Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΑΚΤΑ!


ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΑΚΤΑ!

*Δύο Ρανίδες Ιστορίας στο Βωμό της Αληθείας

με δυο Ασπίδες Προστασίας στο Βωμό Δημοκρατίας!

 

*Με Αφορμή το Θάνατο και την ταφή

του τελευταίου μας τέως  Βασιλέα!

 Φρονώντας μεν ότι:

*Η Φοβία δε συνάδει με τη Δημοκρατία

ούτε η Δημοκρατία με την Αδικία!

Επιπλέον δε ότι:

*Μήπως θα’πρεπε να σκεφτούμε

πως από τα 200 Χρόνια της Ελευθερίας του Έθνους μας

φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, μετρημένα ένα προς ένα,

με τα 141 υπό το Θεσμό της Βασιλείας;

Απλά και μόνο για να εκτιμήσουμε και να τιμήσουμε

όπως στην Ιστορία, τη Λογική και τη Δημοκρατία αρμόζει

τον αναληφθέντα έσχατο εκπρόσωπο της Πολιτειακής αυτής Εξουσίας;


*ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΑΚΤΑ!

Στο Καλό Καλέ μας Άνακτα 

και ναι, προσωπικά λυπάμαι

που δεν υπήρξατε «Κάθαρμα!»

   Ίσως αν σας είχαμε χαρακτηρίσει σαν «κάθαρμα» και «άρπαγα», όπως άλλους, ίσως λέω, ίσως να σας κατευοδώναμε Αρχηγικά και Βασιλικά ως έδει κι’όχι έτσι όπως καμιά Δημοκρατική λογική δεν επιτρέπει!

   Αυτό δε το λέμε γιατί αν απαριθμήσουμε τα μη, κατ’ουσίαν, δικαιούμενα άτομα κηδείας Δημοσία Δαπάνη και εκείνους στους οποίους εκχωρήθηκε το δικαίωμα Λαϊκού Προσκυνήματος, ίσως διακωμωδήσουμε πέραν και του Θεάτρου Σκιών, τουλάχιστον τούτη την εκ καρδίας δικαίου Εθνική και Ομονοιακή γραφή!

   Δεν θα ήθελα να αναφέρω «τίτλους» και ονόματα, να αρχίσω δηλαδή από αιμοσταγείς, αιμοβόρους, και απεχθείς Έλληνες κατακρεουργείς Ελλήνων και της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά λέτε μήπως και τολμώ τον εαυτό μου να συγκρατήσω, να μην αναφέρω για παράδειγμα, τη Δημοσία Δαπάνη εξόδιο ακολουθία του απρόκλητου Αρχιφονιά Μάρκου Βαφειάδη κτλ, κτλ, κτλ, κτλ …..!

   Όμως κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός μου, γιατί σκοπός μου είναι να φανεί ο βασικός υπεύθυνος της δολιότατης και ιδιοτελέστατης καταστροφικής αριστερόστροφης ροπής και στροφής, που έβλαψε, βλάπτει και θα βλάπτει διχαστικά τούτο τον Ιερό, αλλά ταλαίπωρο τόπο, υποκινούμενη και παρακινούμενη από ερμαφρόδιτους «δήθεν ιδεολόγους» καλοπερασάκηδες ταγούς, τροφών διαστροφών της Κοινωνίας μας!

   Ας επανέλθουμε όμως στο Μεγάλο Νεκρό για ένα στερνό Χαιρετισμό και απολογισμό! Μεγάλο Νεκρό ναι, που αυθόρμητα αποκάλεσα Άνακτα, τέως Άνακτα αν Θέλετε και τον επέπληξα γιατί δεν υπήρξε "Κάθαρμα!" Κι'αυτό γιατί κακά τα ψέματα υπήρξε μετριοφροσύνης, ταπεινοφροσύνης και Ελληνοφροσύνης, καθόσον δε και Ολυμπιονίκης, μοναδικό απαύγασμα για Ηγετικό παράδειγμα !

   Εγκάρδια λοιπόν Συλλυπητήρια για τον Τέως Βασιλέα μας Κωνσταντίνο, που ταλαιπωρήθηκε τόσο από το δικτατορικό καθεστώς, όσο κυρίως από το μεταπολιτευτικό «Δημοκρατικό», τόσο ναι όσο ελάχιστοι Έλληνες, με ένα δολιότατο γιατί, πάντοτε κυρίαρχο!

   Κυρίαρχο ακόμα και στο δρόμο προς την τελευταία του κατοικία, όπου αν μη τι άλλο ακόμα και «Αμαρτωλοί» και «Μιασματικοί» σύμφωνα με τους Θρησκευτικούς κανόνες δικαιούνται και όχι εκείνοι που διατηρούν αδιαμφισβήτητα Δημοκρατικό, Συνταγματικά Λογικό και ουσιαστικά Νομικό Δικαίωμα για τον εξυπακουόμενο Σεβασμό!

   Θα προσπαθήσω να είμαι όσο μπορώ πιο σύντομος σε τούτο το θέμα, που χρόνια απολύτως αδικαιολόγητα, πλην όμως στον αντίποδα απολύτως δολιότατα κρατεί και συντηρείται, κατατρύχοντας και καταταλαιπωρώντας ασύστολα την Ελληνική Κοινωνία!

   Απεβίωσε στη Χώρα που γεννήθηκε – Νοσοκομείο Υγεία – και που ασυζητητί τη Θεωρούσε Πατρίδα του, διατηρώντας τόσο αυτός, όσο και οι γονείς του και όχι μόνον με απόλυτη πίστη στα ήθη, τα έθιμα και τα ιδεώδη της Φυλής, και στο τελευταίο χιλιοστό της δικής τους Ψυχής!

   Ο πρώτος βασιλεύς Όθων ενταφιάστηκε, παρότι απελαθείς με την Ελληνική Φουστανέλα, το ίδιο και η πρώτη βασίλισσα και Γυναίκα του Αμαλία με παραδοσιακή Ελληνικότατη φορεσιά!

   Κι΄όμως εκείνου του τελευταίου μας βασιλέα εννοώ του αφαιρέθηκε η Ελληνική από έναν Ελεεινό και τρις Άθλιο Έλληνα Ιθαγένεια, αυτή που αφειδώς και σωρηδόν παίρνουν σήμερα χιλιάδες χιλιάδων προσφύγων και παράνομων γιατί όχι μεταναστών!

   Τώρα επί του προκειμένου ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει η ενδεδειγμένη σύνεση και φρόνηση στον Ελληνικό Λαό και να συμμεριστεί ένα διεθνικά διαχρονικά αποδεκτό Εθιμικό, ότι η Ιστορία δεν παραγράφεται, αλλά με το χέρι στην καρδιά γράφεται, ώστε ο καθένας μας να διδάσκεται!

   Γιατί μακροπρόθεσμα ο Θεσμός της Βασιλείας που κράτησε στην Ελλάδα επί 134 χρόνια, πρόσφερε πολλά και Θετικά και αρνητικά! Άλλωστε ας μας πει κάποιος έναν από τους μακροχρόνιους Ηγέτες, έστω έναν αλάθητο!

    Ωστόσο οφείλω να πω ότι προσωπικά δε βρήκα ούτε έναν από δαύτους να μπει Μπροστάρης Μαχών, Νυν υπέρ Πάντων ο Αγών, πλην ενός βασιλέως του ιδίου Γένους και με το ίδιο όνομα του τελευταίου  θανόντος μας Άνακτος!

   Το ξέρω δεν πρέπει να αναλωθούμε σε Ιστορικά σημεία και λεπτομέρειες της Βασιλείας, γι’αυτό ας σταθούμε εστιασμένοι με περίσκεψη σε τούτον τον τελευταίο μας Βασιλέα, που είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά, να τον δω και να τον διακρίνω από τόσους και τόσους VIPS που έχω από κοντά βιώσει στο βιολογικό μου οδοιπορικό!

   Ναι ήταν τόσο απλός και απέριττος όσο ελάχιστοι μπορούν να φανταστούν! Έτυχε να τον συναντήσω σε μια σχεδόν ερημική παραλία της Μυκόνου την Κάπαρη, που ήταν πλάι από τη βίλα του Σπύρου Μεταξά, που τον φιλοξενούσε και’γω έμενα παραδίπλα στο σπίτι κάποιου «άξεστου Νεόπλουτου», που είχα την ατυχία να πετώ με το Ελικόπτερό του!

   Πήγα να κάνω το μοναχικό μου Μπάνιο κι’έπεσα πάνω του, σ’αυτόν και το Σπύρο Μεταξά! Μεγαλειότατε του είπα τι κάνετε και του συστήθηκα! Μετά σε κάποια στιγμή του είπα, λυπάμαι που δεν έχω το κινητό μου να πάρω τους γονείς μου θα το χαίρονταν πολύ! «Μη στενοχωριέσαι Σπύρο μου έχω εγώ το δικό μου πες μου το νούμερο;»

   Πήρε μόνος του το νούμερο μίλησε με τον Πατέρα μου, μίλησε και με τη Μητέρα μου, εκείνο που μ’εντυπωσίασε ήταν ο τρόπος του και η συμπεριφορά του και δεν ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα, τον είδα κι’άλλες στις αποκλειστικότητες που είχα για τις αεραποστολές με ελικόπτερο του MEGA!

   Ναι όρκο παίρνω πως τούτος ο τελευταίος μας Μονάρχης, ούτε δυνάστης αποδείχθηκε, ούτε Βοναπάρτης, αλλά αρκούντως Δημοκράτης!

   Αρκούντως Δημοκράτης αν αναλογιστεί κανείς την Αντιστασιακή του Στάση, έναντι των Πραξικοπηματιών που κατέληξε σε βάρος δυσβάσταχτων για εκείνον και την οικογένειά του Συνεπειών, και η οποία αν είχε επιτύχει ίσως άλλη να ήταν της Ελλάδας και της Κύπρου μας η Τύχη!

   Αντιστασιακή στάση ναι, εδώ που έχουμε πνιγεί στους καιροσκόπους Αντιστασιακούς, εκείνος λέξη, λέξη για το Βασιλικό κίνημα ελάχιστους μήνες από την εγκαθίδρυση της Χούντας!

   Ένα κίνημα που προσωπικά έζησα σαν τριτοετής Ίκαρος, για να συλληφθώ Αιχμάλωτος με το ήμισυ τω συμμαθητών μου, του δεύτερου τμήματος της 41ης Σειράς Ικάρων! Οι πιο πολλοί είναι εν ζωή και φυσικά αυτόπτες μάρτυρες σ’αυτών που εν συντομία θα πω!

   Ήταν η 13η Δεκεμβρίου του 1967 ημέρα Τετάρτη! Ένα λεωφορείο της ΠΑ μας μετέφερε με πτητικές ενδυμασίες από το Τατόι στην Ελευσίνα για τις εκπαιδευτικές μας πτήσεις επί των Αεριωθουμένων!

   Η ώρα ήταν γύρω στη μιάμιση μεσημβρινή, όταν ένα Στρατιωτικό τζιπ στο ύψος της Χαλυβουργικής μας σταμάτησε με άγριες χειρονομίες ενός λοχαγού και ενός Στρατιώτη!

   Εισήλθαν βίαια στο λεωφορείο οπλισμένοι, με τον Αξιωματικό να κρατά αυτόματο και το φαντάρο να κρατά περίστροφο! Ψηλά τα χέρια αναφώνησε ο Αξιωματικός με προτεταμένο το αυτόματο, που σχεδόν ακουμπούσε στο στήθος μου μια και καθόμουν στην πρώτη αριστερή θέση της δεξιάς πλευράς του Λεωφορείου!

   Οι πάντες πάγωσαν εκτός από ένα «Ηλίθιο» που τον λένε Σπύρο Κίκερη. «Τί ψηλά τα Χέρια Κε Λοχαγέ» του είπα «τί είμαστε εμείς;  Ίκαροι είμαστε που πάμε να πετάξουμε τις εκπαιδευτικές μας πτήσεις».

   Καλά είπε εκείνος, ακολουθείστε το τζιπ και θα πάμε στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο! Και’γω το χαβά μου: «Ποια Σχολή Αλεξιπτωτιστών Κε Λοχαγέ σας είπα «είμαστε τριτοετείς της Σχολής Ικάρων και πάμε να πετάξουμε». Εκείνος με κοίταξε περίεργα όμως μεταπείσθηκε λέγοντας, οκ ακολουθήστε το τζιπ, θα σας πάμε στο Αεροδρόμιο στην Ελευσίνα!

   Στην ευθεία της πύλης πλημμύρα τα άρματα μάχης! Πριν τη πύλη μας σταμάτησαν μας κατέβασαν έναν έναν με τα χέρια ψηλά και κατόπιν σωματικής έρευνας μας οδήγησαν σ’ένα κιόσκι δεξιά της πύλης, αφού πήραν απ’όλους μας τα μαχαίρια πτήσεων, που φέραμε στις φόρμες μας!

   Μέχρι εκείνη την ώρα δε ξέραμε τίποτα πνιγμένοι στην απορία, ωστόσο την ατμόσφαιρα δονούσαν οι ακατάπαυστοι πυροβολισμοί και τα βλήματα μεγάλων πυροβόλων!

   Αργότερα μας πήραν με το λεωφορείο και μας μετέφεραν στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου και από το Ραδιόφωνο ακούσαμε ότι ο Βασιλεύς τρέχει από χωρίου εις χωρίον με την οικογένειά του για να σωθεί!

   Στην κατάμεστη Λέσχη δεν υπήρχε χώρος ούτε όρθιος να σταθείς! Εκεί διανυκτερεύσαμε και την άλλη μέρα περί της 11 το πρωί μας μετέφεραν στη Σχολή!

   Τί είδαμε ωστόσο στην Ελευσίνα την επομένη; Είδαμε ότι όλα τα Φυλάκια ήταν διάτρητα από σφαίρες και βλήματα και’κει μάθαμε ότι τρεις Σμηνίτες ήταν Νεκροί!

   Δεν έχει νομίζω νόημα θαρρώ να επεκταθούμε περαιτέρω σ’αυτά! Απλά ότι στην περισυλλογή κατά την επιστροφή μας, η σκέψη μου εστιάστηκε για πολύ στη συνεστίαση που είχε εκείνος μαζί μας στη Σχολή Ικάρων το 1967, όταν και ήμουν δευτεροετής Ίκαρος!

   Απλά πάμε λίγο πίσω ενημερωτικά και ιστορικά, ο Βασιλεύς Παύλος και πατέρας του Κωνσταντίνου πέθανε στην ηλικία των 62 ετών κι’εκείνος ανέλαβε το θρόνο στην ηλικία των 24 ετών το έτος 1964!

   Πρωθυπουργός ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, Αξιωματική αντιπολίτευση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που αυτοεξορίστηκε εις Παρισίους! Δεξιά χέρια του Γ. Παπανδρέου και πρωτοκλασάτα στελέχη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Πέτρος Γαρουφαλιάς, ο δε γιος του Γ. Παπανδρέου Αντρέας αρκετά μετά με τους προηγούμενους ζηλόφθονα να εποφθαλμιά!

   Εκεί λοιπόν έγινε και το έλα να δεις, με μια οργάνωση που έφερε το όνομα «ΑΣΠΙΔΑ» από τα αρχικά των εξής λέξεων «Αξιωματικοί Σώσατε Πατρίδα, Ιδεολογία, Δημοκρατία, Αξιοκρατία» με Αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου και πρωτεργάτες κάτι Μπουλούκους και σία!

   Εκεί η εμμονή και του Γ. Παπανδρέου να αναλάβει το ΥΠΕΘΑ σ’αντικατάσταση του Γαρουφαλλιά! Και μετά και μετά ο Χαμός στην Ελλάδα, που έζησα από κοντά, με διαδηλώσεις που ποτέ κανείς δεν έχει ξαναδεί και αυτονόητο πυροδότη έναν και Μοναδικό, τον υποτιθέμενο «αριστερίσκο» με «αστερίσκο» Αξιότιμο Κο Ανδρέα Παπανδρέου!

   Τον οποίο και θεωρώ σαν τον μεγαλύτερο καπηλευτή της αριστερής ιδεολογίας καθώς βασικό υπεύθυνο της Χουντικής λαίλαπας και όσα οικτρά ακολούθησαν, παρά του ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΄Β όρισε σαν πρωθυπουργό έναν των πλέον Δημοκρατικών Ελλήνων πολιτικό τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο με την εντολή διενέργειας εκλογών την 28η/5/1967!

   Ναι όσα οικτρά ακολούθησαν για να μη χάσουμε τη σειρά, από την παρανόηση του Ελληνικού Λαού για την Ιστορική ημερομηνία πτώσης της Χούντας, προς προβολή του Πολυτεχνείου και την καπήλευση, μέχρι την αντιπολιτευτική στάση του εκ φύσεως δολιότατου «Αντιστασιαστή» και εφιάλτη της Ελληνικής Κοινωνίας που δεν έχει συνειδητοποιηθεί εισέτι από ένα μεγάλο μέρος αυτής!

   Σαν Θύμα μιας υποκριτικής δεινότητας λαϊκής εξαπάτησης, του μακράν ιδιοτελέστερου Έλληνα Πολιτικού, που εν τέλει πέρασε τους Έλληνες μέσα από ένα ναρκοθετημένο επίγειο Παράδεισο για να το φέρει στην υποτιθέμενη Γη της επαγγελίας, τουτέστι της Αναρχοκρατίας και γιατί όχι οικονομικής Χρεωκοπίας και δολοφονικής βιαιοπραγίας!

   Ε ας μην ψάχνετε λοιπόν Έλληνες γιατί ακράδαντα πιστεύετε ότι η Χούντα έπεσε στις 17 Νοεμβρίου του 1973 από το Πολυτεχνείο και όχι στις 24 Ιουλίου του 1974 από το Φιάσκο του Κυπριακού και το κρέμασμα της Κύπρου! Ούτε για το Ρόλο της Δολοφονικής συμμοπρίας της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα και σία, που έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το Μπακογιάννη την παραμονή λήψης απόφασης στη Βουλή για την παραπομπή του «Αξιότιμου Κου Ανδρέα στο Ειδικό Δικαστήριο για το αδιαμφισβήτητο σκάνδαλο Κοσκωτά!»

   Ε κάποιο χέρι κάποτε θα βρεθεί ώστε η πραγματική Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας και όχι μόνο αμερόληπτα να γραφεί, χωρίς φόβο ότι από τη ρίζα του μπορεί και να «κοπεί!»

   Θα κλείσω τη σύντομη αυτή ανασκόπηση μ’αφορμή το θάνατο και την ταφή ενός ασυζητητί δικαιούχου, που η σκιά ενός φαντάσματος που μέσω των θλιβερών του ιδιοτελών ωσαύτως  επιγόνων υπάρχει και δρα, εξακολουθώντας να ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα τη Χώρα, προς εξουσιαστικό και καταχρηστικό ίδιον όφελος!

   Γιατί τον Βασιλέα Κωνσταντίνο, που Αξιωματικοί φίλοι του πολεμικού Ναυτικού με κίνημα το 1973, παρά τη θέλησή του, υπερασπίστηκαν τον απέπεμψε πολιτειακά η Χούντα και ας μη το ξεχνάμε, με το Δημοψήφισμα της 29ης/7/1973 και ποσοστά 78,43% έναντι 21.57%!

   Γιατί το Δημοψήφισμα Καραμανλή έγινε για τον ίδιο λόγο στις 8/12/1974 με ποσοστά 69,2% και 30,8% υπέρ της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, χωρίς να του δοθεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί από κοντά τη θέση του!

   Εδώ ίσως διαπράχθηκε ένα από τα πλέον ειδεχθή  πολιτικά και πολιτειακά εγκλήματα, γιατί αν ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος είχε κληθεί στην Ελλάδα την ίδια μέρα με τον Καραμανλή ίσως να άλλαζε, κατά την ταπεινή μου άποψη, η αριστερόστροφη μεταπολιτευτική τακτική που παρότι μειονοτική δεν παύει να ταλαιπωρεί ακατάπαυστα την κοινωνία μας, παρεμποδίζοντας τον Ελληνικό Λαό ν’αντιληφθεί μια οικτρή και δόλια πραγματικότητα!

   Εν πάση περιπτώσει εκείνο, που δεν επιτρέπεται να δούμε επουδενί, είναι τα αίσχη, που είδαμε στην Κηδεία της Μητρός του θανόντος Φρειδερίκης 12/2/1981 σε ηλικία 63 ετών ! Αίσχη που ιδίοις όμμασι είδα μια και τότε υπηρετούσα στο Τατόι κατά βάση στο Σμήνος Υψηλών Προσώπων!

   Ιδίοις όμμασι μια και σε μένα έλαχε ο κλήρος να μεταφέρω ολημερίς εκείνη την αποφράδα ημέρα για το Ελληνικό πολιτικό και πολιτειακό γίγνεσθαι τον τότε Πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη και τον τότε ΥΠΕΞ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από Λυκαβηττό προς Τατόι και Αντιθέτως, προς υποδοχή των διαφόρων προσωπικοτήτων που αμείωτα έσπευδαν προκειμένου να τιμήσουν μια Βασίλισσα, που οδηγούσαμε στην τελευταία της κατοικία σαν «κλέφτρα!» Προς χάρη του Αθλιότερου Έλληνα Πολιτικού και Μοιχού της Λογικής και της Δημοκρατίας!

   Σε μια αλληλουχία Ανεπίτρεπτων αισχών από τον τότε ελεεινά αντιπολιτευόμενο, με μόνο ζητούμενο την πάση θυσία ανάληψη της Εξουσίας, προς εγκαθίδρυση της δολιότατης και καταστροφικής του Δυναστείας!

   Για να τελέσει αργότερα Δημοσία Δαπάνη και κατόπιν Λαϊκού Προσκυνήματος και
Τιμές Αρχηγών Κρατών τη νεκρώσιμη ακολουθία του Μάρκου Βαφειάδη, της Μελίνας Μερκούρη – Αλήθεια υπήρξε Αρχηγός Κράτους;- του εκλεγέντος με μία ψήφο διαφορά κατόπιν χρωματιστών ψηφοδελτίων σε μυστική υποτίθεται ψηφοφορία Σαρτζετάκη και όχι μόνο!

   Στο καλό λοιπόν καλέ μου άνακτα, στο καλό γιατί εγώ στο βιολογικό μου διάβα δεν είδα πολλούς Έλληνες για την Ελλάδα να κλαίνε!

Στο καλό λοιπόν καλέ μας Άνακτα και προσωπικά λυπάμαι, που υπήρξατε για τη Χώρα μας πολυδιάστατο απαύγασμα και όχι "κάθαρμα!"


   Όσο για μας Νεοέλληνες ας αναλογιστούμε δύο πράγματα, για τη μελλοντική μας στάση πρώτον ότι από ντροπή η Κυβέρνηση δίνει αγώνα δρόμου να καλύψει ότι είναι δυνατόν να καλυφθεί από των καμένων τη Ντροπή!

   Και λέω ντροπή γιατί ας μη ξεχνάμε ότι οι φοβερές φωτιές του Αυγούστου 2021 ξεκίνησαν από το χώρο των Ανακτόρων του κτήματος Τατοϊου και ότι το ημερολόγιο την ημέρα του αδιαμφισβήτητου για μένα εμπρησμού έγραφε 4η Αυγούστου και όσα η ημερομηνία στους γνώστες της Ελληνικής Ιστορίας, για τους κουτόρωμιους, αυτονόητα λέει!

   Το δεύτερο και μακράν βασικότερο ότι μέχρι την έλευση και παρέλευση της Δευτέρας 16ης Ιανουαρίου 2023 δίνουμε εξετάσεις σαν Έθνος και Λαός σε ολόκληρη την Παγκόσμια Κοινότητα, κυρίως όμως τη θεωρούμενη μακράν πολιτισμένη, τουτέστι τη λεγόμενη Δυτική!

13 σχόλια:

  1. Επιτέλους κ μιά γραφή πραγματικών γεγονότων..
    Σ'ευχαριστούμε Πτέραρχε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέας Κοντογιάννης
    Επιτέλους η φωνή της αλήθειας..!!! Ευχαριστούμε αγαπημένε Πτέραρχε'..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ. Πτέραρχε!
    Να είστε πάντα καλά κ. Διοικητά μου!
    ( Νικόλοας Ιωάννου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς έτσι! Συγχαρητήρια Σπύρο! Ο Θεός να τον αναπαύσει εκεί που του πρέπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια .Σας ευχαριστούμε κΠτέραρχε
    Δημητρης Αρμενακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας