Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

25η ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


25η  IOYNIOY 2023

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!



*Αυτή η εκλογική διαδικασία 

θα μοιάζει με Δικαίωση με Ετυμηγορία

 και θα'ν κατά  τη γνώμη μου

Μεγάλη η Δικαίωση, Βαριά η Τιμωρία !


*Ηγγικεν  η  Ώρα!

Τ’αποτελέσματα θα’ναι κάτι παραπάνω από Εκπληκτικά

Θα’ναι «Εκρηκτικά!»

Η Αντίστροφη Μέτρηση έχει ήδη αρχίσει γι’αυτά

και για να φυλαχτείτε απ’την «Έκρηξη»,

ειλικρινά, «Βουλώστε τ’αυτιά!»

 

*Και τώρα, τώρα, τώρα ήγγικεν η ώρα να κατασταλάξουμε, τη Χώρα ν’απαλλάξουμε από κακούς και «δαίμονες», που παριστάνουν τους «ευδαίμονες», μ’ιδέες σκάρτες κι’έμμονες, γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε και προπαντός  πολλά, πολλά  ν’αλλάξουμε!

*Ας δούμε τα γιατί που’ναι πολλά μαζί, μια και πάνε πια χρόνια πολλά που έχουν συσσωρευτεί σαν μείζων απειλή, στη Χώρα δεν έπρεπε, γιατί είναι ντροπή!

 *Στις εκλογές σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη δεν ψηφίζουμε μόνο για εκλογή του Βασικού μας Κυβερνήτη προς ασφαλή διακυβέρνηση του σκάφους της Ελλάδος σε ότι ήθελε προκύψει και απρόσμενα ενσκήψει, αλλά συγχρόνως ψηφίζουμε και για διαλογή κάθαρσης καθώς εξυγίανσης του πολιτικού μας γίγνεσθαι, καθόσον: 



*1.Δεν δικαιούνται να ελπίζουν ότι κάποτε θα κυβερνήσουν, άνθρωποι αναξιοπρεπείς, θρασύτατοι και αγενείς, ψεύτες επαγγελματίες, ψευδών εγκληματίες,  που εξετάσεις έδωσαν και παταγωδώς απέτυχαν, την Χώρα μας διεθνώς κι’επανειλημμένως διέσυραν, πρωτοσέλιδα σε εχθρικά έντυπα υποτρόπως έγιναν, τις αναμονές μας διέψευσαν, τις υποσχέσεις τους ξέχασαν και μόνον στις κωλοτούμπες και στα ασύστολα ψέματα πέτυχαν!

  Ας αφήσουμε το γεγονός ότι επεχείρησαν ανεπιτυχώς να εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα Καθεστώς, ώστε ν’αναστενάξει για μια φορά ακόμα ο Ρωμιός! Το συμπέρασμα, αμείλικτα και αδιαμφισβήτητα

από τα πεπραγμένα προκύπτει καθώς πιεστικά παροτρύνει, μια και ποτέ σε τέτοιου μεγέθους εγκλήματα λήθη δε χωρά, γιατί καμιά, μα καμιά συνείδηση, ελάχιστα Εθνική, αυτά δε συγχωρά!


*2.Δεν δικαιούνται να ελπίζουν όσοι πίσω γυρίζουν οραματιζόμενοι να ξανακάνουν όσα αισχρά και καταστροφικά στον τόπο έκαναν, διαλύοντας όλες μα όλες τις βιομηχανίες στην Ελλάδα,  διορίζοντας σε θέσεις κλειδιά ακατάλληλους ανθρώπους κι’ερημώνοντας την ύπαιθρο της Χώρας, αρμέγοντάς την Ελλάδα μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός της αφήνοντάς την σαν ετοιμόρροπη για θάνατο  γελάδα!

  Και επειδή παριστάνουν τους δύσκολους στην αντίληψη, δεν δικαιούνται τη λευκή επιταγή που θρασύτατα απαιτούν γιατί Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και σία λησμονούν, προπαντός δε ότι για την οικονομική κατάρρευση, και όχι μόνο, της Χώρας, πρωτευόντως οι επιθυμούντες άκρη να βρουν, σε κείνους θα στραφούν!

  Σε άλλη ευκαιρία ασφαλώς και δεν δικαιούνται να ευελπιστούν πολύ δε περισσότερο καθόσον οι νυν πλασαρισμένοι σαν Ηγέτες τους δεν τραβούν, γιατί με χειρότερο τρόπο, απ’ότι φαίνεται στο λόγο τους, σε οικτρό και οδυνηρό δρόμο την Ελλάδα μας οδηγούν!

  Και ας το καταλάβουν μια και καλή, ότι το φάντασμα Παπανδρέου, που ακόμα πλανάται στην άμοιρη τούτη Γη, πρέπει οριστικά και αμετάκλητα να εξαλειφθεί, γιατί εξακολουθεί να διαφθείρει χαρακτήρες, κοινωνία  και πολιτική!

   Γιατί δεν είναι δυνατόν ακόμη οι Έλληνες από πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα να αγνοούν ότι η Χούντα για παράδειγμα έπεσε στις 24 Ιουλίου του 1974 από το ανοσιούργημα πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου στην Κύπρο και το κάλεσμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και όχι στις 17 Νοεμβρίου του 1973 από το μεγαλοποιημένο ιδιοτελώς Πολυτεχνείο!

 


*3.Δεν δικαιούνται να αιτούνται αύξηση των ποσοστών τους, ούτε για αστείο, υποτιθέμενοι «Ταγοί» - Λύκοι σε προβάτων παραλλαγή – που θέλουν το κοπάδι των κατσαπλιάδων της κοινωνίας ν’αυξηθεί για να μπλοκάρουν πέντε «ψύλλοι» - Λύκοι – όλοι κι’ολοι μια κοινωνία να ταλαιπωρούν κλείνοντας δρόμους, καταλύοντας κάθε τρις και λίγο κάθε έννοια ευνομίας και Δημοκρατίας!

  Καταλύτες παριστάνοντες τους κήνσορες ηγήτορες, τους σφόδρα κοπτόμενους για δίκια εργατών και ομοϊδεατών  πριν την απόλυτη στέρηση της Ελευθερίας τους και την αποστολή τους στα εκκολαπτόμενα στο μυαλό τους δικά τους Γκουλάγκ, αμέσως μετά τη σάρκωση  του δικού τους οράματος των νέων Σοβιέτ! Χωρίς οι άμοιροι ν’ακούν έστω γι’αστείο τόσο στα Ελληνικά το ΌΧΙ και στα Ρωσικά το HET που προφέρεται ΝΙΕΤ, ΝΙΕΤ, ΝΙΕΤ!!!

 


*4.Επίσης εκτιμώ ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής αποδεδειγμένοι Αγιογδύτες και Καπηλευτές της Ορθοδοξίας και Εμπορίας Κηραλοιφών κάθε είδους! Άτομα που η Εκκλησία μας μετά Βδελυγμίας έχει αποκηρύξει και έτοιμη στις εμμονές τους  είναι να αφορίσει! 


*5.Τέλος κάθε άλλο παρά δικαίωμα έχουν την ψήφο μας να επιζητούν Τρελοί, διαστροφικοί και ενδεχομένως Τύποι , Τύπισσες  Σχιζοφρενικοί –ες με αδιαμφισβήτητα δείγματα γραφής της αρνητικής τους ιδιοσυστασίας!

 

*6.Τέλος τέλος δεν είναι δυνατόν Δημοκράτες πολίτες του 21ου Αιώνα να ανεχθούν ψυχρούς εκβιαστές να αιτούνται την ψήφο τους σε μια Δημοκρατία στη χώρα της Δημοκρατίας, για μια Δικτατορία σκληρού «οπίου», αντίστοιχου εκείνου που τη διεθνή κοινότητα πότισε αμείωτα για μια σχεδόν δεκαετία (1935 -1945)!

 

*7.Όσο για τα κατάλοιπα του 1% και 0% απορεί κανείς για τις εμμονές τους τις επιμονές τους και τις υπομονές του, προπάντων θε τους Θαυμαστές τους!

 


*Τώρα ας μου επιτραπεί μια σύγκριση «κορυφής» έστω και αν πρόκληση προβάλει ολκής! Να συγκρίνεις τί μωρέ το Φώς με το σκοτάδι, τη μέρα με τη νύχτα, την αλήθεια με το ψέμα, το Μητσοτάκη με τον Τσίπρα;

*Εγώ σ’ένα θα αρκεστώ για τον ταξικό τοξικό, που το παριστάνει φτωχός, αδικημένος και παραγκωνισμένος! Πώς υπηρέτησε την Πατρίδα του αυτός στη Στρατιωτική του θητεία και πως ο του σαλονιού υποτιθέμενος καλομαθημένος και μάλιστα όταν ο πατέρας του ήταν Πρωθυπουργός!

 

*Άλλο λοιπόν Ωραίος κι’άλλο "Αρουραίος!"

*Δυστυχώς Κε Τσίπρα «Ουδέν Κρυπτόν υπό τον Ήλιον», τα πάντα Κε Τσίπρα «Επί των Τύπων των Ήλων!»

  Όπου διαφωνείτε να μου το πείτε κι’αν το βρείτε τηλεφωνήστε μου ή τη μύτη  τρυπήστε μου!


  Τοποθετηθήκατε στο Στρατό Ξηράς όπως το στρατολογικό ειδοποιητήριο έλεγε  για παρουσίαση την  Άνοιξη του 2003, ωστόσο 29χρονος τότε μεταταχθήκατε στο Ναυτικό κατόπιν … ας μη τα λέμε όλα!

  Παρουσιαστήκατε στο Κέντρο Εκπαίδευσης «Παλάσκας», στο Σκαραμαγκά!  Ακολούθως ήρθε η Διαταγή  μετάθεσης που σας τοποθέτησε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έτσι δεν είναι ή λαθεύω; ΥΕΘΑ ήταν απ’ότι θυμάμαι ο «πανάξιος» Γιάννος Παπαντωνίου!

 Την άνοιξη του 2004 κάνατε χρήση του νόμου  που  επί Υπουργίας στο ΥΕΘΑ του Διαβόητου  Τσοχατζόπουλου είχε βγει και έλεγε ότι εάν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά τον εκλογικό σου αγώνα!

  Έτσι κάπως ξαναγυρίσατε για να εκπληρώσετε το προς την Πατρίδα χρέος στις τάξεις του Ναυτικού. Χρωστούσατε  6 μήνες, υπηρετήσατε 3, λόγω άλλου νόμου που μείωνε τη θητεία κατά τρεις μήνες!

 Εσείς δεν είστε εκείνος που τον Μάρτιο του 2007, αρθρογραφώντας στην «Ελευθεροτυπία» γράψατε  ότι: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν το ρουσφετάκι τους και τις εξυπηρετήσεις τους;».

 


 *Για να δούμε λοιπόν και τον Κο Κυριάκο Μητσοτάκη πως εκπλήρωσε το προς την Πατρίδα του Χρέος, όταν ο Πατέρας του ήταν Πρωθυπουργός!

  Παρουσιάστηκε στην Πολεμική Αεροπορία το 1991 σε ηλικία 23 ετών, με μία εύλογη καθυστέρηση λόγω σπουδών, όπως όλα του κόσμου τα παιδιά! Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης / 346 Μοίρα Αεροσκαφών (Α/Φ) F-16 Blog 30 με το όνομα αυτής Ιάσων!


  Μια Πολεμική Μοίρα της Αεροπορικής βάσης της Νέας Αγχιάλου,  του Νομού Μαγνησίας, όπου και εξέτισε όλη τη θητεία του! Κάνοντας τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Μοίρας, που βρίσκεται για ευνόητους λόγους κάτω του εδάφους και συνήθως αποκαλείται με την Αμερικανική ονομασία SORSquadron Operation Readiness Ετοιμότητα Επιχειρήσεων Μοίρας! -  Η 346 Μοίρα είναι σήμερα η περιβόητη Μοίρα 347 "Περσεύς" των F-16 C/D Block 50 με έμβλημα το μυθικό σπαθί του Θρυλικού Περσέα!

 

*Και για να κλείσουμε Κε Τσίπρα, όλα τα Νομίσματα έχουν αντικρίσματα! Τα κάλπικα τα δύστυχα, στα άχρηστα ! Τα Γνήσια στα της Ψυχής τα Μύχια, τα Άχραντα Μυστήρια κι’ακλόνητα πειστήρια!

 

*Τώρα πάρτε και το δικό μου Γκάλοπ κρατώντας το καλά στο νου, για να θυμάστε και να θυμόμαστε ότι στο 6% διαφορά «θα υπάρχουν συνέπειες» - εσείς Κε Τσίπρα το είπατε -! « Στο 20% δεν υπήρξαν συνέπειες!!» «Και στο 26% δεν αναμένονται συνέπειες» γιατί στη Σοβιετία οι Ηγέτες είναι Ισόβιοι!

 

*George Gallup!

*Greek National Elections 25/6/2023!

*Τώρα θα μου πείτε γιατί έβαλα το original όνομα του 1935, αυτού που στις ΗΠΑ επινόησε τη μέθοδο εκτίμησης πριν την εξαγωγή των επίσημων αποτελεσμάτων; Έτσι για να δώσω μια κάπως μεγαλύτερη σημασία και έμφαση, στα δικά μου αισθητήρια και διαισθητήρια, που δεν θυμάμαι αν ποτέ μ’έχουν διαψεύσει ! Πάμε λοιπόν!

ΝΔ                      46,5 % + - 1% !

ΣΥΡΙΖΑ               17,5%  + - 1% !

ΠΑΣΟΚ               10,5% + - 0,5%!

ΚΚΕ                       7%    + - 0,5%!

ΕΛΛ. ΛΥΣΗ           3%    + - 0.5%!

ΝΙΚΗ                    2,5%  + - 0,5%

ΠΛΕΎΣΗ ΕΛΕΥΘ. 2,5% + - 0.5%

ΣΠΑΡΤ.                 2%    + - 0.5%

ΜΕΡΑ 25              1,5% + - 0.3%

*Και το Επιμύθιο έτσι απλά και μόνο  με μια Σημαντικότατη Φωτογραφία για να θυμόμαστε, να αναλογιζόμαστε και προπαντός να μην αιφνιδιαζόμαστε!


                                                        ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 

ΚΑΙ Ο 8ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

*Η Φωτογραφία δόθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Δήμαρχο Σερρών σε πρόσφατη επίσκεψή του στη γενέτειρα του Εθνάρχη!  Τη δημοσιεύω για ένα και μόνο λόγο, γιατί η Χώρα μας κατά την ταπεινή μου άποψη, οι δυο τους συνιστούν δύο από τους μεγαλύτερους  Πρωθυπουργούς που ποτέ η Χώρα μας γνώρισε, όχι μόνον κατά την περίοδο  της Νεώτερης περιόδου της, αλλά ολόκληρης σχεδόν της Ιστορίας μης από της Παλιγγενεσίας της!

*Όσο για τη στερνή μου επίκληση, ας δώσουμε στον Άνθρωπο αυτό που απέδειξε πως έχει τα φόντα και τα προσόντα καθώς όλα τα εχέγγυα να μας οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια Ασφάλειας και Ευημερίας σ’ένα σύγχρονο Κόσμο, που συνιστά φρονώ και το μεγάλο του Όραμα, σ’ένα Έθνος και μια Ελλάδα Πανόραμα!

                                                                                    Με Τιμή

                                                                             Σπύρος Κίκερης.

         

 

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας