Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!

C:\Users\Spiros\Desktop\profphoto.jpg
  Σπύρου Κίκερη


ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟ


«Αν ξέρεις να ψαχτείς
και σε λαβύρινθο
την άκρη θα τη βρεις!»


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20160316/engine/assets_LARGE_t_420_54648064_type13145.jpg
  Μ’αφορμή το «Χαμό» και τη «Λύσσα», που προκάλεσε, ο «Ανεκδιήγητος» Πρόεδρος ΑΝΕΛ και αξιότιμος ΥΕΘΑ Κος Πάνος Καμμένος, για το εκ παραδρομής φραστικό λάθος Μουζάλα, που είπε τα Σκόπια Μακεδονία σε τηλεοπτική εκπομπή και όσα τραγελαφικά ακολούθησαν!
C:\Users\Spiros\Desktop\tsipras-kammenos.jpg
«Οκ, Πάνο, μη φωνάζεις Πάνο! Καλό ταξίδι Πάνο
και που’σαι, Πάνο, πάρε και το Πρωθυπουργικό Αεροπλάνο!»


  Αυτό ήταν το νόημα των διαμειφθέντων από πλευράς Κυρίου Πρωθυπουργού (να τον χαιρόμαστε) στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, μετά την υποτιθέμενη Εθνική έξαρση, λόγω ευθιξίας από τον Κο Υπουργό και Κυβερνητικό εταίρο (επίσης να τον χαιρόμαστε!)
  Και’γω ο δύστυχος συνεχίζω, στα αναπόφευκτα νοηματικά συνακόλουθα της αυτής Μεγαλειότητας του Κυρίου Πρωθυπουργού της Ελλάδος αξιότιμου Κυρίου Αλέξιου Τσίπρα!
C:\Users\Spiros\Desktop\synantisi-tsipra-kammenou-sto-maximou-gia-to-thema-mouzala.jpg
«Καλό ταξίδι Πάνο και να μας γράφεις Πάνο
εκεί που μας αξίζει Πάνο! Από τη μέση και κάτω, Πάνο!
Καλό ταξίδι Πάνο! Καλό ταξίδι Πάνο!
Το’δωσα ’γω το *πλάνο, για το Πρωθυπουργικό Αεροπλάνο!


*«Πλάνο» λέγεται το σχέδιο πτήσεως που κατατίθεται αρμοδίως, πριν από οποιαδήποτε πτήση ενός Αεροσκάφους, με στοιχεία, που αφορούν την πτήση (Διαδρομη, ύψη, προορισμό, χρόνους, επιβαίνοντες κτλ!) Πάμε παρακάτω και καλή αρχή!


  Το «O Γέγονε, Γέγονε,» για την περίπτωση, κανείς δε δικαιούται να το πει! Γιατί τα τεκταινόμενα περιέχουν διδάγματα, από απρέπειες, σφάλματα, ατασθαλίες δολιότητας και το χειρότερο, από φτηνούς παρασκηνιακούς συμβιβασμούς, ανωτάτου μεν επιπέδου, κατωτάτης δε στάθμης! Όλα τούτα ανεξίτηλα ας μείνουν στης Φυλής τη ψυχή, τα σωστά και τα πρέποντα να διδάσκουν, από ανεπίτρεπτα VIP!
http://www.newsrebel.gr/wp-content/uploads/2014/03/gsg.jpg
  Κάποιοι από εμάς τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, Κε ΥΕΘΑ, που δεν είμαστε πλέον και λίγοι, μάθαμε κατά κανόνα στην πορεία μας να σπάμε τα επικαλύμματα μαζί με τα προσχήματα και να μπαίνουμε βαθύτερα στα νοήματα! Τούτο ήταν θέμα ζωής και θανάτου για μας, που ποτέ δεν αποχωριστήκαμε!
  Ποτέ τα επιχρίσματα δε μας ενδιέφεραν, πάντοτε στα μεγάλα μηνύματα, ευλαβικά υποκλιθήκαμε και κάθε που χρειάστηκε κατανυκτικά προσευχηθήκαμε, αποσκοπώντας είτε στην επανάληψη αξιόλογων παραλειπόμενων και πράξεων, είτε στην οριστική εξάλειψη ανεπίτρεπτων τεκταινόμενων!
  Και για να το κάνω ακόμα πιο κατανοητό, ποτέ δε σταθήκαμε στις αφορμές, πάντα στα αίτια με ανησυχία ψαχθήκαμε, με παρρησία αποφανθήκαμε και στο ύψος μας σταθήκαμε!
C:\Users\Spiros\Desktop\hqdefault.jpg
  Το ατόπημα Μουζάλα είναι το θέμα μας, που διανοήθηκε να λαθέψει εκστομίζοντας στην εκπομπή του Κου Τσίμα στον ΣΚΑΙ, την Τρίτη το βράδυ (15/3/2016), τη Βαριά λέξη «Μακεδονία» αντί της ορθής «FYROM» ή «Σκόπια» και η Εθνική «Λύσσα» του Προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ, αξιότιμου Κου Πάνου Καμμένου!
  Εδώ έχουμε έναν εύθικτο Εθνικά Υπουργό, που τον βλέπουμε εν γένει Χοντρό! Κάποιος είπε πως ένας «Χοντρός» δεν μπορεί να είναι και λεπτός στους τρόπους, κάποιος άλλος είπε δε μπορεί να είναι ούτε καν εύθικτος, γιατί η ευθιξία προϋποθέτει «ευαισθησία» που οι «χοντροί» κατά κανόνα δεν έχουν! Κάποιος άλλος φώναξε: «Ναι ρε αλλά άμα έχουμε να κάνουμε με υπουργούς και μάλιστα της πρώτης Εθνικής, τότε αν η περίπτωση είναι «Εθνική» μια αφορμή αρκεί, για διέγερση «Επαναστατική!»
  Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Όλα τα προηγούμενα ειπώθηκαν, σε μία από τις «μικρές Βουλές» των Νεοελλήνων! Των ανθρώπων που σύγκριση δεν έχουν, παγκοσμίως, στην ενασχόλησή τους με τα πολιτικά, συζητώντας, καθ’εκάστην, ώρες ατέλειωτες, ενώ συγχρόνως ιδέα δεν έχουν από πολιτική!
  Έτυχε να βρεθώ, λοιπόν, σε μία «μικρή Βουλή», ίσως υποσυνείδητα να το επιδιώκω καμιά φορά! Μαθαίνεις πράγματα εκεί πολλές φορές, μου’λεγε ο πατέρας μου, μόνιμος θαμώνας, μετά τη σύνταξή του εκεί στη μικρή Βουλή της Πρέβεζας στα παλιοσάραγα!
  Το άλλοτε πανίσχυρο κάστρο της μπούκας με το σαράι, που στο χτίσιμό του συνέβαλλαν Τούρκοι και Ενετοί, για να το γευτεί ο Αλή Πασάς απ’όλους πιο πολύ και από τις αμαρτίες να γκρεμιστεί το 1698, μετά τον Αυστροοθωμανικό πόλεμο του 1683 – 1697 και την ήττα των Οθωμανών (Συνθήκη Κάρλοβιτς!)
  Βλέπετε πόσα πράγματα φέρνει στο νου και μόνο η αναφορά της «Μικρής Βουλής!» Σκεφτείτε τί θα γινόντανε με την αναφορά της «Μεγάλης Βουλής!»
  Το επιμύθιο της «μικρής Βουλής» Κάποιος, που πέταξε αγριεμένος την ατάκα
« Ποιος είπε ρε, μετά από τόσα και τόσα δείγματα και ανδραγαθήματα, δεν έμαθε αυτόν τον Κα«η»μμένο τον Αναθεματισμένο; Ποιος ρε;»
C:\Users\Spiros\Desktop\0.jpg
  Πήρα το δρόμο σκεπτικός, μπορεί κανένας «φαν» του Πάνου να τα πάρει και να σαλτάρει είπα και άρχισα να μονολογώ και να «μοιρολογώ!»
  Το θέμα είναι απλό! Είναι πολύ απλό! Δεν πάει πολύς καιρός, που του πήρανε την ευθύνη των προμηθειών και στο Βίτσα τη δώσανε! Προχθές του πήρανε και το «Προσφυγικό - Μεταναστευτικό» το δώσανε κι’αυτό στο Βίτσα!
  Βίτσα, Βίτσα, να η εξήγηση για το «αδυνάτισμα» Πάνο, ναι ουδέν κακό αμιγές καλού! Ξύλο ανελέητο με «ΒΙΤΣΑ» κοτζάμ Υπουργός;
C:\Users\Spiros\Desktop\kyriakos.jpg
  Αμ το άλλο το τρομερό, πώς να το χωνέψεις; Πώς ρε Πάνο; Πώς; Να σταλεί ο Βίτσας στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης για συμμετοχή πλάι απ’τον Πατριάρχη και το Μητσοτάκη, στον επίσημο εορτασμό και παρέλαση για την 25η Μαρτίου, που έγινε μόλις χτες, στις 10/4/2016 δηλαδή; Μήπως σ’αυτό το τρομερό βρίσκεται το μεγάλο μυστικό σχετικά με τον «Μουζαλικό Θυμό για το Μακεδονικό;»


  Τί έκανες ρε Πανούλη και σε μαλώνουν; Πώς; Τίποτα; Δε μπορεί κάποια αταξία θα’κανες; Πώς ο Βίτσας είναι δικός τους; Εσύ τι είσαι ρε Πανούλη, δεν είσαι δικός τους, εσύ; Ξένος είσαι; Πώς εκείνοι είναι Συριζα και ’συ είσαι ΑΝΕΛΛΗΝΑΡΑΣ; Εγώ μόνο με σένα είδα τον Τσίπρα να κάνει Έρωτα, με κανέναν άλλο!
C:\Users\Spiros\Desktop\kammenos-tsipras43.jpg
  Πώς, δεν κάνατε έρωτα; Τί κάνατε, ρε Πανούλη εκεί στο παλκοσένικο το βράδυ των εκλογών; Πλάκα κάνατε ή τα κάνατε πλακάκια;
C:\Users\Spiros\Desktop\agkalia_279820823.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\MEGALHTSIPRASKAMENOS-735x459.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\tsipras-kammenos-1.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\tsipras-kammenos-kybernisi-1.jpg
  Στις αγκαλιές πνιγήκατε! Στα φιλιά πνιγήκατε! Στα σάλια πνιγήκατε! Ταγκό, Βαλς, Τσάμικο, Πυρίχιο χορέψατε…!
C:\Users\Spiros\Desktop\12042814_590650897739730_6474423325346554347_n.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\mboyzoukia-kamenostsipras__article.jpg
  Αγκαλιά τη νύφη πήρες, στον Πλούταρχο πήγατε, στα λουλούδια πνιγήκατε, ξοδευτήκατε, χρεωθήκατε….! Τί διάβολο, δε γίνεται, έτσι τόσο άδοξα χωριστήκατε;
C:\Users\Spiros\Desktop\00000000000aakoιoiiiaii -1 (11) - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\agkalia_279820823.jpg
  Εγώ δε ξέρω, από αυτά που είδα συμπεραίνω και όρκο παίρνω, πως τουλάχιστον από τρεις οργασμούς ο καθένας σας γεύτηκε, στα όρθια έστω, εκείνο το βράδυ των διαβολεμένων ερωτευμένων, στεφανωμένων και εις σάρκαν μίαν ενωμένων! Εκείνο που δε ξέρω είναι, αν η γαμήλιος τελετή σχόλασε όταν κάποιος από τους δυο σας απ’τη χαρά του χέστηκε ή μόλις η νύφη «αερίστηκε!»
  Ας σοβαρευτούμε όμως, Κε Υπουργέ το εκ παραδρομής λεκτικό λαθάκι του Μουζάλα, σε πείραξε; Η συμμετοχή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις των Σκοπίων, δε σε πείραξαν Κε Υπερπατριώτη;
  Τις αταξίες σας δε ξέρουμε λεπτομερώς! Πού θα πάνε όμως θα τις μάθουμε! Μπορεί να μη βοηθά η δημοσιογραφία σ’αυτό, αλλά…! Πώς είπατε λέω κακά λόγια; Συκοφαντώ! Άιντε μην πω καμιά βαριά κουβέντα για σας τους δημοσιογράφους! Άιντε που όλοι πέσατε με τα μούτρα στο «Μακεδονία» του Μουζάλα και στην «Ευθιξία» του «Χοντράνθρωπου!»
  Θα ήταν ο τελευταίος που θα έπρεπε να θιγεί για ένα γλωσσικό σφάλμα στη ρύμη του λόγου ενός ανθρώπου, που  αναγκάζομαι να υποστηρίξω, για λόγους δικαίου, παρά του ότι, έχω γράψει αρκετές φορές ότι είναι «ακατάλληλος « για τη θέση, που κατέχει, ένεκα του ότι δεν διαθέτει τα απαιτούμενα «Ηγετικά και ψυχικά προσόντα!»
  Ο Κος Καμμένος, το ξαναλέω, θα ήταν ο τελευταίος των Ελλήνων όλων και όχι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μόνον, που θα έπρεπε να διεγερθεί και ν’αναστατώσει τον κόσμο όλο!
C:\Users\Spiros\Desktop\091651.jpg
  Γιατί; Γιατί ο ίδιος σε τηλεοπτικές εκπομπές, αναφερόμενος στο υπόψη θέμα, τουλάχιστον τρεις φορές είπε το όνομα «Μακεδονία, αναφερόμενος στα Σκόπια και τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο (υφίστανται σχετικά βίντεο). Κι’αν υπάρχει αντίλογος για το ποια Μακεδονία εννοούσε, η φράση του «Ο Κος Μητσοτάκης είπε ναι, στο να βρούμε σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία», δε χωρά αμφιβολία για το ποια Μακεδονία εννοούσε!
  Το θέμα πέρασε ντούκου και καλά έκανε και πέρασε, διότι η πρόθεση ήταν εμφανής και σε τέτοιες περιπτώσεις, που οπωσδήποτε χρήζουν προσοχής, προέχει η πρόθεση! Άλλωστε ας υποθέσουμε ότι ήταν κουβέντα ποινικά κολάσιμη, ποιος δικαστής και μόνο από την εξέταση του βίντεο, θα καταδίκαζε «το στη ρύμη του λόγου ή το εκ παραδρομής ατόπημα;» Άλλωστε σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η μη επέμβαση, των ούτως ή άλλως, πεπειραμένων δημοσιογράφων, καταδεικνύει την αλήθεια των θέσεών μου!
  Και για να κλείσουμε τα της αφορμής και να μεταπηδήσουμε στα αίτια της «λύσσας» διότι περί «λύσσας πραγματικής» επρόκειτο, όχι μόνο από τις απόλυτες δηλώσεις, αλλά και από τις «εξαγγελθείσες», που αργότερα διαψεύσθηκαν σα να μην έγιναν ποτέ! Ποιες ήταν αυτές; «Το μάζεμα των ειδών του Γραφείου του από τους συνεργάτες του, η ανάκληση των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και άλλες σάχλες, όπως το ότι έθεσε εις διάθεση του Πρωθυπουργού τις παραιτήσεις των Υπουργών του, που διαλαλούσε μετά την επιστροφή του από το περιβόητο ταξίδι του στις ΗΠΑ!
http://i2.wp.com/antikleidi.com/wp-content/uploads/2013/10/images.jpg
  Σιγά, σιγά όλα μαζεύτηκαν και συμμαζεύτηκαν και ω του θαύματος « Ο Λύκος, Αμνός εγένετο» μα κάποια πράγματα ξέφυγαν και μαθεύτηκαν!
  Εκκρεμούσε ένα ταξίδι του Κου Αξιότιμου Υπουργού στις ΗΠΑ, είχε εξαγγελθεί με αναχώρηση 17/3/2016 ημέρα Πέμπτη και αίφνης με αφορμή το Θέμα Μουζάλα και της «λύσσας» ματαιώνεται» επισήμως από το περιβάλλον του Κου ΥΕΘΑ και όχι μόνο!
  Και μετά; Και μετά είχαμε μία μίνι συνάντηση στου Μαξίμου, μετά τις 11 το πρωί! Λέτε ο Μουζάλας να ήταν το κύριο θέμα. μεταξύ των δύο κυρίαρχων ανδρών της Κυβέρνησης; Αμφιβάλλω πάρα, μα πάρα πολύ και κάτι μουλέει μέσα μου, ότι πιο πολύ από το όνομα Μουζάλα, εκεί σ’αυτή τη συνάντηση έπαιξε το όνομα «Βίτσας!»
  Εν πάση περιπτώσει, ας επανέλθουμε στα του ταξιδίου! Το ταξίδι για ΗΠΑ είχε εξαγγελθεί από το ΥΕΘΑ αρκετά πριν! Συγκατάθεση δε ξέρω αν είχε ληφθεί, αν υπήρχε σύμφωνη γνώμη δηλαδή, αν υπήρχε αντίθετη γνώμη, γιατί κάπου πρέπει να τηρούνται ένια των προσχημάτων, μη γινόμαστε και ολότελα ρεζίλι δηλαδή!
  Για το πολύκροτο ταξίδι, είναι βέβαιον ότι είχαν εξετασθεί διάφοροι τρόποι εκτέλεσης! Όπως η περίπτωση, για παράδειγμα, μετάβασης με Α/Φ C-130, έλα όμως που εκείνο έπρεπε να κάνει ενδιάμεσο σταθμό στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, για ανεφοδιασμό και το ταξίδι θα διαρκούσε είκοσι (20) ολόκληρες ώρες και πλέον, μόνο για τη μετάβαση! Οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό, το ότι ο υψηλότατος επιβαίνων θα υποβάλλονταν σε υπέρμετρη κόπωση, που θα επηρέαζε, λαμβανομένου υπόψη και του Jet lug, τις «σοβαρότατες υποχρεώσεις» του στις ΗΠΑ! Ποιες ήταν αυτές; Για να τις δούμε:
  Η πρώτη του μεγάλη υποχρέωση φυσικά «Εθνική» ήταν να παραστεί, στην τελετή «Θυρανοιξίων» της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελληνικής κοινότητας Καλύμνιων της Φλόριντα! Η Κοινότητα είναι περισσότερο γνωστή, σαν κοινότητα των «Σφουγγαράδων της Φλόριντας!» Επίσης το πρόγραμμα στην ίδια πόλη, Τάμπα, περιείχε και πρόωρους εορτασμούς για την επέτειο της επανάστασης του 1821! Ο Κος Καμμένος θα συμμετείχε, επειδή λέει έλκει την καταγωγή από τα Δωδεκάνησα!
C:\Users\Spiros\Desktop\images (1).jpg
  Στη συνέχεια θα μετέβαινε στην Ουάσιγκτον, προφανώς με το «Πρωθυπουργικό, Αεροπλάνο» και φυσικά κάποια κουστωδία! Υπογραμμίζεται ότι το Νο1 Πρωθυπουργικό Αεροπλάνο, έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 15 ατόμων και είναι το μόνο από τα τρία υπάρχοντα, που έχει τη δυνατότητα απευθείας μετάβασης στις ΗΠΑ!
  Στην Ουάσιγκτον θα μετέβαινε προκειμένου να μιλήσει στην Αμερικανοισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, γνωστή ως AIPAC (American Israel Public Affairs Committee!) Έναν τεράστιο παράγοντα του Εβραϊκού λόμπι!
  Η ομιλία έγινε, δε ξέρω σε ποια γλώσσα, γιατί τα αγγλικά του Κου Καμμένου είναι για δύο πράγματα, πρώτον για «γέλια» και δεύτερον για «κλάματα!» Στο σημείο αυτό αξίζει να υπογραμμισθεί με ιδιαιτερότητα, ότι η ομιλία του ΥΕΘΑ ήταν δεκάλεπτος, το δε σύνολο των ομιλητών από 160 έως 200 άτομα!
  Αυτά γιατί τα επικοινωνιακά παραμύθια, οι χάρτινοι πύργοι και οι «ξεβράκωτοι πρίγκιπες» θα πρέπει να αποκαλύπτονται απολύτως! Γιατί είναι ντροπή αίσχιστου είδους να εμπαίζεται ένας λαός όσο κι’αν είναι κουτός!
C:\Users\Spiros\Desktop\upl56ee6f1e2c632.jpgC:\Users\Spiros\Desktop\kammenos2-e1458475251957.jpg
  Και για να πούμε με τ’ονομά τους ακόμα κάποια πράγματα, σε καμία παρέλαση δεν παρέστη ο Κος τάδε, απλά κατέθεσε ένα στεφάνι, παρευρέθη, σε μία χοροεσπερίδα της κοινότητας, έκανε ολιγόλεπτη ομιλία, σε τοπικό κανάλι της ομογένειας στην οποία πέραν των άλλων ευλόγησε το ΝΑΤΟ και τον Πρόεδρο Ομπάμα, για τις επεμβάσεις του προς διάσωση της Χώρας μας!
https://acesflyinghigh.files.wordpress.com/2014/05/img_4204-1024x683.jpghttp://www.airforcepcs.com/wp-content/uploads/2007/07/macdill_tampa1.jpg
  Και ακόμα κάτι, πλάι από το διεθνές Αεροδρόμιο προσγείωσης, υπάρχει η αεροπορική βάση MacDill, όπου και το κέντρο Επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ! Οι Αμερικανοί προφανώς δεν αποδέχτηκαν τον Έλληνα Υπουργό Αμύνης, για προσγείωση στην τεράστια Βάση!
  Τόση προφανώς είναι η εκτίμηση και η υπόληψη, που εκείνοι τρέφουν προς έναν Υπουργό Αμύνης μιας Χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ και της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ! Η εκτίμηση φυσικά είναι απόρροια του Κύρους της Προσωπικότητας του κάθε ατόμου! Και κάτι συναφές, θυμάμαι όταν υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ, σαν τακτικός αξιολογητής, στο βαθμό του Αντισμηνάρχου, ήταν φορές που ταξίδευα ιδιωτικά και μου παρείχαν δωρεάν στέγαση σε αξιόλογα καταλύματα όχι μόνο εντός Μονάδων, αλλά και πόλεων!
C:\Users\Spiros\Desktop\Kammenos US 2.JPG
  Αποτέλεσμα της μη αποδοχής προσγείωσης στη μεγαλοπρεπέστατη αεροπορική βάση ήταν η καταβολή και’γω δε ξέρω πόσων δολαρίων, για την φύλαξη και εξυπηρέτηση του Ελληνικού Πρωθυπουργικού Αεροπλάνου, στο διεθνές πολιτικό Αεροδρόμιο της πόλης! Τα παραπάνω πλάνα είναι από την άφιξη του Κου Καμμένου στις ΗΠΑ και την υποδοχή του!
http://www.onalert.gr/files/Image/aphotos/KAMMENOS/Kammenos%20US%203.JPG
  Ο ενθουσιώδης κύριος των εναγκαλισμών και των ασπασμών (το σχετικό βίντεο είναι για γέλια και για κλάματα) είναι κάποιος άγγελος στο όνομα, της Ελληνικής Τηλεόρασης! Εκτός αυτού τον Κο Καμμένο υποδέχθηκαν η πρόξενος και ένας αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού!
  Όλα δε αυτά, γιατί; Το γιατί το λέω, γιατί, « Εν οίδα, ότι εκείνος ουδένα πολιτικό ή Στρατιωτικό παράγοντα των ΗΠΑ είδε, προφανώς όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά…! Στην παρέλαση που έγινε στο Tarpon springs δεν παρέστη, λόγω προγράμματος!
http://assets.philenews.com/data/2016/04/05/to-zito-i-ellas-tou-ompama-ston-lefko-oiko-vinteo.jpg
  Κύριε τάδε αν ήθελες να πας στον επίσημο εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στις ΗΠΑ, έπρεπε να είσαι εκεί στις 10 Απριλίου, στη μεγάλη παρέλαση που γίνεται στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης και στη δεξίωση που έδωσε ο Πρόεδρος Ομπάμα προς τιμή της μεγάλης μέρας και του Ελληνισμού (30th White House Greek Independence Day Celebration!) εκεί που στην Ελληνική αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς!»
http://www.protothema.gr/files/1/2016/04/11/kyr04.jpg
  Όμως εκεί βρέθηκε κάποιος άλλος κι’αυτός ήταν ο ΑΝΥΕΘΑ, ο αναπληρωτής σου δηλαδή ο «Βίτσας!» Αυτό δε λέγεται ρίξιμο Κε Πάνο, αυτό λέγεται «Ρεζιλίκι» Πανούλη, «Ξεφτίλα» δηλαδή! Για κοίτα λοιπόν το Βίτσα πλάι στο Μητσοτάκη και το Πατριάρχη, να παρακολουθεί τη μεγάλη παρέλαση και προσπάθησε, παρά τα νεύρα σου, να δεις το καμάρωμα, παρά τη σκιά του Μητσοτάκη!!!
  Ο καθένας, λοιπόν, μετά από αυτά, ας βγάλει τα συμπεράσματά του, πάνω στην αιτιολόγηση αυτού του ταξιδίου και τους εμπλεκομένους καθ’οιονδήποτε τρόπο μ’αυτό κι’αν καταλήξει κάπου πέραν του καπρίτσιου ή του εκ καταβολής «κακομαθημένου» καθώς των ερασιτεχνών και αγυρτών της πολιτικής, να μου τρυπήσει τη μύτη!
  Όμως ας πάμε λίγο πιο πίσω και θα επανέλθουμε στο ταξίδι! Τη Τετάρτη το βράδυ (16/3/2016) μετά τις λυσσώδεις δηλώσεις του έξαλλου Πάνου, περί του ότι έχει πει ισχύει μέχρι κεραίας για το Μουζάλα και αν δεν έχει παραιτηθεί μέχρι αύριο στις εννιά θα το κάνει «Κούγκι» (έχει εμμονές με το κούγκι ο κα «η»μμένος) και τις λοιπές σάχλες! Είχαμε τα εξής τραγελαφικά!
C:\Users\Spiros\Desktop\n-PAPAS-KOUIK-large570.jpg
  Το βράδυ της ίδιας ημέρας, Τετάρτη, είχαμε ένα «Δείπνο Μυστικό» στο σπίτι του Καμμένου! Το δείπνο ήταν για τρεις, το Μέγα Οικοδεσπότη, το Alter Ego του Τσίπρα τον Παππά και τον άλλο Αξιότιμο ΑΝΕΛ«ληνάρα» Κο Τέρενς Κουίκ! Προφανής σκοπός του «δείπνου» ήταν το «καλμάρισμα» των συμπτωμάτων λύσσας του Ηγέτη των Ενόπλων μας δυνάμεων! Λέγεται ότι αργότερα ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο μεγίστων ανδρών και εταίρων της πολιτικής σκηνής του τόπου μας!
  Την άλλη μέρα ο χαμός συνεχίζεται αμείωτος! Το θέατρο «Σκιών» έχει την «τιμητική» του και ο Σπαθάρης άπιαστος. όπως πάντα, να τα επαναλάβω δεν θα είχε κανένα νόημα, θ’αρκεσθώ στο ότι «Ο Μουζάλας είναι υπουργός υπό προθεσμία 60 ωρών!» Και το άπαιχτο της Κας Εκπροσώπου ΑΝΕΛ και υφυπουργού υποδομών Κας Χρυσοβελώνη: «Για τον Καμμένο αυτά αποτελούν στάση ζωής!»
https://i.ytimg.com/vi/kOXeeggrEHQ/maxresdefault.jpg
  Τί μας λέτε Κα Τάδε; Τί; Φτάνει η υποτίμηση του πνευματικού μας επιπέδου, φτάνει, αρκετά!
C:\Users\Spiros\Desktop\synantisi-tsipra-kammenou-sto-maximou-gia-to-thema-mouzala.jpg
  Και μετά και μετά, είχαμε μια μίνι συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και τι δεν έχει δει και τι δεν έχει ακούσει τούτο το Μέγαρο! Εκεί δεν ήμουν, τ’αφτιά της φαντασίας μου όμως έντονα επιμένουν ότι ακούστηκαν φράσεις όπως: «Πού θα πάς; Τί θα κάνεις; Πώς θα πας; Γιατί επιμένεις; Πότε θα προλάβεις να γυρίσεις, αφού την Τρίτη έχουμε ολομέλεια; Θα γίνουμε ρεζίλι…….»
  Αυτά, να μην πω ότι ο μεγάλος αυλάρχης, στην προσπάθειά του να ματαιώσει το από πάσης άποψης αδικαιολόγητο ταξίδι του πολιτικού του εταίρου επινόησε εσπευσμένα την προ ημερησίας διάταξης συνεδρίασης της Βουλής για την 22α Μαρτίου 2016!
  Εν πάση περιπτώσει, μετά τη συνάντηση, προφανώς, αφού σαν ένα κακομαθημένο παιδάκι της πέμπτης δημοτικού και ίσως πιο κάτω, απέσπασε αυτό που ήθελε, ή του προσφέρθηκε σα «γλειφιτζουράκι» ο Λυσσασμένος Λύκος άρχισε να «Αμνοποιείται» εντέχνως!
  Το ζητούμενο


http://www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2015/03/210315215606_6613.jpg&maxw=670&maxh=335http://www.enikos.gr/images/resized/590_d2e812ab024c3647a52e9bb91ab0383d.jpg
  Τώρα αλήθεια, τί να ήταν αυτό που ο Πανούλης τόσο πολύ ήθελε; Ο Θεός να με συγχωρέσει, την κεφαλή μου θα στοιχημάτιζα έναντι οιουδήποτε τιμήματος, ότι ήθελε «την απόλυτη και έμπρακτη συγκατάθεση του Μεγάλου Αρχηγού, για το σοβαρό του Ταξίδι στις ΗΠΑ με το καλό Πρωθυπουργικό Αεροπλάνο (Embraer G5)! Προκειμένου να πάει μεγαλοπρεπώς στις ΗΠΑ και όχι ταπεινώς με τη συγκοινωνία, όπως για παράδειγμα ο αναπληρωτής του (ΑΝΥΕΘΑ) Βίτσας!
  Εδώ εγώ, ένας πολύπειρος εμπειρογνώμων πάνω σε θέματα διερεύνησης πάσης φύσεως ατυχημάτων, σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους της περίπτωσης, αδιαμφισβήτητα κατέληξα, μη μπορώντας αλλιώς πως όλα τούτα τα παράξενα, να εξηγήσω, να αιτιολογήσω, και να δικαιολογήσω!
  Και μετά τον εφησυχασμό οι πρώτες δηλώσεις, σε εντελώς διαφορετικό στυλ και ύφος: «Άλλο η εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση και άλλο στο Μουζάλα! Ο Πρωθυπουργός ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες, εγώ ξεκινώ την αποστολή μου στις ΗΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιήσω συναντήσεις με πολιτικούς παράγοντες, αλλά και να κάνω παράλληλα ομιλία στο εκεί Ισραηλίτικο κέντρο!»
  Έτσι την Παρασκευή (18/3/2016), αφού είχε αναστατώσει μία Χώρα, όσο ποτέ, επί σαρανταοχτώ και πλέον ώρες, με τη φήμη, περί πτώσης της Κυβέρνησης να αιωρείται στο πανελλήνιο, αναχώρησε εφησυχασμένος προς εκτέλεση της Εθνικής του Αποστολής, ηγούμενος κουστωδίας εννέα ατόμων! Ποιοι ήταν, μη με ρωτήσετε δε ξέρω, αν ήθελα μπορούσα να μάθω αλλά τι νόημα θα είχε! Δυο τρεις δεν θα ήταν η ομάδα της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, Υπασπιστής, Διερμηνεύς, σύζυγος πιθανώς κτλ κτλ!
C:\Users\Spiros\Desktop\μπάντα-640x350.jpg
  Προφανώς η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που στο σύνολό της αριθμεί άτομα τεσσαράκοντα (40) μετέβη με πτήση της γραμμής, βεβαίως δε γνωρίζω αν πήγε η ολομέλεια ή μέρος αυτής, εκείνο που ξέρω είναι ότι οι μπάντες τέτοιου είδους συνήθως δε σπάνε!
  Υπογραμμίζεται ότι για την προετοιμασία της αποστολής, είχε αποσταλεί, προ εικοσαημέρου ένας άλλος ΑΝΕΛ«ΛΗΝΑΡΑΣ» ονόματι Τέρενς Κουίκ, με άλλη κουστωδία! Αυτά εις δόξα μιας Ταλαίπωρης Ελλάδας και των εκλεκτών της τέκνων!
  Επερώτηση στη Βουλή έγινε, πολλαπλά σχετικά άρθρα γράφτηκαν, περί εξόδων και όχι μόνο, για την Εθνική αυτή αποστολή! Αλλά ποίου το αφτί ιδρώνει; Για να ιδρώσει το αφτί σου πρέπει να συναισθάνεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου, αφού έχεις σταθμίσει νωρίτερα βαθυστόχαστα την κατάντια της Χώρας σου καθώς το γιατί και το πως!
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDIvMTYva2FtbWVub3Mtc2lub3VrLTAwMC5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center
  Αλλά μήπως ήταν η πρώτη φορά που ο Κύριος αυτός σχολιάζεται για αλόγιστη σπατάλη εις βάρος του Δημοσίου; Ασφαλώς όχι! Σχολιάστηκε εντόνως για την προσωπική χρησιμοποίηση και μάλιστα κατ’εξακολούθηση του πολυδάπανου ελικοπτέρου Chinook, χωρητικότητας 51 ατόμων, κατά τη διάρκεια των θερινών του διακοπών σε νησί της Δωδεκανήσου!
C:\Users\Spiros\Desktop\fourseasons-royalsuitebedroom.jpg
  Σχολιάστηκε ομοίως εντόνως τον Ιούνιο του 2016 για ταξίδι του στις ΗΠΑ κυρίως με επανειλημμένα άρθρα και αντιπαραθέσεις, εφημερίδας και υπόψη κυρίου, για το κόστος του ταξιδίου, που μόνο το κόστος δωματίου του Κου τάδε, ανά βραδιά, έφτανε το τρομακτικό ποσόν των 1.408.56$ του δε γεύματος τα 920$, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα!
  Τώρα το κόστος του τελευταίου ταξιδίου του Κου ΥΕΘΑ, θα περάσει στα ψιλά, γιατί το θέμα θα επισκιαστεί από την αγαλλίαση των πάντων, μετά την εξάλειψη των συμπτωμάτων «λύσσας» του Λύκου Υπουργού, για το θέμα Μουζάλα και την μεταμόρφωσή του σε «Κότα, με κουλούμπρα!»
C:\Users\Spiros\Desktop\kotes.png
  Δε χωράει άλλος χαρακτηρισμός, μα τω Θεώ, μετά την πρωτοφανώς αδιάντροπη στάση του και την περιβόητη φράση του, ενώπιον της ολομέλειας της Ελληνικής Βουλής και προφανώς του Ελληνικού Λαού, υποβαθμίζοντας το κατ’αυτόν έγκλημα Μουζάλα, σε απλά «λεκτικό λάθος» φράση που επανέλαβε τρεις φορές, για να συνειδητοποιηθεί από τους πάντες!!!!!
  Μίλησε, δηλαδή στη Βουλή σα να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα για το θέμα Μουζάλα! Αυτή είναι πολιτική και όχι υποκριτική, αυτή είναι σοβαρότητα και όχι αστειότητα, αυτός είναι Ταγός και όχι «Λαγός!» Και λίγο μετά η παράσταση του θεάτρου «Σκιών» κλείνει με τις δηλώσεις της εκπροσώπου ΑΝΕΛ και Υφυπουργού Υποδομών - πώς να προτάξεις τη λέξη «Κυρία;»: «Το θέμα Μουζάλα παραμένει ανοιχτό, ποτέ ο Κος Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του!»
  Εν πάση περιπτώσει τέτοια υποτίμηση και περιφρόνηση λογικής, κρίσης και αντίληψης του μέσου νου, ομολογώ πως σπάνια στη ζωή μου είδα και αντιμετώπισα!
  Η Κουστωδία επέστρεψε «καταταλαιπωρημένη» από την Εθνική της αποστολή την Τρίτη (22/3/2016) γιατί έπρεπε ο «Αρχηγός» της να συμμετάσχει στην προ ημερησίας διατάξεως συνεδρίαση ολομέλειας της Βουλής, κατόπιν πρότασης του αξιότιμου Κου Τσίπρα, προς συζήτηση του θέματος «Διαφθοράς και Δικαιοσύνης!» Η συζήτηση αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη (30/3/2016) λόγω των τρομοκρατικών ενεργειών των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες!
  Η συνεδρίαση λοιπόν, της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων της 30ης Μαρτίου του 2016, θα μείνει στην ιστορία όχι τόσο για την ανάπτυξη του κυρίου θέματος της διαφθοράς και δικαιοσύνης, από τους ομιλητές και τις αηδίες τους, όσο για τη θέση του ανεκδιήγητου Καμμένου ως προς το θέμα Μουζάλα, που τη επαναλαμβάνω προς εμπέδωση «Η περίπτωση του Κου Μουζάλα ήταν απλά ένα λεκτικό λάθος, ήταν απλά ένα λεκτικό λάθος,  απλά ένα λεκτικό λάθος!» Και μετά από αυτό εγώ σας το προεξοφλώ και το υπογράφω «Εάν ξανακούσετε το όνομα Μουζάλας, από το στόμα του Κου ΥΕΘΑ εμένα να με φτύσετε, έστω κι’αν κάποιες φορές αυτό το VIP στόμα εις ακατάσχετον βόθρον μετατρέπεται, χωρίς ο ιδιοκτήτης του να ντρέπεται!
https://antichainletter.files.wordpress.com/2012/05/kammenos-paramythas.jpg
  Έτσι το παραμύθι τέλειωσε σαν όλα τα παραμύθια και «ζήσαμε εμείς καλά και οι εκλεκτοί «παραμυθάδες» του Ελληνικού Λαού, ακόμα καλύτερα, πιο καλά απ’όλους Φυσικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης (ΑΝΥΕΘΑ) Κος Δημήτριος Βίτσας» Και επειδή ένα παραμύθι πάντα καλό είναι αλλά και επειδή σχεδόν πάντα ισχύει το ουδέν κακό αμιγές καλού και το αντίθετο, θα σας πω τι είδα στον ύπνο μου τις ταραχώδεις αυτές ημέρες!
  Έχω μιλήσει και άλλες φορές για ένα «ουτοπικό μου όνειρο» που με ήθελε «Θεόθεν Δικαστή χωρίς αποδείξεις!» Ε, λοιπόν αυτό μου βγήκε! Ξέρετε ποια ήταν η ονειρική ποινή, που επέβαλα στον Ηγέτη των Ενόπλων μας δυνάμεων, Αρχηγό κόμματος και κυβερνητικό εταίρο, ένεκα των λαθών του και των επιμονών του στο θέμα Μουζάλα και του υπόψη ταξιδίου στις ΗΠΑ; «ΙΣΟΒΙΟΣ ΖΩΝ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ!»
  Προτού κλείσω και ένεκα του ότι, μετά από κάποιες σχετικές μου αναρτήσεις στο FB, κάποιοι με κακολόγησαν, ότι θίγω επιλεκτικά τους Υπουργούς Εθνικής αμύνης, απαντώ! Αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορεί να λεχθεί από ανθρώπους δύο κατηγοριών, αυτούς που δε με ξέρουν κι’εκείνους που δεν παρακολουθούν τα γραφόμενά μου! Σ’αυτούς λοιπόν συνιστώ να ανατρέξουν λίγο στο spyrkikeris.blogspot.gr και θα δουν για πότε θα ανασκευάσουν τη γνώμη τους!
  Ας δουν τουλάχιστον εκείνα που έγραψα για το Μεϊμαράκη και τη θητεία του στο Υπουργείο Αμύνης!
  Εδώ δεν υπάρχει έλεος, ας το κάνουν συνείδηση άπαντες, για τους ασχημονούντες εις βάρος της ταλαίπωρης Ελλάδος, την οποία και συμπονώ στο έπακρο, από «Εθνική Αφέλεια» ας το πω έτσι, μια και από παιδάκι όσους μίλαγαν για το πώς πρέπει να’μαστε απέναντί της, τους πίστευα, άσχετα κι’αν οι περισσότεροι απ’αυτούς ήταν ψεύτες, υποκριτές και επίορκοι!
http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2014/10/newego_large_t_1101_54256830-620x330.jpghttp://s.kathimerini.gr/resources/2015-10/gre1582393_24519963-thumb-large.jpghttp://www.riskygames.gr/wp-content/uploads/2015/10/LIAKOUNAKOS-THOMAS-PRISON.jpg
  Η εν γένει γνώμη για το υπόψη Υπουργείο και για όλους ανεξαίρετα τους μεταπολιτευτικούς υπουργούς συνοψίζεται στα ακόλουθα, που έλεγα και έγραφα με άλλα λόγια και πριν τις συλλήψεις Τζοχατζόπουλου, Δαφέρμου και Λιακουνάκου!
http://www.newsit.gr/files/Image/2013/04/06/resized/YETHA_511_355.jpghttp://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/article_landscape/public/1_3822.jpg?itok=7LG4uLtr
  Το Υπουργείο αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το μεγαλύτερο «Πιρανχαποιείο» οι δε κεφαλές τούτης της ομοταξίας τρέφονται, κατά βάση, μ’ανθρώπινες σάρκες «αξίας», για να συντηρούν την προσφιλή τους χαμερπεία και αναξιοκρατία σ’ένα Στρατό πνιγμένο στα εύκαμπτα και δυσλεκτικά, σε λέξεις πέραν του «Μάλιστα, όχι, διατάξτε Μολυβένια ρομποτάκια!»
  Όλα δε αυτά για να γεύονται όσο λίγοι, το βασικό συστατικό του «υλισμού», του «κατάμαυρου Χρήματος» δηλαδή!


http://entypwsiako.com/wp-content/uploads/2014/10/mauhtria-phge-sthn-kolash-5.jpg
  Και αν με ρωτούσατε τί θα έκανα όλους αυτούς, αν μπορούσα να σαρκώσω το ουτοπικό μου όνειρο, του «Θεόθεν Δικαστή χωρίς αποδείξεις;» Όλους, μα όλους, μηδέ εξαιρουμένου του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, του συμμαθητή μου, θα τους έστελνα στο «Πυρ το εξώτερον» ή με άλλα λόγια «Στη Λίμνην του Πυρός καιομένη Πυρί και Θείω!»
  Και να το πω γενικότερα για τούτη τη χώρα, του επίγειου παράδεισου, που είχε την ατυχία να κυβερνάται από διαβόλους, τριβόλους και καταχραστές ολκής! Φρονώ αν μη τι άλλο ότι οι «Καταχραστές της Εξουσίας και του Δημοσίου Χρήματος, Θα’πρεπε παγίως να τιμωρούνται ισοβίως, με στερήσεις πολιτικών δικαιωμάτων, ολικές δημεύσεις περιουσιών και οριστική εξαφάνιση από προσώπου Ελληνικής Γης!
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0FJJLw5c-VFIwKNtf8S46jHsmEUMU4aEnPOZIvfIpFhZwc1mdΤριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις για τον χαμό του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου
  Όμως πόθεν; Που εδώ δεν έχει απομείνει τίποτα όρθιο και η αρχή της ισοπέδωσης ανάγεται σε ένα και μόνο πρόσωπο, που εκτιμώ ότι, αν υπάρχει θεία δίκη, περίοπτη θέση θα έχει, στα χειρότερα κάτεργα της κολάσεως, αυτό που άρχισε την κατάλυση αυτού του Κράτους, όχι το 1981, όπως λαθεμένα πιστεύεται, αλλά το 1974!  Δεν θα πω το όνομά του και τις αποδείξεις γιατί έχω βαρεθεί να τα λέω, να τα γράφω και να τα υπογράφω! ΄
  Έτσι στην έρμη Ελλάδα δεν υφίσταται πλέον κανενός είδους εξουσία καθόσον η «Πολιτειακή Εξουσία» είναι για χιλιάδες εισαγωγικά, μ’έναν παροπλισμένο και ευνουχισμένο Πρόεδρο, που παριστάνει τον «Ανώτατο Άρχοντα» για ν’αποδεικνύει τη μεγάλη αλήθεια, ότι «το Ψάρι από το Κεφάλι Βρωμάει!» Μια «Εκτελεστική Εξουσία», αριθμητικού εκπετάσματος από 45 έως 85 ατόμων κατά περίπτωση, αδιαμφισβήτητης ρεμούλας και ιδίου οφέλους, κυριότατα από το 1981 και εντεύθεν! Μια «Νομοθετική Εξουσία» μονόφθαλμων χειροκροτητών, καθώς μονόχρωμων και μονόφθαλμων καλοπερασάκηδων, ιδιοτελών χειροκροτητών! Μια «Δικαστική Εξουσία» αναχρονιστική, αγραναπαυτική, τροχοπεδιστική, οπισθοδρομική, καταλυτική! Μια «Στρατιωτική Ηγεσία» Αναξιοκρατική, Εκδικητική, Ρομποτική, Ομερτική, Κοτζαμπασηδική…. Και ας σταματήσω γιατί κινδυνεύω με τέταρτη γαστρορραγία στο Βιολογικό μου οδοιπορικό!
                                                                                                 Με Τιμή

                                                                                             Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας