Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ε ΟΧΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΞΩΣΗ Κε ΦΛΩΡΟ!

 Ε Όχι κι’από το Σπίτι μας Έξωση Κε Φλώρο!


*Μ’άφορμή την πλήρη εκχώρηση του 251 ΓΝΑ στο ΕΣΥ για non –covid περιστατικά, με Διαταγή του ΑΓΕΕΘΑ! (ΓΕΘΑ/ΔΥ/2/Φ700/561610/Σ172/17/3/21)

   Κε Φλώρο έχετε ύψιστο χρέος να διατηρείται στο ύψιστο δυνατό


την Ισχύ του Έθνους, που εξαρτάται κατά βάση από το ΗΘΙΚΟ, των στις επάλξεις ευρισκομένων συναδέλφων! 

   Εκεί αρχίζει κι’εκεί τελειώνει, κατά την ταπεινή μου άποψη, το ύψιστο προς την Πατρίδα σας χρέος! Για τα υπόλοιπα αφήστε άλλους να ενδιαφερθούν, καθώς εκπίπτουν όπως και να’χει των δικών σας καθηκόντων και χρεών!

   Τα γλειψίματα των κατά περίπτωση Ηγεσιών ήδη έκαναν μεγάλη ζημιά στις Ένοπλες Δυνάμεις, ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, ας δούμε το θέμα στην Ηθική και επιχειρησιακή του βάση!

   Θα μου επιτρέψετε να παραδώσω κάποια μαθήματα Πολεμικής Ισχύος και Ψυχολογίας, που αμφιβάλλω αν τα γνωρίζετε!

   Η Πολεμική Ισχύς ενός Έθνους (ΠΙΕ) είναι συνάρτηση ενός γινομένου, που συνιστούν οι όποιες διαθέσιμες υλικές δυνάμεις (ΥΔ) επί ένα συντελεστή που λέγεται Ηθικό (Η) και εξάγεται από τις διαθέσιμες Ψυχικές Δυνάμεις (ΨΔ)! Άρα έχουμε τον τύπο ΠΙΕ = «Η»θικό επί ΥΔ (Υλικές Δυνάμεις)!

   Εάν το Ηθικό είναι μικρό Κε Αρχηγέ, αντιλαμβάνεστε πόσο μικραίνει η Πολεμική μας Ισχύ, αν είναι μηδέν Κε Φλώρο, όσα μέσα και να διαθέτεις πάνε στράφι, χαμένα, χαράμι, η πολεμική ισχύς είναι μηδέν!

   Θα μου επιτρέψετε να σας δώσω και τον ορισμό του Ηθικού, γιατί ξέρω ότι τον νιώθετε αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν είστε σε θέση να τον εκφράσετε! Ηθικό Κε Φλώρο, είναι το σύνολο των Ψυχικών Δυνάμεων που ωθούν ένα άτομο σε δράση (Πίστη, Θάρρος, Ενθουσιασμός κτλ!

   Παραδείγματα άπειρα Κε Αρχηγέ, στην πρώτη δε τάξη, τα θαύματα των Ελλήνων στο Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα και όχι μόνο!

   Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά με το υπόψη θέμα; Θα σας πω Κε Φλώρο αυτό που μόνοι σας έπρεπε εκ προοιμίου να κατανοείτε!

   Όταν εμείς πήγαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις επιλέγοντας την ειδικότητα του Ιπταμένου στην ΠΑ, εσείς πιθανόν δεν είχατε γεννηθεί! Εκεί στο ίδιο νοσοκομείο με ποσοστό επιλογής ένας στους


δύο, μας έκριναν άξιους να υποβληθούμε σε μια από τις σκληρότερες δοκιμασίες του ανθρώπου, προς υπέρβαση της ανθρώπινης φύσης!

   Δεν μας έταξαν παλάτια και φλουριά, όμως δύο πράγματα τα είχαμε πάντα δεδομένα, εφόσον βγαίναμε σώοι και αβλαβείς από την πνιγμένη στα ρίσκα δοκιμασία μας! 

   Αυτά ήταν μία Ισοβίως αξιοπρεπή Νοσοκομειακή περίθαλψη για μας και τα μέλη των οικογενειών μας, καθώς μία αξιοπρεπή σύνταξη Κε ΑΓΕΕΘΑ!

   Για το Δεύτερο ίσως δεν τα ξέρετε, σε λίγο θα τα μάθετε! Για το πρώτο τα ξέρετε διότι εσείς είστε ο Φυσικός και Ηθικός Αυτουργός! Είναι ντροπή Κε Φλώρο να αισθανόμαστε στιμμένες λεμονόκουπες και αποδιοπομπαίοι! Αποδιοπομπαίοι, από πού; Από το σπίτι μας και τα ων ουκ άνευ δεδομένα, τα προδομένα!

   Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι στις επάλξεις ευρισκόμενοι συνάδελφοι, αφού τους παραπέμπετε στο 401 ΓΣΝΑ και στο ΝΝΑ; Βλέπουν και ακούνε Κε Φλώρο κι’ αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει!

   Τρομάζουν Κε Φλώρο και οι στιμμένες Λεμονόκουπες και οι αποδιοπομπαίοι με έξωση από το σπίτι τους! Αυτό γιατί δε ξέρω πως είδατε εσείς το θέμα, γιατί εμείς σπίτι μας νιώσαμε και το Τατόι και τη Λάρισα και τη Σούδα και τον Άραξο και την Ανδραβίδα και τη Λήμνο και τη Σκύρο και τις Κορυφές, τα λαγκάδια, το Αιγαίο, αλλά και το Νοσοκομείο μας και του Γιατρούς μας!

   Μας ένωσαν χρόνοι και πόνοι μ’αυτούς και γίναμε ένα, τώρα εσείς βγάλατε το χατζάρι της ισχύος να μας σκίσετε βάναυσα και πιστεύω άσκεφτα στα δυο, μη λογαριάζοντας καλά, καθόλου καλά, όχι εμάς τις συνειδητοποιημένα στιμμένες λεμονόκουπες, αλλά τις επερχόμενες!

   Σε λίγο θα είστε και σεις στην αντίπερα και θα νιώσετε ότι κι’εμείς

νιώθουμε, εκεί φρονώ ότι θα εγερθούν ανεξέλεγκτες δυνάμεις μέσα σας, που ευθύνες ίσως σας ζητήσουν, για κάτι που οφείλατε να πράξετε και όχι μόνο δεν το πράξατε, αλλά ενδεχομένως το προσβάλλατε και το υποβιβάσατε!

   Σε λίγο θα είστε και’σεις στην αντίπερα και είστε μόλις εξήντα ετών, έχοντας ικανό προσδόκιμο, στο οποίο εύχομαι να μη γευτείτε


όσα προκάτοχοί σας και συναφείς έχουν γευτεί! Τα παράσημα και τα τιμαλφή που τα στήθη σας κοσμούν, απαιτούν λόγο και τιμή, άλλως καταλήγουν να συνιστούν ντροπή και προσβολή!

   Και για να δούμε το θέμα και λίγο με αριθμούς, στο 251 ΓΝΑ εξυπηρετούνται όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία μέλη τόσο της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και του Πυροσβεστικού σώματος, καθώς και τα δικαιούμενα μέσω αυτών προσώπων, που σημαίνει ένα σύνολο ανθρώπων, με τους επιεικέστερους υπολογισμούς της τάξεως των 500.000  και πλέον !

   Tώρα αν κάνουμε ποσοστιαία αναγωγή βάσει πιθανοτήτων, στους πιθανούς προσβεβλημένους από Covid – 19, εκτιμώ ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Διαταγή σας δεν έχει νόημα  επί της ουσίας και εξεδόθη χωρίς εμπεριστατωμένη μελέτη και περίσκεψη ή λυπάμαι να το πω, δολίως, για λόγους εκδούλευσης!

   Πάντως εγώ σας το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι αν προσβληθώ από covid - 19 sto 251 ΓΝΑ θα πάω και όποιος θέλει ας έρθει να με βγάλει ....

   Κε Φλώρο παρακαλείσθε για την επανεξέταση της απόφασής σας για λόγους ηθικούς, ουσίας και επιχειρησιακούς! Εσείς λέτε ότι βρισκόμαστε σε ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο, συμμεριστείτε τη, αν δε μπορείτε, ή δεν σας αφήνουν σκεφτείτε μία ομόηχη λέξη , που κάθε άλλο παρά συνάδει   με προκάτοχα άτομα του μεγέθους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας