Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ!

 

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !

*Περί Υποκρισίας, Εκλογολογίας και Εθνικής Μειοδοσίας!


*Μπορεί κάποιος Φιλαλήθης να ισχυριστεί πως δεν υπήρξε Ψεύτης και μάλιστα Μέγας Ψεύτης; Δε είπα όνομα όμως μόνοι σας σκεφτείτε που το μυαλό σας πήγε!


*Τώρα ας αποφανθούμε αν είναι και Μέγας Υποκριτής;

*Εκθειάζει το Εκλογικό Σύστημα της Απλής Αναλογικής, παριστάνοντας το συνειδητό υποστηριχτή αυτής!

*Ιδού λοιπόν ο Μέγας Υποκριτής! Δυο φορές εκλέχθηκε πρωθυπουργός με το Νόμο της Ενισχυμένης Αναλογικής! Ιδού λοιπόν και το ερώτημα προς τους όποιους αφελείς: Αν ήξερε ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές τί λέτε θα άλλαζε το Νόμο, με το βρόχο που πέρασε στο λαιμό της Ελλάδος;

*Ξέρετε εσείς οι ίδιοι αφελείς που την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια πόσες εκλογές χρειάστηκαν για ν’αποκτήσει κυβέρνηση η Ελλάδα το 1989 1990; Τρεις! Πόσα φαιδρά και αισχρά διαδραματίστηκαν στο χρόνο αυτό τα ξέρετε;


*Να πούμε κάποια τρανταχτά για να ταρακουνήσουν μάτια, αυτιά και λογικά! Σκάνδαλο Κοσκωτά, Δολοφονία Μπακογιάννη από Κουφοντίνα παραμονή της ψηφοφορίας της Βουλής του Κυρίου Αντρέα του Μέγα …..! ΄

*Για να δούμε και τα αποτελέσματα των τότε εκλογών, «του βρώμικου ’89» όπως ψευδέστατα από την ελεεινή προπαγάνδα των εγκάθετων, στην πολιτική Ιστορία έμεινε, εκλογών που έγιναν από το νόμο 1847/1989 υπό την εποπτεία του απεχθέστατου Μένιου Κουτσόγιωργα, του Μεγαλοαπατεώνα Άκη «Τσοχα» τζόπουλου Υπουργού Εσωτερικών και την Ευλογία του «Πάπα Αντρέα!»

*Εκλογές 18/6/1989 ΝΔ ποσοστό 44.28% έδρες 145 έναντι 164 με τον προηγούμενο νόμο της ενισχυμένης!

*Εκλογές 5/11/1989 ΝΔ ποσοστό 46.19% έδρες 148 …..!


*Εκλογές 8/4/1990 ΝΔ ποσοστό 46.89% έδρες 150 !!!!!! Σχηματισμός Κυβέρνησης με μία ψήφο που έδωσε ο υγιέστερος ever Έλληνας πολιτικός και ακραιφνής Έλληνας, που είχε εκλέξει το κόμμα του ΔΗΑΝΑ, από οίκτο για την Ελληνική κατάντια Αξιότιμος Κωστής Στεφανόπουλος!

*Ας μην πούμε βαθύτερα, για να μην κουράσουμε, ας σταθούμε σ’αυτά γιατί από το 1946 μέχρι το 1950, λόγω ενός τέτοιου Νόμου άλλαξαν στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας δέκα (10) Κυβερνήσεις! Ας σταθούμε λοιπόν σ’αυτά και ας σκεφτούμε λογικά!


*Το δίλημμα απλό ξεχωρίστε την Ήρα από το Στάρι! Επιλέγοντας κατά τη γνώμη μας το πλέον φερέγγυο Παλικάρι, που τις αμαρτίες του τόπου μπορεί να άρει!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας