Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

C:\Users\Spiros\Desktop\Πορτρετο ΣΠΥΡΟΣ\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!
(Δημοψήφισμα – Δημολίσθημα)

«Εφτά μέρες Νωρίτερα
έκανα λόγο για Δημολίσθημα
και  με περίσκεψη Προφήτευα!»
C:\Users\Spiros\Desktop\untitled3.jpg
  Ναι, δεν πέρασαν παρά εφτά μόνον ημέρες, που έγραφα με απόλυτη έμφαση ρεαλισμού και βεβαιότητας, επί λέξει: « Πάντως όπως και να’χει, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, για το καπρίτσιο του Μεγάλου Αφέντη, εκ των προτέρων γνωστό, με σύμφωνη γνώμη και του ιδίου!
  Άλλη περίπτωση δεν υφίσταται, ούτε ένα στο εκατομμύριο! Γιατί; Γιατί στις Καραμπινάτες Χουντοκρατορίες, τούτοι οι κανόνες, δεν έχουν εξαιρέσεις!»
C:\Users\Spiros\Desktop\tourkia-ref (1).jpg
  Τυχαίο; Δε νομίζω! Για μένα αποτελούσε πίστη ακλόνητη, επικαλούμενος τη μαρτυρία της Ιστορίας, σε συνδυασμό με τα επιχειρήματά μου, που όποιος δεν τα διάβασε ας τα διαβάσει κατόπιν, έστω, εορτής!
  Για μένα δεν υφίστανται τυχαία περιστατικά και αν υφίστανται, αυτά ανάγονται στη σφαίρα των εξαιρέσεων! Ωστόσο οφείλω να πω, ότι η ενασχόληση ατόμου με εξαιρέσεις, δεν συνιστά κατά την ταπεινή μου άποψη και ενδεδειγμένη μέθοδο έρευνας, προς εξαγωγή συμπερασμάτων, κατά περίπτωση!
C:\Users\Spiros\Desktop\turkish-police-reuters759_3.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\Screenshot_15-19.pngC:\Users\Spiros\Desktop\nothia_dimopsifisma_tourkia-630x400.jpg
  Τώρα ως προς τα διαδικαστικά, οφείλουμε να επισημάνουμε, πολλά και διάφορα όπως: Η κατακύρωση μη σφραγισμένων ψηφοδελτίων – σε Δυτική Χώρα συνιστά απαραιτήτως, λόγο ακύρωσης - . Η επέμβαση Στρατού σε κάποιες περιπτώσεις, οι βιαιοπραγίες σε συγκεντρώσεις υποστηριχτών του «όχι!» Οι τρεις θάνατοι Κούρδων στη ΝΑ Τουρκία! Τα μαχαιρώματα στο Βέλγιο και πάλι Κούρδων κτλ, κτλ….!
  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν την έκθεση των παρατηρητών του ΟΑΣΕ του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη, δηλαδή, σχετικά με τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος! Προσωπικά δεν την περιμένω και δεν την περιμένω, γιατί τα περισσότερα, αν όχι όλα, σε παρόμοιες περιπτώσεις, γίνονται, πριν και μετά, όχι κατά…..!
  Τρανό παράδειγμα το μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του 2015 και φυσικά τα όσα απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά, βίαια και αποκρουστικά, έχουν λάβει χώρα από του υποτιθέμενου «πραξικοπήματος, μέχρι του Δημοψηφίσματος!
Αποτέλεσμα εικόνας για παρατηρητες ΟΑΣΕ στην Τουρκία
  Απλά για την Ιστορία του θέματος οι παρατηρητές ΟΑΣΕ ήδη μίλησαν «για συντονισμένη απόπειρα φίμωσης των αντιτιθεμένων φωνών στη Συνταγματική μεταρρύθμιση, περί άνισων δικαιωμάτων των δύο πλευρών και όχι μόνο!
  Ήδη ο επικεφαλής των διεθνών παρατηρητών Σέζα Φλορίν Πρέδα δήλωσε ότι «Το δημοψήφισμα δεν στάθηκε επάξια στα στάνταρ του Συμβουλίου της Ευρώπης! Το νομικό πλαίσιο ήταν ανεπαρκές για μία αυθεντική Δημοκρατική Διαδικασία…….!
Αποτέλεσμα εικόνας για παρατηρητες ΟΑΣΕ στην Τουρκία
  Και ο Δημοκρατικός περίγελος, προαισθανόμενος τον κόλαφο, και προφανώς ενοχλημένος, από τις προ της διεξαγωγής δηλώσεις, έσπευσε προκαταβολικά να δηλώσει από το Ικόνιο, προειδοποιώντας τους Ευρωπαίους: «Μην επιχειρήσετε να επέμβετε στη διαδικασία! Ποιοι είστε εσείς; Πρώτα απ’όλα να μάθετε τη θέση σας! Δεν είναι αυτό το καθήκον σας!»
Αποτέλεσμα εικόνας για Ερντογάν Τοπτσού
  Όσο για το «Χρύσωμα του Χαπιού» επινοήθηκε, προφανώς, από το εκκολαπτόμενο «Αυγό του Φιδιού», αυτό που ονομάζουν «Αντ’Αυτού» και ακούει στο όνομα «Τοπτσού» - έχω σχετικά αναφερθεί στην προηγούμενη δημοσίευσή μου, περί αυτού - !
  Ναι το «χρύσωμα» πλασαρίστηκε έντεχνα από το πρακτορείο ειδήσεων Anadolou και τo τηλεοπτικό κανάλι CNN TURK, που έδιναν τα αποτελέσματα με την εξής κατιούσα φορά:
  Στο 24% του εκλογικού σώματος το «ΝΑΙ» ήταν στο 63%! Στο 50% ,ήταν στο 57%!! Στο 55.4%, στο 56.8!!! Στο 75%, στο 54%!!!! Στο 98%, στο 52.7%!!!!!
C:\Users\Spiros\Desktop\tourkia-ref (1).jpg
  Και το τελικό αποτέλεσμα στο 100% του εκλογικού σώματος ήταν αυτό που φαίνεται, γεωγραφικά και αριθμητικά στον παραπάνω χάρτη της σιχαμένης αυτής Χώρας, ήτοι 51.4% υπέρ του «Ναι» έναντι 48.6% υπέρ του «Όχι!»
  Και’γω είχα την απόλυτη πίστη, από τη μέχρι τώρα σχετική εμπειρία μιας ζωής, που στο τελευταίο στάδιό της βρίσκεται, ότι στο 5% των αποτελεσμάτων έχουμε σαφή γνώμη περί του τελικού αποτελέσματος! Τουλάχιστον οι μελετητές και ειδικοί επί του θέματος, αυτό λένε!
  Να μου το θυμηθείτε, παρά τις απαγορεύσεις και τη δαμόκλεια σπάθη, των συλλήψεων, των φυλακίσεων, των απολύσεων, των δικών και των απειλών περί επιβολής της θανατικής ποινής, έχουν να βγουν, όπως και να’χει «Σημεία και Τέρατα» γι’αυτό το Δημολίσθημα!
  Κυκλοφορούν ήδη βίντεο, που δείχνουν ανθρώπους να ψηφίζουν σε διαδρόμους, εκτός παραβάν κτλ, κτλ, κτλ… Όσον αφορά τις απαγορεύσεις, για πρώτη φορά απαγορεύτηκε η μετάδοση οποιουδήποτε αποτελέσματος πριν της 21:00! Χώρια που EXIT POL και συναφή, είναι άγνωστα πράγματα για την «Ερντογανική Δημοκρατία! Αιτία; Το «καλό μαγείρεμα» κατά την ταπεινή μου άποψη, απαιτεί χρόνο πολύ και ιδιαίτερη προσοχή!
Αποτέλεσμα εικόνας για διαδηλώσεις υπέρ και κατά ερντογαν δημοψήφισμα
  Όσο για τα επινίκια, προσωπικά τα είδα πολύ χαλαρά, ίσως γιατί οι αισθήσεις τις περισσότερες φορές ολιγωρούν έναντι των διαισθήσεων και των προαισθήσεων!
http://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/03/7689699f181a02372fa7a7211f22ee9c.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για διαδηλώσεις υπέρ και κατά ερντογαν δημοψήφισμα
  Όσο δε για τις δημόσιες διαμαρτυρίες, εκτιμωμένων των παραμέτρων, τις είδα αρκετά μεγάλες και έντονες, διότι το να βλέπεις αυτό το αντιδημοκρατικό τέρας, δημόσια σε πανό, με το όπλο, σ’απόσταση αναπνοής από τον κρόταφό του, δεν είναι και λίγο!
Σχετική εικόνα
  Εκεί που πρέπει να σταθούμε, είναι σίγουρα οι λόγοι του «Μέθυσου», που απέδειξαν για μια ακόμα φορά το μέγεθος της μέθης του! Προσωπικά είναι από τις ελάχιστες φορές, που μετά από πολιτικές νίκες, είδα Ηγέτη Νικητή, να μην είναι ενωτικός, αλλά διασπαστικός και απειλητικός, δηλώνοντας ευθέως το απολυταρχικό του και άκρως χουντικό του ποιόν! Από τα λόγια του στα μεθεόρτια σταχυολογώ:
  «Μέχρι τώρα προσπάθησαν να μας σταματήσουν, τώρα τέλειωσε….! Είκοσι πέντε (25) εκατομμύρια Τούρκοι, ψήφισαν υπέρ του ΝΑΙ, 1.5 εκατ. περισσότεροι από αυτούς του «ΟΧΙ!» Το να κάνει κάποιος μια αλλαγή  είναι δύσκολο, εμείς θα πετύχουμε….! Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαβουλεύσεις με το Εθνικιστικό κόμμα για την επαναφορά της Θανατικής Ποινής….! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Τούρκους του Εξωτερικού! Έ δωσαν μια μάχη Δημοκρατίας ενάντια στην καταπίεση……»
  Και για να κλείσουμε η Τουρκία και μετά το χθεσινό «Τραγέλαφο», πάει βαθύτερα στον σκοταδισμό, στον αναχρονισμό και στον «Ουτοπισμό», επιταχύνοντας τα βήματά της προς τον διαμελισμό! Σε μια επαλήθευση των όσων έχω προβλέψει σε ανάρτηση στο Blog μου (spyrkikeris.blogspot.gr με θέμα «Μελλούμενα στην Τουρκία» και ημερομηνία 16/7/2016!
C:\Users\Spiros\Desktop\χαρτης0-600x351.pngC:\Users\Spiros\Desktop\star_cover.jpg
  Ήδη ας πούμε ότι οι συσχετισμοί των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος σε συνδυασμό με τον πολιτικό χάρτη της Τουρκίας, υποδηλώνουν σαφέστατα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ανεξαρτήτως λόγων, τις νέες Πρωτεύουσες των εκκολαπτόμενων Κρατών! Αυτές θα είναι:
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινούποληΣχετική εικόνα
  Η Κωνσταντινούπολη, Πρωτεύουσα του Δυτικού Προηγμένου Κράτους, των Κεμαλιστών, που θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές της άλλοτε Ελληνικής παροικίας της Μικράς Ασίας των τριών εκατ. Ελλήνων, που πληθυσμιακά θα υπερβαίνει τα 35 με 40 εκατομμύρια, δεδομένου ότι η Κωνσταντινούπολη έχει σήμερα πληθυσμό 17 εκατομμυρίων!
  Η Άγκυρα με πολύ πιθανή την επιλογή άλλου μέρους ανατολικότερά αυτής, σαν πρωτεύουσα των χαχόλων και του κύριου όγκου των αμόρφωτων φύλων της Ανατολίας και των τυφλών Ισλαμιστών!
  Και φυσικά το πολύπαθο DiyarBakir, σαν πρωτεύουσα του Κράτους των Κούρδων στη ΝΑ Τουρκία! Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι Κούρδοι θα συνταχθούν σε δύο κράτη, σε εφαρμογή του διαίρει και βασίλευε! Μια εφαρμογή, που συνήθως βολεύει και τις μεγάλες δυνάμεις!
C:\Users\Spiros\Desktop\3-1.png
  Ναι όλα αυτά σε μια μέρα και μια νύχτα που ο ερχομός τους επιταχύνεται ραγδαία με ένα Εξπρές του Μεσονυχτίου κι’ένα χαμό, που θα χάνει η Μάνα το παιδί και το παιδί τη Μάνα, σε μια δικαίωση
Ιστορική και Νομοτελειακή, για ότι από αυτή τη Χώρα έχει διαπραχθεί!
  Ναι δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι αυτό που θα συντελεσθεί στη Χώρα αυτή, σαν επίλογος και τελευταία πράξη, δεν θα έχει προηγούμενο!
C:\Users\Spiros\Desktop\la-fg-turkey-referendum-20170212.jpg
  Γνώρισα τους Τούρκους Αξιωματικούς στο ΝΑΤΟ, πριν 30 χρόνια! Ήταν όλοι τους άνθρωποι μορφωμένοι, ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι, με έκδηλη πάνω τους τη Δυτική Κουλτούρα, σε απαρέγκλιτη εφαρμογή του δόγματος Κεμάλ!
  Εγώ δεν μπορώ, ούτε γι’αστείο, να διανοηθώ, ότι αυτοί οι άνθρωποι και οι νεότεροί τους, είναι δυνατόν ν’αποδεχθούν ένα οπισθοδρομικό, θρησκόληπτο και αντιδημοκρατικό τέρας, να ασελγεί ασύστολα εις βάρος της Πατρίδας τους!
  Της Πατρίδας τους, που αυτοί και οι προγενέστεροί τους, με κόπο και θυσίες, κατάφεραν ν’αποσπάσουν από τα δεσμά του αναχρονισμού και του θρησκευτικού σκοταδισμού, για να τη φέρουν σε ανεκτά Ευρωπαϊκά Πολιτιστικά και κοινωνικά επίπεδα!
C:\Users\Spiros\Desktop\Erdo_EU.jpg
  Επίπεδα, που χάριν ενός μέθυσου της εξουσίας και πρωτόγνωρου «Ουτοπιστή» ήδη ραγδαία επανέρχονται!
Αποτέλεσμα εικόνας για αρμαγεδδών
  Πιστεύω, λοιπόν, ακράδαντα, ότι τουλάχιστον ένας απ’αυτούς θα βρεθεί, να κάνει την αρχή! Και τότε, ναι τότε, ένα ποτάμι μίσους και πάθους, σε χρόνο μηδέν, σε αιμοβόρο τσουνάμι, θα μεταλλαχθεί, ξεπληρώνοντας το χρέος, για όσα, η απαίσια αυτή Χώρα, έχει ως τώρα χρεωθεί!

                                                                                        Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας