Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

*Μ'αφορμή το Θάνατο ενός "Ευπατρίδη!"
Χρήστος Σαρτζετάκης! Αιωνία του η Μνήμη  όχι όμως και η Λήθη!
   Στο απόλυτο το σχετικό δε χωρά, το ολίγον έγκυος και το κατά περίπτωση άτεγκτος, χτυπούν εκκωφαντικά στα δικά μου αυτιά!
   Βαρέθηκα ν’ακούω για Ευπατρίδεις, ανεπαρκούς και λιποβαρούς Μνήμης!
   Από μικρό με μάθανε τους κάποιους μακράν εμού να βλέπω σα Θεούς – πάγια τακτική στους Λαούς-!
   Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω τη μεγάλη δολιότητας πλάνη και να μελετώ βαθύτερα τους Ταγούς πλησιάζοντας την αλήθεια αρκούντως εγγύτερα!
   Θεός σχωρέστον κι’αυτόν ψέλισσα στο άκουσμα θανάτου κι’αυτού του «Ευπατρίδη», όπως είπα και σ’αυτού τον «Πάτρωνα» τον Παμμέγιστο «Ευπατρίδη», που δεν άφησε όρθιο ούτε κεραμίδι, αλλά διέλαθε της προσοχής των Ελλήνων λόγω αδρανείας στο όνομα μιας δολίως διάτρητης Δημοκρατίας!
   Μα έτσι χωρίς ονόματα Ευπατριδών, όχι δε γίνεται αλλιώς επιβάλλει ο δικός μου κανών των αξιών και αρχών!
   Ο Κύριος Σαρτζετάκης ο άμεμπτος Δικαστής και των Δικών Τσακιτζής ήταν ο εκλεκτός του Μεγίστου των Ταγών και
Δολοπλόκων Πολιτικών «Υπέρ δημοκράτη» Αντρέα του Μέγα!
   Τον έβγαλε δολίως Πρόεδρο Δημοκρατίας με το έτσι θέλω και με το όριο των ψήφων ήτοι τα 3/5 των βουλευτών ήτοι 180 στην Τρίτη ψηφοφορία (23/3/1985) με τις εξής
αδιάντροπες αλχημείες, εξαναγκάζοντας το Βουλευτή Γιάννη Καλογιάννη το μετονομαζόμενο «Καλπογιάννη» να βγάλει την κάλπη στην πλάτη εκτός Βουλής!
   Πρώτον τη χρήση εγχρώμων ψηφοδελτίων μπλε και άσπρο σε «Μυστική Ψηφοφορία» καθώς με «κατάχρηση εξουσίας», βάζοντας τον Πρόεδρο της Βουλής και ασκούντα Χρέη Προέδρου Δημοκρατίας Αλευρά να ψηφίσει, χωρίς να έχει το Συνταγματικό Δικαίωμα, μια και εκτελούσε Χρέη Προέδρου Δημοκρατίας λόγω της Παραίτησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από 10/3/1985! 
   Τί ακολούθησε; Απλά η Εθελουσία υποβολή του Αξιότιμου Προέδρου Δημοκρατίας Σαρτζετάκη στον Ευνουχισμό των καθηκόντων του με τη Συνταγματική αναθεώρηση της 6/3/1986, καθιστώντας τον έκτοτε μια κυριολεκτικά καρικατούρα – μαριονέτα άκριτης έγκρισης Νόμων και Διαταγμάτων, με ουσιαστικά καθήκοντα δίκην Χρυσοστόλιστης Μαϊμούς και Αβανταδόρου Μεσάζοντος! Την ίδια ώρα με τη φαιδρή ειρωνεία η Καθηκοντολογία του να τον Θέλει Ηγέτη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και Ανώτατο Άρχοντα! Ποιον; Έναν Ευνούχο, έναν Μουνούχι!!!
   Μπορεί κάποιος με το χέρι στην Καρδιά ειλικρινά να μας πει το
άμεμπτο και άτεγκτο των αρχών του Αρχιδικαστή τί ρόλο έπαιξε εκεί στην «Ύψιστη Τιμή», καθώς τί ρόλο έπαιξε αυτός που εγώ ονομάζω «Ηγεμόνα Σταυρωτή» σ’αυτή την επιλογή που περιελάμβανε ακόμα και την αυστηρή απαγόρευση της δήλωσης Καραμανλή;
   Τώρα τις προσωπικές μου εμπειρίες κατά τις μετακινήσεις του Μεγάλου Ανδρός, κατά την Υπηρέτησή μου, στο Σμήνος VIP της ΠΑ, δεν μου επιτρέπεται, παρά να τις κρατήσω για τον εαυτό μου!
   Αγαπητοί μου, με Αλληθωρισμούς, εύπλαστες Ωραιοποιήσεις και Χάπια Χρυσά, απλά περνάμε μέσα από ανύπαρκτα κενά και φυσικά δεν εξυγιαίνετε έτσι ούτε η Δημοκρατία, ούτε η Άμοιρη Πατρίδα! 
   Και για να βγάλουμε το Επιμύθιο, ακούστε Κύριοι και Κυρίες: Για
μένα στο απόλυτο δε χωρά το σχετικό! Το ολίγον έγκυος ή το κατά περίπτωση Άτεγκτο είναι άκρως Ουτοπικό δόλιο και Καιροσκοπικό!
Εκείθεν αφήστε τον κάθε "Ταγίσκο" να υμνολογεί, μεριμνώντας για τη δική του υστερόφημη προβολή, σε μια γενίκευση κακή, που Αρχές και Αξίες στην ουσία ποδοπατεί!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας