Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΝΕΚΡΩΝ!

 

*Ανάδειξη και Κατάχρηση Νεκρών!

*Έλεος Χριστιανοί μου Έλεος! Έλεος! Έλεος! Έλεος! Κομματικοποίηση και’δω; Αιδώς! Αιδώς! Αιδώς Αργείοι! Αιδώς γιατί πολύ Φοβούμαι  ότι θα εγερθούν και Όσιοι και Ήρωες και Αγίοι!


   Βεβαίως και κατηγοριοποιούνται και Ιεραρχούνται οι Νεκροί! Δε νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μη ριγεί, για παράδειγμα, στου Αγνώστου Στρατιώτη την όποια προσφερόμενη Τιμή!

*

   Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς το Γιατί! Απλά γιατί εκεί στην εικόνα του σε οριζόντια και ύπτια θέση πεσόντα, αισθάνεται συνειδητά ότι δεν είναι ένας αλλά Μυριάδες! Μυριάδες άγνωστοι πεσόντες από καταβολής Ελληνισμού που υπέρ Πατρίδος έπεσαν, συνιστώντας ο καθένας ένα φύλλο Δάφνης στο απέραντο τρισυπόστατο στεφάνι της Δόξας!!!


   Έχει αναρωτηθεί κανείς αλήθεια με πόση συγκίνηση και κατάνυξη ο κάθε Έλληνας στέκει στο άκουσμα της Μοιραίας Στιγμής, που η Τύχη την πλάτη γυρνά στον όποιο Έλληνα πιλότο την ώρα που πετά, ακόμα και στην όποια Ειρήνης Ιεραποστολή αυτού, στην αέναη μάχη προετοιμασίας του, για την ώρα που η Πατρίδα θα τον ήθελε χρειαστεί, να την προασπιστεί;  


  Γιατί αλήθεια, γιατί; Να δώσω απάντηση δεν τολμώ γιατί την απάντηση τη δίνουν όλοι οι Έλληνες σε κάθε σχετικό περιστατικό και όχι μόνον εμείς που σ’αυτών βρεθήκαμε το φτερό ψηλά στον Ουρανό!


   Εκείθεν να μπλέξουμε τους Νεκρούς των όποιων ατυχημάτων, οδικών, ναυσιπλοϊών, Αεροποριών Επιβατικών, Πυρκαγιών, Σιδηροδρομικών και λοιπών, με τους αναφερόμενους παραπάνω συνιστά κατά την ταπεινή μου άποψη ασυζητητί απρέπεια, ασέλγεια και ασέβεια! Αίσχιστου μάλιστα είδους όταν αυτή επιπρόσθετα συνιστά αφέλεια ή Ιδιοτέλεια κομματικού ήθους!

*

   Εκτιμώ ότι ο καθένας καλοπροαίρετος θα συναισθανθεί και συμμεριστεί το πνεύμα γραφής του παρόντος, ότι δηλαδή ο Σεβασμός των όποιων Νεκρών και Συγγενών Αυτών είναι εκ των Ουκ Άνευ!


   Όμως, όμως δε μπορώ να «επιπλήξω» αντί να τιμήσω και να συγχαρώ τον Κο Σπανουδάκη καθώς την αποδοχή της Πρότασης του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Ικάρων (ΣΑΣΙ), ώστε η Συναυλία της 22ας του Μηνός Απριλίου στο Christmas Theater ν’αφιερωθεί πέραν του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένη, επιπρόσθετα και στους Πεσόντες της Πολεμικής μας Αεροπορίας διαχρονικά!

*

   Παρακαλώ θερμώς ας μην προκληθώ, επικαλούμενος τουλάχιστον από τους Συναδέλφους μου, σαν Μεγαλύτερος, τον προσήκοντα σεβασμό!

 


 

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας