Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΝ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ!


Ο ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ

ΣΑΝ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ!

"Το Άρχειν Ήδιστον!" 

(Η Εξουσία Ακαταμάχητη στη Γοητεία!)

 Αριστοτέλης 384 - 322 π Χ !


«Σήμερα ο Κόσμος μας να καταστραφεί

δεν απαιτούνται πολλοί μέθυσοι ή τρελοί 

και ένας μονάχα, μα τω Θεώ, αρκεί

κι’εύχομαι η άποψη να μην επαληθευτεί!»

   *Επίδειξη Ισχύος «Βεβλαμμένου» Ανδρός, «Βαρεμένου» Ηγέτη, «Εξουσίας Χειρός!» Την ερωτεύθηκε μέχρι αηδίας! Της υποτάχθηκε μέχρι δουλοπρεπείας, χαρακτηρίστηκε γι’αυτή «Εγκληματίας» και στιγματίστηκε υπό της Ιστορίας – το τελευταίο σε εκκρεμότητα τελεί -.

   Πολλοί «ουτοπιστές» ακόμα ελπίζουν στην καλή θέληση του «Μεγάλου» - Μικρού, κατ’εμένα, Αδυνάμου Ανδρός – τσιρακιού της εξουσίας, παραγιού της Δημοκρατίας και Αισχρού της Κοινωνίας!

   Βαριά τα λόγια μου, Υβριστικά; Όχι δα! Κινδυνεύει η Ρωσία, η πνιγμένη στην «Χουντοκρατία» με ισόβια εκβιαστική εξουσία ενός Ανδρός καθ’υποτροπήν εν ψυχρώ δολοφόνου, που δεν ανέχεται ίχνος πολιτικού του αντιπάλου και πάντα ενεργών σαν δουλικό του Χάρου;

   Κινδυνεύει και από ποιον; Από τον ΝΑΤΟ; Παρήλθαν εβδομήντα και τρία (73) χρόνια από την ίδρυσή του, εξ αναγκασμού του Κομουνιστικού τέρατος βίας, εκβιασμού και καταναγκασμού επιβολής σε αθέλητους Λαούς!

   Ουδέν έθνος υποτάχθηκε για να ενταχθεί, όλα τουτέστι και τα τριάντα (30) σήμερα μέλη του οικειοθελώς εντάχθηκαν στη

Συμμαχία, με τελευταία τα πρώην υπόδουλα κράτη της Βαλτικής, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Βαλκανικής Χερσονήσου από την τέως Σοβιετική Ένωση, την αδηφάγο Αρκούδα και το σιδηρούν παραπέτασμα του τέως Συμφώνου Βαρσοβίας, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Βουλγαρία κτλ!

   Μια ένταξη που αμείωτα συνεχίζεται λόγω ανασφάλειας από την επιδειχθείσα μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τακτική από την Ρωσία, παρά την κατάρρευση, σαν χάρτινου πύργου, της άλλοτε θεωρούμενης ισχυράς Σοβιετικής Ένωσης, το Σωτήριο έτος για πολλά Έθνη 1991! Τελευταία εντάχθηκαν το Μαυροβούνιο (2017) και η Βόρειος Μακεδονία (2019).

   Οι σχέσεις του ΝΑΤΟ με την Ουκρανία χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας 1990, αμέσως μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Το 1991 η Ουκρανία έγινε μέλος του Συμβουλίου Βορειοατλαντικής Συνεργασίας και το 1994 του προγράμματος Συνεργασίας για την Ασφάλεια. Το 1997 ιδρύθηκε η Επιτροπή ΝΑΤΟ-Ουκρανίας (NATO-Ukraine Comission-NUC), η οποία αποτελεί μέχρι σήμερα τον κύριο μοχλό συνεργασίας και εμβάθυνσης του πολιτικού διαλόγου ΝΑΤΟ-Ουκρανίας! 

   Όλα αυτά κάτω από τον πανικό της γείτονος, που το 2014 υπέστη ότι υπέστη, από την εισβολή και τη βίαια προσάρτηση της Κριμαίας! Θυμάστε θαρρώ το 2016 εκείνη την εκπληκτική ερμηνεία της Ουκρανής Τζαμάλα με τους πονεμένους στίχους και τα δάκρυα στα μάτια για τη χαμένη της Πατρίδα, που ράγισε καρδιές! Το τραγούδι – ρέκβιεμ -  ειπώθηκε σαν μοιρολόι σε μία γλωσσική μίξη Αγγλικών και Ουκρανικών!

*Ελεύθερη μετάφραση στίχων Σπύρου Κίκερη!

«Όταν φτάνουν οι ξένοι και μπαίνουν στα σπίτια σας 

σας σκοτώνουν όλους και λένε, δεν είμαστε ένοχοι, σε καμιά ενοχή!

Που πάει η Λογική; 

Η ανθρωπότητα κλαίει και΄σεις θαρρείτε πως είστε θεοί;

Όλοι πεθαίνουν!

Μην καταπίνετε τη δική μου ψυχή 

όλων μας τη ψυχή!


Θα μπορούσαμε να χτίσουμε ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι 

ελεύθερα να μπορούν να ζουν και ν’ αγαπούν!

Στις πιο ευτυχισμένες στιγμές, που είναι η καρδιά σας;

Ανθρωπότητα στάσου στο ύψος σου! Θαρρείτε πως είστε θεοί

όλοι πεθαίνουν!

Μην καταπίνετε τη δική μου ψυχή

όλων μας την ψυχή !»

   Ας επανέλθουμε όμως στα περί Πούτιν δρώμενα και προβλεπόμενα, του ανθρώπου που συνιστά αδιαμφισβήτητα έναν

αδίστακτο δολοπλόκο, ο οποίος προφανώς έχει λησμονήσει τον πάτρωνα δοτό του στον χουντότροπο διορισμό του από τον φρενοβλαβή Γιέλτσιν!


   Τον Γιέλτσιν, αυτόν τον απολύτως αμφιλεγόμενο δεύτερο της Ρωσίας Πρόεδρο, μετά την υποτιθέμενη Ευλογημένη του Γκορμπατσόφ «Περεστρόικα και Γκλάσνοστ- Αναδόμηση, ανασυγκρότηση, Αναδιοργάνωση», που υποτίθεται ότι θ’άλλαζε το

ρουν μιας μαύρης κι’αισχρής πορείας, της μακράν Ερυθράς Κουμουνιστικής Σοβιετίας και της επανάκαμψης μετά από διάλειμμα μικράς διαρκείας με Φασιστικό Προσωπείο, σε παραπλήσιο πεδίο!

   Πριν το χέρι μας βάλουμε επί των τύπων των ήλων ας δούμε για λίγο το ιστορικό του υποτιθέμενου «μεγάλου Ανδρός», που ορκίζομαι ότι στην Ιστορία θα μείνει με το προσωνύμιο Πού«σ»τιν – συγνώμη για την αυθόρμητη σλαγκ -! Γιατί ειλικρινά αισθάνομαι ότι η Ιστορία πλέον δε «μασάει» και την πιάτσα στα της Εξουσίας «τσιράκια», λόγω πληρέστερης γνώσης χαλάει!

   Αφού ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση αρχικά, το 1985 – 1990 τον βρίσκουμε πράκτορα της «περίφημης» KGB στην Ανατολική Γερμανία!

   Στις 26/12/1991 έχουμε την οριστική διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, την δε ακριβώς προηγούμενη μέρα 25/12/1991 την παραίτηση του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ 8ου και τελευταίου Προέδρου της Σοβιετικής Ένωσης καθώς την παράδοση της εξουσίας στον Αλαφροΐσκιωτο Γιέλτσιν!

   Αυτός λοιπόν ο γελοίος άνθρωπος και υποτιθέμενος «Ηγέτης» - Γιέλτσιν -, έχρισε Πρωθυπουργό τον Πούτιν το 1999!

   Τον Ιανουάριο του επόμενου έτους μετά την παραίτηση Γιέλτσιν ο Πούτιν ορίστηκε Πρόεδρος της Ρωσίας!

   Στις 14/3/2004 εκλέχτηκε Πρόεδρος με μεγάλη πλειοψηφία, γιατί στο πρόσωπό του προφανώς είδαν οι Ρώσοι τον Μεγάλο Ηγέτη και όχι τον « αλαζόνα επιβήτορα της εξουσίας!»

   Το 2008 – 2012, αλλάζοντας Νόμους και Διατάγματα έγινε Πρωθυπουργός και το 2014 ξανά Πρόεδρος, με τελευταία εκλογή του στην Προεδρία το 2018 και ποσοστό άνω του 76% των ψήφων! Ποσοστό μακράν των ενδεδειγμένων για Δημοκρατικά καθεστώτα! Υπογραμμίζεται ότι ο Πούτιν έπαιζε μόνος του, χωρίς ουσιαστικά πολιτικό αντίπαλο, έχοντας προνοήσει για τούτο δεόντως!

   Βασικός του αντίπαλος θεωρούνταν ο Δικηγόρος και αξιόπιστος Αλεξέι Ναβάλνι, που το 2020 πριν την επιβίβασή του στο Αεροπλάνο ήπιε ένα τσάι στην πόλη Τομσκ, στο οποίο είχε τεθεί

δηλητήριο! Λίγο αργότερα το αεροπλάνο εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση λόγω της οικτρής κατάστασης του Ναβάλνι! Διασωληνωμένος εν τέλει γλύτωσε τη ζωή του, παραμένοντας έκτοτε στη φυλακή, κατ’επιλογή του «Μεγάλου Ανδρός!»

   Τώρα ας δούμε το πώς και γιατί ο Άνθρωπος χάνει το φως και περιέρχεται στο απόλυτο σκότος της μαύρης ψυχής του, που πρόσφορο έδαφος βρίσκει στα ενδότερα και απόκρυφα αυτής, συμπεριφερόμενος εν τέλει με διαβολικά ιδανικά! 

   Ποιος το περίμενε για παράδειγμα ότι αυτό το «Μωράκι» θα μεταλλάσσονταν στον χειρότερο Γήινο Διάβολο, που θα έπνιγε στο

αίμα την Ανθρωπότητα κι’ελάχιστα έλειψε δυστυχώς η Ιστορία «Μέγα» να τον ονομάσει; Φυσικά και δεν αστειευόμαστε, αν είχε κερδίσει τον πόλεμο είναι Ηλίου Φαεινότερο ότι με Νονά την Ιστορία θα είχε στεφθεί ο Τρίτος Μεγάλος της Ιστορίας!

   Να γιατί προσωπικά μέμφομαι την Ιστορία για οικτρά της λάθη, που αρνητικά διδάσκουν! Δεν κατάλαβα δηλαδή τι έκανε ο Ναπολέων και προπαντός το γιατί! Δεν κατάλαβα δηλαδή απολύτως τι έκανε ο Μέγιστος των μεγίστων Αλέξανδρος και προπαντός το Γιατί!

   Για να ξεκινήσουν ο μεν πρώτος με 38.000 Στρατό κι’ο δεύτερος με 33.000, προκειμένου να πεθάνουν ο ένας στα πενήντα ένα (51)

του σε εξορία, πιθανότατα από αυτοκτονία με δηλητήριο και ο δεύτερος στα τριάντα τρία (33) του δηλητηριασμένος από τον οινοχόο και έμπιστό του Ιόλλα γιο του Αντίπατρου της Δυναστείας των Κασσάνδρων; 

    Δεν κατάλαβα τέλος τι έκανε ο Χίτλερ και προπαντός κι’εκείνου

το γιατί, για ν’αυτοκτονήσει στα πενήντα και έξι (56) του και ν’αποτεφρωθεί με δική του εντολή! 


 Όλα αυτά τα γιατί μ’έκαναν να ψαχθώ μέσα στο Χάος της Ανθρώπινης ματαιότητας, που ξεκινά και τελειώνει στην ανθρώπινη ψυχή και τους χαώδεις λαβύρινθους που εκείνη καλλιεργεί, εφόσον η δέουσα τροφή της δοθεί!

   Δια ταύτα και επειδή γράμματα γνωρίζω, σας διαβεβαιώνω ότι αυτά έπαθαν όσοι ερωτεύθηκαν τη χειρότερη πόρνη από καταβολής Κόσμου, την Εξουσία Άνθρωποί μου, την Εξουσία Χριστιανοί μου! Αυτή τη «Μαιτρέσα» με την ακαταμάχητη «Πρέζα!»

   Κι’αυτά θα πάθουν και όλοι οι εκκολαπτόμενοι και συνακόλουθοι του είδους, όλα γι’αυτή θα τα δώσουν για να μεγαλώσουν σ’αυτή ο

καθένας το κύρος του σαν Εραστής, από μια άγρια μαστούρα που αυτή εμετικά για φιλοσόφους και στοχαστές προκαλεί!

   Στα σαράντα και εφτά (47) σου, σαν ο απόλυτος Έρωτας με την Εξουσία Βλαδίμηρε Πούτιν ξεκινά και μάλιστα χαρισματικά, δε γίνεται θα σου τα πάρει τα μυαλά κι’αν πλάι της μένεις σφιχτά και μέσα της μπαίνεις έτη είκοσι τρία (23) συναπτά και η καμπάνα των εβδομήκοντα (70) σου χρόνων σου παίρνει τ’αφτιά δε γίνεται δε θα σ’αφήσει σταλιά από μυαλά!

   Εκεί όλα θα τα δώσεις και στρόφιγγες θα σφίξεις κι’αέρια θ’αφήσεις αρκεί αυτή να πείσεις πως μόνο εσύ αξίζεις! Κι’αν στη

σιωπή ακούσεις «Βλαδίμηρε να μου ζήσεις» πώς να μη λυγίσεις και μην παραλογίσεις, «δάφνες» να μην κομίσεις σ’εκείνη να χαρίσεις!

   Και πως στον πειρασμό να μην υποκύψεις τις δάφνες να μυρίσεις και Μεσσία σαν και σένα μ’εκείνη να γεννήσεις και να τόνε μυήσεις, προτού εσύ να φύγεις!

   Ας προσγειωθούμε όμως και μην άλλο αεροβατούμε πριν καλέ μου Πούτιν οριστικά αποχωριστούμε!

   Εύκολο είναι να κάνεις ένα έγκλημα «εν Θερμώ;» Ευθέως σ’ερωτώ και για να βοηθήσω απαντώ: «Εύκολο αν περιέλθεις εν Βρασμώ!» Και μετά Βλαδίμηρε όταν επανέλθεις στον κανονικό σου ρυθμό κι’οι Ερινύες αρχίσουν το δικό τους χορό; Άσε ούτε εγώ απαντώ, όμως στο θέμα προχωρώ!

   Εύκολο είναι να κάνεις ένα έγκλημα «εν Ψυχρώ;» Ευθέως ερωτώ κι’απάντηση σ’αυτονόητα εξυπακούεται πως δεν καρτερώ από άνθρωπο λογικό!

   Και τώρα επί των τύπων των Ήλων ευθέως ερωτώ: «Αναλογίζεσαι Άντρα Μεγάλε και του Μυαλού σου Άτλα, έτσι μ’ένα σου λόγο και δίχως λόγο της Εξουσίας «ψώνιο», εν ψυχρώ, ν’αφανίσεις εβδομήντα, ογδόντα χιλιάδες κοινό, ανοίγοντας απλά το χορό, και μετά να σ’ανοίξει η όρεξη απ’τη χαρά της Μαιτρέσας, στην κάψα της «πρέζας» για χορό χαλασμό και με πανηγυρισμό;»

   Όχι δεν απαντώ σε έργο που έχω δει, δεν τολμώ! Όμως επειδή ξέρω σε ποιον ομιλώ και ναι ομιλώ στον υπεύθυνο εκατόμβης της Τσετσενίας  επί μιας δεκαετίας, της Γεωργίας το 2008, της Ουκρανίας το 2014!

   Της Ουκρανίας του 2014, που «έληξε» ας πούμε με την «Αστεία Συμφωνία του Μινσκ» στη Λευκορωσία (11/2/2015), εισβολή των

18.000 νεκρών, που ακολούθησε εκείνη του μεγαλύτερου φονιά της Ανθρωπότητας με το Χριστιανικό όνομα Ιωσήφ και το επώνυμο Στάλιν το 1944, των 180.000 εκτοπισμένων εκ των οποίων 80.000 νεκρών εκ κακουχιών και κατατρεγμών, απλά το Θεό ικετεύω και θερμοπαρακαλώ!

   Βόηθα τον Θεέ μου – τον Πού«σ»τιν εννοώ - ένα Όνειρο να δει στης Κυριακής (20/2/2022) το Βραδινό και σ’αυτά που ήδη προείπα και δις στο διαδίκτυο κοινοποίησα και αναδημοσιεύω, να μη βγουν όπως τα προσδοκώ: «Ματαιοπονούν όσοι Ευελπιστούν! Είθε ψεύτης να βγω, όμως φοβάμαι πως για μια ακόμα φορά θα επαληθευτώ!Έδωσα μέχρι Ημερομηνίες με ανάρτησή μου στις 5/2/2022/2:01 μ.μ: «Το Αναπόφευκτο θα γίνει! Τα αίτια όχι πολλά ένα κυρίως προβάλλω, το οποίο και ονομάζω «Μεγαλοϊδεατισμό και Εγωκεντρισμό» και για να γίνω αναμφίβολα σαφέστερος θα το ονόμαζα Πουτινισμό! Θα το κάνει το «Μπαμ» οσονούπω, που σημαίνει τελευταίο οχταήμερο, θα έλεγα τρέχοντος Μηνός …»

   Αυτά έγραφα και δυστυχώς συνεχίζω! Τα προκαταρκτικά των σύγχρονων πολέμων από Ηλεκτρονικές «Αψιμαχίες» αρχίζουν τις λεγόμενες «κυβερνοεπιθέσεις», αυτό που τελευταία ονομάζομαι «Υβριδικό Πόλεμο» - πολυδιάστατο πόλεμο - !

   Υπό αυτή την έννοια θεωρείται υπέρ βέβαιο ότι ο επικείμενος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, από την ταπείνωση του Μεγαλοεραστή της Εξουσίας Πούτιν, προς τους ικέτες Δυτικούς Ηγέτες, καθώς και την εμπλοκή των ιστότοπων του Υπουργείου Αμύνης της Ουκρανίας και των Τραπεζών αυτής, από τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες της 15/2/2022!

   Τελώντας εν αναμονή ευελπιστώ να διαψευσθώ, εμμένοντας δυστυχώς στην αρχική μου εκτίμηση περί του επικείμενου πολέμου και τις αιτίες του!»

   Αυτά δημοσιοποίησα στις 15/2/2022 και περί ώραν 22:00 στο διαδίκτυο, στα οποία δυστυχώς και εμμένω, με την ελπίδα έξω να πέσω σ’αυτά που σαν υπερβέβαια βλέπω!

   Και κάτι εμβόλιμο, εκείνο που φοβάμαι είναι ότι εκείνος, ο Άντρας ο πολλά βαρύς κι’ο «υπερφίαλος Άτλας της Γης» δείχνει ότι γεύεται

με εξαιρετικό και ειρωνικό Σαδισμό, καθώς βλέμμα ψυχρό και Σατανικό τα δείπνα, που σαρκαστικά σερβίρει στους Δυτικούς!

   Τους Δυτικούς τους οποίους ήδη μείωσε επαρκώς και διεθνώς, καθιστώντας τους αναξιόπιστους και περίγελους στις λεκτικές τους αντιδράσεις, αφήνοντάς τους απολύτως έκθετους!

   Έκθετους γιατί δε δικαιούσαι να ενθαρρύνεις μία Χώρα για την είσοδό της στο ΝΑΤΟ, αυτή να πληρώνει την θετική της βούληση στην πρόταση και’συ ο υποτιθέμενος διεθνής προστάτης κάτω από τον βαρύγδουπο τίτλο «Πλανητάρχης», να παριστάνεις ότι απολύτως ακόμα και στους Συμμάχους σου άρχεις! Όποιος, για παράδειγμα σήμερα θεωρεί αξιόπιστο σύμμαχο την Τουρκία στη Συμμαχία, πλέει σε πελάγη αγνοίας και εδάφη αφελείας!

   Όσο για τα μέτρα που αόριστα εξαγγέλλονται πως θα τρομάξουν τον Πούτιν, μάλλον θα αστειεύονται όσοι τα επικαλούνται! Οι ρώσοι Δισεκατομμυριούχοι είναι παντοδύναμοι και διεσπαρμένοι πολυδιάστατα σε πολλά αξιόλογα σημεία του Πλανήτη και Χώρες όπως οι ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία κτλ κτλ, συνιστώντας πηγές εσόδων γι’αυτές!

   Ν’αναφέρουμε ονόματα και ποσά, θα τα χάσουμε τα μυαλά! Μιλάμε για περιουσίες της τάξεως των τριάντα (30) δισεκατομμυρίων $ άιντε μέχρι δέκα πέντε και ονόματα όπως των: Ποτάνιν, Αλεκπέροφ, Μίχελσον, Τιμτσένκο, Μπογκντάνοφ, Αρκάντι, Αμπράμοβιτς – από τους πλέον «φτωχούς» και τους πλέον μικρούς – κατόχου του δεύτερου ακριβότερου Super yacht (Eclipse) στον κόσμο αξίας 400 εκατομμυρίων $ !

   Το Αξιοσημείωτο για τους Ρώσους Μεγιστάνες είναι ότι όλοι ανήκουν στον στενό κύκλο του Πούτιν και έχουν ελάχιστη διαφορά ηλικίας από αυτόν! Και εδώ ακριβώς προκύπτει το μέγα και βαρύ για τους «Ιδεολόγους Σοβιετολόγους» ερώτημα! 

   Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε το 1991, ήτοι τριάντα (30), τριάντα ένα (31) χρόνια πριν, όταν αυτοί ήταν στην ηλικία των σαράντα (40) ετών! Πότε λοιπόν όλοι αυτοί πρόλαβαν και έγιναν ζάμπλουτοι, αφού ξεκίνησαν όλοι μαζί από το μηδέν (0), από εκεί που όλοι ήσαν «ίσοι» σύμφωνα με την κρατούσα ιδεολογία τους;

   Ας αφήσουμε τα αυτονόητα, στη στοιχειώδη κρίση και αντίληψη του καθενός, όπως και τούτο το τελευταίο των ειδήσεων που

κυκλοφορεί: «Ότι η Δούμα – Κάτω Βουλή 450 ατόμων – ενέκρινε στον Πούτιν το «δικαίωμα» χορήγησης αυτονομίας και απόσχισης από την Ουκρανία των περιοχών Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ που βρίσκονται στο Ανατολικό τμήμα αυτής – Περιοχή Ντόνμπας -!

   Τώρα να εξηγήσουμε τι σημαίνει Άνω και Κάτω Βουλή, σε καθεστώτα Πουτινικά και Ερντογανικά θα ήταν μάταιο! Απλά ας

πούμε ότι «Δούμα» σημαίνει «σκέφτομαι» στα ρωσικά και στα δικά μου μυαλά «έπομαι» ή για να το πω καλύτερα όπως και το αισθάνομαι, «Δούμα» σημαίνει «Στρούγκα!» 

   Εκείνο που φοβάμαι, για να κλείσουμε, είναι ότι η επιδειχθείσα βουλιμία στην Πουτινική όρεξη, όχι μόνο δεν πρόκειται να κλείσει, ως συνήθως συμβαίνει άλλωστε σε παρόμοιες περιπτώσεις μέθυσων στα κάλλη της Εξουσίας «Ταγών», αλλά περαιτέρω θ’ανοίξει και τότε!

   Και τότε, ω τότε, φοβάμαι ότι το τέλος θα’ναι σαν τότες, τότες που στο ΝΑΤΟ υπηρετούσα και συμμετείχα σε μεγάλες ασκήσεις επί χάρτου, με φριχτά σενάρια πολέμων μέχρις εσχάτων μεταξύ ΝΑΤΟ και τέως Χωρών –εκόντων ακόντων- Συμφώνου Βαρσοβίας! Ασκήσεις που τέλειωναν με τον όλεθρο αποδέσμευσης των Πυρηνικών Όπλων! 

   *Όσο για το «Εκόντων Ακόντων» που προηγούμενα είπα, οι μεν γνωρίζοντες κατανοούν το γιατί της χρήσης του, για τους μη γνωρίζοντες οφείλω να διευκρινίσω ότι με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το πλείστον των Χωρών άλλαξε στρατόπεδο και κάποιες ακόμα σήμερα παραμένουν με το ζόρι κάτω από τον Ρωσικό ζυγό! 

   Ακόμα ότι Χώρες όπως η Ουγγαρία το 1956 και η Τσεχοσλοβακία το 1968 αιματοκυλίσθηκαν από επεμβάσεις της Μόσχας στα πρώτα σκιρτήματα Ελευθερίας προς αποτίναξη του Βαρέως Ζυγού στον Αστερισμό του Σφυριού και του Δρεπανιού, με σφαγιασμό στην πρώτη περίπτωση ολόκληρης της Κυβέρνησης Νάγκι, «φυσικά από υπέρτατη Ανάγκη!!!»

   Και για να κλείσουμε με τον Εραστή της Εξουσίας Πούτιν αιτιολογώντας και το γιατί τον ονόμασα Ρασπούτιν! Εκείνος ο

περιβόητος θαυμαυτοποιός «Γαμίκουλας» κήρυττε ότι: «Η Σεξουαλική εξάντληση είναι το καλύτερο μέσο για να φθάσει πιστός στην κατάσταση της θείας αταραξίας, ώστε να βρεθεί πιο κοντά κανείς στον Θεό!» 

   Αυτό λοιπόν κάνει κι’εκείνος χάριν της Αγαπημένης του, που την αισθάνεται συνειδητά ή μη σαν το άπαν της ζωής του, ίσως και μετά τη Δευτέρα του Παρουσία, μια και τη Θεωρεί όπως και να’χει σαν «Πεμπτουσίας κι’ευτυχίας Θεά», που ευλαβικά στ’όνομά της ορκίζεται και προσκυνά, χαριζόμενος σ’αυτή υποτακτικά, σ’ένα δούναι λαβείν, που τον κυνηγά δαιμονικά!

   Και’δω θυμάμαι κάποια λόγια δυο παμμέγιστων του πνεύματος Ανθρώπων του ΚΑΝΤ του 18ου Αιώνα και του Πλάτωνα του 4ου Αιώνα όταν και : «Ο μεν ΚΑΝΤ τον 18ο αιώνα ονόμαζε τον πόλεμο

Μάστιγα της Ανθρωπότητας τοποθετώντας τη ρίζα του στα ενδότερα πάθη της ανθρώπινης ψυχής, που συνεγεννήθηκαν με τον άνθρωπο!

   Μην κάνοντας τίποτε άλλο στην ουσία, από το να επαναλαμβάνει την άποψη του ΠΛΑΤΩΝΑ, που τον 4ο πχ αιώνα αναζητούσε τα κίνητρα του πολέμου, στην ανθρώπινη ατέλεια και τ’ανθρώπινα σύνδρομα της οργής. του μίσους, της κακίας, της αλαζονείας, της πλεονεξίας, της υστεροφημίας και της αδικίας, τουτέστι της αδυναμίας! 


                                                                

                                                                        


5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας