Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ)

C:\Users\Spiros\Desktop\72abbc68-311b-4d2e-b096-d1ae94979386.jpg
   Σπύρου Κίκερη


ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!


«Λούκα Κατσέλη!»


«Από την Αγιοποίηση και Παρθενοποίηση
στην Αποκαθήλωση και Διαβολοποίηση!»


C:\Users\Spiros\Desktop\arseni.jpg


*Εξ’ιδίων τα Βέλη!
Όμως γι’αυτό Ποιος Φταίει;
ΊΔΟΜΕΝ!


  Η παραπάνω εικονιζόμενη είναι η κόρη της Κας Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, στους οποίους και εύχομαι να τη χαίρονται, για τις μεγάλες της αλήθειες!
  Άλλο να πολεμάς το κατεστημένο Κα Κατσέλη ιδιοτελώς και άλλο να το τιμάς ανιδιοτελώς! Κάπου τα μπλέξατε Κα Κατσέλη και για να ακριβολογήσουμε, κάπου μας «ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ!» Όμως η μεγάλη αλήθεια της κόρης σας δεσπόζει αυτής της γραφής και σαν φάρος οδηγός θα μας κατευθύνει στο «άπλετο φως!» Πάμε λοιπόν.
  Σε συνέντευξή σας στην espresso (2 Νοε 2007) διαβάζω: «Οι γονείς μου ήταν και οι δύο Πολιτικοποιημένοι και Αριστεροί» Όμως ερωτηματικό, για μένα όχι, για άλλους σίγουρα ναι, «γιατί διαλέξατε εν έτει 1969 τις ΗΠΑ για σπουδές; Μήπως για να συναντήσετε έναν άλλον Μεγάλο Κουμουνιστή εκεί, που άκουγε στο όνομα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου και να εγγραφείτε στο ΠΑΚ; Από μικρή στο «παραμύθι» Κα Λούκα!
http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/03/loukakatseli.jpg
  Όμως αλήθεια, γιατί χάσατε στην εκκίνηση και ενταχθήκατε στο ΠΑΣΟΚ το 1976; Ούτε που ξέρω!
  Στη συνέχεια επίκουρη και αναπληρώτρια καθηγήτρια από το 1977 και το 1987 καθηγήτρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου!
  Υπηρεσίες στον «Ηγεμόνα το Σταυρωτή» (Ανδρέα Παπανδρέου) σαν σύμβουλος επί των Οικονομικών!
  Εκπόνηση με άλλους αστέρες της Οικονομίας το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών του «Αρμαγεδώνα ΠΑΣΟΚ» καθώς και ολόκληρου του Κυβερνητικού προγράμματος, που ήταν η «Ναρκοθέτηση των Οικονομικών Θεμελίων, τούτης της έρμης Χώρας!»
  Της Χώρας με τον ασύδοτο πλέον «Δανεισμό» της πρώτης τετραετίας, την ασυδοσία διορισμών και «δικαιώσεων» και τη «Λεηλασία των Πρασινοφρουρών» που διέλυσαν στην κυριολεξία τη Δημόσια Διοίκηση για 50 τουλάχιστον χρόνια, μια και σε μία μόνο τετραετία την αύξησαν κατά 1000% σε προσωπικό, με όλες τις αυτονόητες συνέπειες!
  Πάμε παρακάτω Κα Κατσέλη που αποτελείτε βασικό και διαχρονικό οικονομικό παράγοντα της Χώρας τούτης και της οικονομικής της εξαθλίωσης!
  Το έτος 1982 διορισθήκατε Επιστημονική Διευθύντρια του ΚΕΠΕ (Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών!) Επειδή ο κόσμος δε γνωρίζει, εκτιμώ ότι δυο λόγια επιβάλλονται Το ΚΕΠΕ είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό ίδρυμα «οικονομικής επιστήμης» στην Ελλάδα, που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού!
  Το ΚΕΠΕ ασχολείται κατά βάση με: Μακροοικονομικές Αναλύσεις και Προβλέψεις! Δημοσιονομική και Νομισματική Πολιτική! Ανθρώπινους Πόρους και Κοινωνική Πολιτική! Αναπτυξιακή Πολιτική κτλ!
  Υπογραμμίζεται με ιδιαιτερότητα ότι λειτούργησε για πρώτη φορά το 1959, με εισήγηση του Ξενοφώντα Ζολώτα προς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή! Προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες ετών, στην Οικονομία της Χώρας μας, για να καταλήξει σε τυφλό κομματικό και επικοινωνιακό όργανο κατάλυσης της Ελληνικής Οικονομίας!
C:\Users\Spiros\Desktop\arsenis2.jpg
  Πάμε όμως παρακάτω, σε πιο σημαντικά γεγονότα Κα Κατσέλη στις 21 Μαρτίου του 1985 νυμφευθήκατε, στο δεύτερό σας γάμο, τον τότε «Τσάρο» της Οικονομίας Γεράσιμο Αρσένη με «Κουμπάρο» τον «Εξοχότατο» Κο Ανδρέα Παπανδρέου!
  Μόλις είχε θεσμοθετηθεί από το «Μέγιστο Άνδρα,» για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, (όλα εκείνος για προσωπικούς λόγους τα έκανε) ο «Πολιτικός Γάμος!»
  Είχε προηγηθεί η θητεία του συζύγου σας ως Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος (Νοεμ.1981 – Φεβ. 1984) και αργότερα με την επανεκλογή του «Κουμπάρου» στα καθήκοντα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης (13 Οκτ. 1993 – 25 Σεπ. 1996!)
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oosa.jpg
  Τον Μάρτιο του 2003 τοποθετηθήκατε επικεφαλής του Κέντρου Ανάπτυξης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ!) Η Διεθνής του ονομασία είναι (OECD) Organization, Economic Co-operation and Development.
  Είναι ο Οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1948 με αρχική ονομασία ΟΕΟΣ (Οργανισμός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Συνεργασίας) και σκοπό τη διαχείριση του Σχεδίου Μάρσαλ! Έχει έδρα το Παρίσι και συμμετοχή 34 Χωρών! Στη θέση αυτή παραμείνατε μέχρι το 2007!
  Εκείνο που μου έκανε κατάπληξη Κα Κατσέλη είναι η «αγωνία» σας για την επιλογή σας, γιατί οι ενδιαφερόμενοι ήταν 114. όπως δηλώσατε στη συνέντευξη της Espresso!
  Τελικά, τί λέτε, ήταν θέμα προσόντων η επιλογή σας ή θέμα πολιτικής και συνακόλουθων αυτής; Αν δεν κάνω λάθος κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν είχαμε τότε; Αυτή δεν είχε Υπουργούς περιωπής τους κ.κ Τζοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Λαλιώτη και σία, με Πρωθυπουργό τον «Αξιότιμο» Κύριο Σημίτη; Ειλικρινά Κα Κατσέλη την αγωνία σας δε μπόρεσα να τη συμμερισθώ!
  Όμως για να δούμε, εν συντομία στη συνέχεια, αυτή καθαυτή την Πολιτική σας καριέρα! Το 2007 εκλέγεστε για πρώτη φορά Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ! Στις εκλογές της 4ης Οκτ. του 2009 εκλέγεστε Βουλευτής στη ΄Β Αθήνας και στις 7 Οκτ. ορκίζεστε Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, τουτέστιν υπερυπουργός του «Νεκροθάφτη Γιωργάκη!»
  Τον Ιούλιο του 2010 βγάλατε τον «Περιβόητο Νόμο 3869/2010» και με τον ανασχηματισμό της 7ης Σεπτεμβρίου. του 2010 σας ανατέθηκε η ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης!
  Λίγο μετά και ενώ η «Ίσαλος Γραμμή» του Πασοκικού σκάφους και του «Καπτάν Γιώργη» είχε χαθεί στη θάλασσα του αφανισμού, διαχωριστήκατε, καταψηφίσατε, διαγραφτήκατε και αποφασίσατε για τα «μελλούμενα!»
C:\Users\Spiros\Desktop\34CA81448C1AFD290A26F4119173D.jpg
  Ιδρύσατε το ΑΠΌ «ΚΟΜΜΑ» «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!» Και μετά, και μετά ήρθε ο «Μεγάλος Έρωτας!» ΣΥ.ΡΙΖ.Α κόψατε όλες τις επαφές με το «Φαύλο» παρελθόν, αφού είχατε μεριμνήσει για την φαυλότητα, από καταβολής, όπως και πολλοί από τους «συντρόφους» σας, πολεμώντας λυσσαλέα το «καημένο κατεστημένο» από άλλο «μετερίζι», για να το τινάξετε στον αέρα!
  Και ώ του θαύματος, λίγο αργότερα σας βρίσκουμε αλαλάζουσα και ζητωκραυγάζουσα για τους νέους ορίζοντες και τις νέες προοπτικές, που καμία σχέση δεν θα είχαν με τις παλαιές!
http://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2015/02/Tsipras-Katselh.jpg
  Η αμοιβή των «ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΩΝ» για του «ΙΟΥΔΑ το ΦΙΛΙ» σας δόθηκε στις 23/3/2015, δύο μήνες μετά την άνοδο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Εξουσία και την εξόφληση χρεών και γραμματίων!
  Έτσι επιλεχτήκατε πανηγυρικά για τη θέση του ΠΡΟΈΔΡΟΥ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΠΡΟΈΔΡΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
  Τώρα θωρείτε βλοσυρά από άλλο «Μετερίζι» το δικό σας τέκνο (Νόμο 3869/2010) να οδηγείται βίαια στο «Γολγοθά» και’σεις να μην έχετε το «φιλότιμο» ούτε τας χείρας σας να πλύνετε σαν τον Πόντιο Πιλάτο!
http://www.channel9.gr/wp-content/uploads/2015/12/eirinodikeia.jpghttp://adapokrites.gr/media/k2/items/cache/103e89e3e6df9058c7fecfcfdd981634_L.jpghttp://www.bankwars.gr/wp-content/uploads/2015/12/katasxeseis-logariasmwn-533x400.jpg
  Σύννεφο τα τελεσίγραφα στους δανειολήπτες, οχτακόσιες χιλιάδες (800.000) επιστολές στάλθηκαν, στην εκπνοή του 2015 και άλλες τόσες αναμένονται αρχές του έτους, που μόλις ανέτειλε!
  Οι ουρές ατέλειωτες στα Ειρηνοδικεία και έπεται η αισχρή και ψυχρή συνέχεια, καθώς θα εξελίσσεται, αναπόφευκτα, Κα Κατσέλη η δική σας ασυνέπεια!
  Ήδη ο Κος Κυριάκος Βελόπουλος έδειξε σε νυχτερινή τηλεοπτική του εκπομπή έγγραφο (συμφωνία) μεταξύ Εθνικής Τραπέζης και ξένης εταιρείας για 85.000 δανειολήπτες και ήταν ανάθεμά μας 6/1/2016, ημέρα Θεοφανείων!
http://city.sigmalive.com/sites/default/files/styles/article_image_625x435/public/article/2015-04/sfagi_cover.jpg?itok=cWf3bAc8
  Η σφαγή των «αμνών» φέτος θ’αρχίσει λίγο νωρίτερα από το Πάσχα! Εκτιμώ ότι το Μάρτιο θα γίνει η αρχή! Ο Ηρώδης τη φορά αυτή έμελλε να είναι γένους Θηλυκού!
  Όμως να μου το θυμάστε Κα Κατσέλη, αυτός ο Κόσμος, που ήταν έτοιμος να σας Αγιοποιήσει, αυτός ο Κόσμος, ο ίδιος κόσμος, σε πολύ λίγο, αηδιαστικά θα σας φτύσει, Ιστορικά θα σας μαυρίσει και πολιτικά θα σας εξαφανίσει!
  Και για να βγάλουμε και το «Επιμύθιο» έτσι ώστε και εμείς να σας οφείλουμε κάτι, γευτήκατε τα πάντα στη ζωή σας, όχι γιατί πήγατε καλά «Επιστημονικά,» αλλά γιατί πήρατε «Άριστα» στα  «Κομματικά» και όσα τα συνοδεύουν στη Νεοελληνική πραγματικότητα και κυρίως στη «Μεταπολιτευτική!»
http://asset.tovima.gr/vimawebstatic/405E87CA2F164FF7A70AC3F78F830239.jpg
  Όσο για το «Διθυραμβικό σας Βιογραφικό» και το πώς παίρνονται οι θέσεις στη Νεότερη Ελλάδα, σημειώστε το εξής: «Και ο ένας και μοναδικός Θεός, ο Παντοδύναμος, ο Θαυματουργός και Παντοκράτωρ εάν υποβάλλει βιογραφικό για πρόσληψή του σε Θέση Δημόσιας Ελληνικής διαχείρισης, αν δε γλύψει και αν δεν το κυνηγήσει, δεν πρόκειται να προσληφθεί στους αιώνας τους άπαντας!
  Τώρα όσο για το τι έπρεπε να κάνετε ανάμεσα στο Νόμο Κατσέλη και τις υψηλές σας τελευταίες θέσεις, δεν θα σας το πω, ώριμη γυναίκα είστε, μορφωμένη και «ξύπνια» σκεφτείτε το και βρείτε το, έστω και αν, για ηθική πρόληψη, είναι αργά!
  Όμως Αξιότιμη Κα Λούκα Κατσέλη, αν μη τι άλλο, σας ικετεύω, μη μας θεωρείτε όλους τόσο «Κρετίνους» ώστε, κατ’ελάχιστον, να μην καταλαβαίνουμε το απλούστατο, ότι «ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!»


                                                                                     Με Τιμή
                                                                                Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας