Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΗΜΟΛΊΣΘΗΜΑ!

C:\Users\Spiros\Desktop\unnamed (2).jpg
Σπύρου Κίκερη
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΔΗΜΟΛΙΣΘΗΜΑ!
«ΠΡΟΒΛΕΨΗ»
C:\Users\Spiros\Desktop\ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ\REFERENDUM-VOTE-TURKEY.jpg
Αδιάψευστος Μάρτυς η Ιστορία!


Οι πιο σκληρές Χούντες, στο διηνεκές
ήταν συνήθως, δήθεν, «κοινοβουλευτικές!»
Ανέκαθεν μια Πολιτική «Χουντοκρατία»
σαν πρόσχημα είχε, πάντα τη «Δημοκρατία!»
Έχει ιστορικά αποδειχθεί, ότι οι ένστολοι «Χουντοκράτες»,
ήταν, συνήθως, λιγότερο σκληροί, των μη ενστόλων!
Ιδίως δε εκείνοι, που εμφανίζονταν, σαν Λαϊκοί Σωτήρες
και στις πράξεις τους ήταν κεκαλυμμένοι
από κοινοβουλευτικούς «Μανδύες!»


Αποτέλεσμα εικόνας για καστρο φιντελ
«Ο Κάστρο ήταν Νομικός, μοιχός και ένστολος Ταγός!
Αποτέλεσμα εικόνας για χιτλερ
Ο Χίτλερ ανεπάγγελτος, αγράμματος, σχιζοφρενικός
και κατ’επίφαση Πολιτικός και Στρατιωτικός!
Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν
Ο Στάλιν Μοναστικός, Εκκλησιαστικός κατά συρροή δε και εξακολούθηση, ένστολος φονιάς συντροφικός!
Αποτέλεσμα εικόνας για μαο
Ο Μάο παιδαγωγός, επαγγελματίας σφαγέας, ένστολος ή μη, λιτός και πάντα Λαοκρατικός!
Αποτέλεσμα εικόνας για κιμ ουνγκ γιονγκ
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν τέλος, Φυσικός, διαστροφικός, νυν και αεί του Στρατού και του Λαού, ελέω θεού Αρχηγός, ειδικά ενδεδυμένος να μη δείχνει χοντρός και στο πιόμα συγγενικού αίματος ειδικός!
Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν χίτλερ
  Τώρα τι σημασία και σχέση έχουν όλοι αυτοί, με το παρόν θέμα, αφήστε η γραφή να το δείξει! Πάμε λοιπόν!
  Όσοι αγωνιούν για την κρισιμότητα του θέματος του «Δημοψηφίσματος» στη γείτονα και «σύμμαχο» ας ηρεμήσουν, κι’ας χαλαρώσουν! Άλλωστε είναι γνωστό ότι «αν το βιασμό δεν μπορείς να αποφύγεις, τότε είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις, για να τον απολαύσεις τουλάχιστον!
  Φυσικά και αστειεύομαι, εγώ ένας φύσει αντιδραστικός άνθρωπος, σ’έκτροπές του δικαίου, του εύλογου, του Αξιοκρατικού και του Δημοκρατικού γίγνεσθαι, ποτέ δεν θ’άνεχόμουν, από τον εαυτό μου τέτοια στάση, ανεξαρτήτως συνεπειών!
  Την ηρεμία τη ζήτησα, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ, πως υπάρχουν άνθρωποι, που δεν αντιλαμβάνονται βασικά τεκταινόμενα και τα εξ’αυτών μελλούμενα, με βάση τα προηγούμενα!
  Ο ανειδίκευτος, ταλαίπωρος «Προφήτης» τα είπε, τα έγραψε και με σαφήνεια τα περιέγραψε στις γραφές του και τις αναφορές του! Όμως ποιος τ’ακούει και ποιος τα διαβάζει;
  Όχι, όχι μην υπερβάλλω, παράπονο δεν έχω οι αναρτήσεις μου στο blog μου άριστα πάνε και οι καταγραφές μου στο Face Book (FB) προσεγγίζουν τις 50.000 σε αναγνώστες, πάνω των 50 χωρών, και οι φίλοι μου και οι ακόλουθοι αυξάνονται και πληθύνονται!
  Όμως πέραν τούτων, η ενθάρρυνση από τους αναγνώστες της εφημερίδας, που συχνότατα αρθρογραφώ και η παρότρυνσή μου, από κάποιους εξ’αυτών, συνιστούν ακαταμάχητο παράγοντα για τη συνέχιση των γραφών μου, στην αγαπημένη μου πλέον εφημερίδα «Τοπική Φωνή» της ιδιαίτερης Πατρίδας μου Πρέβεζας!
C:\Users\Spiros\Desktop\ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ\image.jpg
  Επί του θέματος όμως, γιατί αρκετά ξεφύγαμε αυτού! Ναι έλεγα για την χαλάρωση, ως προς την αγωνία! Ναι δεν έχω καμία αμφιβολία, για το ότι αυτοί που διαβάζουν τις γραφές μου, ήρεμοι είναι γιατί γνωρίζουν όχι μόνον το αποτέλεσμα του λεγόμενου «κρίσιμου δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου» αλλά και τα μετέπειτα αυτού!
  Όσοι λοιπόν αγωνιούν, ας σταματήσουν εδώ την ανάγνωση του παρόντος και ας ανατρέξουν στο spyrkikeris.blogspot.gr προβαίνοντας στην ανάγνωση των εξής σχετικών αναρτήσεών μου
  1. «Η Ανεξήγητη Νίκη Ερντογάν (Δημοκρατικός Περίγελος) με ημερομηνία 4/11/2015!
  2. 2. Πραξικόπημα Ατόπημα με ημερομηνία 16/7/2016!
  3. 3. Προς γαρ Τελευταίον Εκβάν έκαστον των πριν Κρίνεται, με ημερομηνία 31/7/2016 και
  4. 4. Μελλούμενα στην Τουρκία με ημερομηνία 16/7/2016.
   Και επειδή ξέρω ότι ο Έλληνας αν και όχι «αμελέτητος», εντούτοις όχι και τόσο μελετηρός, σταχυολογώ και επαναλαμβάνω σχετικά, από προσωπικά μου δημοσιοποιημένα γραπτά:
Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκία αποτελέσματα εκλογών ιουνίου 2015
  *Τον Ιούνιο του 2015 είχαμε εκλογές στην Τουρκία, οι τελευταίες «Δημοκρατικές» εκλογές, κατά την ταπεινή μου άποψη, σ’αυτή! Εκεί απωλέσθηκε η αυτοδυναμία του Ερντογάν! Το ποσοστό του ΑΚΡ 40.87%, έδρες 258 έναντι 276 για αυτοδυναμία!
   *Κατευθείαν προκήρυξη νέων εκλογών για την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους, με βασικό σύνθημά του «Εμείς είμαστε οι Εγγυητές για την Ασφάλεια της Τουρκίας, στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας!»
Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκία μακελειο 10 οκτωβριου 2015
  *Το τι έγινε στην Τουρκία σ’αυτό το διάστημα δεν είχε προηγούμενο, αποκορύφωμα το μακελειό της 10ης Οκτωβρίου, είκοσι (20) μέρες προ των εκλογών με νεκρούς άνω των 100 και τραυματίες άνω των 200!
  *Η Τρομοκρατία σε ημερήσια διάταξη, ας μη ξεχνάμε όμως, ότι η τρομοκρατία είναι σύνθετη λέξη από τον «Τρόμο» και το «Κράτος» και δεν επεκτείνομαι παρακάτω στην ανάλυση των αυτονόητων!
  *Οι εκλογές έγιναν από «Υπηρεσιακή Κυβέρνηση!» Ναι αλλά σ’αυτή την κυβέρνηση με Προεδρικό διάταγμα Ερντογάν, ορίσθηκε Πρωθυπουργός, ο διάδοχος του Ερντογάν στο κόμμα του και την Πρωθυπουργία, αξιότιμος Κος Νταβούτογλου!!!


Σχετική εικόνα
  *Ο Νταβούτογλου, γιατί – δεν δύναμαι ν’αποκαλώ αυτά τα Δημοκρατικά Μιάσματα, ούτε προτάσσοντας τη λέξη κύριος, ούτε με τους τίτλους τους - και ας συγχωρεθώ γι’αυτό μου το ατόπημα!
  Ο Νταβούτογλου λοιπόν, ο σπουδαίος αυτός Δημοκράτης συνέθεσε την κυβέρνησή του, όχι βάσει του άρθρου 114 του Συντάγματος, αλλά βάσει προσωπικών επιστολών σε πρόσωπα της δικής του και προπαντός της Ερντογανικής αρεσκείας! Το σύνταγμα προβλέπει αναλογική συμμετοχή των κομμάτων, ανάλογα με τη δύναμή τους!
  *Αποτέλεσμα της παραπάνω εκτροπής ήταν, η απαγόρευση συμμετοχής των μελών των δύο μεγάλων κομμάτων, στην υπό σύσταση κυβέρνηση!
Σχετική εικόνα
  *Κάπου εδώ και ο υπάρχων πάντοτε σε παρόμοιες περιπτώσεις «Μεγάλος Ιούδας!» Αυτός ήταν ο γιος του ιδρυτή του Κόμματος των γκρίζων λύκων (MHP) Τουρούκ Τουρκές και τα τριάκοντα αργύρια, ο τίτλος του Αντιπροέδρου της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης!
  Αποτέλεσμα η διαγραφή του από το κόμμα και φυσικά η καθίζηση αυτού στις εκλογές χάνοντας το 50% των ψηφοφόρων του με 41 έδρες έναντι των 80, μέσα σε 146 ημέρες!
Αποτέλεσμα εικόνας για Τούρκοι  με στολή σουλτάνουC:\Users\Spiros\Desktop\xourietsdf4.jpg
  *Αξίζει ν’αναφέρουμε ότι στον προεκλογικό αγώνα πολλοί βουλευτές του κόμματος Ερντογάν, δεν δίστασαν να μασκαρευτούν με στολές των προγόνων τους, στην πιο τρανή απόδειξη σκοταδισμού οπισθοδρόμησης, καθώς δουλοπρέπειας και υποταγής στον επερχόμενο «Σουλτάνο!» Μια εικόνα που συχνά επαναλαμβάνεται στην ψηφοφορία Τούρκων της Ευρώπης!
  *Και για να κλείσουμε με τη λαιμητόμο της Δημοκρατίας, Υπουργός Εσωτερικών ορίσθηκε ο περιβόητος Σελαμί Αλτινόκ Γενικός Διευθυντής Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης την περίοδο που τα σκάνδαλα, εις βάρος του Ερντογάν και της οικογενείας του έσκαγαν σα βεγγαλικά και οι διαδηλώσει σαν βόμβες Ναπάλμ!
  *Κτλ… κτλ…μέχρι να γινουν τ’αδύνατα δυνατά κι’ο Ερντογάν ν’αυξήσει τα ποσοστά του κατά 10%, φτάνοντας σχεδόν το 50% (49.40%), μέσα σε 146 μέρες και νύχτες!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκία Αποτελέσματα εκλογών νοεμβρίου
  Αποτέλεσμα οι μεν «Δημοσιογράφοι» να παραμιλούν για θαύμα, ασχολούμενοι ως συνήθως με το προσκήνιο και την πρώτη είδηση, χωρίς επεξεργασία, με τη στοιχειώδη λογική, οι δε Δημοσκόποι να τραβούν τα μαλλιά τους!
  Αμφότερες οι κατηγορίες, να μου το θυμηθείτε, το ίδιο θα κάνουν και με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, για τον απλούστατο λόγο, λυπάμαι που το λέω, γιατί είναι ανόητοι ή δειλοί, με επικρατέστερη τη δεύτερη εκδοχή!
  Δεν θέλω να κουράσω περισσότερο, με την καταγραφή επιχειρημάτων μου, είτε με το θέμα του περιβόητου «Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, είτε με την κρατούσα «Δημοκρατική κατάσταση στην Τουρκία!»
  Απλά οφείλω να πω ότι όποιος θεωρεί ότι στην Τουρκία αυτή τη στιγμή υπάρχει ίχνος Δημοκρατίας είναι αφελέστατος ή κρετίνος κατ’απόλυτη έννοια και θα σας πω το γιατί!
  Αντιλήφθηκε κανείς και μόνο από τα ελάχιστα, που προαναφέρθηκαν, ότι στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων υπήρχε Δημοκρατία;
Σχετική εικόνα
  Έ τότε ποιος μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο, μετά την κήρυξη της Χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω του Πραξικοπήματος και την άρση ισχύος βασικών άρθρων του Συντάγματος προς περιφρούρηση της «Δημοκρατίας;»
  Αριθμούν εκατομμύρια οι διωγμένοι, εκατοντάδες χιλιάδες οι φυλακισμένοι και οι τρομοκρατημένοι ανυπολόγιστοι!
Αποτέλεσμα εικόνας για σελαχατίν ντεμιρτάς
  Ο Ηγέτης του Κουρδικού κόμματος (HDP) Σελαχατίν Ντεμιρτάς σαπίζει στη Φυλακή, σαν δεύτερος Οτσαλάν, με δέκα ακόμα Βουλευτές του ίδιου κόμματος, αναμένοντας την «ψήφιση» της θανατικής ποινής για να εκτελεσθούν!
C:\Users\Spiros\Desktop\2016921104826862.jpg
  Εκτιμώ ότι την ίδια τύχη θα έχει και ο Αρχηγός του κόμματος (CHP) της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλινσντάρογλου, της απεχθέστατης αυτής χώρας! Αιτία η πρόσφατη δήλωσή του ότι «έχει αποδείξεις, για το ότι το πραξικόπημα ήταν υπό έλεγχο και ότι είχε διανεμηθεί, κρυπτογραφημένο μήνυμα, σε 180 δημόσιους και έμπιστους φορείς! Αυτό βέβαια εφόσον, ωστόσο δεν έχει μεταλλαχθεί σε «Ραγιά Περιωπής» έρμαιο στις βουλήσεις του «Αφέντη» Ερντογάν!
  Οι εκτελέσεις θ’αυξάνονται συνεχώς και αδιαλείπτως, θα είναι δε άμεσες στους επίδοξους διεκδικητές του «Σουλτανάτου» έστω και στους κατά φαντασία ύποπτους του μέθυσου ή διαστροφικού νου του ύψιστου Πάτρωνα!
  Όπως τόσα και τόσα χρόνια συνέβαινε στην απαίσια αυτή Χώρα, που με ασύλληπτη ταχύτητα οπισθοδρομεί με τερματικό σταθμό κάπου το 13ο Αιώνα και λίγο μετά!
Σχετική εικόνα
  Τότε που ο διάδοχος του Σουλτάνου – μεγαλύτερος γιος του - φυλακίζονταν στην ουσία σε πολυτελή ανάκτορα, προκειμένου ν’αποκλεισθεί το ενδεχόμενο απειλής του Σουλτάνου, για ν’αφεθεί ελεύθερος στο πλήρωμα του χρόνου, αλκοολικός όντας και πιθανότατα σχιζοφρενικός!
refer1
  Το αποτέλεσμα
  Τα Γκάλοπ έδιναν τον Ιανουάριο, κατά μέσο όρο 58% όχι και 42% ναι! Το Φεβρουάριο 51% και στη συνέχεια συγκεχυμένα αποτελέσματα περί το 50%, ενώ τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ένα ελαφρό προβάδισμα του «Ναι» και πρόβλεψη για σκληρή μάχη!
  Ήδη υπολειπόμαστε μία εβδομάδα από το περιβόητο πλέον «δημοψήφισμα» και το αποτέλεσμά του!
  Ήδη ο «εκκολαπτόμενος» τυπικά Σουλτάνος, καθόσον ουσιαστικά έχει αυτοανακηρυχθεί προ πολλού, σε ομιλία του στις 8/4/2017, δήλωσε ξεκάθαρα σε συγκέντρωση χαχόλων, ότι το «Ναι» σημαίνει και «ΝΑΙ» στη θανατική Ποινή!
  Αυτό συνιστά ευθεία απειλή, ενεργοποιώντας άμεσα τους ψυχολογικούς μηχανισμούς της «Τρομοκρατίας» σε πλείστους όσους ανθρώπους! Ήδη μίλησε για «Παπικό Γκέτο» των Ευρωπαϊκών Κρατών, ανοίγοντας την όρεξη σε οπισθοδρομικά τυφλούς και Θρησκευτικούς πιστούς, που κάθε άλλο παρά λίγοι είναι!
Αποτέλεσμα εικόνας για γιαλτσιν τοπτσού
  Και για να μην μακρηγορούμε το αποτέλεσμα, κατά την ταπεινή μου άποψη ήδη έχει εξαχθεί! Οι αυλοκόλακες «Σουλτανάτοι» προεξάρχοντος του Γιαλτσίν Τοπτσού, του υπογράφοντος αντ’αυτού και πρωτεργάτη  μετατροπής της Αγια- Σοφιάς σε τζαμί, το εκκολάπτουν! Τί θα βγάλουν;
  Θα μαλώσουν αγρίως για το τι θα εμφανίσουν στον «Ύψιστο Πάτρωνα» ήταν επίσημη ονομασία του Σουλτάνου στο παρελθόν - ! Οι περισσότεροι επιθυμούν ένα εκκωφαντικό αποτέλεσμα - ίδιον των φανατικών αυλοκολάκων της Ιστορίας! - Φυσικά θα επικρατήσει η γνώμη του Βεζίρη, του αντ’αυτού, δηλαδή του Τοπτσού!
  Το αποτέλεσμα, εν κατακλείδι, θα είναι στα πλαίσια του λογικοφανούς και του εύλογου, ξεκάθαρο όμως, προς αποφυγή πρόκλησης αμφιβολιών! Εκτιμώ ότι αυτό σε αριθμό θα κυμαίνεται κάπου μεταξύ του 54% και του 58%! Εκτός εάν, εκτός εάν…
  Εκτός εάν ο μέθυσος της εξουσίας έχει πλέον τυφλωθεί και τρελαθεί από τη μέθη, περνώντας το μήνυμα της αλαζονείας στους συνεργάτες του, μ’αποτέλεσμα εκείνοι, από το φόβο της μήνις του, ν’αυξήσουν αρκούντως τη δόση του «Δημολισθήματος!»
C:\Users\Spiros\Desktop\Sultan-Tayyip-Erdogan-artwork-by-Farshid-Rajabali.jpg
  Πάντως όπως και να’χει το αποτέλεσμα θα είναι Θετικό για το καπρίτσιο του μεγάλου Αφέντη, εκ των προτέρων γνωστό, με σύμφωνη γνώμη εν τέλει και του ιδίου!
  Άλλη περίπτωση, δεν υφίσταται ούτε ένα στο εκατομμύριο! Γιατί στις «Καραμπινάτες Χουντοκρατορίες» τούτοι οι κανόνες δεν έχουν εξαιρέσεις!
  Εκείθεν του Δημολισθήματος
  Εκείθεν του Δημοψηφίσματος – «Δημολισθήματος» - τι μέλλει γενέσθαι; Επί της φαινομενικής ουσίας τίποτα, αυτό που βλέπουμε αμείωτα θα συνεχιστεί και η θανατική ποινή θα επιβληθεί, με επιλεκτικές εκτελέσεις, προς παραδειγματισμό, ενώ η Τουρκία αμείωτα θα βυθίζεται σ’έναν απόλυτα βαθύτατο σκοταδισμό!
Σχετική εικόναΣχετική εικόνα
  Όσο για το τέλος του φριχτού αυτού ανδρός, θα είναι χειρότερο του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσεΐν, το φριχτό τέλος, των οποίων, είδαμε με τα μάτια μας! Η συνέχεια, για τη Χώρα του, χειρότερη των Χωρών αυτών!
  Κι’αυτά γιατί το πλήρωμα του χρόνου θα’ρθεί και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αργεί! Γιατί;
Αποτέλεσμα εικόνας για οργη θεού
«Γιατί το «Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!
ένεκα του ότι, βάσει των πράξεών μας,
Μοιραίως είναι Γραμμένο
και προς αποκατάσταση του Δικαίου,
Θεόθεν, εντεταλμένο!


                                                                                  Με Τιμή

                                                                            Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας