Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ!

 

Δια Πάσαν Νόσον και Πάσαν Μαλακίαν!


   Η Αρχή του Τέλους και του Ελέους στην ανελέητη μάχη του «Ανήμερου Θεριού» και του Κορωνοϊού, είναι αυτή η μετάλλαξη «Όμικρον» δηλαδή!

   Ας δούμε το θέμα Ιστορικά, Φιλοσοφικά και πολυδιάστατα για να μην κουράζουμε με αναλύσεις και αποσαφηνίσεις!

   Ποτέ δεν ηττήθηκες Ανήμερο Θεριό σε καμιά σου Μάχη στο μακρύ σου οδοιπορικό! Πολλοί ολιγώρησαν, Πολλοί λύγισαν, λιγοψύχησαν οπισθοχώρησαν και ηττήθηκαν, μα
κάποιοι άκαμπτα στάθηκαν στις επάλξεις του Αγώνα, πολεμώντας έστω και λίγοι, μέχρι τελευταίας ρανίδας ορισμένοι – ορκισμένοι γαρ - για όλους μας!

   Μέχρι που στο βάθος του κατασκότεινου τούνελ, που στον Άδη οδηγούσε έλαμψε δειλά


δειλά ο λύχνος της ελπίδας κι’ο εχθρός έδειξε τα πρώτα συμπτώματα κάμψης του!

   Ήταν το πρώτο χτύπημα, η πρώτη κάμψη του εχθρού στην δίχως έλεος Μάχη κι’αυτό συνέβαινε για πρώτη φορά, τόσο σύντομα χρονικά, με αναφορά στα σχετικά Ιατρικά Ιστορικά – εμβόλιο εντός έτους δεν είχε ποτέ εφευρεθεί-!

   Μετά ήρθε το δεύτερο, το τρίτο χτύπημα, καθώς τα κύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο στην άσπονδη μάχη! Ο Αγώνας στο ζενίθ με το τρίτο και τέταρτο λυσσαλέο Κύμα επίθεσης του Ιού, που Δέλτα ονόμασαν το τελευταίο!

   Εκεί επιστρατεύθηκαν όλες οι δυνάμεις του εχθρού, όμως απέτυχαν κι’ύστερα η μαχητικότητα έπεσε ολότελα με την γενική επιστράτευση όλων των διαθέσιμων πλην
εξασθενημένων πλέον εφεδρειών, υπό την Κωδική ονομασία «Ομάδα Κρούσης Όμικρον», πλην όμως η επίθεση ήταν αστεία, πολλές οι προσβολές με αποτελέσματα πενιχρά, έως μηδαμινά!

   Η αρχή του τέλους ήταν γεγονός και το Φως του

μισοσκόταδου στο τούνελ άρχισε να λάμπει σαν Ήλιος Φωτεινός σ’ένα χαρωπό ξημέρωμα γαλήνης μετά από φουρτούνα οδύνης!

   Ανοσία Αγέλης θα πουν τη Νίκη Αφελείς και αδαείς, γιατί ασφαλώς αγνοούν ότι ο όρος είναι μεν επιστημονικός προήλθε όμως περί το 1930 από τον εμβολιασμό κατά της Ιλαράς, φυσικά και κατά της ευλογιάς και της πανώλης των Βοοειδών, που στην ουσία κράτησε επί Αιώνες και τρομοκράτησε την Ανθρωπότητα, για τον κίνδυνο εξαφάνισης της βασικής ανθρώπινης διατροφής!

   Όσοι μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν τα όποια κατά καιρούς αναρτώ καλά γνωρίζουν ότι στις πρώτες μου αναρτήσεις περί Κορωνοϊού έγραφα κατά κόρον: «Είμαστε τυχεροί που ο Covid 19 πρόσβαλλε την Ανθρωπότητα τον 21ο Αιώνα και δη εν Σωτηρίω Έτει 2020,

όταν και η Ιατρική Επιστήμη, την οποία και βαθέως ευχαριστούμε, βρίσκονταν φυσιολογικά στο απόγειο της αστείρευτης και αμείωτα επαυξανόμενης Δόξας της, εις τους Αιώνας των Αιώνων Αμήν!

   Και για να συνοψίσουμε: «Εκτιμώ ότι ο Κορωνοϊός» σαν πανδημία παντελώς θα εξαλειφθεί και απλά θα μείνει σαν ανάμνηση πικρή, για όσους εναντιώθηκαν στην Πεμπτουσία των επιστημών την Ιατρική!

Εκείνους δηλαδή τους οποίους και προειδοποιώ εγώ ο μη γιατρός σαν ένας απλός κι’


απέριττος στοχαστής - ότι η «Πνευμονία» με τις όποιες παραλλαγές της θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά Κορωνοϊό, έτσι ώστε η υπακοή και η τυφλή τήρηση, των Ιατρικών Συμβουλών, να καθίσταται κατά την ταπεινή μου άποψη «πανάκεια» για πάσαν Νόσον και πάσαν Μαλακίαν


Το Τέλος της Πανδημίας! 2/4/2022/09:45

   *Δεν έκανα την ανάρτηση χθες να μη θεωρηθεί ψεύδος, λόγω της Ημέρας!

Ποτέ δε σκέφτηκα κινδύνους και ρίσκα σε ότι έγραφα αρκετές φορές με ρίμα! Σε κλειστό σχηματισμό πιάστηκα μ’αυτή την πανδημία, συνεγειρόμενος απ’αυτή με πλέρια ανησυχία! Πάντα προβλέψεις έκανα θαρρώ με ευστοχία, έστω κι’αν με ρίσκα έπαιζα με τη διαίσθηση έχοντας αλάνθαστη πυξίδα!

    Έτσι κάπως έγκαιρα μίλησα για το τρίτο και μεγαλύτερο κύμα στην πανδημία, μην αστοχώντας ημέρα μία και τη συνέχεια με αρκετά καλή ευστοχία!

   Σήμερα θα αποτολμήσω, με βάση τη διαισθητική μου ιδιοσυστασία, μια ακόμα κι’άπ’ότι εκτιμώ την τελευταία μου ανάρτηση σχετικά μ’αυτή την απαίσια πανδημία, που σαν θανατηφόρος ασθένεια υπερεκτιμήθηκε, αποσπώντας του ενδιαφέροντός μας τα πρωτεία!

   Όμως προέχει της χαράς η αναγγελία: «Εκτιμώ πως ήγγικεν η Ώρα! Πολλά τα κρούσματα, αστεία τα συμπτώματα κι’η κάμψη των θανάτων σημαντική!

   Κινδυνολόγος δεν είμαι, ούτε Μέντιουμ και Αστρολόγος, πολύ δε περισσότερο Στατικολόγος ή Επιδημιολόγος και λοιμωξιολόγος, όμως θα προστρέξω στους αριθμούς γιατί αυτοί έχουν τη δική τους σημασιολογία!

   Το σύνολο των θανάτων από τον Covid 19 από της εμφάνισης αυτού στη Χώρα μας μέχρι 1/4/2022 ήτοι για διάστημα 27 μηνών ανήλθε στους 27.510, με 15.100 το 2020 και σημαντικά φθίνουσα πορεία, ένεκα του επιστημονικού πολέμου εναντίον του!

   Οι συνολικοί θάνατοι στην Ελλάδα ανήλθαν το 2020 στους 130.288 και στους 143.586 το 2021 -*Στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ –

   Άρα οι θάνατοι από τον Covid 19 συντριπτική μειονότης, τα δε συμπτώματα των προσβεβλημένων κατέληξαν όχι μόνο να είναι επουσιώδη κυρίως στις μικρότερες ηλικίες αλλά και κάπου – ας μου επιτραπεί - «αστεία!»

   Εκτιμώ με την έλευση και έκβαση της ανοίξεως, όπου τα πάντα στο μπουμ της Φύσης εμφανίζουν μια σχετική έξαρση, θα δούμε και τις τελευταίες ψυχορραγούσες εκπνοές της πανδημίας, διακρίνοντας τα έσχατα όπλα της – παραλλαγές Ο, Ο1, Ο2 ελάχιστα έως μηδαμινά έναντι του Ανθρώπου!

   Γι’αυτό δεν εξαγγέλλω σήμερα την αρχή του τέλους, εξαγγέλλω το τέλος του Κορωνοϊού Κλέους, με την οριστική λήψη προληπτικών μέτρων παρομοίων άλλων σχετικών ασθενειών, τον εφησυχασμό μας και τον εστιασμό σας σε άλλους μακράν μεγαλύτερους κινδύνους!

   Επισυνάπτω με παραπομπή σε σχετικό προηγούμενό μου άρθρο πρόβλεψης


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας