Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2021!


ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

«Με την Παραποίηση σε όλο της το Μεγαλείο!»


   Δεν πρόκειται να κουράσω δυο λόγια μόνο θα πω και σ’ένα αφρισμένο ορμητικό ποτάμι αλαλαζόντων κόντρα θα σταθώ, χωρίς ίχνους φόβου μήπως παρεξηγηθώ!

   Εκόντες Άκοντες σέρνουν τους Νεοέλληνες «Δόλιοι Άρχοντες» - «Δράκοντες» θα έλεγα, σ’ένα πανηγυρικό αλαλαγμό αντίστοιχο με του Ζαλόγγου το Χορό, αλλά με θάνατο αργό! Για να φτάνουν στο σημείο μέχρι να τους καλούν σε "Δημοψήφισμα" για μείζον Εθνικό Θέμα και το ερώτημα Ναι ή Όχι, να διαστρεβλώνουν την επιλογή τους κατά 180 Μοίρες κι' εκείνοι πανηγυρικά να δέχονται την οικτρή του εξαπάτηση!

   Μην τρομάζετε λοιπόν στον παραλληλισμό, απλά οπλίστε σας παρακαλώ το σκεπτικό σας με σύνεση και υπομονή, πέρα από κάθε προκατάληψης δογματισμό, με την ελπίδα ότι ίσως πεισθείτε για τον της πλάνης  εορταστικό πανηγυρισμό κι’απαλλαγείτε από έναν γόρδιο δεσμό, που σαν ακατάλυτος «λώρος» σας δένει με τούτο, τον πνιγμένο στη δολιότητα «Θεσμό!»

   Αποτολμήστε ένα γκάλοπ λοιπόν σ’όποιον μικρό ή μεγάλο κύκλο Νεοελλήνων θέλετε και αν δεν δείτε την παραποίηση των γεγονότων σε ποσοστό 90% με 100% εμένα δημόσια να με φτύσετε και να με λοιδορήσετε!

   Ρωτήστε λοιπόν στο γκάλοπ τον κύκλο σας με το απλό ερώτημα: «Από ποιο γεγονός και πότε έπεσε η Χούντα;» Τα ποσοστά της απάντησης τα έδωσα προηγουμένως και στοίχημα την κεφαλή μου βάζω!

   Όσο για την απάντηση, δείτε τη και χαρείτε τη: «Η Χούντα έπεσε το Νοέμβριο του 1973, από το Πολυτεχνείο, ευθαρσώς θα σας πουν, χωρίς ίχνος αντίρρησης να δεχτούν! Βεβαίως οι ακριβολόγοι, μπουρδολόγοι με απόλυτη βεβαιότητα θα το προσδιορίσουν, βροντοφωνώντας υπερηφάνως: «Η Χούντα έπεσε στις 17/11/1973, από το Πολυτεχνείο!»

   Η παραποίηση, μεγιστοποίηση γεγονότος και η γελοιοποίηση της Ιστορίας μας σε όλο της το Μεγαλείο! Το κακό που στην Ελληνική Ιστορία έχει επιτυχώς κυριαρχήσει δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά, με ανυπολόγιστη στη Νοοτροπία του Έλληνα και του Έθνους ζημιά!

   Τα γεγονότα που αδιαμφισβήτητα έχει καταγράψει η Ιστορία έχουν Αγαπητοί μου ως εξής: Την 17η Νοεμβρίου πράγματι ένα άρμα μάχης μπήκε στην Κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου, λες και δεν υπήρχε προσφορότερος τρόπος εξόδου των 500 – 1.000 έγκλειστων σ’αυτό!

   Ένα άρμα μάχης λοιπόν εισήλθε εκείνο το βράδυ εκεί, ακολουθούμενο από μία εισβολή υποστηρικτών ενός των πλέον Κρετίνων Ελλήνων, τον οποίον και ενθρόνισε στον ύψιστο Θώκο της Εξουσίας!

   Ναι τον ενθρόνισε μ’αυτή ακριβώς την αποτρόπαια πράξη, εκδιώκοντας βίαια τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, που είχε ήδη προκηρύξει ελεύθερες εκλογές και καθαιρέσει όλους τους Στρατιωτικούς Υπουργούς, αντικαθιστώντας τους με Πολιτικούς! 


   Ο «Άνακτας» - Χάροντας - που μας έφεραν εκείνο το βράδυ είχε το βαθμό του Ταξιάρχου, τη Διοίκηση της ΕΣΑ και λέγονταν Δημήτριος Ιωαννίδης! Ένα τέρας που έμελλε σαν ο απόλυτος βλάξ να φέρει ακεραία την ευθύνη για τα όσα Μοιραία ακολούθησαν!

   Έτσι ακριβώς η Ιστορία έγραψε στη συνέχεια: «Ότι αυτός ο Βλάξ περιωπής έμελλε ν’αποτολμήσει ένα απονενοημένο πραξικόπημα στην Κύπρο και την εγκαθίδρυση Χούντας σ’αυτή, μ’αποτέλεσμα την εισβολή των Τούρκων στις 20/7/1974 και την κατάρρευση της Χούντας σε τρεις ημέρες αργότερα ήτοι την 23η προς 24η Ιουλίου του Σωτήριου Έτους 1974!

   Άρα στις απαντήσεις του Γκάλοπ πέσατε έξω Αγαπητοί μου Νεοέλληνες οχτώ (8) μήνες και εφτά (7) ημέρες, διάστημα κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο για τόσο σημαντικά γεγονότα!

   Τώρα εάν θέλετε Νεοέλληνες, εσείς που από νήπια εκόντα άκοντα σας πήγαιναν στη «Σβορώνεια Κεφαλή» με ευλάβεια να σταθείτε, να μεταληφθείτε, να μυηθείτε και Αιώνια να ορκιστείτε, εάν θέλετε να γιορτάζετε με τόσο πάθος και ενθουσιασμό τη Μεγίστη του Έθνους Γιορτή!

   Κάντε το, αρκεί να γνωρίζετε ότι στην ουσία γιορτάζετε την Ανάρτηση ενός Ηλίθιου στην Εξουσία μ’ένα γελοίο, συνταρακτικό και συναρπαστικό, θα έλεγα, σενάριο καθώς τα όσα οικτρά ακολούθησαν!

   Γιορτάστε αρκεί να μάθετε ότι αυταπατάστε και στην ουσία γιορτάζετε έναν Ηλίθιο και μαζί του άθελά σας όλους εκείνους τους ιδιοτελείς και καπηλευτές, που εκείνον και την χυδαία του πράξη εκμεταλλεύτηκαν, μέχρις εσχάτων!



   Δεν παραθέτω τα ονόματά τους, γιατί είναι πολλά, πάρα πολλά εκκωφαντικά κι’ακόμα με χίλια δυο κοσμητικά και προσδιοριστικά παραθετικά, αρκούμαι μόνο σ’εκείνη τη «Φωνή» που επαναλάμβανε 

«Εδώ Πολυτεχνείο …. Εδώ Πολυτεχνείο … Εδώ Πολυτεχείο ….!» 

   Μια φωνή που έμελλε ν’ανταμειφτεί πέραν των άλλων ακόμα και με 500.000 ευρώ εφάπαξ καθώς με ισόβια πλουσιοπάροχη σύνταξη μετά μια θητεία πενταετίας στο Ευρωκοινοβούλιο σαν Επιτρόπου Αλιείας, κι’αυτά σαν ανταμοιβή, για την ευγενή προσφορά της στη Μεγάλη του Γένους Γιορτή!


2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας