Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

 



ΚΡΑΤΗ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ!

 

«Όχι υποταγή του Αύριο στο χτες!»


*Μ’αφορμή την εκτροπή Αεροσκάφους (Α/Φ) στις 23/5/2021 απ’τον προορισμό του και την υποχρεωτική προσγείωσή του συνοδεία μαχητικού, μ’εντολή του αιμοσταγούς, επί είκοσι εφτά (27) έτη Δικτάτορα της Λευκορωσίας Λουκασένκο, προκειμένου να συλληφθούν ο 26χρονος Δημοσιογράφος Ρομάν Προτασέβιτς και η 23χρονη σύντροφός του Σοφία Σαπέγκα!

   Το Α/Φ της Ryan Air είχε απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας και προσγειώθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας, αφού ειδοποιήθηκε από τους Ελεγκτές αυτής, παραπλανητικά, ότι είχαν ειδοποίηση για ύπαρξη βόμβας που θα εκρήγονταν σε λίγη ώρα!


Σιδηρούν Παραπέτασμα Αέρος Τώρα « Iron air curtain Now!»

   Το πρωτόγνωρο γεγονός που στο σύνολό του εμπεριέχει τόσα μα τόσα αδικήματα συνήγειρε τη συνείδησή μου, να μην πω με

εξαγρίωσε εξαναγκάζοντάς με σε επανειλημμένες σχετικές μου δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, σχετικά μ’αυτό το Χουντικό Τέρας και τον Πάτρωνά του «Αξιότιμο Κο Πούτιν!» Για πάμε λοιπόν.

   Ανάγκας, όχι μόνο Θεοί αλλά και Διάβολοι πείθονται! Και επειδή τα λόγια είναι φτώχια και οι Χουντοκράτες δεν παίρνουν ούτε καν από λόγια, ένα το μέτρο και το Σταθμό! 

   Αξιότιμε Κε Γενικέ Γραμματέα του OHE μέσω του τέκνου σας ICAO (Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας) διαγράψτε άμεσα την κατά συρροή και εξακολούθηση ανυπαρξία σας, αποδεικνύοντας την ύπαρξή σας, με μια μόνο ενέργεια: «Διαγραφή Ρωσίας και Λευκορωσίας από τον κατάλογο των συμμετεχόντων 190 χωρών με ότι αυτό συνεπάγεται!

   Διότι δε μπορεί τα στα εδάφη τους αίσχη και στον αέρα να επεκτείνονται!» Και όποιος μιλήσει για Veto να του το δώσετε να το φάει, νέτα σκέτο!

   Κύριοι εκπληρώστε τα χρέη σας έναντι της Διεθνούς τάξης και πειθαρχίας! Τα καθήκοντά σας καθώς πρέπει ασκείστε και τους θρασύτατους χουντοκράτες ξεσκίστε! Όχι άλλη ανοχή, είναι Ντροπή!

   Και για να μη μιλάμε στο βρόντο, το Συμβούλιο του Οργανισμού (ICAO) έχει, δεν έχει και ρόλο Δικαστικής Εξουσίας! Ασκείστε τη λοιπόν με την ετυμηγορία σας, η οποία πρέπει να είναι μία «Σιδηρούν Παραπέτασμα στον Αέρα τώρα» “Iron Air Curtain Now!”

   Τέρμα ο ωμός αδιάντροπος εκβιασμός και τυχοδιωκτισμός για το ότι κάθε αντιφρονών σε χώρες με τα "προσωνύμια Δημοκρατικές" είναι και εχθρός! Ευελπιστούμε ότι τα εις Ουρανόν τεκταινόμενα τα βλέπει και ο Θεός!

   Φτάνει πια στα Δημοκρατικά κατακάθια! Πούτιν και Λουκασένκο


είστε αποδεδειγμένα Δημοκρατικά «Τομάρια!» Πούστιν και Χουντασένκο τα τέλεια προσωνύμιά σας  για τα ανομήματά σας!!

   Όμως ένα να ξέρετε τομάρια ότι και να κάνετε, πάντα θα υπάρχει μια φωνή που τη Χουντοκρατία σας και την τρομοκρατία σας θα τη ζυγίζει με καντάρια!

   Κι’αυτό το λέω σαν Έλληνας, προετοιμάζοντας την μεταβίβαση του λόγου μου στον υποτιθέμενο πλέον Ισχυρό Άντρα στον Πλανήτη, γιατί φρονώ Κε Μπάιντεν ότι τα κόκκαλα του Πλάτωνα θα τρίζουν και μαζί του Περικλέους, με τούτα δω τα «Φρόκαλα» του «Δημοκρατικού Ελέους!»


   Αξιότιμε λοιπόν Πρόεδρε των ΗΠΑ Κε Μπάιντεν, θέλετε επανάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου εξουσίας που ποτέ αποδόθηκε


σε Πρόεδρο Χώρας και μάλιστα αυτοβούλως, τον τίτλο του Πλανητάρχη, ένα τίτλο που για πλάκα χάθηκε από γελοιότητες ενός μικροπρεπούς μεγαλομανούς;


   Απελευθερώστε πάση Θυσία τον άμοιρο 26χρονο Δημοσιογράφο


Ρομάν Προτασέβιτς και την 23χρονη σύντροφό του Σοφία Σαπέγκα, γιατί αυτά τα τερατώδη που γίνονται δεν έχουν προηγούμενο!

   Αν νομίζετε ότι κάποιοι Κα Γκε Μπίτες συνεπικουρούμενοι από δορυφορίσκους τους μπορούν να αφεθούν ελεύθερα όπως θέλουν να δρουν, τότε διαλύστε αμυντικούς μηχανισμούς και διεθνείς οργανισμούς, για να το πάρουμε απόφαση ότι ζούμε σε Ζούγκλα και όχι σε οργανωμένη Διεθνή Κοινωνία!

   Γι’αυτό Αξιότιμε Κε Μπάιντεν επιτρέψτε μου ν’αλλάξω τόνο και χρόνο:

«Τίναξτα όλα Μπάιντεν! Τίναξτα κι’ανατίναξτα! Δεν ειν’αυτή κατάσταση κι΄η Κοινωνία Ανάστατη σαν παρακολουθεί με δέος, ακόμα και στην Αμερική τον παρ’ολίγον «Τέως», ενδόμυχα παρακαλεί για ένα «Θεόθεν» Τέλος! Τίναξτα όλα Μπάιντεν, τίναξτα κι’ανατίναξτα όλα πια στον Αέρα, μια και η Γη μας δε χωρά άλλη Χούντας "Πασαρέλα!"


   Αφήσατε μια Βόρεια Κορέα, εκεί που το μόνο παχύσαρκο που θα


δεις είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, να ανδρωθεί ευελπιστώντας ότι θα γίνονταν παράδειγμα προς αποφυγή, έλα όμως που αυτή έγινε παράδειγμα προς μίμηση!

   Αυτά είχα σχετικά να πω και γράμματα γνωρίζω, μια και για τίποτα πια δεν είμαι σίγουρος αν το δίκαιο τόσο φανατικά υποστηρίζω!

                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας