Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ

ΕΝΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΡΙΜΑ!

   Αρθρογραφική Αξιοπιστία!

   Η έγκαιρη, έγκυρη και σωστή ενημέρωσή μας, μέσα σ’ ένα κυκεώνα κατακλυσμού πληροφοριών σήμερα, συντελεί στη βελτίωση βασικότατων ιδιοτήτων της προσωπικότητάς μας, όπως η κρίση, η αντίληψη και όχι μόνο, άρα στις πλέον σωστές, κατά περίπτωση, επιλογές, βασική προϋπόθεση σωστής κατεύθυνσης στο βιολογικό μας οδοιπορικό!

   Εμείς, οι όποιοι είχαμε την εύνοια της τύχης ώστε να έχουμε λόγο επιρροής στο δημόσιο γίγνεσθαι μέσω της γραφής, οφείλαμε να συναισθανθούμε έγκαιρα την τεράστια αυτή ευθύνη και να προετοιμαστούμε πολύπλευρα και επίπονα, για τη σοβαρή μας αυτή αποστολή!

   Δεν επιθυμώ προσωπικά να πω πόσο πάσχισα και τι τράβηξα, μέχρι να φτάσω στο σημείο που σήμερα βρίσκομαι, ώστε να συμβουλεύω, να προνοώ και να ασκώ έργο προληπτικό πριν των μελλούμενων το κακό!

   Εκτιμώ λοιπόν ότι η όποια μέχρι σήμερα αρθρογραφική μου πορεία, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και τον ημερήσιο τύπο αποδεικνύει τα προηγούμενα που προεισαγωγικά είπα σε πλείστους όσους τομείς, των κατά περίπτωση αναφορών μου, στις αναρτήσεις και δημοσιεύσεις!

   Ο Απερχόμενος Πρόεδρος ΗΠΑ, ένα ανεπίτρεπτο ΚΡΙΜΑ!

«Η Επιτομή Μικροπρέπειας και Αμετροέπειας!»

   Και τώρα που ο «κουρνιαχτός» καταλαγιάζει και που αυτός ο απαράδεχτος, κατά την ταπεινή μου άποψη, Ταγός αλαφιασμένος


αλαλάζει και ο κυρίαρχος Λαός την απαλλαγή καθαγιάζει, ο στοχαστής στους σχετικούς στοχασμούς του ανατρέχει ξανά θυμάται κι’ ανατριχιάζει!

   Όχι καλοί μου φίλοι, ούτε Μάγος είμαι, ούτε Προφήτης, απλά ένας απέριττος της σκέψης παιδευτής, που πάντοτε ανιδιοτελώς και με περίσκεψη κρίνω, προκρίνω, εγκρίνω κι’ απορρίπτω, ασκώντας έργο πρόληψης, στην Ιερότητα του οποίου απόλυτα πιστεύω!

   Ναι θυμάμαι τι έγραφα πριν την εκλογή του «Χείριστου Προέδρου των ΗΠΑ» (19/1/2017) καθώς αμέσως μετά την ενθρόνισή του! Υπογραμμίζεται ότι την Θητεία του στο μεγαλύτερο πολιτικό Θώκο της Ανθρωπότητας ανέλαβε στις 20/1/2017 :

   «Τα πρώτα δείγματα του Ανδρός κάθε άλλο παρά καλά είναι και οφείλω να πω αυτό, που διαισθητικά λαμβάνω «Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά γι’ αυτό και καμπάνες ακούω διαισθητικά να κρούονται λυπητερά!»

   Ναι, για λόγους συνειδησιακούς και προαισθητικούς οφείλω να υπογραμμίσω ότι από τα μέχρι τούδε δείγματα του Ανδρός,
ξεχωρίζουν, το απαράδεκτο του κομπασμού του, του δογματισμού του, του απολυταρχισμού του και του ειρμού του!


   Στο σημείο αυτό και πριν οριστικά κλείσω ευελπιστώ για το καλό της Ανθρωπότητας ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες των ΗΠΑ καλά κρατούν και εκτιμώ πως θα ενεργοποιηθούν, εφόσον κάποιοι εκτροχιαστούν ή τρελαθούν!»

   Ναι θα μου πείτε φθάσαμε στην τελευταία ασφαλιστική δικλείδα, τη Λαϊκή Ετυμηγορία, για να ανακοπεί αυτή η ανεξέλεγκτη πορεία, με την πλήρη ασυδοσία και την απολυταρχική και γιατί όχι αντιδημοκρατική νοοτροπία!

   Την δέκατη Τρίτη Φεβρουαρίου του δύο χιλιάδες δέκα εφτά (13/2/2017) ήτοι 25 μέρες μετά τον Όρκο Τιμής, με Τίτλο «ΗΠΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΝΕΑ ΦΑΣΗ; ΑΦΑΣΊΑ;» και υπότιτλο «Τραμποπαθήματα – Στραβοπατήματα – Τραμποπαραληρήματα» Έγραφα: «Ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα ότι σε χρόνο μηδέν θα δικαιωθώ! Ήδη Δικαστικές αποφάσεις μπλόκαραν το Προεδρικό διάταγμα περί απαγόρευσης εισόδου κατοίκων εφτά (7) Χωρών...!

   Δεν παριστάνω το Μάγο απλά όποιος διαθέτει στοιχειωδώς Φυσιογνωμικές ικανότητες μπορεί εύκολα να διακρίνει τα μελλούμενα, από την όποια δράση του υπόψη κακομαθημένου κυρίου!

   Ο κομπασμός επίδειξης των διαταγμάτων, ανάκατος με τον έκδηλο σαδισμό, δεν απαιτούν, περαιτέρω σχολιασμό! Ο άνθρωπος αυτός σε χρόνο μηδέν μίκρυνε τις ΗΠΑ τόσο πολύ, που ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός τους δεν θα μπορούσε να διανοηθεί!»

   Στις 20/1/2020 με αφορμή την παραπομπή του σε Δίκη για κατάχρηση εξουσίας κτλ έγραφα: «Το δίλημμα πολυδιάστατα κρίσιμο και σοβαρό με απήχηση στο σήμερα και το αύριο το διαχρονικό! Αίρεση ή Καθαίρεση; Θεσμοί ή Ανοχή; Καταδίκη ή σικέ Δίκη; Τραμπούκοι, καθαροί, Φαιδροί ή Αμερική;»

   Δυστυχώς εδώ διαψεύσθηκα, υπερίσχυσε η φαιδρότητα από την καθαρότητα και ο κομματισμός από τον Αμερικανισμό, για πρώτη ίσως φορά στην Ιστορία των ΗΠΑ! Η καθεστωτική νοοτροπία του βρωμερού αυτού ανθρώπου ήδη είχε επιτελέσει το έργο της, κλονίζοντας τους θεσμούς!

   Όμως εδώ οφείλω να επισημάνω ότι η στάση αυτή των Ρεπουμπλικάνων της Γερουσίας, έχοντας την πλειοψηφία σ’ αυτή, υποτάχθηκαν στον κομματικό μηχανισμό και τη δεδομένη οργή του απαράδεκτου Αρχηγού τους. στιγματίζοντας για πολλά χρόνια του μέλλοντος την τεράστια αυτή παράταξη και κάθε άλλο παρά αμέτοχοι είναι για την οικτρή ήττα του κόμματός τους!

   Στις 3/11/2020 κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας έγραψα: «ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τον Επιτιμητή Αρχών – αξιών, συλητή του Αγάλματος της Ελευθερίας, καταλύτη της Δημοκρατίας και Υπέρμαχο της Διχαστικής Νοοτροπίας!

   Εάν παρ’ ελπίδα οι πάσης φύσεως Αμερικανοί Πολίτες επαναλάβουν το ολέθριο λάθος, για δεύτερη φορά, κάτι που όχι μόνο απεύχομαι, αλλά και που επ’ ουδενί μπορώ να διανοηθώ, ευθέως δηλώνω ότι θα καταστώ ένας των φανατικότερων ενάντιων των ΗΠΑ!

   Τώρα εάν οφείλω να δηλώσω περί των προσδοκιών μου,


απερίφραστα δηλώνω ότι η Ήττα του απολύτως απαράδεκτου, βάσει των πεπραγμένων του και της εν γένει συμπεριφοράς του επί παντός επιστητού, προσμένω να είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ!»

   Για να δούμε λοιπόν ήταν όντως η Ήττα του γελοίου αυτού ανθρώπου συντριπτική, γιατί αρκετοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτής!

   Ναι η Ήττα ήταν όντως συντριβή! Το ποσοστό του Μπάϊντεν 50,8% 77.000.000 συνιστά το μεγαλύτερο που ποτέ έφτασε το Δημοκρατικό κόμμα από το έτος 1900 μέχρι σήμερα! Το ποσοστό 47,5% 72.000.000 του γελοίου συνιστά το δεύτερο χαμηλό σε ολόκληρη την Πολιτική Ιστορία των ΗΠΑ! Οι Εκλέκτορες 290 του Μπάϊντεν , 214 του Τραμπ!

   Επισημαίνεται ότι ο Τραμπ έναντι της Κλίντον κέρδισε την Προεδρία παρά του ότι έλαβε 2.000.000 λιγότερους ψήφους, αριθμός που συνιστά το 1,5% του εκλογικού σώματος! Υπογραμμίζεται ότι ήταν νη δεύτερη φορά που αυτό συνέβη στην πολιτική Ιστορία των ΗΠΑ!

   Και εδώ οφείλουμε να σταθούμε, γιατί προσωπικά δε μ’ενδιαφέρουν τόσο τα εκλογικά συστήματα όσο το ότι η Λαϊκή Ετυμηγορία στην πλειοψηφία της δε μπορεί, κατά την ταπεινή μου άποψη, να παραβλέπεται επ’ ουδενί και ας το κοιτάξουν οι φίλοι μας Αμερικανοί!

   Τώρα για τα τραγελαφικά, κωμικοτραγικά σπασμωδικά του Γελοιότατου αυτού ανδρός, δεν πρέπει εκτιμώ ν’ ασχοληθούμε και πολύ γιατί θα οργιστούμε, θα στενοχωρηθούμε και βαθιά θα λυπηθούμε για την κατάντια των ΗΠΑ, όπως από τον ακόμα πρόεδρο αυτής επιδείχθηκε, που σημαίνει ουδέ προς στιγμή δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του ρόλου του, στο παγκόσμιο πολιτικό και όχι μόνο γίγνεσθαι!

    Δειγματοληπτικά αναφέρω μερικά των ανεπίτρεπτων αυτού!

   *Μετατροπή Λευκού Οίκου σε προεκλογικό κέντρο! Ουδείς ποτέ Πρόεδρος μέχρι σήμερα το αποτόλμησε!

   *Επανειλημμένες ανυπόστατες αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, σχετικά με τ’ αποτελέσματα, στιγματισμένες απ’ όλα τα δίκτυα με το χαρακτηρισμό Fake News (Ψευδή Νέα!)

   *Διακοπή του στον Αέρα από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, λόγω των ασύστολων ψευδών και των αισχρών παραινέσεων προς τους υποστηρικτές τους για δυναμικές παρεμβάσεις του!

   *Και το πλέον θλιβερό, ουδείς είχε το σθένος από τους «στενούς του συνεργάτες»  να τον προσεγγίσει για να τον συνετίσει, προκειμένου ν’ αποφύγει τον περαιτέρω διασυρμό!

   Διασυρμό, που είχε ρίζα και αυτό αφήνω σαν επιμύθιο σ’ αυτή τη γραφή: «Ναι είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που δεν του γίνεται το χατίρι!!!»

   Προσέξτε το καλά αυτό, γιατί αυτό συνιστά την κατάρα όλων των Πλουσίων, που περιβάλλονται εκ των πραγμάτων από ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο περίγυρο υποτακτικών και γλοιωδών, που το έργο τους συνίσταται σε μια άνευ όρων ισόβια δουλοπρεπή συγκατάβαση!

   Ο Άνθρωπος είδε όχι μόνο τον Αμερικανικό Λαό σαν περίγυρο, αλλά τον κόσμο ολόκληρο, θεωρώντας τον εαυτό του σαν


Σούπερμαν ή Άτλαντα, που κράταγε στους ώμους τη Γη, αγνοώντας την πικρή αλήθεια ότι ούτε το κεφάλι του δεν μπορούσε να κρατήσει καθώς πρέπει στους ώμους του!

   Είναι λυπηρό ν’ ασχολείται πλέον κανείς, με τον θλιβερότατο αυτό Ηγέτη και προσωπικά μου είναι δύσκολο να προσαρτώ στις φράσεις μου που περιέχουν τ’όνομά του τη λέξη του Ηγέτη!

   Τα μεγάλα περιοδικά και ο τύπος από κοινού Ιεραρχούν τους Προέδρους των ΗΠΑ με πρώτο τον Λίνκολν, δεύτερο τον Ουάσιγκτον, τρίτο τον Ρούζβελ, πέμπτο τον Αϊζενχάουερ, δωδέκατο


τον Ομπάμα …..  Εκείνος που θα κοσμεί πάντα την τελευταία θέση έστω και μετά από διακόσια και τριακόσια χρόνια θα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ που φέρει το όνομα DONALD JOHN TRUMP!!!

   Όμως ας μου επιτραπούν μερικές σκηνές από τη συνέχεια του έργου, όπως ήδη δημοσιοποίησα αυτές σε πρόσφατη ανάρτησή μου (10/11/2020) στο διαδίκτυο! «Κανένα Ζώον χωρίς Ουρά! Ουρά του Κιαρατά! Δίδυμους Πύργους οι ΗΠΑ δεν έχουν πια! Έχουν μετεγκατασταθεί στην Τουρκίαν/Κωνσταντινούπολη!

   Ορίστε και μερικά από τα στοιχεία τους: Διαστάσεις, ύψος εκατόν πενήντα πέντε (155) και εκατόν σαράντα πέντε (145) μέτρα αντίστοιχα! Όροφοι τριάντα εννέα (39) και τριάντα εφτά (37)! Έκταση


300.000 τετραγωνικά μέτρα! Κόστος κατασκευής 400.000.000 $ και τ’όνομά τους Tower Trump ( Πύργος Τραμπ!)

   Ίσως κάποτε μάθουμε και σε πόσες τουρκικές εταιρείες είναι μεγαλομέτοχος, καθώς τις συναλλαγές των δύο γαμπρών των Μεγάλων, ίδιου φυράματος, Πενθερών, που κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με το σπάσιμο του Αμερικανικού εμπάργκο, μέσω Τουρκίας, προς Περσία , με εισροή πακτωλού Χρημάτων!

   Κι’αυτό γιατί η προ πολλού διαταχθείσα έρευνα από τις Αμερικανικές αρχές δεν έχει, ούτε βήμα προχωρήσει και εύλογα προκύπτει το ερώτημα, ποιος θα μπορούσε να τη σταματήσει!

   Εγώ σας λέω ότι σε λίγο θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι, με τον


υπερπατριωτισμό του μεγάλου αυτού ταγού, που το μόνο του ενδιαφέρον άρχιζε και τελείωνε στον Αμερικανικό Λαό!

   Εν πάση περιπτώσει, επιμένω ότι όλα τα ζώα έχουν ουρά και μερικά, ουρά του κιαρατά! Εύχομαι να διαψευσθώ, αλλά συνήθως δεν ……

                                                                                     Με Τιμή

                                                                                Σπύρος Κίκερης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας