα μου έχει να υποστεί, γιατί άλλη σαβούρα τούτος ο τόπος και τούτος ο κόσμος δεν αντέχει!


                                                                                           Με Τιμή

                                                                                      Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας