Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!

Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας!

   Λίγοι με το θέμα θ’ασχοληθούν το ξέρω! Αν και προσωπικά προαναγγέλλω, ότι το θεωρώ σαν πάρα πολύ σοβαρό!
   Σαν Έλληνες πρέπει να μας απασχολεί στον αντίποδα του
Παγκόσμιου Δημογραφικού γίγνεσθαι! Ο Πληθυσμός μας μειώνεται, η Φυλή μας εκφυλίζεται και ραγδαία αλλοιώνεται!
   Αιτίες πολλές και διάφορες, το αποτέλεσμα μετράει ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει προβλήματα διαιώνισης του Είδους μας! Δεν είμαι ούτε σεξολόγος, ούτε κοινωνιολόγος, απλά ένας άνθρωπος της σκέψης είμαι, που ωθούμε από μέσα μου κάποιες περιπτώσεις ενδιαφέροντος να θίγω!
   Μη μου σοκαριστείτε, σαν ουσία της ζωής – το έχω ξαναγράψει – θεωρώ τη διαιώνιση του Ανθρώπινου Είδους, σαν πεμπτουσία την καλυτέρευση, μέσω της διαπαιδαγώγησης, αυτού!
   Ανάλογα θεωρώ και τα γεννητικά όργανα των δύο φύλων! Σαν Ουσία, ας πούμε παραλληλίζοντας, θεωρώ το ανθρώπινο όργανο –Πέος – σαν Πεμπτουσία το «Αιδοίο!» Την πύλη αυτή της Ζωής και την πηγή της ηδονής!
   Τα δύο αυτά όργανα θεωρώ σαν τους δύο πόλους, που στηρίζουν τον άξονα της ζωής, γύρω από τον οποίο περιστρέφονται όλες, μα όλες οι δραστηριότητες αυτής!
   Ακριβολογώ, χωρίς να υπερβάλλω εμφαντικά! Αναγκαία θεωρώ εξ’ίσου τα δύο όργανα, όμως οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, για το εργοστάσιο παραγωγής της ζωής, που ίσως έχουν υποτιμηθεί!
   Τα γεννητικά όργανα της γυναίκας έχουν οπτικά το σχήμα τριγώνου! Αυτό το τρίγωνο θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλούς συνειρμούς μεταφορών και παρομοιώσεων, πάντως ούτε Τρίγωνο των Βερμούδων είναι, ούτε τρίγωνο της Αμαρτίας, όπως αρκετοί το θεωρούν!
   Είναι κατά την προσωπική μου άποψη το τρίγωνο της ευλογίας! Εκείθεν η Κολπική κοιλότης, σαφέστατα δεν είναι η «μαύρη τρύπα» που όλα τα καταβροχθίζει, αλλά αυτή, που το είδος μας διαιωνίζει σε μια ιεραποστολή, από τις μεγαλύτερες της ζωής!
   Το μήκος της είναι κατά μέσο όρο 9 cm, το πλάτος της 2.8 cm! Όμως δύναται να αυξηθεί έως 200% και έτσι να συνιστά την πύλη της Ζωής!
   Η Κλειτορίδα συνιστά την μπαγκέτα που ο αόρατος μουσουργός της σεξουαλικής συναυλίας και συγχορδίας διαχειρίζεται στην
πεμπτουσία των ανθρώπινων λειτουργιών!
   Μοιάζει με όστρακο, άρα στόμιο, με ορατό μόνον το 1/3 του όλου! Συνιστά στυτικό όργανο αντίστοιχο του πέους, αλλά μακράν υποδεέστερο εκείνου! Το συνολικό της μήκος μπορεί να φτάσει τα 18 cm!
   Πάνω της υπάρχουν 8.000 νευρικές απολήξεις, που είναι υπέρ διπλάσιες των αντίστοιχων του πέους των ανδρών! Αυτός είναι και ο λόγος που το ηδονικό μέτρο, τρελαίνεται, αρκετές φορές στην καταμέτρηση των γυναικείων οργασμών!
   Αυτά τα λιγοστά σαν ελάχιστη τιμή στην Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας και περισσότερο στην πηγή της Ζωής και της ηδονής, που τόσο έχει υποτιμηθεί στο μυαλό, προφανώς λόγω αμαθείας,
ημιμαθείας, παιδείας και νοοτροπίας, πλείστων όσων ανδρών!
   Όσο για την πεμπτουσία της ηδονής οι προϋποθέσεις είναι και πολλές και λεπτές, όλες τους όμως Χημικές, αναγόμενες στα υπέρτερα της ζωής ιδεώδη, που σπάνια εξασφαλίζονται απολύτως σε δύο υπάρξεις!


2 σχόλια:

  1. Επισκέφτηκα, διάβασα, ενημερώθηκα και αποχωρώ κατά τι σοφότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Βιβλίο Κωνσταντίνε θα πληροφορηθείς εκτιμώ και κάποια περί "Μίτρας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας