Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΕ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!

 *Τη Ψήφο εννοώ, που ξέρω πως είναι θηλυκό, αλλά μέσα σ’αυτό το μπέρδεμα το διαστροφικό και’γω μπερδεύομαι, γιατί άλλος την κάνει αρσενικό – ο ψήφος – άλλος ουδέτερο – το ψήφο – κι’άλλος ερμαφρόδιτο μεταφορικά – θα τον ρίξω, θα μαυρίσω, θα πηδήξω – τρολάροντας πολλές φορές ή και σοβαρολογώντας! Αν και το τελευταίο είναι σε «οπισθοδρόμηση» ναι οπισθοδρόμηση και όπως θέλετε πάρτε τη λέξη!  Πιείτε τη, ρουφήξτε τη, τραβήξτε τη κτλ!

   * Προσέξτε λοιπόν που «τον ρίχνετε» γιατί εκτίθεστε, ξέχωρα που  και κάτι βαρύ μπορεί και να κολλήσετε! Τα λέω αυτά γιατί το πολιτικό επίπεδο κατεβαίνει, δεν ολισθαίνει, κατεβαίνει κατακόρυφα και πάει για crash, παρασέρνοντας ίσως και τη χώρα μας και τους έχοντες στοιχειώδη σοβαρότητα Έλληνες  σε αγχωτικά  και ψυχολογικά επιφωνήματα όπως  Αχ, Βαχ, Αμάν ….. Αμάν Κραχ!

   *Από πού ν’αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε Χριστέ μου! Ας αρχίσουμε από τους «Χριστιανούς» μια και Άγιες μέρες έρχονται! Το μάθατε; Μάλλον το μάθατε, σούσουρο έγινε άλλωστε κι’εκείνος «σούργελο!»


   *Ποιος; Μα αυτός ο Νεόφερτος ο πέραν του Ατλαντικού, που ήρθε όλα να τ’αλλάξει  στο κόμμα της Συμφοράς! Απέδρασε ο Άθεος κατέφθασε ο «Χριστιανός!» Μα τι «Χριστιανός» Θεέ μου κι’αυτός;

   *Αφού όταν βαφτίστηκε, φτύστηκε για να μη ματιαστεί σαν  το παιδί θαύμα που στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ που τον χώσανε όταν τον λαδώσανε σχηματίστηκε από το λάδι ένας Σταυρός και ο Ιερωμένος είπεν: «Το Τέκνον Αυτόν γενηθήτω είτε Παπάς είτε Μέγας  Ανήρ!

   *Μέχρι τώρα ο Ιερωμένος δεν επαληθεύτηκε βέβαια γιατί ο Χρισμένος και προφητεμένος, ούτε Παπάς έγινε, ούτε «Ανήρ», απομένει να δούμε αν «Μέγας» γίνει κι’ο οιωνός στην Ιστορία μείνει σαν Αληθινός!

    *Εκείθεν η Χριστιανική Κασσελάκια ζέση, ζέστανε υπερμέτρως την πολιτική θαυματοποιό ατμόσφαιρα διακωμωδώντας αυτή μεταξύ σοβαρού και αστείου! Έτσι ο Ανδρουλάκης μίλησε για τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ που σχηματίστηκε στη δική του βάπτιση και το αγουρέλαιο που του’ριξαν έγινε πράσινος! Ο Κουτσούμπας για το Σφυροδρέπανο, που βγήκε στη δική του βάπτιση!


   *Και ο Μέγας Βελόπουλος, ο Απόστολος Ψευδόπουλουλος που θίχτηκε γιατί μπήκαν στα Ιερά και Μονοπωλιακά του Όσια αντέδρασε με τη «σοβαρότατη δήλωση»: «Ο ανορθολογισμός των θαυμάτων που προβάλλουν οι ιεροφάντες του λαϊκισμού δεν παλεύεται παρά μόνο με την επίμονη και εκνευριστική προβολή της πραγματικότητας!!!» Σαν Αυτές που αυτός πουλάει - Φύκια για μεταξωτές κορδέλες  και Σερβιέτες- !

    *Σοβαρότητα σαν εκείνη που εκστόμισε ο ίδιος χωρίς ίχνος  αιδούς: «Σε 5 -6 μήνες θα δώσω μισθούς και συντάξεις από 3.000 μέχρι 4.000 ευρώ!!!» Εγώ τώρα τι να πω; Φεύγω τρέχοντας και στον Άγιο Κασσελάκη γυρνώ, μέσω της αυτού Μεγαλειότητας Παπανώτα!

   *Ναι αυτού που στο περί Γυναικών, Ξυλοδαρμών και Δολοφονιών το Ανάγνωσμα, είπεν ο Κύριος πως ουδέν πρόβλημα οράται, κι’ο κόσμος αυταπατάται!


    *Και’γω τον περιποιήθηκα διαδικτυακά γράφοντας : «Παπανώτα, Παπανώτα που αρέσκεσαι στα Νώτα! Παπανώτα Παπανώτα  Βρώμας Στόμα, Μπόχας Χνώτα!!»

    *Όσο για τον Οιωνοσκόπο θαυματοποιό Κασσελάκη απλά επισημαίνω σ’εσάς τους  αφελέστατους Ιδεολόγους Αριστεριστές ότι ειλικρινά σας λυπάμαι, γιατί δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυταπατάστε!

    *Αυταπατάστε όταν σας πλασάρουν σαν υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον «Παπανώτα» και όχι μόνο! Αυταπατάστε όταν δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτός  ήρθε να σας ξεφτίσει, να σας  γδύσει και να σας ξευτελίσει!

    *Γιατί πώς να μην υποστείς Σοκ στο άκουσμα ότι «Leftαγός» ηγέτης δηλαδή Αριστερής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ηγόρασεν Οικίαν εν Κολωνακίω έναντι Φακής Πινακίω, εκ ποσού 1.800.000 Ευρώ (€);

    *Αυτά κι’ακόμα, ε θα το γράψω δε μπορώ να το καταπιώ: «Καλά μου Συντρόφια ειλικρινά πίστευα ότι στην ουσία είστε παλικάρια ατόφια και ότι ποτέ δε θα σας έβλεπα να αρέσκεστε σε «Ηγετικά Πισωφόρια! Γι’αυτό και σας καλώ και σας παρακαλώ να σκεφτείτε: «Πού τον Ρίχνετε γιατί εκτίθεστε και κάτι πολύ βαρύ μπορεί από απερισκεψίες να κολλήσετε!


    *Όσο για τους ακραιφνείς αριστερούς έχω τούτο να πω, απ’την τελευταία επικαιρότητα την Απεργιακή!: «Εσείς οι Απεργοί  ασφαλώς Δημοκράτες, οι μη …. Αντιδημοκράτες, Απεργοσπάστες ή Φασίστες και το παράδειγμα πόθεν μωρέ; Από τη Σταλινική Δημοκρατία ε; Η τακτική και το βασικό παράγγελμα πόθεν μωρέ, από την Κουτσουμπιακή;»

   *Για πάμε λοιπόν για πάμε: «Ένα στ’αριστερό ΠΑΜΕ, εμπρός ΜΑΡΞ!»

                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας