Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΎ ΜΑΚΕΛΕΙΟΎ!

C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη

ΣΤΟΝ ΑΠΌΗΧΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΎ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!

(Εθνικά, Γεωπολιτικοθρησκευτικά και Μη.)
(Μικροί και Μεγάλοι Παίχτες στη Διεθνή Σκακιέρα!)
«Τούτη η Κρίση Θ’αναδείξει τον Άξιο Πλανητάρχη!»

parisi8
  Παρίσι 13/11/2015 ημέρα Παρασκευή Νεκροί 129, τραυματίες άνω των 300 εκ των οποίων οι 99 βαριά τραυματισμένοι! Όλα αυτά τα τραγικά, στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος και αναμενόμενου χτυπήματος! Οι μακελάρηδες «καμικάζι αυτοκτονίας» υπολογίσθηκαν στους εφτά (7)

  Στις 22/8/2014 σε ανάρτησή μου στο διαδίκτυο (spyrkikeris.blogspot.gr) και δημοσίευση στον τύπο έγραφα: «Σήμερα βγαίνουν τα χειρότερα των ανθρωπίνων παθών και τα αγριότερα των ενστίκτων! Όχι μόνο γι’αυτούς που αποτολμούν τις φοβερές σκηνές των εν ψυχρώ σφαγών και σκοτωμών, αλλά και αυτών που βλέπουν, δηλαδή όλων μας!
  Όχι ότι δε ξανάγιναν τέτοια πράγματα στο διάβα της ανθρωπότητας, αλλά το μεγάλο δυστυχώς της εποχής μας είναι, ότι σήμερα οι σκηνές φρίκης είναι μέσα στο σπίτι μας!
  Η οικτρή θέα στα μάτια μας σε εικόνα υψηλής τεχνολογίας (HD), με την οσμή του ζωντανού αίματος στη μύτη μας! Και έπεται η συνέχεια, γιατί όλα τούτα έχουν τη σημασία τους τη «βιοχημική!» Ας δούμε πως!
  Πάρτε ένα καθρεφτάκι, καθίστε ήρεμοι και κοιταχτείτε! Ανοίξτε στη συνέχεια την οθόνη του διαδικτύου, επιλέξτε ‘‘Σφαγές Τζιχαντιστών’’ και δείτε μία εν ψυχρώ σφαγή του Τζιχάντι Τζον! Κλείστε τα μάτια σας για ένα δευτερόλεπτο, ξανανοίξτε τα , κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, φτύστε με!
  Όλα τα άγρια και εκδικητικά πάθη και ένστικτα τα στοιβαγμένα στα έγκατα της ψυχής σας, θα έχουν εξωτερικευθεί και σκιαγραφηθεί στο πρόσωπό σας, σχηματίζοντας την όψη ενός πρωτοφανούς σε αγριότητα όντος, σαν περίτεχνο έργο κάποιου μεγάλου Διαβολικού ζωγράφου!
  Να η μετάλλαξη και η μεταμόρφωση του αμνού σε λύκο και του ανθρώπου σε διάβολο! Τούτη η διεργασία είναι απλή, γιατί είναι δομική, χημική και φυσική! Απλά φαίνεται δύσκολη γιατί η σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης ανέκαθεν ήταν καλά κρυμμένη από Θεϊκή τέχνη, ανάμεσα σε προσχήματα, δικαιολογίες και άπειρα δήθεν κι’ακόμα ετσιθελικές και μονόπλευρες επικοινωνιακές στατιστικές και απόκρυφες τεχνικές!
  Αυτά και άλλα πολλά έγραφα τότε, τώρα θα δείτε τη συνέχεια του έργου «Στον Απόηχο του Μακελειού του Παρισιού,» αρχίζοντας όπως είναι φυσικό κυρίως εκ των ένδον!

  Άγρια τα Μελλούμενα!
  Γι’αυτά που συμβαίνουν και κυρίως γι’αυτά που ακολουθούν , κατά την ταπεινή μου άποψη, σε ολόκληρη την Ευρώπη και δε ξέρω πού αλλού, κάποιοι θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή, ενοχή και τύψεις για λάθη και ολιγωρίες στην άσκηση των υψηλών τους καθηκόντων!
  Οι λόγοι!
  1.Από τους εφτά μακελάρηδες, απ’ότι ανακοινώθηκε μέχρι τώρα από τα ΜΜΕ, εισήλθαν από το Αιγαίο και τους καλοδεχούμενους στη Χώρα μας οι δύο (2)! Σε λίγο να μου το θυμηθείτε θ’απαγορευτούν οι σχετικές δηλώσεις (ανακοινώσεις) χαρακτηριζόμενες σαν TOP SECRET!.
  2. Γιατί στα ρεπορτάζ και τις σχετικές εικόνες προβάλλονται κατά κανόνα, παιδιά και γονείς, ενώ τα ποσοστά είναι περίπου 5%, 25%, με το υπόλοιπο 70% να συνιστά «αγρίμια» ηλικίας 18 έως 35 χρόνων!
  3. Γιατί συνεχώς και αδιαλείπτως γίνεται, από τα πιο επίσημα χείλη, συναισθηματική εμφαντική επίκληση, για το θέμα σε πολύ κρίσιμες ερωτήσεις στο Ελληνικό κοινοβούλιο και όχι μόνο! Εξαίροντας υπερμέτρως τα χρηστά ήθη μιας υπέροχης φυλής, που όμως εκφυλίζεται ραγδαία και μπαίνει αυτοβούλως σε προβλεπόμενες τραγικές περιπέτειες!
  4. Γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε αφήσει την Ευρώπη, ολόκληρη στο έλεος των «Ειρηνικών Εισβολέων» που παγίως ονομάζουμε «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ενώ ξέρουμε ότι σε ποσοστό τουλάχιστον 60% πρόκειται για «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» και απολύτως μη δικαιούχους! Αλήθεια ποιος από τους ελέγχοντες μπορεί να ορκιστεί για το ποιόν και την πραγματική ταυτότητα των ελεγχόμενων, μέσα στο μπάχαλο, που αδιαλείπτως βλέπουμε!
  5. Γιατί το θέμα χαρακτηρίζεται Πανευρωπαϊκό, σε ελληνικό επίπεδο, ενώ για τις πιο πολλές Χώρες της Ευρώπης και αύριο από όλες, μηδεμιάς εξαιρουμένης σαν Εθνικό!
  6 Γιατί πάμε με μαθηματική ακρίβεια να εγκλωβίσουμε στη Χώρα μας εκατομμύρια «Αγρίμια!»
  7. Γιατί υπάρχουν «κρετίνοι,» που δε μπορούν να δουν τίποτα άλλο, πέρα από τη μούρη τους, στον καθρέφτη, για να καμαρώνουν την άγνοια και την ανικανότητά τους!
  8. Γιατί τέλος αδυνατούμε να καταλάβουμε οι περισσότεροι, ότι τούτη η ταλαίπωρη Χώρα δε μπορεί ν’αντέξει άλλο βάρος «Εισβολέων» ένεκα του ότι άντεξε:
    *Την Αλβανική Εισβολή, που γέννησε την Αλβανική «Μαφία!»
    *Τη Βουλγαρική Εισβολή, που έφερε τη Βουλγαρική «Μαφία»
    *Τη Βαλκανική εν γένει Εισβολή, που εξέθρεψε την ομώνυμη για κάθε χώρα «Μαφία!»
    *Τη Σοβιετική εισβολή και όλα τα κύματα από την κατάρρευση των Τειχών του υπαρκτού σοσιαλισμού και του «Κομουνιστικού Παραδείσου» με ότι αυτά κουβάλαγαν!
  Είναι μέρες που θλίβομαι βαθύτατα ακούγοντας, κατά κανόνα, ξένες διαλέκτους, με βαριές προφορές και την Ελληνική σε εξαιρέσεις! Με πιάνει δε, ειλικρινά δέος, όταν αναλογίζομαι σε μία δεκαετία τι θα γίνεται!
  Τώρα με «προσχηματικώς γενικευμένη αιτία» έναν εμφύλιο στη Μέση Ανατολή, η έρμη Ελλάδα δέχεται ακατάπαυστα «Τσουνάμια» στην ουσία ανεξέλεγκτων εισβολέων, χωρίς να συγκινείται ουδείς, για τις συνέπειες!
  Το εξαιρετικά τραγικό είναι ότι κάποιοι χαίρονται για το τελευταίο και δεν εννοώ αυτούς τους λιγοστούς γηγενείς, εννοώ τους άσπονδους φίλους και εταίρους μας Τούρκους! Τους Τούρκους που εφαρμόζουν ένα μακρόπνοο σχέδιο, που άρχισε επί Οζάλ δεκαετία 1980 και επίσημη δήλωση του «ότι δε χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα, αρκεί ν’αφήσουμε να περάσουν σ’αυτή 3 με 4 εκατομμύρια φανατικοί Μουσουλμάνοι! Υπάρχει δε και δήλωση του Νταβούτογλου που λέει ότι όπως πάει η Ελλάδα το 2018 θα έχει πέντε (5) εκατομμύρια μουσουλμάνους!
  Το πιο τραγικό απ’όλα σ’αυτή την Ιστορία είναι ότι τους πληρώνουμε ακριβά γι’αυτό! Ήδη τα χοντρά Ευρωπαϊκά πακέτα άρχισαν να ρέουν!
  Και κάτι ακόμα το 1987-89 που ήμουν Διοικητής σε προμαχώνα του Αιγαίου, ανησυχώντας και μελετώντας, ήξερα ότι η Τουρκία εκτός της Στρατιάς του Αιγαίου διέθετε έναν τεράστιο αριθμό (1.000) μικρών ταχύπλοων σκαφών, προοριζόμενα για κατάληψη Ελληνικής Νήσου ή Νήσων! Σήμερα δε είναι πάρα πολύ πιθανόν τα σκάφη αυτά, να είναι εκείνα που χρησιμοποιούνται, λόγω παλαιότητας (25-30 ετών) για τη μεταφορά των μουσουλμανικών ορδών στη Χώρα μας! Αυτό το γεγονός (παλαιότητα) αποτελεί, κατά την άποψή μου, και τον κύριο λόγο των πολλών ατυχημάτων στις μεταφορές!
  Όσο για τις δικαιολογίες του Αρμόδιου Υπουργού σαν αυτές που άκουσα στην πρωινή εκπομπή του MEGA στις 16/11/2015! Ότι οι Αστυνομικοί στα νησιά δουλεύουν 12 και 13 ώρες και δικαιολογούνται…..αποτελούν αστειότητες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για πόλεμο και στον πόλεμο είναι ντροπή να μιλάς για ωράρια και ας μη συνεχίσω, γιατί αυτός τουλάχιστον είναι και Σεβάσμιος!
  Το μεταναστευτικό, όπως προείπα το έχω αναπτύξει πλήρως προ πολλού. Όμως τα ώτα VIP’S σε τούτη τη Χώρα ούτε ακούνε, ούτε και ιδρώνουν, γι’αυτό θ’απευθυνθώ ευθύς αμέσως, με αφορμή και το μακελειό στο Παρίσι, σε κάποια άλλα ώτα με την ελπίδα ότι μπορεί και να εισακουσθώ!

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMDkvYmFuLWtpLW1vb24uanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center http://www.onlycy.com/sites/default/files/putin_1.jpghttp://www.naftemporiki.gr/fu/p/954410/638/399/0x0000000000dcf54e/2/merkel-olant.jpg

  Προς τους Ηγέτες του Πολιτισμένου Κόσμου!
  Κε Μπαμ Γκι-Μουν! Κοι Ομπάμα και Βλαδίμηρε Πούτιν! Κα Μέρκελ! Κε Ολάντ! Κατά την ταπεινή μου άποψη θα είστε ένα τίποτα, ισοδύναμο του μηδενός, εάν δεν εξαφανίσετε από προσώπου Γης, εντός μηνός, το μεγαλύτερο γνωστό μίασμα της Παγκόσμιας Ιστορίας, που μειώνει το ανθρώπινο γένος, όσο καμιά άλλη φορά, στο βιολογικό του διάβα , από καταβολής!
  Προς άρση αμφιβολιών υπενθυμίζω:
    1.Εισβολή Κουβέιτ: Από την επέμβαση των χερσαίων Αμερικανικών Δυνάμεων χρειάστηκαν μόνον εκατό (100) ώρες (24-27 Φεβ 1991) για να εκδιωχθούν οι εισβολείς και καταληψίες Ιρακινοί, και να φτάσουν, τα αμερικανικά στρατεύματα 200 χλμ από τη Βαγδάτη!
    2.Αφγανιστάν (7 Οκτ 2001) ελάχιστες μέρες για να φτάσουν οι ίδιες δυνάμεις στην Καμπούλ, εκτοπίζοντας τους Ταλιμπάν από την εξουσία!
    3.Ιράκ (20 Μαρτίου 2003) χρειάστηκαν μόνο δύο (2) εβδομάδες  για την εκθρόνιση του Σαντάμ και την ολοκληρωτική κατάληψη του Ιράκ!
    Και φυσικά δε μου πάει να κάνω αναφορά στην επέμβαση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας, αντιπαρέρχομαι και την περίπτωση Λιβύης! Άλλωστε αυτό που ήθελα να πω στο παρόν τμήμα της γραφής εκτιμώ ότι κατανοήθηκε απολύτως!
  Πάντως επειδή πλησιάζω προς το τέλος θα ήθελα κάποιες απόψεις περί Ηγεσίας να σας πω, πριν σας αφήσω Αξιότιμοι Κύριοι Ηγέτες του θεωρούμενου Πολιτισμένου Κόσμου!
  Αντιπαρέρχομαι τον αξιότιμο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, γιατί στις δυνατότητές του είναι «ετερόφωτος.» Έτσι αρχίζω από τον Κο Ομπάμα! Τον τίτλο του ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗ δεν τον ζητήσατε εσείς, σας τον έδωσε αυθορμήτως η πλειονότητα του σύγχρονου Κόσμου! Το γιατί είναι απλό, γιατί τον είχε ανάγκη επί της ουσίας όχι σαν όνομα, αλλά σα ρόλο! Εσείς Κε Ομπάμα τον αποδέχεστε και τον χαίρεστε , όπως φαίνεται σαν Τίτλο! Τίτλο «άυλο!»
  Κε Ομπάμα έχετε μπλέξει αρκετά πράγματα εσείς οι Αμερικανοί στην Εξωτερική σας Πολιτική! Εσείς γνωρίζετε ότι στα μεγάλα πράγματα, λάμπει το σκοτάδι, ελάχιστα μαθαίνουν οι περισσότεροι και ακόμα λιγότερα καταλαβαίνουν! Οι στοχαστές και οι παιδευτές όμως του Νου, γνωρίζουν, έστω και αν αυτό δεν έχει σημασία!
  Μέσα σε δυο θητείες δεν εκβιάζεται το ξέπλυμα οικτρών λαθών, δολιοτήτων και εκτροπών! Κάποια πράγματα ανήκουν στη μεγάλη κατηγορία «των ουκ άνευ» όπως τούτο, του Κράτους τoυ ISIS, του Ισλαμικού Κράτους ή Χαλιφάτου του Ιράκ και του Λεβάντε δηλαδή, όπως και αποκαλείται!

  Εδώ απαιτείται ο «ΡΌΛΟΣ» του «Πλανητάρχη» Κε Ομπάμα και όχι ο «ΛΌΓΟΣ!» Θα τον αναλάβετε ή όχι; Σας προειδοποιώ ότι ο τίτλος κλονίζεται συνθέμελα, από κάποιον άλλο Ηγέτη και ο κόσμος αν δεν το έχετε αντιληφθεί συσπειρώνεται δειλά, δειλά , γύρω του! Το βλέπετε στη δημοσιότητα και σε τόσα άλλα που λίγοι μπορούν να δουν!
  Έχουν ήδη ατύπως οι πρώτες εκλογές, για τον τίτλο, προκηρυχτεί  και δεν πρόκειται να κρατήσουν πολύ! «Δυαρχία» σε Γήινα καθεστώτα δεν υφίσταται! Συνεργασία ναι Κε Ομπάμα, όμως τον κύριο λόγο εκεί τον έχει «ΕΝΑΣ!» Τούτα, ας έχετε υπόψη, ότι καλύτερα από μένα, τον ταπεινό και φτωχό στοχαστή, τα γνωρίζει ο Βλαδίμηρος Πούτιν και οι Ηγετικές του Ικανότητες!
  Τί νομίζετε ότι απαιτείται, για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση τρεις νύχτες αποστολών των B-2 ένας περίπατος ανάμεσα σε πτώματα και όρνεα! Ο Εξωκόσμιος τίτλος περιποιεί ύψιστη Τιμή για κείνον που τον κέκτηται και θα τον κερδίσει εκείνος που είναι διατεθειμένος ν’αναλάβει όλα τα ρίσκα κτήσης και κατοχής του! Η ευκαιρία είναι μοναδική! Γιατί ίσως για πρώτη φορά φαίνεται τόσο δίκαιη και λογική η ανάληψη εκτέλεσης της ιερής αυτής αποστολής!
  Και θυμηθείτε κάτι ακόμα «Ηγέτης μη Στρατηλάτης, στην Ιστορία χάνεται!» Κι’αυτό ο Βλαδίμηρος φαίνεται ότι το κατέχει καλύτερα από σας! Το τελευταίο που ήθελα να σας πω είναι τούτο: «Δείτε την Πολιτική σας σφαιρικά και μελλοντικά και στο κάτω κάτω δεχθείτε και την αναγκαιότητα, κατά περίπτωση, «Μη Δημοκρατικών Ηγετών!» Αν είναι να γίνει αυτό που γίνεται στο Ιράκ και στη Λιβύη χίλιες φορές Καντάφι και Σαντάμ!
http://cdn.playbuzz.com/cdn/42436742-81b8-4a33-bb50-c020601dd766/1b7b3c3a-9ba4-48ec-89fc-e4564065efef.jpg
  Και κάτι για τον Κινέζο Ηγέτη Σι Τσινπίνγκ τον 5ο Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας! Αξιότιμε Κε Πρόεδρε η Σιωπή είναι χρυσός, όταν όμως σε Ηγέτες του μεγέθους σας είναι «απόλυτη» τότε είναι «κάλπικος χρυσός,» χρυσός χωρίς αντίκρισμα δηλαδή!
http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20150223/engine/assets_LARGE_t_420_54408270_type13031.jpg
  Μπείτε στο παιχνίδι, ίσως έχετε υποτιμήσει την αξία σας! Εκτός αν σας αρκεί η σχέση σας με τη Βόρειο Κορέα και τον Ηγέτη της!
  Όσο για το επιμύθιο που πρέπει να εναρμονισθεί με το θέμα του μακελειού στη Γαλλία, διευκρινίζω, ότι η Ιστορία είναι παλιά, πολύ παλιά άρχισε για τον «Πολιτισμένο» υποτίθεται κόσμο, κάπου το 10ο Αιώνα και ακόμα δεν τέλειωσε, ούτε και πρόκειται να τελειώσει!
  Όσο υπάρχουν Θρησκείες τζαμιά και εκκλησίες, με τα δαιμονιώδη καταληκτικά του –ΙΣΜΟΣ, τούτα τα φαινόμενα θα εμφανίζονται αυξομειούμενα, γιατί τα ανθρώπινα όντα είναι «Φτωχά, Μικρά και Αδύναμα!» Τυφλά όργανα (Πρόβατα Ιερά), απολύτως υποτακτικά και εκτελεστικά σε «Δόγματα Θρησκευτικά, Παρθενικών Υμένων και Αγγελικών Ποιμένων!»
  Και επειδή, φοβάμαι μήπως παρεξηγηθώ ότι μεροληπτώ και αδικώ, διευκρινίζω, τα του δικού μου Θρησκευτικού Δόγματος, όπως τα έγραφα στην προ ενός έτους περίπου ανάρτησή μου στο διαδίκτυο με τίτλο ΆΜΟΙΡΗ ΚΙ’ΑΝΌΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΜΈΝΕΙ!: « Να πιάσουμε τις Σταυροφορίες μεταξύ 11ου και 15ου Αιώνα, εκεί που παιδιά του ίδιου ΘΕΟΎ και το τραγικότερο του ίδιου ΧΡΙΣΤΟΎ, μεταλλάσσονταν σε χρόνο μηδέν σε «ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥΣ και ΕΩΣΦΌΡΟΥΣ» για να σφαχτούν ανηλεώς! Ενώ την ίδια ώρα οι καλοί Ποιμένες κήρυτταν « Όταν στο Σύμβολο του Σταυρού και τ’όνομα του Χριστού Ενεργείς δεν είναι αμαρτία, αλλά «αγαθοεργία» και «Θεία Ευχαριστία!» Βασικό «σλόγκαν» ακόμα και στη «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» των 100.000 Νεκρών, με πράξεις που δεν τολμά κανείς να περιγράψει!
http://sirimis.gr/getimage.php?img=DSC04932.jpg&w=450http://users.sch.gr/aiasgr/Image/Aggeloi/Arxaggeloi/Arxaggeloi_Mixahl_kai_Gabrihl_02.jpg
  Και οι Αντιρρησίες της Γραφής τούτης ας προσέξουν καλύτερα τους αρματοφόρους μεγαλοάγιους της χριστιανοσύνης, τους αρματωμένους με σπαθιά, κοντάρια, δόρατα και ενδεδυμένους με σιδεροπουκάμισα, «Φωτοστέφανο εις την κεφαλήν τους, όμως, φέροντες!»
  Και ύστερα, ας καθίσουν «αναπαυτικά» στον καναπέ τους, ν’απολάύσουν τη συνέχεια του έργου «ΣΤΟΝ ΑΠΌΗΧΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΎ ΜΑΚΕΛΕΙΟΎ!»
                                                                                Με Τιμή
                                                                          Σπύρος Κίκερης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας