Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ - ΒΡΩΜΕΡΟΣ - ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΘΛΙΟΣ!

Σπύρου Κίκερη

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ -  ΒΡΩΜΕΡΟΣ - ΕΛΕΕΙΝΟΣ -
 ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΘΛΙΟΣ!
   Δυσοσμεί ο πανάθλιος, ξεπεσμό, ξιπασμό, και φιλαρχία! Χαμένος στον κόσμο των ονείρων, των φαντασιώσεων της αλαζονείας και της βαρύτατης της εξουσίας μέθη!
   Κομπορρημονεί σαν λυσσασμένο σκυλί, από το βράδυ ως το πρωί, χωρίς ούτε γι’άστείο να σκεφτεί το άγνωστο της Μοίρας που τον καθένα καρτερεί! (Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, είπε κάποιος μεγάλος κουτός!)
   Ιδού λοιπόν ο Σουλτάνος έρχεται εν μέσω τρικυμιών, οικτιρμών και σιχτιρμών σαν ο τα πάντα πληρών και το χρέος προς τη μέθη εκπληρών!

   Χουντοκράτη κάνε Κράτει!
   Όμως Πειρατή, βιαστή, εκβιαστή, τρομοκράτη και Χουντοκράτη, κάνε κράτει!
   Είκοσι πέντε (25) χρόνια ο περίγυρος σε γλύφει κι’ο στοχαστής για την κατάντια σου θρηνεί, χωρίς ούτε ένα κιχ να τολμά να πει! Γλώσσες έκοψες, υπογλώσσια έδωσες, άνεμους έσπειρες – το Θερισμό καρτέρα κι’έρχεται! 
   Εκείνο που δεν έχεις αντιληφθεί, μέσα στ’άλλα είναι και το ότι δεν έμεινε τίποτα από σένα, ούτε μια στάλα και θα την αναλύσω αυτή τη «στάλα» χημικά!
   Είσαι πλέον άδειος, άυλος και σε ύλη και σε πνεύμα, ανύπαρκος, ένα κομπασμένο τίποτα, ένα χάρτινο τίποτα, ένα ολότελα κενό, που βλέπει τον εαυτό του σαν Θεό!
   Μέσα στη μέθη σου πετάς! Πετάς χωρίς φτερά, οραματιζόμενος
πράγματα τρελά, υπνοβατείς σαν τα στοιχειωμένα ξωτικά και φαντασιώνεσαι σχιζοφρενικά!
   Έχεις καταντήσει ο Κιμ Γιογκ Ουν, της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και ολόκληρης της Υφηλίου κι’ο ο μεγαλύτερος τύραννος του Λαού σου! 
   Ο Μόνος Τούρκος, που στην εποχή του έγινε «πραξικόπημα» και απέτυχε, για πρώτη φορά στην Ιστορία της Χώρας σου, παρά τα δεκάδες επιτυχημένα, χωρίς καμιά εξαίρεση!
   Ναι γιατί το πραξικόπημα ήταν στημένο να ξεκινήσει ώρα μεσημέρι! Γιατί τα αεροπλάνα που ήρθαν να βομβαρδίσουν το χώρο που έμεινες έγιναν συνοδευτικά ασφαλείας μέχρι την Κωνσταντινούπολη να προσγειωθείς, γιατί ………..!
   Τέτοια Ηγετική κατάντια και κατάπτωση, είχαν χρόνια να δούνε, όσοι έχουν ασχοληθεί με το κεφάλαιο της Ηγεσίας!
   Τα πεπραγμένα σου είναι καταγεγραμμένα, ένα προς ένα, από πολλούς και όχι μόνο από μένα! Όλα τα έχεις χρεωμένα και στη πλάτη σου φορτωμένα!

   Η ώρα του ξεπληρώματος δεν αργεί!
   Ο Ιμάμης για σένα θα ψάλει, μα αντί για ευχές και προσευχές, με κατάρες θα σε συνοδεύει στον Άδη! 
   Μπούργκες από στοιχειωμένες Μούμιες θα φορεθούν και Μαντίλες από λυσσασμένες Ερινύες!
   Είσαι Dale Quale, των Σαντάμ, Τσαουσέσκου, Καντάφι …… κι’απ’αυτούς χειρότερο θα έχεις Φινάλε! Και επειδή δεν με πιστεύεις, πάμε λίγο παρακάτω, λίγο πίσω δηλαδή, να δεις πως σπανιότατα αστοχούν οι προβλέψεις μου!

   Κοίτα να δεις πως δικαιώνονται οι Προβλέψεις! 
   Και τρέμε πανάθλιε, ρίγα τρις άθλιε! 
   Η Μεγάλη Αποκάλυψη! – σιγά την αποκάλυψη! -  Στις 3/9/2019
διέγραψες τον Νταβούτογλου από το Κόμμα των πεφωτισμένων – καταραμένων -! 
   Γιατί; Γιατί τόλμησε να πει, αυτό που κάποιος απλός κι’απέριττος είχε γράψει, πριν τέσσερα σχεδόν χρονάκια! «Ότι εσύ προσωπικά βαρύνεσαι για την τρομερή σφαγή των Κούρδων, εκείνη τη φοβερή ημέρα της 10ης Οκτωβρίου του 2015!» 
   Υπογραμμίζεται ότι ο Νταβούτογλου, κάθε άλλο παρά τυχαίο πρόσωπο ήταν, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός ήταν ο Ερντογανικός εκλεκτός, ο δικός σου δηλαδή εκλεκτός και φυσικά «Πρωθυπουργός!»
   Για δείτε λοιπόν τι έγραφα, λίγο αργότερα σε ανάρτησή μου στο Site μου (4/11/2015) με θέμα Η Ανεξήγητη Νίκη του Ερντογάν Δημοκρατικός περίγελος:
   «… Και τώρα ας βάλλουμε το χέρι μας βαθιά στο κέντρο του προβλήματος, ή αν προτιμάτε το χέρι μας επί των τύπων των ήλων! Στα σημάδια των πληγών, δηλαδή, όπως οι άπιστοι στο σώμα του Χριστού!
   Αλήθεια υπήρξαν πληγές στην Τουρκία στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων; Σε διάστημα δηλαδή είκοσι εβδομάδων παρά κάτι και σε διάστημα 146 ακριβώς ημερών και τί είδους πληγές;
   Το κυρίαρχο προεκλογικό σύνθημα σλόγκαν του Ερντογάν ήταν ένα και μοναδικό  (Εμείς είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας στην Τουρκία στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας!) 
   Όμως το αξιοπερίεργο είναι ότι στην Τουρκία σχεδόν ποτέ δεν υπήρξε ανάλογο διάστημα τρομοκρατικών χτυπημάτων και περιστατικών, με επιθέσεις, εμπρησμούς και θανάτους καθ’εκάστην!
   Αποκορύφωμα το μακελειό της 10ης Οκτωβρίου του 2015, τρεις
εβδομάδες και είκοσι μία ημέρες δηλαδή προ των εκλογών! Ήταν μία διαδήλωση υπέρ της Ειρήνης του φιλοκουρδικού κόμματος (HDP) και αριστερών!
   Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 100 και οι τραυματίες τους 200 εκ των οποίων οι σαράντα πολύ βαριά τραυματισμένοι! Οι δύο πανίσχυροι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν καρφιά, μεταλλικά σφαιρίδια και άλλα συναφή υλικά για μεγαλύτερη ζημιά!
   Αξιοσημείωτο επί του προκειμένου είναι το άρθρο του Τούρκου καθηγητή και διανοούμενου του Πανεπιστημίου Μπιλγκί της Κωνσταντινούπολης ΜΟΥΡΑΤ ΜΠΕΛΓΚΕ, που έγραφε τα εξής στην εφημερίδα ΤΑRAF, δύο ημέρες προ του μακελειού, σαν μεγάλος προφήτης: “Η κτηνωδία σ’αυτή τη χώρα κι’αυτή την κοινωνία δεν έχει όρια! Λίγο να ξύσει κάποιος την επιφάνεια κι’αμέσως ξεπετάγεται από κάτω! Είχαμε δει παρόμοιες καταστάσεις στον πόλεμο με το ΡΚΚ! Είδαμε αυτούς που έκοβαν μύτες και αφτιά και τα κουβάλαγαν στις τσέπες τους, για να τα επιδεικνύουν! Τώρα ξαναρχίζουμε! Γίνονται πολλά! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστες, συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, είναι χειροπιαστά! Περιπολικό σέρνει δεμένο διαδηλωτή! Εκείνος (Ερντογάν) έλεγε (Ας επιτύχουμε στις εκλογές και θα φτιάξουν τα πράγματα!) Όμως, όμως εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο! Και το δυσκολότερο ότι δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος, ελέγχου του εαυτού του, ο μεγαλύτερος υπαίτιος της έντασης.......»
   Αυτά και άλλα πολλά έλεγα, για να μην κουράζω κι’όποιος θέλει στο Site μου ν’απευθυνθεί, όπως ήδη προείπα.

   Τώρα μπρος βαθύ και πίσω ρέμα!
   Τίποτα δε μπορείς να κάνεις, τίποτα απολύτως! Έχεις μόνον εχθρούς, παντού εχθρούς, εχθρούς φανατικούς! Το πιο τραγικό για σένα είναι ότι οι φανατικότεροι και μακράν περισσότεροι εχθροί σου είναι εντός των τειχών!
   Τίποτα δεν σε σώζει, τίποτα, τίποτα, εσένα και το σινάφι σου! Οικτρό το τέλος σας, οικτρό και δίχως έλεος!
   Το Χουντικό σας θράσος ξεπέρασε ακόμα και το Χιτλερικό! Τι
είπε επισήμως ο Υπουργός Εσωτερικών για τον Ιμάμογλου προχτές; «Κάνε τη δουλειά σου, γιατί θα σε εξοντώσουμε!!!» Ποιο το αμάρτημα; Ότι επισκέφτηκε τους καθαιρεμένους ομολόγους του, στη Νοτιοανατολική Τουρκία, με ποσοστά 60% και 65% !!!
   Ο κόμπος δεν έφτασε στο χτένι, ο Κόμπος το’σπασε το χτένι, το ξέσκισε το χτένι!
   Μάρτυράς μου ο Θεός, ετοιμάζεσαι να γιορτάσεις τα 100 χρόνια, από την ίδρυση του Έθνους – Αίσχους, του Κράτους – Χάους -  Χάους των ατάκτων και βαρβάρων! 
   Του Έθνους που τότε που έπνεε τα λοίσθια, ήρθαν κάποιοι πολιτισμένοι ανιστόρητοι, να του δώσουν της ζωής το φιλί, αντί για τη χαριστική βολή!
   Τα πράγματα έχουν άρδην αλλάξει έκτοτε, το μεγάλο λάθος έχει πλήρως συνειδητοποιηθεί και οσονούπω, θα αποκατασταθεί! 
   Γιατί κανείς πλέον δε μπορεί να ανεχθεί, ένα κράτος πειρατή, βιαστή, εκβιαστή, ένα κράτος που αρέσκεται εδώ και 25 χρόνια, υπό την καθοδήγησή σου πίσω να οδεύει ολοταχώς και να αυτοπροβάλλεται καθ’εκάστην σαν ο αδιαμφισβήτητος «Άτλας» - «Σάλιας και Σάχλας» - που στους ώμους του κρατά τουλάχιστον ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, όσα κράτη την περιβάλλουν και όχι μόνο!
   Αν λοιπόν εσύ αξιωθείς να κάνεις αυτόν τον εορτασμό, εμένα ας με φτύσει πέρα απ’τον κοινό θνητό και ο ίδιος ο Θεός!

   Πέρα όμως απ’αυτά, έχω και κάτι ακόμα!
   Κάτι προς την Κυβέρνηση των δύο Μηνών, παρά τις πρώτες άριστες εντυπώσεις! 
   Έχω τη γνώμη ότι στην Ιεράρχηση των προβλημάτων, που παραλήφθηκαν από τους θλιβερούς προκατόχους, το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό έχει αρκούντως υποβαθμιστεί! Δυστυχώς κατά τη δική μου ταπεινή άποψη το υπόψη θέμα, συνιστά μακράν το μέγιστο πρόβλημα!
   Πρόβλημα δυναμίτης και καταλύτης του Έθνους και της Φυλής! Έχουν αναφερθεί αρκετοί επανειλημμένως σ’αυτό το θέμα λεπτομερώς, χωρίς φυσικά  ευήκοα ώτα! Τουναντίον βρήκαν κράχτες και κεκράκτες ανοιχτών προσκλήσεων, πράξεων ισοδύναμων  εσχάτων προδοσιών!
   Το θέμα είναι παλιό και οι πτυχές του πολλές, τα σφάλματα των Ελλήνων Πρωθυπουργών, προεξαρχόντων των ΚΚ Ανδρέα Παπανδρέου και Σημίτη, τεράστια! Απεμπολήθηκαν τα πλείστα των δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο! Η ομολογία του Παπανδρέου
στη Βουλή, το ΜΕΑ CULPA (Μέγιστο Λάθος), τα λέει όλα! Τώρα γιατί το είπε Λατινικά και όχι Ελληνικά; Η απάντηση βρίσκεται στα «Επικοινωνιακά», όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα, ψιλά!
   Τότε ήταν που δήλωσε ο Οζάλ: «Δε χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα, αρκούν μερικές χιλιάδες Μουσουλμάνοι προς τα εκεί!» Αυτό το λέω γιατί δεν αντιλαμβάνομαι πως ένα Κράτος Στρατοκρατούμενο και Χουντοδιοικούμενο, μπορεί να γίνεται ξέφραγο αμπέλι, στις ακατάσχετες εισροές αγνώστων ποικίλης προέλευσης!
   Ο σκοπός διττός! Πρώτον η διάλυση της Χώρας μας και δεύτερον η οικονομική αρωγή της Ευρώπης και του ΟΗΕ, προς άμβλυνση του δήθεν μείζονος αντιμετωπιζόμενου προβλήματος από την Τουρκία!
   Όσο για τα καθ’ εκάστην «γαυγίσματα» του «Σκύλου» έχω να παρατηρήσω πρώτον το «πρωτόγνωρο!» Ποτέ δεν έχω ξαναδεί δηλαδή Αρχηγό σύγχρονου Κράτους, με τέτοιο «αλύχτημα» και δεύτερον ότι αν δεν δημοσιοποιούσαμε τα «γαυγίσματα» ίσως ήταν καλύτερα!
   Στο κάτω κάτω, τι νόημα έχει η δημοσιοποίηση αυτών, με μερικούς ειδήμονες καθ’εκάστην, να προσπαθούν να βρουν τις βαθύτερες σκέψεις και σκοπούς, ενός απόλυτα μέθυσου, με τη χειρότερη και βαθύτερη μορφή μέθης στον κόσμο! Την ίδια ώρα που η συναισθηματική επίκληση, από τους κοντόφθαλμους δημοσιογράφους, χτυπάει κόκκινο!
      Χτυπάει κόκκινο για σκοπούς ακροαματικότητος! Όλα αυτά σε συνδυασμό με κάτι Survivor και τούρκικα σήριαλ δραμάτων, επιτείνουν το όλο πρόβλημα, γι'αυτούς που έχουν επίγνωση αυτού! Γιατί όπως πάμε δεν απομένει παρά να βάλουμε τον Κωστίδη να κάνει τις ανταποκρίσεις του στα Τούρκικα!
   Εφιστάται λοιπόν, η προσοχή της Νέας Κυβέρνησης επί του σοβαρότατου αυτού θέματος, συνιστώντας την τακτική του «ΠΑΣ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ» με ότι αυτό συνεπάγεται! Συνεγερθείτε πριν είναι πάρα πολύ αργά γιατί η Χώρα μας κινδυνεύει να μετατραπεί, σε μια απέραντη «Μόρια!»
   Καθόσον δεν είναι δυνατόν η Φυλή μας, να εκφυλίζεται, η Κοινωνία μας να διαλύεται και η Πατρίδα μας να συνθλίβεται και’μεις να παρακολουθούμε άπραγοι, αδιάφοροι και δειλοί, αναμένοντας κάποιο θαύμα ή Μάννα εξ’ουρανού και το χεράκι κάποιου Γήινου Θεού!
   Επί του προκειμένου, θα ήθελα ειλικρινά να ρωτήσω, πριν αρρωστήσω! Τί ρόλο παίζουν, ποιοι είναι και γιατί τρελαίνονται
απ’τη χαρά τους, όλοι αυτοί που τρέχουν προς συνδρομή, των αφικνούμενων,  συνιστώντας τις ομάδες υποδοχής, φορώντας άλλοι κόκκινα, άλλοι κίτρινα γιλέκα και άλλοι παρδαλά;
        Όσο για το Λιμενικό, το μόνο που δεν είδαμε είναι να ζητούν εύφημο μνεία για κάθε τους αποστολή, διακηρύσσοντας υπερηφάνως ότι οι απώλειες ανέρχονται μόλις στο 0,1%!
       Το τραγικότερο όλων σ’αυτή την ανελέητη και ατελεύτητη ιστορία είναι το ότι: Οι Τούρκοι τους κατευοδώνουν με χαρές και πανηγύρια, το Λιμενικό τους, τους συνοδεύει μέχρι τα χωρικά τους ύδατα και στη συνέχεια την ίδια ακριβώς αποστολή αναλαμβάνει το Υπερήφανο για το έργο του Λιμενικό μας και οι Αλληλέγγυοι της υποδοχής !!! Αν αυτό δεν είναι κατ’ελάχιστον τραγέλαφος, πείτε μου εσείς τί είναι;
                                                                                                                                                                Με Τιμή                                                                                          Σπύρος Κίκερης.

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας