Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΆΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ!


ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ’ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ!
"Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς
παντού Παππάς!"
   Όχι δε λαθεύω, ξέρω ο Παπάς του τραπουλόχαρτου γράφεται με ένα "Π", αλλά τούτο είναι άλλο φύλο, που έχει και μεγάλο φίλο!
Εγώ ήξερα πως μόνο ο Αβανταδώρος εύρισκε τον Παπά
 αλλά εδώ ξευτιλιστήκαμε και ζήτω που καήκαμε!
    Πάμε ολότελα χαμένοι, εδώ τον Παππά τον βρίσκουν όλοι
γιατί ο Παππάς είναι παντού, λες κι'είναι κλείθρο "πασπαρτού"
 επί παντός οικονομικού επιστητού! 
Φταίει λέτε ο "Παπατζής ή ο αβανταδώρος, νταβατζής;

Συριζέικα – Κινέζικα – Αλαμπουρνέζικα!
*Αυτοί έχουν σκοπό να μας τρελάνουν Απολύτως!


«Πάλι δεν καταλαβαίνω, λες κι’ελληνικά δε ξέρω
πάλι δάσκαλο γυρεύω και Συριζαϊκά μαθαίνω!»

«Στην πλάτη με τη Γίδα, η κόπρος του Αυγεία
Παππά, Τσίπρα και σία, Σάμπυ και Καλογρίτσα!»


   Η «Μαφία» εκτός της «Ομερτά», προς πλήρη κατοχύρωση των τεκταινομένων της, πάντοτε είχε δική της διάλεκτο, δική της φρασεολογία! 
   Κοντολογίς οι λέξεις είναι Ελληνικές, αλλά οι ερμηνείες τους είναι διαφορετικές, δηλαδή «Συριζαϊκές!» Αυτή είναι μια νέα Γλώσσα που άρχισε να παράγεται πριν 6 – 7 χρόνια, αλλά τελειοποιήθηκε τα σωτήρια έτη από 2015 μέχρι  2019! Δημιουργοί της, κατά βάση,  Τσίπρας –- Ρασπούτιν - Πολάκης και Παππάς!
   Ακούστε μέρος της τηλεφωνικής συνομιλίας, που έγινε πλήρως αποδεκτή από τον εξαίρετο τύπο Νίκο Παππά, τον υπουργό
Επικρατείας του Σύριζα τότε, κατοικοεδρεύοντα στο Μέγαρο Μαξίμου, δεξιό ή αριστερό χεράκι του Κου Τσίπρα, αν τα’παιρναν με το αριστερό!
  Ακούστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας όλοι, απαλλασσομένων των ταμένων, χαμένων, πουλημένων, αγορασμένων, Ελληνοποιημένων λόγω γλωσσικών δυσχερειών και των απολύτως προκατειλημμένων! Σε ποσοστό όμως όπως και να’χει δηλαδή, όχι πάνω από 3% με 4%!
 Παππάς: Εναντίον μας;
-Μιωνής: Εναντίον σου! 
-Παππάς: Απλά μην ανοίγεις τώρα... ο Παπαγγελόπουλος, εντάξει...
-Μιωνής: Τι; Πώς τον διαβάζεις;
-Παππάς: Έχει τη δική του ατζέντα, και αυτό το σημείο το δικό σου...μαθαίνω για ποιον είναι, αλλά το σημείο το δικό σου είναι που γίνεται το conflict (σύγκρουση)! Ότι με τη δική του ατζέντα κάμπτει την ατζέντα του μαγαζιού. Εγώ δεν είμαι αφελής. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής [ακατάληπτο}Καμία αντίρρηση! Ξέρω, καταλαβαίνω, οσμίζομαι, ότι κάποιοι βγάζουνε λεφτά. Λεφτά! 
-Μιωνής: λεφτά;
-Παππάς: Πολλά λεφτά, δε μιλάμε τώρα για... βγάζουμε λεφτά! 
-Μιωνής: Ναι, ναι. Το έχω ακούσει και εγώ αυτό.
-Παππάς: Μπράβο. Και αυτό μπορούμε να κάνουμε ότι δεν το είδαμε. Το no go είναι όταν η ατζέντα τους κάμπτει την ατζέντα του μαγαζιού. Εκεί δεν είναι... Δεν υπάρχει δηλαδή έτερο...
Μεγάλε, εάν κρίνουμε ότι το μαγαζί το βοηθάς, μπορείς να είσαι εδώ και να κάνεις και το outsourcing (δική σου πηγή) το δικό σου ας πούμε. Κατάλαβες;
-Μιωνής: Ναι, ναι, καταλαβαίνω...Real politic λέγεται αυτό. 
-Παππάς: Ναι, αλλά το να έρθεις και να βάλεις στο μαγαζί μας ατζέντα που δεν έχουμε επιλέξει, η οποία μας δημιουργεί και δυσκολίες, ε, όχι ρε! Κάτσε ρε! 
   Παραλείπω τη στιχομυθία για την αίτηση του Παππά, προς έκθεση της Μαρέβα, συζύγου του τότε Αρχηγού της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού, που αρχίζει με τη φράση του Παππά: «Μην ταράζεσαι ρε Μαλάκα», φράση που επαναλαμβάνεται ελάχιστα μετά προς άσκηση πιέσεως ως εξής: «Έλα ρε Μαλάκα να βγει και να μιλήσει ….και τη Μαρέβα και τη Μαρέβα!»
  Παραλείπω επίσης τις καταγγελίες Παππαγγελόπουλου, για
Καμμένο, προς σύλληψη Δημοσιογράφων, επικαλούμενος τη μαρτυρία Τσίπρα! Ένεκα του ότι άλλο δεν αντέχω τη δυσοσμία, δηλαδή τη «Μπόχα!»
   Δεν είναι έμποροι Ναρκωτικών, χασισοπότες, οι γερά ποτήρια, μέθυσοι δηλαδή και πότες ολκής στο διάλογο! Είναι ο τότε Υπουργός Επικρατείας (23/9/2015 – 5/11/2016) του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που ήρθε να επιβάλλει αν μη τι άλλο την «Ηθική», στους Ανήθικους και Βρωμερούς Έλληνες με το σλόγκαν περί «Ηθικού Πλεονεκτήματος!» Τουτέστι του «Ανήθικου Εγκλήματος» και ρεμούλας, μέσα από σωρεία ψεμάτων και εξαπάτησης κηρυγμάτων!
   Ο Κος Παππάς αντικαταστάθηκε από την αυτού εξοχότητα τον Κο Φλαμπουράρη, αφού δεν κατάφερε να επιβάλλει Καλογρίτσα και σία συστήνοντας μιαν άλλη συμμορία, στην τηλεοπτική πανδαισία!
   Εκείθεν τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και τηλεπικοινωνιών, εκτοξεύοντας την Ελλάδα στο «Διάστημα»,
αφού απέπεμψε κακήν κακώς τον Διάσημο Έλληνα Διαστημικό της ΝΑSA Κο Κριμιζή!
   Από την άλλη συνομιλητής ένας μεγάλος Ελληνοϊσραηλινός κάτοχος εταιρειών, σπουδαγμένος στο κολλέγιο Αθηνών και με υποτροφίες Πανεπιστημίων Αμερικανικών!
   Μια οπωσδήποτε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που σήμερα πέραν των άλλων διατηρεί και φιλανθρωπικό ίδρυμα, βοηθώντας παιδιά ειδικών αναγκών!
   Το παράδοξο είναι ότι οι πιο πολλοί μας τον γνωρίσαμε το 2010, σαν εκπρόσωπο του Ισραηλινού Στρατού, μετά την επίθεση των
Ισραηλινών κομάντος (3/5/2010) στο καράβι φιλανθρωπίας, προς παροχή βοηθείας στους Παλαιστινίους, της λωρίδας της Γάζας!
   Τώρα για να’ρθουμε στα σημερινά! Ανέλαβε την Ευθύνη των όσων είπε, ο Παπατζής αφού προσπάθησε ματαίως να δικαιολογήσει τ’αδικαιολόγητα εις την Συριζαϊκή! Ευθύνη φυσικά άνευ συνεπειών!
   Ο Άλλος ψεύτης, απατεών και κάτοχος μυρίων ελαττωματιτών κακών, μην έχοντας άλλη επιλογή, το’παιξε παλικαράκι! Παλικαράκι της Φακής!
   «Είμαι εδώ, αν τολμάνε ας με συμπεριλάβουν να με δικάσουν να
ξαναθυμηθούμε το Βρώμικο ’89!»
   Και εδώ αναρωτιέται κανείς, βρε ένας σοβαρός Ιστορικός δεν υπάρχει σ’αυτό τον τόπο; Ένας καθώς πρέπει Δημοσιογράφος έστω; Ένας ανιδιοτελής ακέραιος πολιτικός; Ένας Συγγραφέας περιωπής ν’αποκαταστήσουν την τραγική, κατατρεγμένη αλήθεια, μπας και δούμε κάποτε μια άσπρη μέρα διαυγή και ξάστερη σ’αυτόν τον έρμο τόπο; 
   Μόνο ένας άσημος Σπύρος Κίκερης, τέως Έλληνας Ιπτάμενος Αξιωματικός, που εκδιώχθηκε κακήν κακώς, από υποτιθέμενους «ομοϊδεάτες του, το 1991 κατερχόμενος σπρωγμένα από την έδρα της Σχολής Ικάρων, που δίδασκε, εξωθούμενος σ’έναν ιδιότυπο Γολγοθά, που εν τέλει του ράγισε μέχρι την καρδιά;
   Γιατί; Γιατί μάχονταν μέχρι θανάτου υπέρ της αξιοκρατίας; Μόνον αυτός υπάρχει να γράφει, σαν Ιεραπόστολος Αληθείας, κατά της Αλητείας;
   Έλεος Θεέ μου, έλεος! Ποιο βρώμικο ’89 καλοί μου Έλληνες; Ποιο; Αυτό που οδήγησε έναν μεγαλοαπατεώνα υπαλληλίσκο της
Τράπεζας Κρήτης, να την αγοράσει άγνωστο πως, το 1981, με την έλευση του Μεγάλου Σωτήρα της Ελλάδος και μεγαλύτερου μηχανορράφου όλων των Εποχών;
   Μα ο Κοσκωτάς έδρασε ακριβώς την ίδια δεκαετία μ’εκείνον τη περίφημη δεκαετία του ’80 φτάνοντας την Αυτοκρατορία του στην πλήρη ακμή της το 1988 με ανυπολόγιστο εκπέτασμα στην
Οικονομία, εκδόσεις, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, ξενοδοχεία, εργοστάσια βάμβακος, αλουμινίου, Ολυμπιακό …. Καταδικασθείς τελικά σε 25ετή κάθειρξη!
   Εδώ θα σας πω κάτι που ίσως δεν το ξέρετε: Αν σε μία Στρατιωτική Μονάδα, αυτοκτονήσει ένας φαντάρος, σαν μέγας υπεύθυνος θα θεωρείται ο Διοικητής! Αν έχουμε ένα Αεροπορικό ή τροχαίο Ατύχημα, φταίει ο Διοικητής! Αν έχουμε υπεξαίρεση από έναν Αξιωματικό, φταίει ο Διοικητής, ανεξάρτητα από τι θα λένε τα πορίσματα επί της ουσίας! Αυτά για να γνωρίσετε τι εννοούμε όταν λέμε «Ευθύνες!»
   Για το μεγαλύτερο σκάνδαλο ως τότε, όλων των εποχών παραπέμφθηκαν σε δίκη ο Ανδρέας Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τέως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο Μένιος Κουτσόγιωργας, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Δημήτρης Τσοβόλας, πρώην Υπουργός Οικονομικών και ο Γιώργος Πέτσος, πρώην Υφυπουργός Βιομηχανίας, Έρευνας και Τεχνολογίας.
Image
   Την παραμονή λήψης απόφασης για την παραπομπή του «Δράκουλα» σε δίκη, δολοφονήθηκε αγρίως ο Παύλος
Μπακογιάννης, από το καλά κρατούν «παρακράτος» με αιχμή τη δολοφονική οργάνωση 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα και σία!
   Ο Ουσιαστικός υπεύθυνος Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να εμφανιστεί στη δίκη και δεν πήγε ούτε μία φορά στο δικαστήριο. Επίσης αρνήθηκε να ορίσει συνηγόρους υπεράσπισής του! Σε μια περιφρόνηση, άνευ προηγουμένου Αρχών, αξιών και Θεσμών δίνοντας χείριστο παράδειγμα στους Έλληνες όλων των κατηγοριών!
   Οι δικαστές παρά του ότι είχαν δικαίωμα να διατάξουν την βίαιη προσαγωγή του στο δικαστήριο, τελικά κώλωσαν, μην αποτολμώντας να πειράξουν το μεγαλύτερο μοιχό της Μητέρας Ελλάδας, όλων των εποχών!
   Ο λόγος; Εκείνος είχε προετοιμάσει τους «πραιτωριανούς» τους λεγόμενους «πρασινοφρουρούς», που παρέμειναν σε ετοιμότητα σε όλες τις κλαδικές το βράδυ λήψης της απόφασης, για να εφορμήσουν ακάθεκτοι για νέο εμφύλιο!
   Κάτι που διείδε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής λέγοντας το προλήψιμο «Έναν Πρωθυπουργό τον στέλνεις σπίτι του, όχι στη φυλακή!» Λάθος σας Κε Καραμανλή! Ένα μέγιστο κακό αν συνειδησιακά στοιχειοθετηθεί, πρέπει να παταχθεί, για να μην επαναληφθεί!
   Οι θάνατοι των εισαγγελέων έδιναν κι’έπαιρναν προς εκφοβισμό όλη την υπόψη περίοδο! Εισαγγελέας Θεοφανόπουλος 1/4/1985!
Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ανδρολιδάκης 10/1/1989! Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Βερνάρδος 23/1/89 και την ίδια μέρα ο σοβαρός τραυματισμός στα πόδια του επίσης Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ταρασουλέα! 
   Με προειδοποίηση προκήρυξη από 17Ν : «Καμία λύση εξυγίανσης και κάθαρσης δε μπορεί να προέλθει μέσα απ’αυτό το καθεστώς, η λύση δε μπορεί παρά να είναι καθαρά επαναστατική!»

   Ζητείται ο μέγας επαναστάτης, ο "Κάπος" ανόητοι Έλληνες και αφελείς! Το σκάνδαλο Κοσκωτά και οι εκτροφείς του, ήταν τόσο μεγάλο που δε μπορούσε να κρυφτεί επ’ ουδενί! 
   Ο διερευνών το σκάνδαλο Καμάρας πέθανε αιφνίδια από άγνωστο λόγο! Ο Κουτσόγιωργας Υπουργός
Προεδρίας της Κυβέρνησης - Υπουργός Εσωτερικών - Υπουργός Δικαιοσύνης πέθανε αιφνίδια μέσα στη Δίκη, πριν απολογηθεί! Ο Εισαγγελέας Τσεβάς, ο διενεργών επί διετία την έρευνα για την τρομοκρατία, πέθανε αιφνίδια κι’αυτός από άγνωστη αιτία το Μάρτιο του 1993, λίγο πριν την τρίτη και τελευταία θητεία του «Μεσσία», που ήρθε σαν λαίλαπα, τυφώνας, καταιγίδα!
   Λίγο Αργότερα ο Ελληνικός Λαός και αφού ο ξεπουλημένος και στρατευμένος συνδικαλισμός στη χειρότερη Χούντα που κυβέρνησε ποτέ τούτη τη χώρα, κεκαλυμμένη με κοινοβουλευτικό μανδύα, έκανε το βίο αβίωτο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη εκλεγείσα με ποσοστό 48% !
   Ναι με ποσοστό 48% από ένα νόμο τέρας, που εκείνος είχε ψηφίσει και 151 βουλευτές, με τον ένα βουλευτή δανεικό από το κόμμα του Στεφανόπουλου! 
   Έτσι ένας αφελής λαός «δικαίωσε» το «άδικο ’89» επανεκλέγοντας το μεγαλύτερο Μοιχό της Ελλάδος, μέχρι το θάνατό του, δίνοντας τη σκυτάλη σε μια άλλη κόζα νόστρα θυγατρική της πρώην, με βασικά στελέχη Σημίτη, Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και σία!
   Για να φτάσουμε σε τούτους τους σημερινούς καραγκιοζοπαίχτες που προσπαθούν να ξαναπαίξουν το ίδιο έργο, με ερασιτεχνικούς σπασμούς, βιάζοντας άτεχνα και ασύστολα εσείς Θεσμούς!
   Κοντολογίς μάρτυρες είμαστε ξανά του ίδιου έργου κι’εσείς πρωταγωνιστές με νοοτροπίες απόλυτα καθεστωτικές, ομολογούμενες δι’ ιδίοις στόμασι! 
   Ακούστε λόγια πρώην Πρωθυπουργού στην ΚΕ του κόμματός του : «Το θέμα είναι πώς θα καταφέρουμε κερδίζοντας εσείς εκλογές, αυτή τη φορά να αναλάβουμε την ευθύνη και τον έλεγχο, όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, όχι μόνο των υπουργείων, αλλά και κρίσιμων αρμών εσείς εξουσίας; Είναι ένα ερώτημα αυτό!»
   Ποίου υπεραμύνεστε βρε καταλύτες, αυτού, που για να δικαιολογήσει στην εφορία τη Βίλα «Μιμή» έφτασε μέχρι του σημείου να πει ότι του δάνεισαν χρήματα οι Παπούλιας, Κατσιφάρας και λοιποί συμμορίτες;
   Ή αυτού που εκβίασε μέχρι τη Χούντα του 1967, οργανώνοντας συμμορίες εντός του Στρατεύματος (Περίπτωση ΑΣΠΙΔΑ Αξιωματικοί Σώσατε Πατρίδα, Ιδανικά, Δημοκρατία, Αξιοκρατία!» Αυτού του απόλυτα διχαστικού, που μπορούσε να προσφέρει πολλά και προσέφερε άπειρα αρνητικά!
   Όχι δεν υπεραμύνεστε αυτού, των εαυτών εσείς υπεραμύνεστε μέσω αυτού, εκθειάζοντας την ηγετική του μεγαλοπρέπεια, αντί την τραγική του μικρότητα, κι’αυτό γιατί είστε ίδιοι, πανομοιότυποι εκείνου, τουτέστι «Μίμοι, Παντομίμοι», που η «Μπόχα η δική σας με τη μπόχα εκείνου έχει ενωθεί κι’η χώρα τούτη απ’τη μπόχα έχει κατακλυστεί!
   Να βάλουμε κι’ένα κερασάκι στην τούρτα τη «Βρωμούσα», που απ’ότι φαίνεται θ’αργήσει να τελειώσει!

   Ναι δεν έφτανε η «Μπόχα» από του Σάμπυ του Μιωνή την κατακραυγή προς των Τσίπρα και Παππά το μαγαζί, ήρθε κι’η
μπόχα από του Καλογρίτσα τη φωνή, για την άδεια την Τηλεοπτική κι’η χώρα απ’τη μπόχα έχει πλέον κατακλυστεί, καθώς ρέουν οχετοί απ’του White House τις πομπές, τις βρώμικες συναλλαγές!
    Μεταφέρεται επακριβώς η ανακοίνωσή της Νέα Δημοκρατίας:
«Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις από το  "Πρώτο Θέμα", που προκύπτουν από τις καταθέσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ξεπερνούν τη λειτουργία παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας. Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια. Πρωταγωνιστής ξανά, όπως και στους διαλόγους με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς. Αυτή τη φορά το "μαγαζί" έχει άλλο όνομα και γίνεται White House.  Αλλά ο τρόπος που λειτουργεί είναι το ίδιο σκοτεινός και ο στόχος ο ίδιος. Η δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος, στα ΜΜΕ που θα υπηρετεί το "μαγαζί." Ύστερα και από τις σημερινές αποκαλύψεις οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο Κος Τσίπρας. Δρούσε αυτόνομα ο πιο στενός του συνεργάτης; Δρούσε σε πλήρη σενεννόηση μαζί του, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, κι'αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη; Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από λέξεις χωρίς νόημα. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις!"
   Και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κος Πέτσας: "Δεν ήξερε τίποτα ο κ.Τσίπρας για οικονομικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργηθεί καθεστώς; Αντί να λεει λόγια του Αέρα περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του".
   Η Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Novartis. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν. Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι."
Μπόχα, μπόχα, μπόχα, Βρώμισε η χώρα!
Μαφία Κόζα Νόστρα και πόζα για τη Μόστρα!
Μπόχα, μπόχα, μπόχα, πρώην μα και τώρα!Βρώμα, βρώμα, βρώμα σάπισε η Χώρα!
   Εσείς οι Συριζαίοι θα μείνετε στην Ιστορία, σαν «Στίγμα Ανεξίτηλο», που τούτο το Λαό τον είδατε σαν «θύμα Εξιλαστήριο!»


   Και ο αντιπερισπασμός από τον Δημοσιογράφο, που το παίζει «Καμικάζι», αλλά θυμίζει παλιάς κόπιας κατσαπλιά και «αντάρτη» τον Κώστα Βαξεβάνη, που στο «Ντοκουμέντο», τα «σκάνδαλα» μασάει με ιδιαίτερο "τέμπο" και "Ταπεραμέντο", έτσι ας πούμε σαν «Πασατέμπο», αλλά οι Δίκες κι’οι Καταδίκες για συκοφαντικές δυσφημήσεις πάνε σύννεφο!
   Αντιπερισπασμός για το "Θεαθήναι" με επιπρόσθετες αιχμές - Δηλώσεις - Τσίπρα, για οικονομία! Τον άσχετο πολλοί σιχάθηκαν, αλλά τον "πανάσχετο" οι Πάντες! Τυφλός, κουφός κι'αγράμματος, που ζητάει και τα ρέστα , την ώρα που ο Λαός μας ευλογεί, που τούτες τις δύσκολες ώρες, βρίσκεται άλλος κι'όχι αυτός στης εξουσίας την καρέκλα, έχοντας όπλο δυνατό της γνώσης την Φαρέτρα, με πλέρια ειλικρίνεια και περισσή την μπέσα!

Ευτυχώς που βρέθηκε και κάποιος
 να μιλήσει για το «Βρώμικο 89!»
   Ήταν ο εμβριθής στις πολιτικές γνώσεις και τα νομικά Κωνσταντόπουλος! Τι είπε; «Πως είσαι Τσίπρα υβριστής,
αλχημιστής της μνήμης και όσα λες για το ’89 μέγιστη είναι ύβρις! Και είπε πως σε σιχάθηκε και το’βαλε στα πόδια, κι’απ’την πολύ τρομάρα του, ακόμα είπε τρέχει!» 
   Είπε πολλά πάρα πολλά για τα δικά σας τα κακά και για τα μαύρα χάλια, που φτάνουν στα καθεστωτικά με τα πολλά σημάδια κι’ακόμα στα παραδικαστικά του δόλου τα ρημάδια!
   Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως στη θέση του Κου Κωνσταντόπουλου θα προτιμούσα να'ναι άλλος! Ένας έγκριτος
Ιστορικός, για παράδειγμα, ένας Ακαδημαϊκός ή συγγραφέας και Δημοσιογράφος, όμως λυπάμαι αλλά δεν βλέπω να υπάρχει, εξέλειπαν οι πραγματικά μεγάλοι και θαρρετοί στη σύγχρονη Ελλάδα και από προσωπικότητες μείναμε ορφανοί!
   Ναι έτσι εκείνος έκλεισε «με όσα λες για το ’89 μέγιστη είναι ύβρις!» Κι’εμένα με ενέπνευσε στο στιλ να προχωρήσω!
   «Βρωμιάρης ήτανε αυτός, που ξέσκισε τους Νόμους, που πρόσβαλε το Σύνταγμα, κάλυψε δολοφόνους! Βρωμιάρηδες είστε και εσείς που εκείνον τον μιμείστε κι’ακαθεκτοι στην τακτική εκείνου προχωρείτε! Τη χώρα μας βιάζετε και τους θεσμούς γ@μείτε, αναρχικούς εκτρέφετε, στο χάος προχωρείτε! Είναι ο υπαίτιος αυτής (ύβρις) φορέας μαύρης μήνις, που τώρα γι’αυτά λογοδοτεί στης κόλασης τις δίκες, όπου κι’ο Διάβολος τον τιμωρεί, που κάπου τον ξεπέρασε στις παρακαταθήκες, τις επιταγές στις αμαρτίες και στις βρωμιές!»
   Ναι και εκ των πραγμάτων κάποια οφείλω να πω εδώ και στην Κα Γεννηματά: «Απογαλακτιστείτε επιτέλους απ’αυτό το τέρας,
δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε! Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο μιασματικό λώρο, αλλάξτε ρόλο! Αφήστε όλη τη βρωμιά από κείνο, στο Μίμο παντομίμο!
   Αλλάξατε όνομα, αναβαθμιστήκατε θαρρείτε, μα οικτρά λαθεύετε περισσότερο αρέσκεστε ν’αναφέρεστε σαν ΠΑΣΟΚ, παρά σαν ΚΙΝΑΛ! 
  Αν κι’αυτή η επιλογή ήταν λάθος, γιατί αλλαγή πρέσβευε κι’εκείνος, αλλαγή και τούτος δω, ο μολυσματικός! Εκείνο που ειλικρινά θα ήθελα να σας υπογραμμίσω, επειδή στο διάβα μου το αεροπορικό γνώρισα πολλούς πολιτικούς, ότι ο πατέρας σας ήταν αλλιώς!
   Και για να συνοψίσουμε μην κωλώνετε Θεσμοί, κάντε το χρέος έναντι της Υπηρεσίας, της Ιστορίας και της Πατρίδας, συνειδησιακά και θαρρετά έστω για πρώτη φορά!
   Να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες τι θα πει συνέπεια, τι ασυνέπεια, τι καθήκον, τι αθέτηση, τι Θεσμοί, τι φραγμοί, τι ηθική, τι ανηθικότητα, τι ανομία, τι νομιμότητα, τι παρανομία, τι κατάχρηση εξουσίας, τι καθεστωτική νοοτροπία και αν μη τι άλλο επιτέλους τι Κράτος τι Χάος καθώς τι χρέος και τι Έθνος!
   Όσο για τούτα στην ακαταλαβίστικη Παπατζίδικη Συριζαϊκή, άκου Έλληνα τι έχω να σου πω:
«Άρτζι Μπούρτζι και λουλάς 
άκου με και μη μασάς!
Αγοράζεις δεν πουλάς
Και τα ρέστα να ζητάς!»
   Κι’αυτά για να μαθαίνετε σωστή Ιστορία και να διδάσκεστε απ’αυτή ώστε τα ίδια λάθη να μην επαναλαμβάνετε! Λάθη σαν αυτά που η Ιστορία τ’ακούει και κρύβεται από ντροπή! 
   Λάθη σαν το ότι «η Χούντα έπεσε από το Πολυτεχνείο» Μια και η Χούντα έπεσε τον Ιούλιο του 1974 από την εισβολή των Τούρκων και το Πολυτεχνείο έγινε το Νοέμβριο του 1973!
   Λάθη σαν το «Βρώμικο ‘89» που βίαια κάρφωσαν στο μυαλό σας!
                                                                          Με Τιμή
                                                                      Σπύρος Κίκερης.

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας