Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΜΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ! ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ!

 

ΜΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ !

 ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ!

*Πρόγνωση Απόγνωση!


*Εάν στην Πρόβλεψή μου αυτή Ψεύτης Βγω  

δημόσια θ'αποδεχθώ να λοιδορηθώ

 να προπηλακιστώ και  απολύτως να διασυρθώ!

 

*Όλα εδώ πληρώνονται εδώ και ξεχρεώνονται

και όσα δεν πληρώνονται, απ’το Θεό Χρεώνονται!

 

*Όποιος είπε πως η Δευτέρα παρουσία αργεί, σε μια γενίκευση κακή!

Κι’όποιος τόλμησε να πει χωρίς στο νόημά της βαθιά να μπει

πως η σημασία της δεν είναι αλληγορική και επιλεκτική

ας κάτσει στην Τουρκία να δει τι θα συμβεί, για να αποφανθεί!

 

*Μύλος στην Τουρκία, Μύλος και Χαμός

αιτία ο Ταγός της κι’ο Βάρβαρος Λαός!

Σκληρoί μαζί της θα’ναι κι’η Μοίρα κι’ ο Θεός

απ’όσα σ’εκείνη είδαν, μεγάλος ο Θυμός!

 

Μύλος στην Τουρκία, που ξέφρενα γυρίζει

τυφώνας που θερίζει τη Χώρα καθαρίζει!

Απ’τον Ταγό αρχίζει, τις σάρκες του ξεσκίζει

και λίθος επί λίθου δεν πρόκειται να μείνει!


ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!

Ήγγικεν η ώρα καταιγιδοφόρα

ώρα του τυφώνα και Αρμαγεδώννα!

Ήγγικεν η ώρα, Χώρα Βρωμοχώρα

πλήρωσέ τα όλα, τώρα, τώρα, τώρα!

 

*Αυτή τη φορά δεν θα’ναι σαν τις άλλες, μια και θα χρειαστούν πολλοί Ιμάμηδες, Ψαλτάδες, Νεκροθάφτες!

*Έτσι θαρρώ συμβαίνει σαν το πλήρωμα του χρόνου έλθει, και η Οργή του Θεού συμπέσει με την Οργή του Λαού, στην κατακραυγή Μιαρού Ταγού!

*Το μόνο που προλαβαίνει να εκστομίσει κανείς τότε λίγο πριν την αρχή, είναι το «Αλί, Αλί και τρις Αλί!»

*Είναι γεγονός ότι μέσα στη Δίνη του δικού μας καημού παραλείψαμε κάποια αναφορά για το Δαίμονα του Κακού, «Φίλου» και Εχθρού, κοινώς του Τούρκου Ταγού και του Μέλλοντος αυτού!

*Εκτιμώ πως διεθνολόγοι, εκλογολόγοι, γκαλοπολόγοι, δημοσιογραφοπροφεσόροι και λοιποί ζουν σε παραίσθηση ολική, Vertigo στην Αεροπορική, αναμένοντας εναγώνια ο Ερντογάν τι θα γενεί, κατά βάση αν στις προσεχείς εκλογές θα κερδίσει ή θα ηττηθεί δηλαδή!!!

*Προσωπικά δε μιλώ για ήττα εκλογική, γιατί τη θεωρώ κάθετα και οριζόντια ενάντια στην Ιστορική για τη σχετική περίπτωση πρακτική και καταγραφή!

*Και για να μην πολυλογούμε και φλυαρούμε, όσα φέρνει ένα λεπτό δεν χωράνε σε μία ώρα και όσα χωράνε σε πενήντα μέρες καληώρα – τόσες θέλουμε για τις εκλογές στην Τουρκία - δε χωράνε σ’ έναν Αιώνα!

*Τελευταία αναγγέλθηκε η σύμπραξη του Ερντογάν με κόμμα του 0,3%!!! Κόμμα που θεωρείται από τα πλέον αναρχικά και το βαρύνουν πολλές κατηγορίες για χτυπήματα τρομοκρατικά! Αλήθεια λέτε να κόπτεται για το 0,3%;

*Οι λοιποί προς τους οποίους απευθύνθηκε για συνεργασία, αν και παλιοί του συνεργάτες, αρνήθηκαν πείσμονα, γιατί προφανώς τον αποκήρυξαν και μάλλον ενδόμυχα τον «επικήρυξαν!»

*Τα μελλούμενα στην Τουρκία τα έχω προ πολλού προδιαγράψει και λεπτομερώς περιγράψει, έτσι σαν μαρτυρία να υπάρχουν στο διηνεκές! *Όσοι με παρακολουθούν τα ξέρουν καλά, όσοι δυσπιστούν ή θαρρούν πως δεν τους αφορούν, τώρα που ο κόμπος στο χτένι φτάνει, και κατά την ταπεινή μου άποψη, το σπάει, ας μπουν στον κόπο τώρα να τα δουν!


*Είχα καθορίσει μέσα σ’αυτά το βασικό ζητούμενο εκείνου, που ήταν η αποκαθήλωση του ΚΕΜΑΛ με deadline την 28η Οκτωβρίου του 2023 - συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας – και την αναπλήρωση της από το «Ηγετικό Πορτρέτο» εκείνου, προδικάζοντας την οικτρή αποτυχία του «οράματος» και όχι μόνο!

*Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας συνοψίσουμε! Το τι θα δούμε μέχρι τις εκλογές, καθώς κατά τη διάρκεια αυτών, αν και εφόσον διεξαχθούν, ξεφεύγουν του συνήθους νου!

*Οι ηγέτες του φυράματος αυτού, αδίστακτοι στο απόλυτο του απάνθρωπου και σκληρού, ουδεμία αναστολή έχουν, μπρος στην εξουσιαστική τους διαστροφή!

*Αυτά για όσους αφελώς προβαίνουν σε αναλύσεις με βάση τους Δημοκρατικούς κανόνες, αξίες και αρχές, λησμονώντας ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα και προφανώς δυσανάγνωστα, κάθε άλλο όμως παρά άγνωστα, για τα λογικώς ευφάνταστα άτομα!

*Προφανώς αρκετοί κι’ανάμεσά τους δυστυχώς και ειδικοί, αγνοούν τα έργα, τις πράξεις και τις ημέρες του «Μεγάλου Ανδρός» από το 2013 και μετά, με αποκορύφωμα της αφέλειάς τους και της άγνοιάς τους «το μεγάλο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016!»

*Τα πάντα στην Τουρκία ανάγονται στην απόλυτη δικαιοδοσία ενός Ανδρός κι’αυτό συνιστά αδιαμφισβήτητο για τους παιδευτές της σκέψης, γεγονός!

*Άρα αυτό που εκείνος θέλει θα συμβεί όπως και να’χει, έστω ωμά, αδιάντροπα και πραξικοπηματικά, άλλωστε δεν θα’ναι η πρώτη φορά, όμως εκτιμώ πως θα’ναι η τελευταία για αρκετά χρόνια μπροστά, μετά την Αρμαγεδωννική συμφορά!

*Εκείθεν τα μελλούμενα όπως τα έχω καταγράψει και με σαφήνεια λεπτομερώς περιγράψει: «Ο Άνθρωπος αυτός απεστάλη Θεόθεν, για να ξοφλήσει η Τουρκία όσα χρωστά στην Ιστορία, τη Θρησκεία με την ευρεία έννοια αυτής, τη Διεθνή ευταξία και Υγιή Κοινωνία, μια και καλή! Γιατί έχουν πια τόσα Χρωστούμενα μαζευτεί, που καμιά λογική Ανθρώπινη ή Θεϊκή δε μπορεί πλέον να τα ανεχτεί!»

*Εκείθεν όσες «κωλοτούμπες», κυβιστήσεις κι’ακροβασίες να κάνει, χαμένες θα πάνε, γιατί κανείς δε ξεχνάει, ούτε και συγχωράει πια, όσα κακουργήματα και ανοσιουργήματα εκείνος και η Χώρα του έχουν διαπράξει και η Ιστορία έχει ανεξίτηλα καταγράψει!

*Να γιατί η τιμωρία θα είναι διττή! Διττή τόσο για να λογικευτούν οι Τούρκοι σα σύνολο ανθρώπων, που συνιστούν σύγχρονο υποτίθεται Έθνος, όσο κυρίως για να λογικευτούν οι ανεπανάληπτοι αυτού Ταγοί, που κατά κανόνα είναι Διαβολικοί και το χειρότερο κανείς πλέον δεν τολμά να τους εμπιστευθεί!

*Στην Τουρκία υπάρχει αυτή τη στιγμή «πολιτικά και εκλογικά» χώρος μόνο για ένα ακόμα στημένο πραξικόπημα, εάν αυτό συμβεί, που ούτως ή άλλως θα συμβεί, τότε ένας απ’τους πλέον φριχτότερους εμφύλιους της Ιστορίας θα ξεσπάσει και σαν πυρηνική – Αρμαγεδωννική - βόμβα στη Χώρα αυτή θα σκάσει!»

*Εν πάση περιπτώσει τα μελλούμενα για την Τουρκία βαριά και ασήκωτα, κάθε άλλο όμως παρά για την Χώρα μας ασύμφορα! Ναι γιατί δυσκολεύομαι να βρω προσφορότερη ευκαιρία, όχι να μεταβούμε ξανά στη Μικρά Ασία, τη λεγόμενη Ιωνία, αλλά να μας επιστραφούν τα ουκ άνευ δικαιούμενα Ιστορικά και Γεωγραφικά!


*Την Ανατολική Θράκη εννοώ, μέχρι το τέρμα των φυσικών μας ορίων, ήτοι τη Δυτική όχθη του Βοσπόρου, εκεί όπου και το Πολιτιστικό κόσμημα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, που λέγεται Αγία Σοφία, με οριστική διαγραφή αποπομπή από εκεί του μιάσματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Τουρκία!!!

*Αυτά για μας τους παράξενους, ελαφρείς, ανιστόρητους και σίγουρα αφελείς Νεοέλληνες, υπό την προϋπόθεση του τι μέλλει γενέσθαι με τις ημέτερες εκλογές!

*Μια και ο Ελληνικός Λαός έχει μάθει να βγάζει μόνος τα μάτια του και να τα εναποθέτει επάνω στα κομμάτια του, συνηθέστατα άνευ αποχρώντος λόγου ή ακόμα σύμφωνα και με την τελευταία κυρίως μεταπολιτευτική μόδα, ένεκα λαϊκίζοντος λόγου!

                                                                                     Με Τιμή

                                                                                Σπύρος Κίκερης.

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας