Κυριακή 18 Ιουνίου 2023


* ΛΑΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ!

 

*Μπορεί σε λάθη κατά καιρούς να έχει υποπέσει

όμως σε κρίσιμες στιγμές, στάθηκε στο ύψος που πρέπει!

 

*Το προεκλογικό επίπεδο ίσως πρωτόγνωρα χαμηλό,

 φτηνό και εξευτελιστικό!

Για το ποιος ευθύνεται και πόσο,

 σε λίγο θ’απευθυνθούμε,  να το κρίνει,

 στον Κυρίαρχο και λόγω Συντάγματος

Ελληνικό Λαό!

 

*Ωστόσο θα φροντίσουμε αντικειμενικώς και απολύτως ανιδιοτελώς να διαφωτίσουμε τον Ελληνικό Λαό με βάση  τα πολιτικά δρώμενα των τελευταίων σχετικά ημερών και όσα μέγιστα γεγονότα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αυτών!


*Η πείσμων εμμονή για Ντιμπέιτ!

*Ντιμπέι(τ), όχι όπως ο καθένας θέλει Αξιότιμε Κε Τσίπρα Μπέη, αλλά όπως πρέπει!

*Ναι τι θα’πρεπε να ζητήσετε, ώστε επαρκώς να διαφωτίσετε τον Ελληνικό Λαό; Εγώ θα σας πω:

*1. Ένα Ντιμπέιτ για δυο, εσάς και τον Κο Ανδρουλάκη με τον οποίο αμιλλάσθε για τον πρώτο λόγο και ρόλο τον αντιπολιτευτικό! Αυτόν που τη Μέρα θέλει Νύχτα και τον Ήλιο Πράσινο και Σκοτεινό, τουτέστι με θέμα Κομουνισμό και Σοσιαλισμό!!

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\353061704_790247502630290_1581387200662156418_n.jpgΠεριγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\351470836_790247605963613_1046774143262003846_n.jpg

*2. Ένα ακόμα και πιο σημαντικό, μ’εσάς  τον Κο Κουτσούμπα και την Κα Κωντσαντοπούλου της «Ελπίδας» με θέμα βεβαίως της Σοβιετίας και προπαντός της Ελλάδος τον Κομουνισμό!!!

*3.Όσο για τον Κο Μητσοτάκη αφήστε τον, μακράν και μόνο του, προς εκπλήρωση της  επιταγής και Ιεραποστολής, που η Μοίρα, η Ελληνική Κοινωνία και η Πατρίδα του έχουν προ τετραετίας   εμπιστευτεί και απαιτούν ανυπερθέτως να συνεχιστεί !!!!

*Και γιατί τέτοια θέση με το σφόδρα επιζητούμενο από σας Κε Τσίπρα; Γιατί ίσως στοιχειώσουν τα στοιχεία, γίνουν στοιχειά και σας προσβάλλουν χοντρά για μια ακόμα φορά, λέγοντας αυτό που ο Σόϊμπλε σας είπε και το κάνατε "Γαργάρα" ευτελίζοντας ολότελα την Ελλάδα: "It's the Economy Stupid!" – «Είναι η Οικονομία Ηλίθιε!» -

*Ή ακόμα αυτό που απέφυγε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, εκεί στο ίδρυμα Κλίντον να σας πει, εκεί στην αφασία του απόλυτου, λόγω θρασύτητας, Εθνικού Διασυρμού: "It's the Amerikan English Language, the Truth, the Lie  and so many other topics stupid!" – Είναι η Αγγλική Γλώσσα, η Αλήθεια, το ψέμα και τόσα άλλα θέματα Ηλίθιε!» -

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\353069757_790942675894106_1326735871002324428_n.jpg

*Εθνική Μειοδοσία!

*Όποιος έστω για αστείο μιλά για Τουρκική Μειονότητα στη Θράκη είναι για Εθνικό Μειοδοτικό Βραβείο! Όχι Κύριε Τσίπρα και Κύριε Φίλη την Ελλάδα δε μπορείτε να την κάνετε «Αιδοίο!»

*25/6/2023/09:00 ελάτε λοιπόν για την απονομή, γιατί αυτός ο Λαός ποτέ δε ξεχνά Μειοδοσίας Συμπεριφορά, ούτε και τα «προσχηματικά προστατευτικά» που ζητήσατε από Κυβέρνηση Υπηρεσιακή!

*Αφενός γιατί είναι ντροπή, μια και γνωρίζετε ότι η Κυβέρνηση αυτή δεν έχει ουσιαστική ισχύ, αφετέρου γιατί για την ύπαρξή της η ευθύνη δυστυχώς για σας είναι αποκλειστικά προσωπική!

*Και επειδή γνωστό είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, με τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου θα είχαμε κυβέρνηση με 172 έδρες έναντι των 158 της προηγούμενης!

*Όμως εσείς θέλατε να κάνετε καψόνια στον Ελληνικό Λαό, γι’αυτό και σύντομα θα πληρώσετε ακριβά, μια και τα ανοσιουργήματα τα Εθνικά πληρώνονται από τα εγκλήματα πιο ακριβά!

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\354056567_792997359021971_7971822867687289024_n (1).jpg

*Νεολαία Νεολέρα!

*Συριζαίος Φαρισαίος

Μυημένος Σιχαμένος δείχνει προσευχόμενος στο Θεσμό της Δημοκρατίας, την ίδια ώρα που το στόμα  αυτού και των δύο θηλυκών συνοδών, ασύστολα λοιδορούν στο πρόσωπο της Προέδρου Δημοκρατίας, κάπου εκεί στην παραλία της καλαμάτας!

*Ποιοι είναι αυτοί;  Σύριζα Νεολαία τουτέστι ΝΕΟΛΕΡΑ! Βέβαια το "Ψάρι" βρωμάει απ' το "Κεφάλι" γι'αυτό φροντίστε ΈΛΛΗΝΕΣ δεόντως, μία βδομάδα έμεινε ...  γιατί δε πάει άλλο αυτό το ΧΆΛΙ!

*Οι Παππούδες αυτών φυσικά Κατσαπλιάδες του Βουνού, ο Γονείς τους ουλαμοί του «Πράσινου Στρατού» κι’αυτοί αντικοινωνοί Δημοκρατίας και Λαού! Για όνομα του Θεού, το θέμα επαφίεται αποκλειστικά και καθαρά μόνον στην Βούληση και την  κρίση του Ελληνικού Λαού!

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\354256643_793628132292227_4133264769678383626_n.jpg

*Πανάσχετοι "ειδικοί!"

*Στη θητεία τους δεν ήξεραν ούτε  ότι η θάλασσα έχει σύνορα! Τώρα ξέρουν τι γίνεται και στα Διεθνή Ύδατα, με αφορμή το ναυάγιο εκεί στα πολύ ανοιχτά της Πύλου!

*Κε Τσίπρα  Σεβασμό στον Κο Τουρνά – Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, πρώην Αρχηγός Πολεμικής Αεροπορίας - γιατί εκείνος σ'αυτό που έκανε πέρασε Γολγοθά, φέροντας στην Πλάτη του βαρύτερο  ίσως Σταυρό κι'απ' το Χριστό!

*Κι' εσείς σουλάτσο και βερεσεδιά, για να πάτε ψηλά  χωρίς φτερά και να πάρετε πτυχίο στα μουλωχτά! Αν και για την κατοχή του αμφιβάλλω σοβαρά!

*Κύριε Τουρνά αρκετά τον ανεχθήκατε, έχω την εντύπωση ότι σταθήκατε στο θεσμό! Μα αν αυτός ο Άνθρωπος συνιστά θεσμό, εγώ θα πρέπει άμεσα να πάω να πνιγώ!

 

*Η Φουρτούνα στο Ναυάγιο συνεχίζεται!

*Τσίπρας και Κουτσούμπας στο Ναυάγιο, παριστάνοντας ο καθένας τον "Άγιο!"

*Αγυρτεία, Τυμβωρυχία, Ατιμία!

*Σαν τ’αρπακτικά της πτωμαΐνης, σαν Γύπες και Ύαινες σπεύσατε «αλήτες» πάνω στον πόνο, που η θάλασσα εξέβραζε να καρπωθείτε ότι προλάβετε Αγύρτες!

*Πλάθοντας  και ξαναπλάθοντας τη Ζύμη που στου κιμά τη Μηχανή της Βρωμερής κοπής του αιμοβόρου μυαλού σας  κόψατε δεκάδες φορές καθιστώντας πιο εύπεπτη σαν τροφή ακόμα και από τον πιο ευκολοχώνευτο "σανό" παροπλισμένων «αλόγων!»

*Ντροπή σας, ντροπή σας!  Ντροπή σας στην ανατροφή σας! Γιατί δεν είναι θέμα Αγυρτείας, είναι θέμα Αλητείας! Αλητείας ολκής, από Γύπες και Ύαινες αισχρής πολιτικής, αριστερής διαλογής - προοδευτικής - και αντιπολιτευτικής  εν γένει διαστροφής δικαίου, καθώς απόλυτης αντιστροφής της λογικής!

*Εξηγούμαι αχρείοι, που μου μαζευτήκατε στην Καλαμάτα σαν φιλανθρωπίας αρωγοί σ’ένα ανθρώπινο ούτως ή άλλως δράμα, για να σαρκώσετε τα δικά σας ελεεινά και τρις άθλια πλάνα! Ντροπής σας, Ντροπής σας!

* Ντροπή σας, γιατί στόχος σας ήταν ένας, που αντιλήφθηκε φρονώ ο καθένας!

* Να μειώσετε την Ηγεσία που έρχεται με τη συνειδητή βούληση του Ελληνικού Λαού και την ευλογία του Θεού, για τη λύτρωση αυτού από όσα κακά έχετε σπείρει εσείς στην πάτρια Γη, με τη νοοτροπία του Εωσφορικού σας μυαλού, χωρίς ν'αντιλαμβάνεστε ότι έτσι κακό στην Πατρίδα σας κάνετε ή το χειρότερο προσποιούμενοι πως δεν το αντιλαμβάνεστε!!!

*Μιλάμε για πειρατεία ηλίθιοι, για «Πειρατεία» αδαείς, μιλάμε για καταστρατήγηση όλων των αρχών και κανόνων ναυσιπλοΐας, μιλάμε για άκρα σιωπή στην πλοήγηση, με το στίγμα του ναυαγίου να βρίσκεται στα 50 ναυτικά μίλια – 90 + χιλιόμετρα - από τις πλησιέστερες Νότιο δυτικές ακτές της Χώρας μας  ήτοι 30 και πλέον μίλια - 55 χιλιόμετρα – μακράν των χωρικών  μας υδάτων!

*Νόμιμες και Νομικές Ευθύνες έχουμε πανάσχετοι για τους νόμιμους πλόες με τους προβλεπόμενους διεθνείς κανόνες και τα οφειλόμενα ουκ άνευ  δέοντα - ναύλους, εξουσιοδοτήσεις, αναφορές - πλήρως ακολουθούμενα!

*Όχι όμως και για τους κάθε πειρατές αγνώστων προελεύσεων και το χειρότερο αγνώστων – γνωστών – προθέσεων!

*Κι’αφήστε το Πνεύμα Φαρισαίοι Υποκριτές και των πάντων κριτές!

 *Το  πνεύμα το "Άγιον"  το Ζωοποιόν Κε πανάσχετε των πανασχέτων και ασεβέστατε  των ασεβεστάτων Κε Τσίπρα προς τον Κύριο Τουρνά ενός των Αξιολογότερων  Αρχηγών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, γιατί δεν έχετε ούτε το ένα εκατοστό από τις γνώσεις εκείνου!

*Στο κάτω κάτω προορισμός των ατυχών,  που τις τύχες τους εμπιστεύτηκαν στα χέρια αδίστακτων κακοποιών - διακινητών - ήταν η Ιταλία Αλήτες και όχι η Χώρα που θανάσιμα την πρόοδό της και την ευημερία της μισείτε!

*Γι’αυτό και όλοι σας παραδειγματικά από τον Ελληνικό Λαό θα τιμωρηθείτε! Γιατί ήγγικεν η ώρα να κριθείτε και στον πολιτικό καιάδα αναλογικά να ριχτείτε!

*Έν πάση περιπτώσει τί θέλατε εκεί ΚΚ Τσίπρα και Κουτσούμπα, μήπως ήταν προτιμότερο να κάτσετε και να διαβάσετε δυο πράγματα να μάθετε που μας έχετε πνίξει στην αδαή μάθηση;

 *Τί να μάθετε; Να μάθετε τι θα πει: IMO – International Maritime Organization  (Διεθνής Οργανισμός Θαλάσσης) – ότι τελεί υπό την εποπτεία  του ΟΗΕ και από κάτω του έχει τόσους και τόσους φορείς με ευθύνες και αρμοδιότητες όπως IMO/SOLAS – Safety of Life at sea – (Σωτηρία Ζωής στη Θάλασσα) IMO/GMDSS – Ναυτιλιακό  Σύστημα Κινδύνου και Ασφάλειας!

*Γιατί ο κανονισμός του Δουβλίνου με πταίσματα ασχολείται, με πταίσματα στα μετέπειτα περί ασύλου κτλ, που κι'αυτά αδαείς αγνοείτε, και ρόιδο τα κάνατε Κε Τσίπρα όταν ασχοληθήκατε!

*Τώρα θα μου πείτε σε ποιους τα λέω αυτά, στους ανθρώπους που δεν ήξεραν ότι η θάλασσα έχει σύνορα και σ’αυτούς που έχουν μάθει ιδιοτελώς να καπηλεύονται αενάως και αδιαλείπτως τον Ανθρώπινο πόνο, για να τον πολλαπλασιάζουν ασυζητητί αποδεδειγμένα, έτσι κι’ανέλθουν σε Εξουσιαστικό θώκο;

*Θα κλείσω με ένα ποιητικό λίβελλο που θα σας χαρίσω έτσι μπας και κάποια τσίπα φιλότιμου μέσα σας διεγείρω:

 

*Ανάξιον  εστί φτηνόν και ποταπόν!

 *Ανάξιον εστί φτηνόν και ποταπόν  καθώς άνω ποταμών και θαλασσών! Το δήθεν κροκόδειλιο κλάμα   και δήθεν «ταγών», καθώς τα «σκατά» αυτών με τις χρυσόμυγες  - παραλλαγή στίχων Ελύτη - πάνω στους θρήνους του «κώλουΙ»

* Τους θρήνους του «κώλου» ναι με τις κλασσικές πορδές Πομφόλυγες και τα φληναφήματα πάνω από παραλογισμού βυθίσματα και καραβοτσακίσματα!

*Βυθίσματα πόνων ανόμων και κατάφωρα παρανόμων στις χείριστες μορφές δουλεμπορίας και ελπίδας εμπόρων απελπισμένων ανθρώπων!

*Κι'εκείνοι εκεί, ανόητα αμετανόητοι κι’ακατανόητοι, εμμονικά πείσμονες σε νεκροτομείων συνάξεις για αίσχιστες πράξεις μ’ατιμίας συμπράξεις!

*Και μια ιαχή, ύβρη θεϊκή! Όχι φαιδροί ταγοί μέχρις εκεί! Όχι μέχρις εκεί! Όχι και μέχρις εκεί! Όχι επιτέλους και μέχρις εκεί σε σύληση πνιγμών και αθυροστομίας Αρμαγεδδών!

*Γιατί υπάρχουν και στους Έλληνες, όπως και να’χει και κρίση και αντίληψη και προπαντός αίσθηση δικαίου που σκληρά τιμωρεί και μ’αφανισμούς απειλεί!

 

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\TSIPRAS-ALPHA-1024x683.jpg

*Το Τριήμερο Πένθος!

*Όσο για το Τριήμερο "Πένθος" τί να πώ; Απλά θ'αναρωτηθώ στις Πατρίδες των Άτυχων Πνιγμένων Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία Τουρκία, Αίγυπτο, Λιβύη  είχαμε πένθος έστω σε μία μωρέ, έστω σε μία; Ε τελικά που η Αμαρτία και  που το Άδικο κι'η Αδικία;

*Στην  φωτό ο Λέων Χαρίσης μάλλον "Κλαίων!" Όσο για το επιμύθιο, δε μου λέτε; Δεν υπάρχει τώρα Κυβέρνηση στον τόπο; "Εσύ δε φρόντισες Κε Τσίπρα να είναι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΉ με την εκλογική σου επιλογή, αφήνοντας τη Χώρα ουσιαστικά ακέφαλη;

*Γιατί λοιπόν δε ζητάς και'συ κι'ο άλλος,  ο μαγουλάς με τις μαρχαλομασέλες, ευθύνες απ'αυτή; Που στο διάβολο να πάτε κι'οι δύο μαζί μπας και η Χώρα απ'την φριχτή παρουσία σας απαλλαχτεί!

 

 

Περιγραφή: C:\Users\Spiros\Desktop\347239594_794257785562595_1822382917058517116_n.jpg

«Κόσκινο» η Χώρα ξανά, «κόσκινο» αλά παλιά και προοδευτικά! Θυμάστε νομίζω καλά το "Κόσκινο" στο "Κόκκινο!"

*Κόσκινο ο Έβρος, κόσκινο κι’οι θάλασσες, κόσκινο εν γένει! Ποιος όμως φταίει για τούτα τα κακά, που σε άλλους τα φορτώνει με θράσος του κιαρατά;

*Δεν έχουμε άραγε Κυβέρνηση; Έχουμε μωρέ έχουμε κυβέρνηση Υπηρεσιακιά! Σιγά τα ωά κάποιος εύλογα θα πει, σιγά, σιγά  τα Ωά!

*Ποιος ευθύνεται που έχουμε κυβέρνηση Υπηρεσιακή, αντί κυβέρνηση με Λαϊκή σφραγίδα, υπογραφή και 172 έδρες σύμφωνα με την  της 21ης Μαΐου εκλογή;

*Μα ένας και Μοναδικός, ο Ψεύτης των Ψευτών, ο Καταλύτης των Καταλυτών, θεσμών, δεσμών και απάντων των οπισθοδρομιών, καθαγιασμένων και ονομαζομένων από εκείνον «Προοδευτισμών!»

*Τί λέτε αν είχαμε Κυβέρνηση  καθώς πρέπει, το Κράτος θα ήταν Χάρβαλο και Μπάχαλο, όπως εκείνος το Έθνος γουστάρει γιατί έτσι του μοιάζει και με τις αντιλήψεις του συνάδει;

*Ας μην αυταπατόμαστε Έλληνες, ας μην αυταπατόμαστε, απλά δώστε του Έλληνες να καταλάβει, πόσο λάθος κάνει! Κι’ας καταλάβει τουλάχιστον ένα, ότι η στάση του και προπάντων τα λεγόμενά του ισοδυναμούν με ανοιχτή πρόσκληση – πρόκληση – ανεξέλεγκτης εισόδου στη Χώρα μας κάθε καρυδιάς καρυδιού, ένεκα λειψού, ασθενικού ή ιδεοληπτικού βεβλημένου  μυαλού!

                                                                                    Με Τιμή

                                                                             Σπύρος Κίκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας