Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

ΛΥΠΑΜΑΙ! ΟΣΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ- HELLENIC TRAIN - HELLENIC BRAIN!!!

*Λυπάμαι!

*Λυπάμαι γι’αυτούς που χάθηκαν, για τις Μανούλες, που τα παιδάκια τους δε χάρηκαν,

για εκείνους που ορφάνεψαν .... και γι'αυτούς που τόσο βιάστηκαν!


*Λυπάμαι για τα συμφέροντα του Δημοσίου που ασύστολα επί σειρά ετών βιάστηκαν! Λυπάμαι για τους Νεοέλληνες που έρμαια, σε λογής Σοφιστές – λαϊκιστές – κατάντησαν και απ’τα χείλη τους, μη συνειδητοποιημένα, κρεμάστηκαν, κορόιδα πιάστηκαν και δήθεν αγανάκτησαν!

*Τα κακά είναι πολλά και τα κενά ακόμα πιο πολλά, το ερώτημα βαρύ και ασήκωτο: «Θα καλυφθούν καμιά φορά και θα εξαφανιστούν, και θα’ρθει άραγε κάποτε αυτή η Θεία Μέρα και για την ταλαίπωρη Ελλάδα;»

*Με το μυαλό και την αφέλεια που μας διέπει, λυπάμαι, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί όχι μόνο δεν τη βλέπω, αλλά άσχημα και μαύρα δυσάρεστα για εκείνη προβλέπω!

*Δεν πρόλαβαν τα υποκρισίας δάκρυα στα μάτια κάποιων, κάποιων δηλωμένων και αποδεδειγμένως επανειλημμένως υποκριτών καθώς της Ελλάδος Εχθρών, τουτέστι "κροκόδειλους" που σας θέλουν "Όμηρους!" Ναι γιατί πίσω από τον δήθεν «πόνο» και τα «δάκρυα», κάθε άλλο παρά άργησε να βγει το τέρας του απόκρυφου της Εξουσίας πόθου, σαν Ιλαροτραγωδίας, γι’αυτούς που καταλαβαίνουν, «Σάτιρα!»

*Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή! Ντροπή ασύστολη Ντροπή, πάνω στη «Σύληση Νεκρών», που μοιάζει με «Σκύλευση Εχθρών» και μαζί τους σωρεία αφελών και μη γνωριζόντων πολιτών, να λέει και να γράφει, άλλος το μακρύ του κι’άλλος το κοντό του, παριστάνοντας τον σούπερ εμπειρογνώμονα επί παντός σχετικού επιστητού και πλέον, επί ούτως ή άλλως ενός δαιδαλώδους θέματος, ειδικού!

*ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ – HELLENIC TRAIN  και για να εξηγούμαι, εγώ ούτε Θησέας είμαι, ούτε η Αριάδνη μ’ερωτεύθηκε για να μου δώσει το «Μίτο» της απ’το Λαβύρινθο,


αυτού του θέματος να βγω! Όμως σαν άνθρωπος που την Κοινωνία που βιώνω αγαπώ και την Πατρίδα που Ζω λατρεύω κι’αγαπώ, ναι και στη φωτιά μπορώ να μπω και αλώβητος απ’αυτή να βγω, αρκεί κάτι καλύτερο να νιώθω ότι κουβαλώ, για της Πατρίδας το καλό!

*Αλήθεια ποιος ξέρει να μας πει αν η Hellenic Train είναι Ιδιωτική ή Δημόσια, Ιταλική ή Ελληνική Εταιρεία καθώς δυο λόγια για την Ιστορία της, ρε αδερφέ; Τα βάσανα, τα σάβανα, τα σούρτα και τα φέρτα της, την τούρτα και τα χρέη της, τα κέρδη και τα ρέστα της;

*Κανείς ή για να μην κάνω κακή γενίκευση σχεδόν κανείς! Κανείς δεν θα μας πει για το πότε ο ΟΣΕ έγινε, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πόσα τα χρέη την μιας και πόσα της άλλης και προπαντός πότε από Δημόσια έγινε Ιδιωτική, πότε από Ελληνική, Ιταλική και με τι αντίτιμο και πότε τέλος ονομάστηκε Hellenic Train;

*Για να μην περισσότερο σας κουράσω σήμερα γιατί ειλικρινά θα ήθελα να αφεθώ ήσυχος να κλάψω κι'ένα κεράκι σ'αυτούς που τόσο άδικα χάθηκαν ν'ανάψω, τις απαντήσεις όλες θα σας τις δώσω ο ίδιος σαν συνέχεια αυτών, που


προς διαλεύκανση τούτων, καθώς των ιδιοτελών και αφελών, θα γράψω και λεπτομερειακά θα περιγράψω! *Αφού στην αιφνιδιαστική σημερινή απεργία των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ. την εξαγγελθείσα μετά το μεσονύκτιο, για ένα δευτερόλεπτο θα σταθώ να σταυροκοπηθώ!

*Ωστόσο το επιμύθιο θα μου επιτρέψετε να συντάξω: «Της Χώρας τα κακά και τα κενά πολλά, ο νυν Πρωθυπουργός μακράν ο καλύτερος μεταπολιτευτικός!

*Έκανε πολλά σε δύσκολους καιρούς κυρίως στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση της Χώρας, άρα στον εκσυγχρονισμό αυτής! Μπορεί κάποιοι να τα θεωρούν λίγα και γω’σ’αυτούς ανήκω, γι’αυτά όμως που επιβάλλεται ακόμα να γίνουν!

*Όμως το έργο αυτού του Ανδρός τολμώ να το αντιπαραβάλλω αναλογικά με το τρίχρονο έργο του Μεγάλου Καποδίστρια!

*Εύχομαι και ελπίζω οι Νεοέλληνες να μην του επιφυλάσσουν - γιατί ποτέ δεν εξέλειπαν


οι κακοηθέστατοι ιδιοτελείς, καθώς του ορθού και ενδεδειγμένου πρέποντος «Έλληνες» - για τους ίδιους λόγους την τύχη εκείνου, γιατί θα πρόκειται περί ενός ακόμα Εθνικού Θρήνου!

  

5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας