Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η "ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ" ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ"




ΣΠΥΡΟΥ ΚΙΚΕΡΗ

Η «ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ» ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!)

C:\Users\Spiros\Desktop\tourkia3.jpg
Τζακ Ποτ στις Τουρκικές Εκλογές!   
Τζακ ποτ στις Εθνικές εκλογές της Τουρκίας, ουδείς, μα ουδείς, ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, ούτε και ο Μάντης «Κάλχας» μα ούτε και η «Πυθία», μπορούσαν να μαντέψουν τούτο το αποτέλεσμα!
  Το ποσοστό του 49.40% είναι εξωγήινο είναι διαστημικό, είναι όντως «Εξωπραγματικό!» Οι δημοσκόποι τρελάθηκαν το ίδιο και σύμπαντες οι πολίτες γηγενείς και αλλογενείς! Πρόκειται για θαύμα, αποφάνθηκαν έγκριτοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές!
  Εσείς τι λέτε; Πρόκειται όντως περί θαύματος, δηλαδή έργου θεϊκών δυνάμεων ή περί έργου ανθρωπίνων αδυναμιών ιδιαιτερότητας;
  Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις απόψεις μου και μετά αποφανθείτε μόνοι σας πάνω σ’αυτές! Προσωπικά πιστεύω στα θαύματα μέσω της ενεργοποίησης εσωτερικών και ανεξερεύνητων ανθρωπίνων εγκεφαλικών δυνατοτήτων, ενεργοποιούμενων δι’ αυθυποβολής σε σπανιότατες περιπτώσεις, από υπερβατικές υπάρξεις κυρίως Θεϊκές! Ως εκ τούτου αποκλείω τα θαύματα στις φοβερές εκπλήξεις εκλογικών αποτελεσμάτων, και προσπαθώ επίπονα αλλού να βρω τα αίτια παρόμοιων θαυμάτων!

Η Απώλεια της Πλειοψηφίας!
  Εκλογές στην Τουρκία είχαμε τον Ιούνιο του 2015! Τότε που το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) των Ερντογάν- Νταβούτογλου. απώλεσε την αυτοδυναμία του με ποσοστό 40.87% και 258 έδρες! Διευκρινίζεται ότι για αυτοδυναμία στην Τουρκία απαιτούνται 276 έδρες!
  Στη συνέχεια είχαμε αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης Συμμαχίας, σχηματισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης και προκήρυξη Εθνικών Εκλογών για την 1η Νοεμβρίου του 2015, όπως και έγινε!
  Για να δούμε τί μεσολάβησε, στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, μήπως και μπορέσουμε να δώσουμε εύλογη και εύστοχη απάντηση στο υποτιθέμενο «Θαύμα!»
Εδώ αρχίζει ο περίγελος θα έλεγα της «Τουρκικής Δημοκρατίας» και εκτιμώ ότι θα ταίριαζε καλύτερα σαν ο «Τραγέλαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας!»
  Καταρχάς είναι δυνατόν σε μία Χώρα, ο Ανώτατος Άρχων να είναι και τυπικοουσιαστικά «Κομματικοποιημένος», ταγμένος αναφανδόν υπέρ ενός κόμματος; Ναι, εφόσον έχουμε Προεδρική Δημοκρατία, τότε ο Ανώτατος Άρχων θεωρείται αρχηγός του Κράτους και της Κυβέρνησης! Παράδειγμα οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Στην Τουρκία, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι! Έτσι προσπαθούν να τα κάνουν τα μισαλλόδοξα και δόλια «Ερντογανικά Τερτίπια!»
  Ανέκαθεν είχε «Δημοκρατικά Παράδοξα» η Τουρκία, κατοχυρωμένα συνταγματικά, όπως η μέχρι πρότινος συνταγματική κατοχύρωση «Επέμβασης του Στρατού» σε περιπτώσεις κινδύνου της Δημοκρατίας!
  Όμως οι χρόνοι εκείνοι υποτίθεται ότι παρήλθαν «οριστικά και αμετάκλητα!» Για να δούμε όμως όντως παρήλθαν ή μήπως οι σύγχρονοι «Χουντοκράτες» απλά δεν είναι «ένστολοι,» αλλά ενδεδυμένοι «Πολιτική Περιβολή,» την οποία και προσωπικά δεν εγγυώμαι για πολύ!
C:\Users\Spiros\Desktop\mega_o_53761_1298136_type12250.jpg
  Βάσει Προεδρικού διατάγματος, λοιπόν, Πρωθυπουργός της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης διενέργειας των εκλογών, ορίσθηκε, ο μέχρι χθες Πρωθυπουργός και διάδοχος του Ερντογάν, γνωστός και μη εξαιρετέος Κύριος Νταβούτογλου, με την εντολή σύνθεσης της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης!
  Εκείνος ενεργών πάντα σύμφωνα με τα Δημοκρατικά Τουρκικά πείσματα και «θεσπίσματα,» δεν απευθύνθηκε ευθέως στα υφιστάμενα κόμματα για αναλογικές, των δυνάμεών τους, προτάσεις μελών τους, προς υπουργοποίηση, σύμφωνα με το άρθρο 114 του Συντάγματος! Αλλά απηύθυνε προσωπικές επιστολές δικών του επιλογών! Τα δυο μεγαλύτερα κόμματα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν λόγω της Συνταγματικής Εκτροπής, απαγορεύοντας στα μέλη τους τη συμμετοχή!
  Αξιοσημείωτη επί του προκειμένου είναι η «Αποστασία» του ΤΟΥΡΟΥΚ ΤΟΥΡΚΕ γιου του ιδρυτού του ακροδεξιού κόμματος (ΜΗΡ) των «Γκρίζων Λύκων», που αποδέχθηκε την ανάθεση καθηκόντων Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης μ’αποτέλεσμα την άμεση διαγραφή του από το Κόμμα και τη φοβερή καθίζηση του υπόψη κόμματος με απώλεια του ημίσεως των εδρών 41 από 80!
  Έτσι η σύνθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης κατέστη θέμα αποκλειστικής ευθύνης της δεξιάς χειρός του Ερντογάν, του Πρωθυπουργού Ναβούτογλου!
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης.jpg
  Υπουργός Εσωτερικών ορίσθηκε ο ΣΕΛΑΜΙ ΑΛΤΙΝΟΚ, ένα πρόσωπο κλειδί στα χέρια του Ερντογάν, που εναλλάχθηκε σε πολλά διοικητικά πόστα στις κυβερνήσεις του! Αυτός είχε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης την πιο κρίσιμη περίοδο κλονισμού της παντοδυναμίας του Ερντογαν, τότε που τα σκάνδαλα ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια! Αυτός ήταν η αιτία των μεγάλων διωγμών των κατηγορούμενων ως υποστηρικτών του Αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρώην Ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν. που χαρακτηρίζεται από τον Ερντογάν σαν ο υπ’αριθμόν 1 κίνδυνος για το εσωτερικό της Τουρκίας, παρά του ότι υπήρξε πνευματικός του καθοδηγητής!
  Και τώρα ας βάλλουμε το χέρι μας βαθιά στο κέντρο του προβλήματος, ή αν προτιμάτε το χέρι μας «επί των τύπων των ήλων!» Στα σημάδια των πληγών, δηλαδή, όπως οι άπιστοι στο σώμα του Χριστού!
  Αλήθεια υπήρξαν πληγές στην Τουρκία στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων; Σε διάστημα δηλαδή είκοσι εβδομάδων παρά κάτι και σε διάστημα 146 ακριβώς ημερών και τι είδους πληγές!
  Το κυρίαρχο προεκλογικό σύνθημα «σλόγκαν» του Ερντογάν ήταν ένα και μοναδικό « Εμείς είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας στην Τουρκία στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας!»
  Όμως το αξιοπερίεργο είναι ότι στην Τουρκία σχεδόν ποτέ δεν υπήρξε ανάλογο διάστημα τρομοκρατικών χτυπημάτων και περιστατικών, με επιθέσεις, εμπρησμούς και θανάτους καθ’εκάστην!
C:\Users\Spiros\Desktop\dipli-ekriksi-stin-agkura-tourkia.jpg
  Αποκορύφωμα το μακελειό της 10ης  Οκτωβρίου του 2015, τρεις εβδομάδες, είκοσι και μία ημέρες δηλαδή προ των εκλογών! Ήταν μία διαδήλωση υπέρ της Ειρήνης του φιλοκουρδικού κόμματος (HDP) και αριστερών!
C:\Users\Spiros\Desktop\toyrkia-astynomiki-via.jpg   Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 100 και οι τραυματίες τους 200 εκ των οποίων οι σαράντα πολύ βαριά τραυματισμένοι! Οι δύο πανίσχυροι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν καρφιά, μεταλλικά σφαιρίδια και άλλα συναφή υλικά για μεγαλύτερη ζημιά!
C:\Users\Spiros\Desktop\taraf.JPG
 Αξιοσημείωτο επί του προκειμένου είναι το άρθρο του Τούρκου καθηγητή και διανοούμενου του Πανεπιστημίου Μπιλγκί της Κωνσταντινούπολης ΜΟΥΡΑΤ ΜΠΕΛΓΚΕ, που έγραφε τα εξής στην εφημερίδα ΤΑRAF, δύο ημέρες προ του μακελειού, σαν μεγάλος προφήτης: « Η κτηνωδία σ’αυτή τη χώρα κι’αυτή την κοινωνία δεν έχει όρια! Λίγο να ξύσει κάποιος την επιφάνεια κι’αμέσως ξεπετάγεται από κάτω! Είχαμε δει παρόμοιες καταστάσεις στον πόλεμο με το ΡΚΚ! Είδαμε αυτούς που έκοβαν μύτες και αφτιά και τα κουβάλαγαν στις τσέπες τους, για να τα επιδεικνύουν! Τώρα ξαναρχίζουμε! Γίνονται πολλά! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστες, συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, είναι χειροπιαστά! Περιπολικό σέρνει δεμένο διαδηλωτή! Εκείνος λέει (Ερντογάν) ‘‘Ας επιτύχουμε στις εκλογές και θα φτιάξουν τα πράγματα!’’όμως εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο! Και το δυσκολότερο ότι δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος, ελέγχου του εαυτού του αυτού το μεγάλου υπαίτιου της σφαγής .... !
  Για πάμε τώρα ν’αναλύσουμε ένα διαχρονικό θέμα και ιδιαίτερα σοβαρό, που σχετικά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει βασική μέθοδος επιβολής της εξουσίας σε «ημιπροηγμένες δημοκρατικά» Χώρες!
  Τα καθεστώτα αυτά εξουσίας θα τα ονόμαζα, καθεστώτα «Δημοκρατικής Τρομοκρατίας!» Και λυπάμαι ιδιαίτερα που «έγκριτοι» και επώνυμοι δημοσιογράφοι, περνάνε το τεράστιο αυτό θέμα αβλεπεί αποδιδόμενοι σε διθυραμβικού είδους άρθρα για «εκλογικούς άθλους» σαν αυτόν του Σουλτάνου και δολοφόνου Ερντογάν!
  Για συνέλθετε «Κύριοι!» Μελετήστε καλύτερα και δώστε στον κόσμο την ευκαιρία να καταλάβει δόλια, ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα τεκταινόμενα, που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη μύτη του, χωρίς να τα οσμίζεται! Βοηθήστε ακόμα την Ιστορία στην ρεαλιστική της καταγραφή και όχι στη φαινομενική! Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι η Δημοσιογραφία, συνιστά βασική πηγή της Ιστορίας και οι Ιστορικοί τις αντλίες τροφοδότησής της!
  Πάμε λοιπόν στο περιβόητο θέμα της «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!» Για την κατανόηση όμως αυτής θα πρέπει να κατανοηθούν πρωτευόντως οι έννοιες του Φόβου και της Τρομοκρατίας.
C:\Users\Spiros\Desktop\img24972_a94fe6cc47617d03c1747a9b2fd430df.jpg
  Ο Φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου, προκαλούμενο από τη συνειδητοποίηση πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου και απειλής! Στον υπερβολικό φόβο έχουμε εκδήλωση και του συμπτώματος του τρόμου (Κύριο σύμπτωμα ασθένειας Πάρκινσον)
  Ανέκαθεν ο φόβος αποτέλεσε και αποτελεί ακλόνητο εξουσιαστικό στήριγμα, σε απολυταρχικές Χώρες, χωρίς Δημοκρατικά προσχήματα!
  Η Τρομοκρατία (Τρόμος + Κράτος) αποτελεί τη «συστηματική» χρήση βίας, ή την απειλή χρήσης αυτής, που έρχεται πάντα ως αντίδραση ή άσκηση πιέσεως, από οργανωμένες ομάδες με διάφορα κίνητρα (Πολιτικά, Θρησκευτικά, Ιδεολογικά!)
  Δεν είναι λίγες οι φορές που η τρομοκρατία ασκείται από «Κρατικούς Μηχανισμούς,» εναντίον ατόμων, ομάδων, αντιπάλων, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της Κυβερνητικής εξουσίας ή την αποδυνάμωση αυτής, αναλογως φυσικά των προσβάσεων της αντιπολίτευσης, στους χώρους τους!
  Τρομοκρατικές πράξεις θεωρούνται: Εμπρησμοί, Ανατινάξεις εκρηκτικών μηχανισμών, Φόνοι, Δολιοφθορές και συνηθέστατα «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!»


  Παρακολουθήστε με προσοχή τη σταχυολόγηση που επίπονα έκανα για το θέμα της προβοκάτσιας από συγγράμματα, απόψεις και θέσεις ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, ιστορικών και φιλοσόφων!


  Η λέξη «Προβοκάτσια» προέρχεται από το Λατινικό ρήμα Provocο που σημαίνει προκαλώ! Η πρόκληση στην περίπτωση λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία ως πολιτικοκοινωνικός όρος!
  Γενικά ως προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική και δόλια ενέργεια που διεγείρει ή εξεγείρει, αποσκοπώντας είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα και πράγματα!
  Πάντα επιχειρείται κατά στόχων, με δόλιες διεισδύσεις, συνήθως απευθείας στο χώρο της εκδήλωσής της! Τις περισσότερες φορές εκδηλώνεται σε διαδηλώσεις, Πολιτικές Συγκεντρώσεις, Συλλαλητήρια, Πορείες κτλ
  Απώτερος σκοπός αυτών που διενεργούν προβοκάτσια είναι είτε η γενικότερη υιοθέτηση κάποιων ψευδών απόψεων, που έχουν εκ των προτέρων καλλιεργηθεί δεόντως, είτε η κάρπωση ωφελημάτων, από την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών! Συνήθη όπλα τους η συνθηματολογία, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί, η καταστροφή, οι εμπρησμοί, οι τραυματισμοί και οι μαζικοί θάνατοι!
  Θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα όπλα της «Μαχητικής Προπαγάνδας» στην ψυχολογία της μάζας, που μπορεί να καταστεί απεριορίστως ωφέλιμος ή άκρως επικίνδυνος σε περιόδους κρίσεων.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimrASqfUsgaQGunVo1ztUoJpRs74XIYYYDvfhNTkWjnFoq7NB9Bz9JPcGtq4BRKvSTV-zKLP1-3TfESQj1EIhpl7kOM-g7N-bSkZUvdOU7Zk8-BFSjVVmLemTb1eZHjIrsok9Ve4MZrvI/s400/FIMOSI4.jpg
  Στη σύγχρονη Ιστορία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί τον προσφιλέστερο τρόπο δράσης των «Μυστικών Υπηρεσιών», στο χώρο των οποίων συνηθέστερα καλείται “OVERKILL” (Βίαιη Δράση) λόγω των βραχυπρόθεσμων, κατά κανόνα, αποτελεσμάτων της!
  Οι Προβοκάτσιες από μυστικές υπηρεσίες, σχεδόν πάντα, μένουν αναπόδεικτες, λόγω του πολύ καλού σχεδιασμού τους και της ενδελεχούς προμελέτης τους!
  Οι μόνες ενδείξεις, στις υπόψη περιπτώσεις είναι τα «ετεροχρονισμένα κέρδη», σε χρόνο αντιστρόφως ανάλογο της επιτυχίας τους!» Δηλαδή απόλυτα επιτυχημένη προβοκάτσια, άμεσα επιδιωκόμενα αποτελέσματα ή εντός βραχέος χρόνου!
  Για να συνοψίσουμε λοιπόν, συμπερασματικά, όλα τα παραπάνω. Τί έκαναν οι Ερντογάν και Νταβούτογλου στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων; Τίποτα παραπάνω από το να αυξήσουν το αίσθημα ανασφάλειας των Τούρκων στο σύνολό τους, με όλες τις αναπόφευκτες συνέπειες (κάμψη οικονομίας, αύξηση ανεργίας κτλ)
  Το άλλο που έκαναν ήταν να τρομοκρατήσουν τους απλούς και φτωχούς Κούρδους της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, προς αποφυγή επίτευξης του πολυπόθητου γι’αυτούς 10%, για τη μη είσοδό τους στη νέα Βουλή, χωρίς τελικά να το κατορθώσουν για 0.5%!
  Το πρώτο το πέτυχαν απολύτως, δεν υπήρξε ημέρα άνευ επεισοδίων από τις 7 Ιουνίου έως την 1η Νοεμβρίου, μηδέ εξαιρουμένων και των ημερών αυτών! Το χειρότερο είναι ότι δεν υπήρξε ημέρα χωρίς νεκρούς!
  Αποκορύφωμα, το μακελειό της 10ης Οκτωβρίου του 2015, τρεις βδομάδες προ των εκλογών! Πού; Σε μία απολύτως Ειρηνική διαδήλωση στην Άγκυρα! Εκεί έκλεινε και το στυγερό σχέδιο των αδήλωτων δολοφόνων! Των ανθρώπων που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του Κράτους και του «Παρακράτους!» Ήτοι τον έλεγχο της Ανεξάρτητης, υποτίθεται, Υπηρεσιακής Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον εκλεκτό του Ερντογάν και διάδοχό του Νταβούτογλου, τον Υπουργό Εσωτερικών «Τσιράκι» του Ερντογάν και όλους τους Υπουργούς και δημόσιους λειτουργούς δικούς τους!
  Η πανίσχυρη Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας επί τω έργω όχι της πρόληψης, αλλά της πρόκλησης! Ένα ΜΠΑΜ όλο κι’όλο, σιγά τα ωά και τι έγινε! Η ζωή αφειδώς σκορπά το σπέρμα της, χωρίς ούτε καν την πρόνοια να το συντηρήσει! Η Ζωή έχει αξία μόνον γι’αυτόν που τη χάνει, για τους άλλους τίποτα, τίποτα εκτός από το φόβο για την απώλεια της δικής του Ζωής κι’εκείθεν η ενστικτώδης και μη συνειδητοποιημένη ένδοτικότητα της τελευταίας στιγμής, υπό τον τύπο παράδοσης και «ΥΠΟΤΑΓΗΣ» στο αδήλωτο δέος της «Εκβιαστικής και Φοβικής Υπεροχής!»
  Και για τους πιο δύσκολους και τους πιο δύσπιστους η «Ωμή Βία» σαν προηγούμενο και μεθεπόμενο του «ΜΠΑΜ» έτσι ας πούμε σαν «ΜΠΟΥΜ!» Το άγριο και βίαιο κυνήγι όλων των επιχειρήσεων του Γκιουλέν (Κλείσιμο Εφημερίδων, Σταθμών, Σχολείων» με βίαιες προσαγωγές, δημοσίως, δημοσιογράφων και όχι μόνο!
  Γι’αυτό ακριβώς το «ΜΠΑΜ» οι πιο ετερόκλητες δηλώσεις! Η κυβέρνηση μίλησε για «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» με στόχους την «ΕΝΟΤΗΤΑ,» τη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,» τη «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
  Ο ΣΕΛΑΧΑΤΙΝ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ Πρόεδρος του Φιλοκουρδικού κόμματος ΗDP μίλησε για «ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ!» και «ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!»
  Το «έργο» με τίτλο «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» σε πλήρη εξέλιξη! Σενάριο ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ σκηνοθεσία ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ και ΣΙΑ (Τρομοκρατία, Αλαζονεία, Αρχομανία!»
  Έτσι ναι, τόσο απλά το 40.87% και οι 258 έδρες της 7ης Ιουνίου γίνονται μέσα από αρνητικές και αντιδημοκρατικές προσφορές 49.40% και 317 έδρες!
  Υπολείπονται στο Νεοσουλτάνο Ερντογάν 13 έδρες για να μπορεί ν’αλλάξει το σύνταγμα μέσω Δημοψηφίσματος και 50 έδρες για απευθείας αναθεώρηση!
  Εύχομαι ειλικρινά να βρεθούν για να ολοκληρωθεί ο περίγελος του Τουρκικού Κράτους από τον «Ξιπασμό» ενός «Μέθυσου της Εξουσίας Ηγέτη,» που σφόδρα επιθυμεί την αποκαθήλωση της φωτογραφίας του Κεμάλ από τα δημόσια κτίρια και την ανάρτηση της δικής του!
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110614/low/assets_LARGE_t_420_53579634.JPG
  Αν αυτό συμβεί, την ίδια ώρα θ’ανοίξουν και «οι ασκοί του Αιόλου», που δεν θ’αφήσουν τίποτα, μα τίποτα όρθιο, σε μία από τις χειρότερες Χώρες του Πλανήτη Γη! Αυτό δε γιατί οι ρίζες του Κεμαλισμού, είναι βαθιά ριζωμένες στα έγκατα των ψυχών, των γνωριζόντων Ιστορία Τούρκων!
  Έτσι κάπως πέφτουν έξω και καταρρέουν επαγγελματικά δημοσκόποι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, προφήτες και μάγοι, που δε γνωρίζουν καλά, κατά την ταπεινή μου άποψη, το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ» ημιανάπτυκτων σε πολιτισμό Χωρών όπως η Τουρκία και «Ιππέων Καλαμιού Ηγετών» όπως ο Ερντογάν!
  Έτσι μόλις την επομένη του «Θριάμβου» 44 μέλη κατηγορούμενα, ως υποστηριχτές του Γκιουλέν συνελήφθησαν!
  Σαν επιμύθιο σε άπαντα τα ανωτέρω και σε αρμονία με τα γραφόμενα στο παρελθόν, περί «Μελλούμενων στην Τουρκία» (spyrkikeis.blogspot.gr), στα οποία και εμμένω απολύτως, έστω και μετά την «Περιφανή Νίκη!»
Υπογραμμίζω με ιδιαιτερότητα ότι ακούω έντονα έναν υπόκωφο θόρυβο αναβρασμού και μίσους, στη γείτονα και σύμμαχο, σαν κοχλασμό ηφαιστείου που βίαια ωριμάζει, λίγο πριν σκάσει!


                                                                                       Με Τιμή

                                                                                  Σπύρος Κίκερης