Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΩΝ!


ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΩΝ Σ. ΚΙΚΕΡΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!


   *Αισχύνομαι διαμαρτυρόμενος για το Εκβιαστικό Αίσχος, προπαντός δε για το εκβιαστικό μένος, λες και πρόκειται για «Ζωής και Επιβίωσης Έπος!»

    *Όχι μην τρομάζετε δεν πρόκειται να πω πολλά, θα πω λίγα και καλά, σας παρακαλώ όμως θερμά να βγάλετε τα κεριά από τ’αυτιά, τις παρωπίδες των «αλόγων» απ’του δόλου, της αφέλειας και της ιδιοτέλειας τη ματιά,  προπαντός δε  σας ικετεύω μη διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για το «Δίκιο που το λαιμό σας σφίγγει και νιώθετε πως σας πνίγει!»

    *Γιατί ούτε από δίκιο ξέρετε, ούτε από φτώχια και δυστυχία, ούτε από γύμνια και πείνα! Αν θέλετε να μάθετε γι’αυτά ρωτήστε εμάς που γεννηθήκαμε τη δεκαετία του 40 και πριν την έναρξη του ελεεινού και απολύτως αδικαιολόγητου εμφυλίου!


   *Τα χωριά όλων  σας έχουν καταστεί προάστια ζηλευτά, έστω κι’αν οι περισσότεροι πάτε εκεί περιοδικά! Τα πατρικά σας Βίλες και Αρχοντικά, αρκετοί δε από σας ότι ασχολείστε προσχηματικά με την αγροτιά, όμως αν όχι όλοι οι περισσότεροι συμπεριφέρεστε δήθεν περιοδικά  σαν «Δουλικά» και όχι Αφεντικά!

   *Και για να μη μακρηγορούμε: Ζείτε την καλύτερη περίοδο του Προηγούμενου και τρέχοντος Αιώνα και το πιο Σοβαρό την μακράν καλύτερη Μεταπολιτευτική, με τη σοβαρότερη Κυβέρνηση της αμφιλεγόμενης αυτής, όπως και να’χει, πολιτικοκοινωνικής περιόδου!

   *Όποιος αμφισβητεί την αλήθεια αυτή ή σε άλλον Πλανήτη ζει ή  αρέσκεται στην ουτοπία ή εχθρεύεται μέχρι θανάτου την Ελευθερία, την πρόοδο, την ευημερία, προσδοκώντας άλλα πολιτικοκοινωνικά συστήματα, έχοντας ώτα ευήκοα σε Σειρήνες και Κίρκες, μη αναλογιζόμενος ούτε κατά διάνοια ότι υπάρχουν και Ερινύες!

    *Μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι του είδους σας, εσείς οι Έλληνες Αγρότες και κατ’επέκταση εσείς οι Ευρωπαίοι είστε Κόμητες, Δεσπότες  και Ιππότες  και όχι Σκλάβοι και Ιπποκόμοι ή έστω Δον Κιχώτες! Πολύ δε περισσότερο και σεις ναι και σεις οι κτηνοτρόφοι μαζί δε μπορεί να είστε οι «Πολιορκητικοί Κριοί» άλωσης της Πατρίδας σας, ούτε υπάκουα όντα και όργανα δίκην προβάτων, ιδιοτελών αναμφιβόλως ποιμένων, χειρίστου είδους Βοσκών και υποτιθέμενων καλοπροαίρετων «Ταγών!»


   *Και για να γίνουμε λίγο πιο σαφείς, ακούτε βρε αυτό το Αντιδημοκρατικό Τέρας που λέγεται Κουτσούμπας; Αλήθεια αυτόν τον Ανθέλληνα Σταλινιστή, τον Ρεβανσιστή; Αυτόν που βρωμίζει με τις εξαγγελλόμενες «ακαθαρσίες» του, την Ελλάδα; Αυτόν τον Δράκοντα  «Χάροντα» και τον Μπροστάρη «Προτεστάντη» επί παντός επιστητού και εννοείται αδιαμφισβητήτως Ανθελληνικού; Αυτόν που θανάσιμα μισεί τα τρεισήμισι τέταρτα (3,5/4) του Ελληνικού Λαού;  Έλεος Χριστιανοί μου! Έλεος!


   *Ή μήπως εκείνον τον Νεοφερμένο απ’το υπερπέραν Κασσελάκη, που παλεύει πάση θυσία για την δια παντός μέσου κατοχύρωση της «........» αλλάζοντας ως δια Μαγείας, ουκ άνευ Ιερούς ρόλους Χιλιετιών, Οικογενείας, Τεκνοποιίας και Μητρογονίας;


   *Ή ακόμα αυτόν τον πνιγμένο στο «Ηγετικό Γόητρο» Ανδρουλάκη, τον Mister Nothing – Κύριο Τίποτα - ; Αυτόν που στην Αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά βίας κατετάγη στην 588η θέση, έναντι συνόλου 749; Ναι αυτού του έσχατου παραλήπτη της σκυτάλης «Πάσας Σοκ», που έπρεπε προ πολλού να γίνει μονοσύλλαβο δηλαδή «Σοκ;» Αυτόν που ξέχασε παντελώς το «Γενάρχη» της φατρίας του και όσα αυτός κληροδότησε στην Πατρίδα του, έστω κι’αν ακόμα τα έργα φρίκης του βιώνουμε  μέχρι σήμερα και ακριβά πληρώνουμε; Αυτόν που για τους Βαθυγνώστες ισοδυναμούσε αντιστοίχως, με δέκα τουλάχιστον Κουτσούμπες, σαρκώνοντας υπούλως κοινοβουλευτικές, συνδικαλιστικές, δικαστικές και τρομοκρατικές «Χούντες»;


   *Ή μήπως ακούτε εσείς οι «Καλοί Χριστιανοί» τον «Άγιο» Βελόπουλο τον Ευαγγελιστή, Πουτινιστή, Οπορτουνιστή, Φασιστή, τον του Χριστού Ταχυδρόμο, που έχει μέσα του όλες τις περίτεχνες εκείνες φάσεις και αντιφάσεις Αγγελικές και Διαβολικές, μια και οραματίζεται – κατά δήλωσή του – έναν Ηγέτη για τη Χώρα μας σαν τον Πούτιν, ιδανικό;

   *Τα παραπάνω λέω επιπλέον γιατί Βλέπω και μα τω Θεώ δε λαθεύω, κάτι Βόδια 120 – 130 κιλών να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν να φάνε, ούτε τσιγάρα ν’αγοράσουν κι’ακόμα κάτι μοντελάκια με μοντέρνα συνολάκια κραδαίνοντας κόκκινες σημαιοστόλιστες επιγραφές, εκστομίζουν του Κόσμου τις απειλές! Με βασικότερη τα «Μπλόκα» στις κύριες Αρτηρίες της Χώρας, προκαλώντας σ’αυτή θάνατο δι’ασφυξίας!

     *Όλους αυτούς ευήκοους, υποτακτικούς, δοτούς και «Ταγούς» τους θεωρώ αναμφίβολα  πυροδότες και προδότες, που μεσ’την ανυπαρξία τους και την αχρηστία τους βλέπουν τη μέρα νύχτα, την ευτυχία δυστυχία και την ευταξία αναρχία με πολιτική μυωπία και θα’λεγα ανοψία!

    *Ναι ανοψία που σημαίνει απόλυτη τύφλωση μια και αδυνατούν να δουν ότι τα 2/3 του πληθυσμού της Γης λιμοκτονεί, ενδεδυμένο τη γύμνια του ή στην πλειονότητά του με αμφίεση που θυμίζει εποχή γέννησης του Χριστού, κάνοντας τις αντίστοιχες των Αγροτών μας δουλειές με άροτρα που σέρνουν ακόμα ζώα και ανθρώπινα όντα!

   *Και το επιμύθιο, δυστυχώς γκρίζο, χαλεπό, αβέβαιο και ζοφερό με κύρια αιτία μια νοσούσα Βαρέως κληροδοτούμενη νοοτροπία, με δύσκολη ή σχεδόν αδύνατη τη θεραπεία!

                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας