Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ

 C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
ΑΛΛΟ ΚΙ(ΛΕ)ΛΕΡ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΙΛΕΡ «KILLER!»


«Δολοφόνοι εκ Προθέσεως»


*Διευκρίνιση
Δεν υπεραμύνομαι του έργου και των υπηρεσιών τούτης της οικτρής Κυβέρνησης, ούτε των προηγούμενων, υποστηρίζω το λογικό το δίκαιο και το αναγκαίο, κάτω από τις περιστάσεις, που έχουμε περιέλθει!


  Η Αρχή της σημερινής κατάντιας, άρχισε να γράφεται με διαφανή και αφανή γράμματα όχι στις 21 Οκτώβριου του 1981 (άνοδος Α. Παπανδρέου στην εξουσία), αλλά στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, με την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑ«ΣΟΚ» από τον Άθλιο Ιδρυτή του!
http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_35520/3i-septembri---oxi-oxi-oxi.w_hr.jpg
  Όλα τα καταλυτικά που σήμερα πληρώνουμε, μέσα εκεί περιέχονται, σ’εκείνο το δόλιο ιδρυτικό τρίπτυχο και την εφαρμογή του, περί δήθεν Εθνικής Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης! Ένα τρίπτυχο «Δούρειο Ίππο» που τρίγωνο του «Διαβόλου» θα ονόμαζα!
C:\Users\Spiros\Desktop\2-3-copy.jpg
  Εκείνος, με την άλλοτε ανελλιπή του συμμετοχή στους εορτασμούς του «ΚΙΛΕΛΕΡ» είναι, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός, τουτέστι ο δολοφόνος «KILLER» του μαζικού ολοκαυτώματος των Ελλήνων, με συνεργό ένα σημαντικό μέρος του Ελληνικού Λαού, όπως ακόμα σήμερα βιώνεται!
  Για καμαρώστε τον στην παραπάνω φωτογραφία έχοντας αριστερά του τον «Μεγαλοήρωα» Γλέζο με υψωμένο. προφανώς από λάθος, το δεξί του χέρι!
  Αυτός ο “Killer” έμαθε τους Έλληνες να αργούν, να απεργούν, να διεκδικούν μη δικαιούμενα και το χειρότερο να ασελγούν ασύστολα εις βάρος της Χώρας τους, χωρίς να έχουν απόλυτη συναίσθηση, τις περισσότερες φορές, των πράξεών τους!
  Δεν θα επεκταθώ στο θέμα, γιατί επανειλημμένως το έχω αναλύσει, απλά, θα προχωρήσω σε μία των πτυχών του και των συνεπειών του, όπως τη βιώνουμε σήμερα στο πρόσωπο των Αγροτών!


http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/01/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%81-2016-1-20_2.jpg
  Απορεί κανείς, εξίσταται και εξανίσταται βλέποντας αυτές τις χιλιάδες χιλιάδων τρακτέρ, με τις εκκωφαντικές τους κόρνες και σειρήνες, να έχουν κατακλύσει σαν παρελαύνουσες κάμπιες, δρόμους, λεωφόρους και εθνικές οδούς με τις επαναστατικές και εξτρεμιστικές τους κινήσεις! Αλήθεια, πόσο χρειάζεται εκκωφαντική κόρνα και σειρήνα σ’ένα τρακτέρ, για να ανήκει στο βασικό του εξοπλισμό;
  Και ο πρώτος αναλογισμός, εύλογος! Αλήθεια όλα ετούτα τα χρήσιμα «Εργαλεία» οργώνουν τούτη τη μικρή Χώρα, που λέγεται Ελλάς; Ή είναι μόνο για τις μεγάλες περιπτώσεις, τις επετείους και τις συγκεντρώσεις εσχάτων αναγκών, σαν τούτη την τελευταία;
  Όχι δεν είναι δυνατόν να ισχύει η πρώτη εκδοχή, αποκλείεται! Γιατί αν όλα τούτα τα «εργαλεία» λειτουργούσαν όπως έπρεπε και όπου έπρεπε, αν μη τι άλλο, η άμοιρη Ελλάδα, θα μπορούσε να θρέψει, κατ’ελαχιστον, τον ισχνό εαυτό της, που πλέον θυμίζει «γριούλα του 40,41!
  Όχι, γιατί αν όλα αυτά τα τρακτέρ, δεν εμπεριείχαν μασκαρεμένες μαϊμούδες δεν θα φθίναμε στην παραγωγή συνεχώς και αδιαλείπτως
εδώ και 35 χρόνια, για να εξαναγκαστούμε σε δανεισμό, ναι σε δανεισμό, για την αγορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων πρώτης ανάγκης!
  Τι θέλετε; Όλα τα καλά του Θεού εισαγόμενα! Με τι; Με «δανεικά» ναι με δανεικά, που ξεφτίζουν και ευτελίζουν τα «Ιδανικά!» Ποια Ιδανικά Θεέ μου; Ποια;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEi7I7BfDoiVPTVxiCfYuWndLlwHZ0Szu4OYQFJadMwn9JepTkS8ZfPP9dWHxQtVp1_InPUht9W2TlhSerdprIK_rokoABAwKrkSZsJdbZtWTE_oFgZ7bkHa_A4M3nVgrsdYyM8j4P9exd/s1600/tromaktiko.jpg
  Σιτάρι, Λάδι, Φακές, Ρύζι, Φασόλια, Ρεβίθια, Κουκιά, Φάβα, Ντομάτες, Λεμόνια, Κρέατα παντός είδους, Γαλακτοκομικά……….
και πάει λέγοντας στα αποσιωπητικά γιατί σταματημό δεν έχει τούτη η αναφορά!
  Όχι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ως προς την  αναφορά κονδυλίων, και εμπορικών ισοζυγίων εισαγομένων και εξαγομένων, γιατί είναι ντροπή και ταπείνωση Εθνική, που θα οδηγήσει σε κρίσεις κατάθλιψης!
  Απλά ενδεικτικά θ’αναφέρω ότι το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων σύμφωνα με τα στοιχεία (15/5/2015) του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης και την ΕΛΣΤΑΤ, για το 2014 είναι ελλειμματικό μεταξύ εξαγωγών και εισαγωγών κατά ένα δις και τριακόσια εκ. ευρώ (1.3)!
  Κι’ακόμα δεν αντέχω στη μη αναφορά των σημερινών Χωρών Προμηθειών μας: Τουρκία, Αλβανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αίγυπτος, Ουκρανία, Ολλανδία, Αργεντινή, Κίνα……. και πάει λέγοντας στα αποσιωπητικά γιατί κι’αυτή η αναφορά δεν έχει σταματημό!
  Κύριοι Αγρότες οι ακατάπαυστες «Επιδοτήσεις» σας έκαναν ζημιά, μεγάλη ζημιά, σας εξανάγκασαν σε καλοδεχούμενη «Αγρανάπαυση» και στην εκτροφή «Μαϊμούδων» κατά συρροή και εξακολούθηση, τουτέστιν «Τεμπέληδων» και το χειρότερο «Εκβιαστών Διεκδικητών!»
Ναι επειδή ξέρω ότι υπάρχουν αντιρρήσεις στα γραφόμενά μου και επειδή επιθυμώ να προλάβω έστω και τον έναν αφελή "Αντιρρησία Συνείδησης" Ερωτώ: Πριν από 40 χρόνια είχατε πρόβλημα; Γιατί τότε κλείνατε τους δρόμους; Πριν 35 και 30 χρόνια όταν οι οικίες σας μετατράπηκαν σε επαύλεις και τα υπερπολυτελή σας αυτοκίνητα, παρκαρισμένα στα περίτεχνα πάρκινγκ
  Υποβαθμίσατε το επάγγελμά σας, το γελοιοποιήσατε, το χαραμίσατε! Τα παιδιά σας από το 1981 και μετά, αν και αγράμματα τις περισσότερες φορές τα σπρώξατε με την παρότρυνση και αμέριστη συνδρομή ελεεινών ηγητόρων στη δημόσια Διοίκηση, το ίδιο κάνατε και πολλοί από σας, μ’αποτέλεσμα να διαλυθεί η Δημόσια Διοίκηση και όχι μόνο, γιατί ενός κακού μύρια έπονται! Ας υπενθυμίσουμε ότι μόνο την πρώτη τετραετία ΠΑ«ΣΟΚ» η Δημόσια Διοίκηση αυξήθηκε κατά 1000%!!!
  Εν τέλει χερσώσατε την Ελληνική Γη, δηλώνοντας ασύστολα στις εκβιαστικές σας απρέπειες, που ποτέ δε σταμάτησαν, ότι σεις είστε οι μόνιμοι «Σωτήρες» αυτής, «ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ» κι’απαιτώντας τα πάντα εν ψυχρώ! Πώς είπατε δεν το δέχεστε; Ο μέσος όρος καταβολής φόρου για σας, σύμφωνα με τα επίσημα εκκαθαριστικά του 2014 είναι τριακόσια πενήντα (350) ευρώ! Για το 2015 θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και ίσως λίγο χαμηλότερα!
Όμως ας πούμε και κάτι φοβερό και εξωφρενικό που μόνο εσείς και κάποιοι "χατηράκηδες" το ξέρουν ! Απίστευτο και όμως αληθινό "Το 85% του ΟΓΑ είναι επιδοτούμενο από την ταλαίπωρη Ελλάδα (Κράτος) και μόνο το 15% από τις δικές σας εισφορές!" Και να σκεφτεί κανένας ότι το περιβόητο " ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά μια τραγική και αισχρή πραγματικότητα, που θέλει για παράδειγμα "το ΒΑΜΒΑΚΙ πρώτα ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ και μετά ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ!"
  Όμως οι καιροί άλλαξαν, η παχιά αγελάδα στέρεψε και η Ελλάδα έρεψε!
  Η Ελλάδα «Κύριοι» σήμερα είναι σε μεγάλο κίνδυνο, τόσο μεγάλο, που ίσως ποτέ στην Ελευθερία της δε γνώρισε!
  Θα μου πείτε εσείς φταίξατε; Θα σας απαντήσω, όλοι μας, με πρώτους και καλύτερους τους Θλιβερούς μας ηγήτορες, κυριότατα δε του «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ» αυτών, του «Ηγεμόνα του Σταυρωτή!» Όμως φταίξατε και’σεις, γιατί ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης, για την κατάντια μας εν γένει, ανήκει σ’εσάς!


http://www.controltv.net/wp-content/uploads/2012/08/pagkalos.jpg
  Και θα σας πω και κάτι ακόμα σχετικό, πολλοί Έλληνες στο άκουσμα της «Παγκαλίου Ρήσης, του μαζί τα Φάγαμε», αν δεν το ξέρετε, εκτός από κάποιους επώνυμους, βαρύγδουπων ονομάτων, πάει σ’εσάς! Ναι σ’εσάς!
http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2015/03/k6-456x300.jpg
  Σ’εσάς που δεν έχετε συνειδητοποιήσει, γιατί έτσι σας βόλευε και σας βολεύει, ότι δεν είμαστε ούτε προ του 1821, τότε που κοτζαμπάσηδες και Τσιφλικάδες ήταν ένα! Ούτε όμως και στο 1910 με τον ανελέητο πόλεμο «Τσιφλικάδων» και «Κολίγων» κάτω από το Οθωμανικό δίκαιο!
  Όμως «Κύριοι» πρέπει επιτέλους αν μη τι άλλο ν’αντιληφθείτε, ότι εδώ που φτάσαμε δύο είναι οι επιλογές ή «ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ» ή «ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΣ!»
  Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μικρή και περιορισμένης έκτασης αγροτική περιοχή, με φτώχεια καραμπινάτη, κατά κανόνα, που είχε εξαίρεση κάποιους γαιοκτήμονες! Ένας άνθρωπος που ίσως έφταιξε λιγότερο από πολλούς υπεύθυνους της σημερινής κατάντιας! Ένας άνθρωπος που ακράδαντα πιστεύει ότι για την επιβίωση του Έθνους και της Φυλής
μπορεί να ανεχτεί ακόμα και τη μαζική «ευθανασία» αν τούτη είναι η μόνη σωτήρια επιλογή και εξηγούμαι!
  Κλείνω σε λίγο τα εβδομήντα, αν ωστόσο οι διαχειριστές των τυχών του Έθνους πουν ότι για την επιβίωση των Ελλήνων απαιτείται ο αφανισμός (εξόντωση) των ατόμων που είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους (άνω των 70), αγόγγυστα θα το δεχόμουνα προκειμένου να γλυτώσω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και να περισώσω την επιβίωση του Έθνους και της Φυλής μου!
http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0340746001373129409.jpghttp://basilakakis.files.wordpress.com/2012/05/8000544ceb5ceb5cf82cf82.jpg?w=610
  Όσο για την προέλευση του διδάγματος! Το πήρα από ένα ακαλαίσθητο και υποτιμημένο έντομο τις «ΑΚΡΙΔΕΣ!» Ναι ένα από τα παράξενα που έχω δει στις χιλιάδες ώρες πτήσεων που έκανα και στα 50 χρόνια που πέταγα, ήταν ένας μαύρος όγκος μήκους περίπου 20-30 μέτρων και πλάτους 5-7 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή Αντικυθήρων – Κυθήρων!
  Παραξενεμένος για το περί τίνος επρόκειτο, κατέβηκα σε πολύ χαμηλό ύψος και έφερα το Ελικόπτερο, με το οποίο πετούσα σε θέση μετεώρισης, άνωθεν του όγκου! Έκπληκτος είδα τον αέρα κάτω και γύρω μου να γεμίζει ακρίδες!
  Ανεξήγητο φαινόμενο, απίθανο στην κυριολεξία, μονολόγησα πολλές φορές! Όμως η περιέργειά μου, ωθούμενη από το παράξενο, μ’έκανε να το ψάξω!
  Ακούστε Κύριοι και θαυμάστε μεγαλείο γενναιότητας για τη διάσωση και επιβίωση του είδους! Ήξερα ότι οι ακρίδες δεν είναι αμφίβιες και είχα δίκιο! Δεν ήξερα ότι είναι μεταναστευτικές και ότι έρχονται συχνά από την Αφρική!
  Τώρα ξέρω πέρα από τα παραπάνω, ότι η απόσταση συνεχούς πτήσης γι’αυτές είναι ολίγων λεπτών! Ότι σε τακτά διαλλείματα προσθαλασσώνονται πάντα ιεραρχικά, οι γηραιότερες πάνε κάτω, οι νεότερες επάνω και το τραγικότερο ότι πάντα το πρώτο στρώμα μένει εκεί, θυσίασμα στον Ποσειδώνα, για την επιβίωση του είδους!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgB8CCVeM5PBTL3CQjuAIBN27kow5lIAZ1viA1JsjVj-aWVKJXuz3w0AY2GWVmomzUnmpcTmrgyjU8P6iX9KDLmkH4bULopRqRi4R-N5ISASIsVH3uB_C781emINjytJvWXwl71DYyB2dk/s1600/%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B9%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2583.jpg
  Αγαπητοί μου Αγρότες, αυτά τα λιγοστά, είχα να σας γράψω! Όσο για τον «Μίμο Παντομίμο» τον Κο Τσίπρα τον Πρωθυπουργό εννοώ
και τον ΣΥ.ΡΙΖ. Ά του!
  Πετυχημένη μεν η μίμηση Κε Τσίπρα! Όμως εσείς, Κύριε «Μίμο Παντομίμο» έμελλε να ολοκληρώσετε τον κύκλο αυτού που μιμείσθε, για να συντελεσθεί, από θεία δίκη, η Συνειδητοποίηση ενός μακροχρόνιου εμπαιγμού και εξαπάτησης ενός άμοιρου Λαού, μιας ταλαίπωρης Χώρας που φέρει το βαρύ όνομα ΕΛΛΑΣ!
                                                                                 Με Τιμή

                                                                            Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας