Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ SHOW ΣΤΗ ΔΕΘ!

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ SHOW
ΤΗΣ ΔΕΘ!
«Αυτό το Show τα είχε όλα
το Ψέμα όμως πάνω απ’όλα!»
C:\Users\Spiros\Desktop\ΔΕΘ\maxresdefault.jpg
(ΕΚΘΕΤΩ και ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ!)

  Κατ’αρχάς οφείλω ν’αρχίσω με μία διευκρίνιση, που κι’άλλες φορές έχω κάνει σε γραφόμενά μου: «Καμία διάθεση δεν είχα στη ζωή μου ν’ασχοληθώ, με την πολιτική στη Χώρα μου και τα απεχθή, εν γένει, δρώμενα των πολιτικών μας σ’αυτή!»
  Έχω, ειλικρινά τόσα αξιολογότερα πράγματα ν’ασχοληθώ, με την απόκρυφη ελπίδα, ότι ίσως κάτι χρήσιμο και’γω να μπορέσω ν’άφήσω πριν φύγω!
  Όμως ο πόνος για την Πατρίδα μου και η ανήσυχη σκέψη μου, κάθε άλλο παρά μου επιτρέπουν, να μην κατεβαίνω ενίοτε «χαμηλά», όπως αρκετοί καλοί φίλοι, επανειλημμένα, μου λένε! Πάμε λοιπόν.
  Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ένα όχι και τόσο σπουδαίο γεγονός για τους σκοπούς που υποτίθεται ότι γίνεται – εμπορικούς, κατά βάση – τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια! Ένα τεράστιο όμως γεγονός, ίσως το πιο σημαντικό από πολιτικής σκοπιάς!
  Στο σημείο αυτό και πριν προχωρήσω στην ανάπτυξη του θέματος οφείλω να αναλύσω τις έννοιες δύο βασικών λέξεων του θέματος και όπως μ’αυτό σχετίζονται!
  Εκθέτω: Σημαίνει «παρουσιάζω διαδοχικά στοιχεία, γεγονότα, απόψεις κτλ! Ακόμα, η ίδια λέξη, σημαίνει ότι κάνω κάποιον να γίνει αντικείμενο επικρίσεων, χλεύης, ψόγου κτλ. Παράγωγο του εκθέτω είναι φυσικά και η λέξη «Έκθεση!»
  Εκτίθεμαι: Σημαίνει τίθεμαι σε Δημόσια κρίση, ακόμα βρίσκομαι ευάλωτος, ακάλυπτος, απροστάτευτος κι’ακόμα «δυσφημούμαι» με τις ανακολουθίες και αντιφάσεις μου ανεπανόρθωτα!
  Δέκα (10) και έντεκα (11) Σεπτεμβρίου 2016 ο Κος Τσίπρας εξέθεσε και εκτέθηκε διεθνώς και’γω ένας απλός απόστρατος τη Πολεμικής Αεροπορίας και κοινότατος θνητός, λίγο πριν τον είχα προειδοποιήσει, γράφοντας: «Μην πας, θα εκτεθείς, βρες ένα πρόσχημα, είναι προτιμότερο, γιατί τον τόπο του εγκλήματος ο δολοφόνος, πάση θυσία πρέπει ν’αποφύγει!»
  Θα μου πείτε, «έγκλημα» έκανε ο άνθρωπος; Θα σας απαντήσω, ευθαρσώς, ναι! Έγκλημα αποτρόπαιο και ειδεχθές, γιατί το να εμπαίζεις, ένα Λαό, με ασύστολα ψεύδη και αίολες υποσχέσεις, υποκλέπτοντας την υποστήριξή του, για άνοδο στην εξουσία, δεν είναι μόνον αναξιοπρεπές, αλλά θρασύτατο, αδιάντροπο και αν μη τι άλλο ιδιαζόντως απεχθές!
  Στην περίπτωση δε, που επαναλαμβάνεται, παραβαίνοντας όλους τους κανόνες ευπρέπειας και λογικής, τότε δεν υπάρχει χαρακτηρισμός, που μπορεί να την εντάξεις, παρά μονάχα, σ’εκείνες τις περιπτώσεις των βαρύτατων ελαττωμάτων και συμπτωμάτων, που ανάγονται στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις δρόμους του χάους της ανθρώπινης ψυχής και ψυχολογίας!
Αποτέλεσμα εικόνας για σύνοδος Νότου
  Προηγήθηκε της ΔΕΘ κατά μία ημέρα, ένα τεράστιο, για την Κυβέρνηση γεγονός, που τόσο τα εγχώρια, όσο και τα διεθνή Media, δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία! Ήταν η λεγόμενη Σύνοδος των Ηγετών του Νότου!
  Ενδεικτική της υποβάθμισης, η οργίλη αντίδραση της Γεροβασίλη, για τη μη μετάδοσή της από τα ιδιωτικά κανάλια! Το σχολίασα στο διαδίκτυο (FB), μη δυνάμενος να παραμείνω απαθής, ως εξής,: «Τί να μεταδώσουν ρε ψωνάρα, μια σύνοδο που έγινε για μια φωτογραφία και μια γελοιογραφία, που στοίχισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Ή μία σύνοδο, που έγινε για να σκεπάσει το EUROGROUP της ίδιας ημέρας στην Μπρατισλάβα και την τραγική ανακοίνωση του ρεζιλέματος, περί κάλυψης, μόνο δύο (2) εκ των δέκα εφτά (17) συνολικά προαπαιτούμενων της δεύτερης αξιολόγησης, που άμεσα αρχίζει;»
  Η επικοινωνιακή πολιτική στη μάταια προσπάθεια κάλυψης μιας καταστροφής, που βίαια έρχεται, καθιστάμενη αντιληπτή δυστυχώς στους λίγους, ενθαρρυμένων των ιθυνόντων, απ’αυτό και μόνο το γεγονός, προς ασύστολη συνέχισή της!
  Ανεβασμένος ο Κος Τσίπρας, «ηθικά», απ’αυτό το επουσιώδες στην ουσία γεγονός, μετέβη την επομένη, σαν ο απόλυτος κυρίαρχος, στη Θεσσαλονίκη, προς ανάληψη εκπλήρωσης του Βαρέως προγράμματός του!
  Εκεί είδαμε πολλά και διάφορα, αστεία, τραγελαφικά και ευτράπελα! Με πρώτο και καλύτερο, την εγκαινίαση της έκθεσης, πού λέτε; Στις στοιχειωμένες στοές του «Μετρό Θεσσαλονίκης», σαν συνέχεια του έργου «εγκαινίασης» της «Ολύμπιας οδού,» που πριν λίγες ημέρες έκανε, μ’αφορμή την περάτωση ενός τμήματος 10 χλμ και ενός τούνελ!
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipras_ergot_726618174.jpg
  Και επειδή το δούλεμα προσωπικά μ’ενοχλεί δεν τ’άφησα ασχολίαστα, στους χώρους του διαδικτύου και όχι μόνο! Ειδικά για τα εγκαίνια της ΔΕΘ στο μετρό, που θα παρέλθουν χρόνοι πολλοί, για να το δουν οι Θεσσαλονικείς, έγραψα:
«Το πρώτο γεύμα έτοιμο
Σανό με Ψέμα εύπεπτο
σε ένα έργο Αίολο!»
  Ακολούθησε το βράδυ η ομιλία στο Βελλίδειο! Γνωστός ο χώρος, γνωστό το βήμα, γνωστός ο θύτης και το θύμα! Ο δολοφόνος, είναι γνωστό, ότι στον τόπο του εγκλήματος γυρνά, το είπαμε προεισαγωγικά, το ξαναλέμε ακόμα μια φορά, για να εμπεδωθεί καλά, από προχειρολόγους, απερίσκεπτους και αφελείς! Σίγουρα δε ο «δολοφόνος» στον τόπο του εγκλήματος γυρνά, εάν έχει υπόνοια, ότι το θύμα δεν το τέλεψε ολοκληρωτικά την προηγούμενη φορά!
  Πάλι είπε πολλά, ψέματα αισχρά και ταπεινωτικά, σ’ανθρώπους που πνέουν τα λοίσθια, μεταξύ απογοήτευσης, απελπισίας και απόλυτης απόγνωσης, παίζοντας και πάλι με την ελπίδα, σαν τους χειρότερους, διαχρονικά, εμπόρους κι’εμπόρισσες αυτής, τους Μάγους και τις Μάγισσες του Μεσαίωνα, τα Μέντιουμ και τις Χαρτορίχτρες του σήμερα! Κι’ακόμα σαν τους εμπόρους της ουτοπικής φτηνής «ντόπας,» ζάλης και παραζάλης, πάνω στην  εθελουσία, αθέλητη, «αβανταδόρα» και πολλές φορές παρασυρμένη πελατείας τους!
  Λίγη «Τσίπα» Κύριε Τσίπρα! Τί είναι αυτά που είπατε πάλι; Σε άλλη Χώρα ζείτε, πάλι αυταπάτες και παραισθήσεις έχετε, πότε θα βγείτε από αυτές, πότε επιτέλους στην πραγματικότητα θα προσγειωθείτε; Όμως ας μπούμε ξανά στην ανιαρή διαδικασία να σας ακούσουμε:

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλάδα επί ξύλου κρεμάμενη
  «Η εικόνα της Ελλάδος αλλάζει….!» Μας είπατε! Αλλάζει Κε Τσίπρα το βλέπουμε, το βιώνουμε, δεν το αμφισβητούμε σα γεγονός! Στη φορά έχουμε αντίθετη άποψη! Στη φορά και δεν είναι η πρώτη φορά!
  «Η δεύτερη αξιολόγηση κλείνει…» Μας είπατε! Κλείνει Κύριε Τσίπρα σε 115 Χρόνια, όσα εγγράψατε στο τρίτο μνημόνιο, μεγάλε Αρχηγέ! Επομένως δεν πρέπει ν’ανησυχούμε, που το Euro group προχτές στη Μπρατισλάβα, απεφάνθη ότι από τα 17 προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης, που ήδη έφτασε, έχουν υλοποιηθεί μόνο τα δύο! Ούτε και πρέπει να τρομάξουμε, με τη δήλωση του Ντάϊσεμπλουμ, περί του ότι, η Ελλάδα πρέπει ν’αποφασίσει μόνη της αν θέλει να γίνει Βόρεια ή Νότια Κορέα
  Τι άλλο είπατε; Α ναι για το ότι «η ανάπτυξη θα’ρθεί, όπως και να’χει….τοποθετώντας την κάπου στο 2018!» Εδώ κάνατε κάποιο λάθος, γιατί η ανάπτυξη έχει ήδη φτάσει κι’αν δεν τη βλέπουμε είναι, γιατί η ανάπτυξη τώρα είναι, που βγάζει μάτι!
  Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι, προτού βγούμε από τα ρούχα μας και το ρίξουμε στο άνευ τέλους κοσμητικό! Δε μου λέτε Κε Ασχετίδη, η οικονομική κατάσταση της Χώρας μας τώρα είναι καλύτερη, ή τότε, που εκβιάζοντας Θεούς και δαίμονες, παραλάβατε την εξουσία, εκεί στο παραπέντε της απαλλαγής μας από τον πνίχτη στο λαιμό;
  Για να δούμε λίγο την κατάσταση με την αμείλικτη γλώσσα των αριθμών: Από τα Capital Control μέχρι σήμερα είχαμε πτώση εξαγωγών σε ποσοστά της τάξεως του μείον δώδεκα (-12%) τοις εκατό! Ύφεση της τάξεως του μείον ένα κόμμα τρία (-1.3%) τοις εκατό! Λουκέτα επιχειρήσεων 25.990, εκ των οποίων τα 15.402 το 2016!
  Και για να κλείσουμε, οι καταθέσεις το Νοέμβριο του 2014, λίγο πριν αποτολμήσετε τ’ανεπιτρεπτα, με την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας και την εκβίαση για την άνοδο στην εξουσία, οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες ήταν στο ύψος των 164.3 δισεκατομμυρίων και σήμερα είναι μόνον 121.7! Τα 42.6 δις ισούνται κύριε τάδε με την περιουσία 23 Λάτσηδων! Έτσι για ν’αντιληφθεί και ο έσχατος Έλληνας την ταυτότητα της ζημιάς!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσίπρας μάγος
  Το κόστος των μαθημάτων σας μαθητευόμενε και ανεπίδεκτε μάγε, μας στοίχισε μέχρι τώρα 87 δις και 115 χρόνια δεσμών, με καρμανιόλα οξύτατου κόφτη πάνω από το κεφάλι της Δύσμοιρης Ελλάδας!
  Επομένως πώς θα βγούμε τώρα βρε ειδήμονα του ψεύδους από το λούκι; Τί έγινε κύριε τάδε, αλλάξατε ρότα και από τα ψέματα το ρίξατε στα «παραμύθια», σαν αυτό που είπατε περί της εξόδου μας από το μνημόνιο; Ξεχνώντας ότι αυτό το εξήγγειλε ο τρομερός εταίρος σας Πάνος ο ανεκδιήγητος, όχι με χρόνο ενεστωτικής διαρκείας, αλλά με χρόνο παρελθοντικής ψευδολογίας «Βγήκαμε από τα μνημόνια…..» δήλωσε ο αθεόφοβος από την πρώτη αξιολόγηση τον Ιούνιο! Φτου σας που να χαθείτε παλιοψεύτες!
  Πριν περάσουμε στη συνέντευξη «κόλαφο» και «παρωδία» της επομένης (11/9/2016 συνοψίζοντας, αυτά και άλλα συναφή που είπε, στην ίδια πάντα συχνότητα του ψεύδους και του θράσους, ο «μεγαλοσχήμων αυτός ηγέτης» σαν άλλος «Πυγμαλίων» που έφτιαξε κι’ερωτεύθηκε, το «Άγαλμα της Ουτοπίας!»
  Αυτός ο ανυπέρβλητος Ψευδολόγος Λαϊκιστής, που έχει «γοητεύσει» το «Νεοέλληνα!» Το Νεοέλληνα, που οφείλει να κάτσει και να σκεφτεί, ειδικά γι’αυτόν τον «Κύριο», τί του είπε, πόσα του έταξε, τί του πήρε, τί του έδωσε και πως τον τέλειωσε! Κι’ακόμα να συναισθανθεί και να συμμεριστεί μία μεγάλη περί του λάθους αλήθεια, που λέει «Όσο το λάθος σου δε νιώθεις, τόσο τη Μοίρα σου πεισμώνεις και το λάθος σου τρανώνεις!»
  Έτσι λοιπόν με αυτά, περί της αναμενόμενης με «αγωνία» συνέντευξης, κατέληξα να γράψω, προς ενεργοποίηση των ανακουφιστικών μου βαλβίδων, φυσικά στο διαδίκτυο (FB), τα εξής, απευθυνόμενος ευθέως στον Κο Τσίπρα:
Αποτέλεσμα εικόνας για καρανίκαςC:\Users\Spiros\Desktop\1105160008.jpg
Αν η Ομιλία σου αυτή, πέρασε
κι’απ’τον «Καρανίκα»
τότε δικαιωματικά μπορείς να πεις
«Εν τούτω Νίκα!»
Αποτέλεσμα εικόνας για διαδηλώσεις στη ΔΕΘΑποτέλεσμα εικόνας για διαδηλώσεις στη ΔΕΘ
  Με τα εκτός του Βελλίδειου δεν θ’ασχοληθώ, όχι γιατί δεν έχουν σημασία, αλλά γιατί ποτέ δεν ήμουν υπέρ της «πολιτικής του πεζοδρομίου», όπως ασκείται, τουλάχιστον, στη Χώρα μας! Γιατί αν κάτι, έχει βλάψει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα μας, τα τελευταία 40 χρόνια, είναι ακριβώς αυτή η πολιτική του πεζοδρομίου και της Λεωφόρου Πανεπιστημίου, που ασκείται μέσω των δολίων Συνδικάτων, των Λαοκρατικών και Αναρχοαντιπολιτευτικών Δουκάτων, κατά περίπτωση! Μια καταλυτική, Προσχηματοθεσμική και Μασκαροαναρχοδημοκρατική, πολιτική, που εγκαινιάστηκε από το μεγαλύτερο «πολιτικό αλήτη» της Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας!
  Αυτόν που οι Βαθυστόχαστοι, θεωρούν σαν τον αποκλειστικό γενεσιουργό υπαίτιο της σημερινής κατάντιας της Ελλάδος και των Ελλήνων! Αυτόν, που ακούει στο όνομα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, συνεπικουρούμενου, στο διαλυτικό του όραμα, πέραν των άλλων, από τον απόλυτο «Μίμο» του, Κο Αλέξιο Π.Τσίπρα!
  Πάμε τώρα στην περιβόητη συνέντευξη του Χαρισματικού στο ψέμα τεράστιου Αρχηγού! Δύο ολόκληρες ώρες για γέλια και για κλάματα, με πράγματα και θάματα, που κρύβανε τα δράματα!
Αποτέλεσμα εικόνας για συνεντευξη πρωθυπουργου δεθ
  Ένα μάτσο χάλια, χάλια αδιόρθωτα μια μικρογραφία της Ελλάδος, γι’αυτούς, που μπορούν να καταλάβουν! Έκδηλες οι προτιμήσεις, έκδηλες οι απαντήσεις και οι Ερωτήσεις γεμάτες κύρος, θάρρος, επαγγελματική δεινότητα και οντότητα! Φυσικά και το λέω ειρωνικά! «Μπράβο στην Ελληνική Δημοσιογραφία! Μπράβο! Αν εσείς ήσασταν καλύτεροι και η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη και όχι η περίγελως και έσχατος εταίρος των 28 της Ευρώπης και όχι μόνο!»
C:\Users\Spiros\Desktop\ΔΕΘ\2049752.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\ΔΕΘ\savvopoulou.png
  Με μόνη εξαίρεση τη Δημοσιογράφο του ALPHA Κυρία Ευαγγελία Τσικρίκα και την επίσης Αξιόλογη Κυρία Ειρήνη Σαββοπούλου του STAR, δε μπορεί να διασωθεί αυτό το δημοσιογραφικό συνονθύλευμα αστείων, ερασιτεχνών και αχρήστων!
  Όμως θα ήθελα να μάθω Κε Τσίπρα ειλικρινά, γιατί γίνατε άγριο Θηρίο; Τι σας είπε; Τόσο διεγείρεστε στην αλήθεια εν γένει, ή μόνο στην πικρή αλήθεια;
C:\Users\Spiros\Desktop\ΔΕΘ\maxresdefault.jpg
  Ήταν συμπεριφορά Ηγέτη αυτή; Ξέρετε τί σημαίνει Συναισθηματική σταθερότητα Κε Τσίπρα; Τί ρωτάω Θεέ μου; Αυτά είναι ψιλά γράμματα, εσείς δε ξέρετε ούτε τα χοντρά! Ούτε καν τις επικεφαλίδες από τέτοια κεφάλαια! Εσείς δε ξέρετε ούτε τα σύνορα της Χώρας που κυβερνάτε και κάποιοι αφελείς, προσμένουν να τα φυλάξετε! Να σας χαίρονται Κε Τσίπρα αυτοί που σας διάλεξαν ακόμα κι’όσοι απ’αυτούς μετάνιωσαν!
Αποτέλεσμα εικόνας για πολάκης καραγκιόζης
  Αλλά δεν τρέχει τίποτα, μη στεναχωριέστε, «ο Θίασος Σκιών» του οποίου ηγείσθε, έχει στελέχη να σας στηρίξουν, να σας υποστηρίξουν και να σας αποκαταστήσουν! Με Πρώτο και καλύτερο τον πολλά βαρύ της Κρήτης, τον Κύριο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, το μοναδικό και ανυπέρβλητο Πολάκη δηλαδή! Αυτόν, το «γραφικότατο» τύπο, που γράφει τη δική του Ιστορία, που θα μείνει με το όνομα «Πολακηάδα» ή «Βοθροκαιάδα!» Μια Ιστορία, που με ανεξίτηλα γράμματα, χρώματος «χεστί» γράφεται, σα μοναδικότητα, στην Ελληνική Πολιτική σκηνή!
  Αυτόν, το τέως Δήμαρχο με τα διπλά βιβλία, αυτόν το μεγάλο χειρούργο με το χρυσό στόμα και τα χρυσά χέρια, που απ’ότι έμαθα έχει διαπρέψει σα χειρούργος Αιμορροΐδων! Οπότε να και η εξήγηση του Βόθρου του!
  Ναι. η έντονη ενασχόλησή του με την περιβόητη «τρύπα», του έγινε σύνδρομο και την έκανε «σύντροφο» γι’αυτό και δε μπορεί να την αποχωριστεί ούτε λεπτό, τόσο αυτή όσο και τα συνημμένα της!
  Όσο για την ουσία του θέματος, αυτούς τους θρασύτατους τσαμπουκάδες, τους είδα ειλικρινά, στους γενναίους χώρους, που υπηρέτησα, στην Πολεμική Αεροπορία εκεί στο πολυτάραχο έτος 1974, εκεί που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με τη βεβαιότητα του πολέμου κατακλυσμιαία, λόγω της απόβασης των Τούρκων στην Κύπρο!
  Εκεί είδα, κάτι τσαμπουκάδες, να βγαίνουν απρόβλεπτα «τζάμπα μάγκες», κι’ήταν μα τω θεώ αυτοί, οι πιο φανφάρες και παλληκαράδες της ειρήνης! Όλοι τους θηριώδεις και γιγάντιοι, τύπου Πολάκη, φωνακλάδες δηλαδή και δήθεν παλληκαράδες μα στην ουσία «Τζάμπα Μάγκες» ή «Κουραδόμαγκες!» Όμως πολύ αξία δώσαμε σ’ένα ομολογουμένως ανάξιο άτομο! Γι’αυτό ας προχωρήσουμε.
  Στο σημείο αυτό, οφείλω να εξαιρέσω τους παριστάμενους δημοσιογράφους, των πρώτων σε κυκλοφορία εφημερίδων του τόπου μας, Βήμα, Πρώτο Θέμα και Ελεύθερο Τύπο, στους οποίους δεν επετράπη, από την Κα Γεροβασίλη, η υποβολή ερωτήσεων!
  Επί του προκειμένου, απαιτείται λίγη Τσίπα, Κε Τσίπρα, λίγη Δημοκρατική Τσίπα έστω, λίγη Προοδευτική Τσίπα τουλάχιστον ή ακόμα ίχνη Καθεστωτικής Τσίπας, εάν ευαρεστείτε Mr Tsipras!
  Γιατί Κυβερνώ, αντιπολιτευόμενος τον ίδιο μου τον εαυτό δεν είναι απλά λάθος, είναι τρελό κι’εξωφρενικό! Γιατί δεν πληρώνω και πληρώνω, δεν είναι απλά διχαστικό, είναι σχιζοφρενικό!
  Γιατί Εξουσιαστής και Αντιεξουσιαστής μαζί, δεν είναι απλά μη παραδεκτό, είναι πέραν κάθε εννοίας λογικής, ανώμαλο κι’εξωπραγματικό!
  Γιατί ακόμα Προοδευτικός και Καθεστωτικός, δεν είναι απλά κάτι μη συμβατό, είναι καταλυτικό, προσβλητικό και απόλυτα αντιδημοκρατικό!
  Τώρα επειδή δεν θέλω να σχολιάσω λεπτομερώς, για να μη γίνω ανιαρός, τις ερωτήσεις σκουπίδια, θα κάνω κάτι άλλο, θα πω εγώ ευθαρσώς, τι ερωτήσεις θα έκανα στον αξιότιμο Κύριο Πρωθυπουργό μας! Πάμε λοιπόν!
  1η Ερ. «Οι Κυβερνητικές Συνθέσεις στα κοινοβούλια των προηγμένων Κρατών κυμαίνονται από έντεκα (11) μέχρι Δέκα έξι (16) άτομα! Η Γερμανική Κυβέρνηση, για παράδειγμα, έχει σύνθεση 13 Ατόμων! Η Αυστριακή 11! Η Ιταλική και Ισπανική 16! Η Πορτογαλική 15 και η Αμερικανική, βάσει συντάγματος, παγίως 15; Εσείς λοιπόν γιατί έχετε σύνθεση Κυβέρνησης σαράντα έξι (46) Ατόμων;»
Αποτέλεσμα εικόνας για κυβέρνηση τσίπρα
  2η Ερ. «Στη σύνθεση της Κυβέρνησής σας έχετε δέκα έξι (16) Υπουργούς, Δέκα έξι (16) αναπληρωτές Υπουργούς, δώδεκα (12) Υφυπουργούς και εξήντα οχτώ (68) γενικούς γραμματείς, ειδικούς γραμματείς και αναπληρωτές γραμματείς, όλους του κόμματος! Πείτε μας λοιπόν πρώτον, πώς καθορίζονται και πως διαχωρίζονται τα καθήκοντά τους, οι αρμοδιότητές τους και οι Ευθύνες τους; Δεύτερον, πώς θα μπορούσατε να μας ορίσετε, τον όρο του αναπληρωτή Υπουργού, που πουθενά στον κόσμο δεν υφίσταται και που θεσπίσθηκε για πρώτη φορά στη Χώρα μας το 1981, από τον Ανδρέα Παπανδρέου! Έναν Πρωθυπουργό, που την πρώτη μόλις τετραετία έφτασε να έχει Κυβερνητική σύνθεση 84 ατόμων; Και τέλος, πείτε μας γιατί οι Γενικοί Γραμματείς είναι Κομματικοί και όχι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Δημοσίου, όπως στις περισσότερες Χώρες του Κόσμου, μηδέ εξαιρουμένης της Κύπρου;»
  3η Ερ. «Σύμφωνα με τις αρχές και τους βασικούς κανόνες Μάνατζμεντ ένας κοινός νους, μέσου και άνω IQ, σε άτομα με ρόλους Προϊσταμένων, μπορεί να ελέγξει το έργο οχτώ (8) με δέκα (10) το πολύ ατόμων! Εσείς πώς ελέγχετε το έργο, ενός τόσου πολυμελούς κυβερνητικού επιτελείου;»
  4η Ερ. «Είστε πολέμιος των πλειοψηφικών εκλογικών συστημάτων και υπέρ των Κυβερνήσεων συνεργασίας! Πείτε μας λοιπόν, πόσο εύκολος είναι ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησής σας, με την ισχνή πλειοψηφία των τριών βουλευτών και δεδομένης της δυστροπίας, λόγω νοοτροπίας, των αντικατασταθέντων μελών της Κυβέρνησης! Δυστροπία, που όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, οδηγεί σε παραιτήσεις, χωρίς παραδόσεις εδρών;»
  5η Ερ. «Ποιες κατά τη γνώμη σας είναι οι βασικές προϋποθέσεις προσόντων ενός Έλληνα Πρωθυπουργού και αν σ’αυτές εμπεριέχονται, το ψεύδος, η αμετροέπεια, η θρασύτητα και η ασυνέπεια;»
  6η Ερ. «Τί σημαίνει απάτη, αυταπάτη και εξαπάτηση;»
  7η Ερ. «Γιατί δεν αλλάζετε το Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών;»
  8η.Ερ.«Πόσοι διακινητές Μεταναστών και Προσφύγων έχουν συλληφθεί και ποία η Τύχη τους;
  9η Ερ. «Γνωρίζετε την εταιρία «ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΕ» Ιδιοκτησίας Παύλου Τσίπρα; Κι’ακόμα μπορείτε να μας πείτε τί σχέση έχει η εταιρία αυτή με την εταιρία «ΜΕΔΟΥΣΑ» και την Εταιρεία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» του Χρήστου Καλογρίτσα;»
  10η Ερ. «Οι Έλληνες, δε χωρά καμία αμφιβολία, ότι βλέπουν σαν εχθρό και βασικό τους αντίπαλο το Δημόσιο, κατά συνέπεια το Κράτος! Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε, γιατί συμβαίνει αυτό και πως θα μπορούσε ν’αλλάξει;»
Αποτέλεσμα εικόνας για γ μνημονιο 7.500 σελίδων
  11η Ερ. «Εκτιμάτε, ότι έχει διαφορά για το Λαό, η περικοπή μισθών και συντάξεων κατά 25% – 30%, από την επιβολή έμμεσων φόρων (ΦΠΑ, ακρίβεια κτλ) ιδίων ποσοστών; Πείτε μας λοιπόν, γιατί το τρίτο μνημόνιο 7.500 σελίδες αντί για 7.5;
Αποτέλεσμα εικόνας για ελλάδα πρώτη φορά αριστερά
  12η Ερ. «Ποιες οι διαφορές σας και ποιες οι ομοιότητες με τον Ανδρέα Παπανδρέου;»
  Για να μην κουράζω θα μπορούσα να προετοιμάζω ερωτήσεις ουσίας, τουλάχιστον δύο 24ωρα! Τώρα γιατί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι αρκούνται σε διαλεκτικούς χαριεντισμούς, σε υποτιθέμενες σοβαρές συνεντεύξεις; Το ξέρω, όχι μόνο καλά, αλλά απέξω κι’ανακατωτά κι’αυτοί που με διαβάζουν εμπεδωμένο το’χουν τούτο ανάλογα! Κι’αυτό γιατί το έχω αναλύσει πάμπολλες φορές!
  Προς υπενθύμιση υπογραμμίζω για μια εισέτι φορά «Τα σύνδρομα των Ελλήνων είναι δύο κατά βάση, το σύνδρομο του Ραγιά και το σύνδρομο του Αφέντη, αναλόγως θέσης και σκοπιάς κατά περίπτωση!»
  Και για να κλείσουμε το όλο θέμα, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν στη Χώρα μας, έχουν αιτία κι’αφορμή μία και μοναδική! «ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΊΤΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ!» Παραδείγματα άπειρα, σε ένα θ’αρκεσθώ.
  Φαγωθήκατε Κε Πρωθυπουργέ με το χρέος και τη διαγραφή του! Κάνετε λάθος, μέγα λάθος! Το πρόβλημα των Ελλήνων δεν είναι «Οικονομικό» είναι «Νοοτροπικό!»
  Μόλις το Φεβρουάριο του 2012, μέσω του PSI, είχαμε ελάττωση χρέους ύψους 137.9 δις. ευρώ (καύχημα Βενιζέλου!) Σκοπός του «κουρέματος» ήταν το Ελληνικό χρέος να τεθεί υπό έλεγχο και να καταστεί βιώσιμο!
  Για να μη το βασανίζουμε λοιπόν και «γουλί» να μας «κουρεύανε» μετά από λίγο, θα ήμασταν στα ίδια και ίσως χειρότερα! Γιατί; Γιατί οι Έλληνες, με προεξάρχοντες τους «Άρχοντες» ποτέ δε «ξαποσταίνουν» κι’εσαεί προς τη «Δόξα» τραβούν και οι πολίτες «εκόντες άκοντες» ακολουθούν!
C:\Users\Spiros\Desktop\ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ\SLIDES 1\1.jpg
  Το γιατί, έχει από μένα τουλάχιστον, λεπτομερώς αναλυθεί! Όποιος επιθυμεί να το διαβάσει ή να το ξαναθυμηθεί ας ανατρέξει στο spyrkikeris.blogspot.gr και στην ανάρτηση «Η Ιστορία μας όπως δεν Διδάχθηκε ποτέ» με υπότιτλο «Σύνδρομα Ελλήνων και Πληγές Ανίατες και Διαχρονικές!»
  Όσο για σας αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα προς την εξυγίανση της «Νοοτροπίας» σας, διαβάστε με νηφαλιότητα, αν ποτέ πέσουν στα χέρια σας, εκείνες τις υποτιθέμενες ερωτήσεις, που δειγματοληπτικά σας υπέβαλα, λίγο πριν, αφήνοντας κατά μέρος ιδεοληψίες, παθογένειες και προκαταλήψεις, βάζοντας παράλληλα, το χέρι στην καρδιά σας απαντώντας ευθαρσώς, αν τ’αντέχετε, κι’εφόσον επιθυμείτε να κάνετε το πρώτο βήμα θεραπείας, στην βαριά ασθενούσα νοοτροπία σας!
  Εκείθεν γίνετε ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή, στους άμοιρους Έλληνες και την ταλαίπωρη Ελλάδα μας! Γιατί θα πρέπει να υπογραμμισθεί, ότι η θητεία σας συνετέλεσε, σε μία ραγδαία αύξηση των συμπτωμάτων της ασθενούσης βαρέως νοοτροπίας μας, με όλα τα συνακόλουθα παθογένειας της Φυλής μας, μ’απρόβλεπτες συνέπειες!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ
  Άκου Κε Τσίπρα, για να βγάλουμε και το επιμύθιο, μιας κοπιώδους προσπάθειας:
  Όσο ακούω παιδάκια του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. να λένε τα δικά τους, σε ρυθμούς συνθημάτων διαδηλωτών της οδού Πανεπιστημίου!
  Όσο ακούω αμείωτες τις Βλακώδεις Κορώνες των Υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας (Φίλη, Αναγνωστοπούλου, Πελεγρίνη!)
  Όσο ακούω το Γραμματέα του ΚΚΕ, στα εγκαίνια της σχολικής περιόδου να κάνει «Επαναστατικό Κήρυγμα» σε παιδάκια του 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Καισαριανής!
  Όσο βλέπω την προετοιμασία του Στρατού της «Χρυσής Αυγής!» Το «Άβατο των Εξαρχείων!» Και το «Απεχθές» με τον τρόπο, που τηρείται, «Άσυλο των Πανεπιστημίων!»
  Όσο ακούω εσάς στα «κατά συρροή και εξακολούθηση ασύστολα ψεύδη σας!» Και όσο σας βλέπω στην αμίμητη αδράνειά σας, σε συνδυασμό με τις διαχρονικές σας ενθαρρύνσεις, πάνω στο θέμα εκφυλισμού της πιο «καθαρόαιμης Φυλής του Κόσμου», λέγοντάς με «Ρατσιστή!» Τότε κλαίω και, όσο και να το απεύχομαι, λέω «ο Αιματοβαμμένος και Πολυβασανισμένος τούτος τόπος, δεν έχει μέλλον!

                                                                                            Με Τιμή

                                                                                        Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας