Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ - ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ~

 

 


Ασύντακτη – Απείθαρχη – Πολιτεία!

*Έτσι τόσο απλά, φτάσαμε σε αθεράπευτα κακά, που πείσμονα κι’επίμονα ζητάνε γιατρειά!

    Ο «Προαγωγός» δεν ήταν Στρατιωτικός, όπως λαθεμένα πιστεύεται, αλλά καθαρόαιμος «Πολιτικός» και δυστυχώς αναμενόμενος σαν «Μεσσίας» Πρωθυπουργός!

   Αυτός επινόησε έναν «Δούρειο Ίππο», με πολιορκητικό κριό το «Πολυτεχνείο» - παραλλαγμένο σε Σάκο του Μποξ -  πείθοντάς μας να φορτώνουμε σ’αυτόν, εκόντες άκοντες, όλα του τόπου τα κακά!

   Ένα «Σάκο του Μποξ» άλλοθι, για όλα τα επικείμενα κακά!  Και μετά και μετά, τα παραμύθια και η «Χαλιμά» να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά!

   Αν έτσι δεν είχαν τα πράγματα καλά μου παιδιά, θα’φτανε θαρρώ σχεδόν μισός Αιώνας να θεραπευθούν τα εφτά ετών κακά!

   Όμως η Κοινωνία μας και η Πολιτεία μας πάει απ’το κακό στο Χειρότερο κυρίως σε θέματα Νομοταγίας και Πειθαρχίας, μηδέ εξαιρουμένης καμιάς κοινωνικής ομάδας, ή πολιτών οποιασδήποτε κατηγορίας!

     Το παράδειγμα της εκκλησίας τα λέει όλα, όταν άλλα λέει η Ιεραρχία και άλλα πράττει το Ιερατικό στοιχείο, με την ανυπακοή έκδηλη ακόμα και στο ποιμνίο! Αξιοθρήνητε Νεοέλληνα ισολογήσου και επανατοποθετήσου στο δρόμο του σωστού και του δίκαιου! Γιατί;

    Γιατί από τα εφτά χρόνια της Στρατοκρατίας αν εξαιρέσουμε το τελευταίο απονενοημένο οχτάμηνο ενός Ηλίθιου Στρατιωτικού, που σε χρόνο Dt εγκλημάτησε Εθνικά σφαγιάζοντας την Κύπρο!


   Τότε ειλικρινά δε ξέρω πόσα κακά θα βρεις στον προκάτοχο του Ηλιθίου να  προσάψεις και κατόπιν κουράγια να βρεις, κεράκι και καντήλι μνήμης προς άφεση Αμαρτιών στο Βασικό μεταπολιτευτικό Πρωθυπουργό και βασικό δημιουργό, του αθεράπευτου καταλυτικού κοινωνικού μπάχαλου, ν’ανάψεις!

    Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί η αντίδραση - ανυπακοή – ανταρσία – κατέστη Βιωματική στην Κοινωνία μας και θα’λεγα παγία, καθιστώντας την ατιμωρησία συνώνυμη με την ακολασία και ασυδοσία, τη δε Δημοκρατία Γελοιογραφία!

   Έτσι κάπως τα κόμματα κατέστησαν αποκόμματα, εντεταλμένα για προσκόμματα, αναχώματα και χαρακώματα! Με όλα τούτα τα τραγελαφικά πολιτικά, κοινωνικά και πολιτειακά να’χουν πια βαθιά ριζώσει στη Νοοτροπία μας προς χάρη του μεγαλύτερου ever πολιτικού καταλύτη, που παρά την προ πολλού αποδημία του εις Κύριον, ποτέ δεν θα’χω κανενός είδους αναστολή και κώλυμα  να τον αποκαλώ, όχι απλά πολιτικό Αγύρτη, αλλά ολκής Αλήτη!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας