Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

 Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!

Donald Tramp – Duck - !

   *Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γι’ αυτά που θα εξωτερικεύσω απ’ τη  ψυχή, σ’αυτή τη γραφή! Όμως εκτιμώ ότι στο «Βρασμό ψυχής» ο καθείς στην κρίση του πρέπει να είναι επιεικής!

   Όμως όχι, όχι μέχρις εκεί, αρκετά Κύριε Ντόναλντ Τραμπ, αρκετά, υπέρ αρκετά, Enough is Enough που λένε και οι συμπατριώτες σου και οι υπερπατριώτες, κοινώς άντε επιτέλους στο Διάβολο!

   Συγνώμη ρε συμπαθέστατο «Παπάκι» εσύ που φέρεις το αξιοθαύμαστο όνομα Donald Duck, που σε χρησιμοποιώ συγκριτικά


σε τούτη τη γραφή, αλλά βλέπεις λείπεις και ο δικός μας τεράστιος Σπαθάρης! να μας παίξει με το δικό του απαράμιλλο τρόπο το «Ο Καραγκιόζης Πλανητάρχης!»

   Εκτιμώ πως με τέτοια ύλη θα έφτιαχνε ένα μοναδικό και απαράμιλλο σενάριο, δίνοντας και τα ρέστα του σε παράσταση με


τίτλο «Ο Καραγκιόζης Πλανητάρχης!»

   Ας επανέλθουμε στο ανεκδιήγητο αυτό κακομαθημένο ον, που ακούει στο όνομα Donald Trump και που τα μάτια μας έμελλε να τον δουν στο ρόλο του Ηγέτη, της Ηγέτιδας Δύναμις του Κόσμου και τ’ αφτιά μας ν’ ακούσουν όσα απ’ το «γλυκύτατο στόμα» του έχουν ειπωθεί ανελλιπώς  σε όλο το διάστημα της θητείας του!

   Ναι σε όλο το διάστημα της Θητείας του με αποκορύφωμα τις τελευταίες του δηλώσεις περί αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, λόγω της επιστολικής ψήφου σ’ εφαρμογή Νόμου που ο ίδιος θέσπισε!

   Ντροπή ρε αλητήριε, ντροπή, που έφτασες στο σημείο να καλέσεις τους χαχόλους του είδους σου να σε προστατεύσουν αλήτη

σταματώντας δυναμικά την καταμέτρηση των ψήφων! Πού θέλεις να οδηγήσεις τη χώρα σου ρε καθίκι, τη Χώρα που στο Σύνταγμά της ορκιζόσουνα ρε παλιάνθρωπε πριν τέσσερα χρόνια! Πού βρε του ξεπεσμού και ξιπασμού " Δυναμίτη, νικητή μαϊμού  του Κορωνοϊού! 

   Δε ξέρω ακόμα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά μάλλον στο διάβολο θα πας, εκεί όπου η θέση σου, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Θεός δεν άλλαξε γνώμη ακόμα και  εξακολουθεί να ευλογεί τη Λατρεμένη μας Αμερική! “GOD BLESS AMERICA”, λέει ο


Εθνικός της Ύμνος, που εσύ όχι μόνο δεν κράτησες σε ανάλογο ύψος, αλλά που τον ξέσκισες, σκίζοντας και την καρδιά του Αγάλματος της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας «Χουντάνθρωπε!»

   Άϊ σιχτίρι επιτέλους ρε ρεζίλι, που αν είχες επίγνωση της  ζημιάς που έχεις κάνει στη χώρα σου θα’πρεπε να’χεις κάνει


προ πολλού χαρακίρι, όπως θα’κανε οποιοσδήποτε Ιάπωνας Ταγός στη Θέση σου! Ουτοπική βέβαια υπόθεση, γιατί ποτέ ένας Ιάπωνας Ηγέτης δεν θα’ φτανε σε τέτοια χάλια και τέτοια κατάντια!

   Όσο για σας «Αγελαδάρηδες με το σύνδρομο του Cow Boy υπό μάλης και του Western της σκανδάλης, αντιληφθείτε επιτέλους ότι είναι και επικίνδυνο και υποτιμητικό για την κουλτούρα σας, τον πολιτισμό σας και τη θέση που σας έχει τοποθετήσει το παγκόσμιο γίγνεσθαι, να παραμένετε ακόμα εκεί!

   Εκεί σταθεροί και ν’ αδυνατείτε να κάνετε ένα βήμα, έστω μισό βήμα εμπρός μην υπακούοντας στα κελεύσματα δολιότατου και ιδιοτελέστατου «Ταγού», φανατικού υπέρμαχου του Εθνικού διχασμού, σαν ύστατη λύση διατήρησης της Εξουσίας, εις βάρος της Δημοκρατίας και υπέρ της Ανελευθερίας!

   Άκου «Βγείτε έξω και προστατέψτε με, δεν αναγνωρίζω τίποτα!» Η φαιδρότης στο Ζενίθ η αξιοπρέπεια στο Ναδίρ και στο Διάβολο η Αμερική!

   Δεν θα ήμουν τόσο καυστικός στους επιθετικούς μου προσδιορισμούς, όμως αδυνατώ να συγκρατηθώ, μπρος σε τούτο το


πρωτόγνωρο πράγμα – Res – που έλεγαν και οι Λατίνοι Σοφοί! Πολύ δε περισσότερο γιατί όλα τα είπα και τα προείδα πριν λαλήσει ο πετεινός τρις!

   Αγύρτης, αλήτης, καταλύτης, που δεν έκανε ούτε για «Σταβλίτης!» Ναι γιατί κάθε άλλο παρά το συζητώ για το ότι ο άνθρωπος αυτός στην Αρχαία Αθήνα, του Περικλέους το Χρυσό Αιώνα, τούτο το “res” δεν έκανε όχι για Δημόσιο Αξίωμα, αλλά ούτε για «Δούλος!»

   Και επειδή δε δογματίζω αποσαφηνίζω! Έτσι ακριβώς είναι γιατί στην εποχή του Μέγιστου Ιστορικού Διδάγματος, για να πολιτευθείς έπρεπε αναλόγως της περιόδου να πολεμήσεις και να στρατευθείς!

   Κι’αυτός ναι αυτός ο κακομαθημένος «καλομαθημένος» απέφυγε τη στράτευσή του και την αποστολή του στον πόλεμο του Βιετνάμ, με «γνωμάτευση επιστρατευμένου από το Μπαμπά του Ιατρού» ειδικότητας «Ποδιάτρου», που γνωμάτευσε ότι ο κανακάρης πάσχει από τη Νόσου του «Άκανθα Ποδός» - σιγά τα ωά, σιγά τα ωά “Mister Trump!”

   Δε βλέπω λοιπόν, για να κλείσουμε κιόλας, επειδή αρκετά λερωθήκαμε, τίποτα παραπάνω από το να προσθέσουμε σε περίοπτη θέση των κοσμητικών προσδιορισμών που μέλλουν να προσαρτηθούν στον αδιανόητο αυτόν «Άρχοντα» και ύψιστο «Άνακτα» τη λέξη του «Άκανθα!»

   Εύχομαι ότι καλύτερο για τη Λατρεμένη μας Αμερική και πριν απ’ όλα «απαλλαγή», ευελπιστώντας ότι η ευχή μου αυτή θα ευοδωθεί, επειδή God Bless America”, «Ο Θεός Ευλογεί την Αμερική!»

                                                                                  Με Τιμή

                                                                              Σπύρος Κίκερης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας