Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΣ - ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!

 


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ –ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΣ! 

   Και τώρα που ο κουρνιαχτός του Κυπριακού ας πούμε κούρνιασε και ο παραλογισμός αφού στα κατηγορώ ούρλιαξε και φαινομενικά πλέον λούφαξε, ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί είναι άσχημο να κατηγορείς δογματικά βγάζοντας χολή, αντί μεταλαβιά, γι’ανθρώπους που σε πρόλαβαν από βαριά κακά!

   Δεν είναι απλά κουραστικό, αλλά σφόδρα εκκωφαντικό  ν’ακούς κάποιους «Αμαθείς» και το χειρότερο ημιμαθείς Ξερόλες, Παντογνώστες και ολότελα Αδαείς, αγέννητους τους πιο πολλούς για τους καιρούς που πράγματα και πρόσωπα κρίνουν και κατακρίνουν, να μιλούν με τέτοια σιγουριά, που θα’σπαγε όλα τα Ρεκόρ Γκίνες στην Ξεροκεφαλιά!

    Αυτός είναι και ο βασικός λόγος καθώς οι απρεπέστατοι χαρακτηρισμοί για Προδοσίες και Μειοδοσίες που εξαναγκάζουν εσένα που τα πάντα ολοζώντανα βίωσες και στο παρά πέντε των Ογδόντα σου έφτασες,  απέναντί τους να σταθείς και για το μέγεθος της Ντροπής τους ν’αποφανθείς!

   Προδότης της Κύπρου ο  Καραμανλής!

    Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου …..! Για Όνομα του Θεού! Βοήθα με Θεέ μου με σεμνότητα να συνεχίσω και στον καθωσπρεπισμό το ύφος γραφής να κρατήσω, μέχρι το θέμα σε λίγο να κλείσω! Ναι σε λίγο, σε πολύ λίγο, γιατί το ξέρω ότι τους «άσχετους κακόβολους και Πανάσχετους» ότι και να κάνω δεν πρόκειται να πείσω και τη γνώμη τους ν’αλλάξω!


   Προδότης ο Καραμανλής, που βλέποντας όλα τα δεινά που έρχονταν από την οικτρή Κυβέρνηση του 1963 – 1967, κυρίως από έναν δολιότατο πολιτικό που υποδαύλιζε και τον Πατέρα του, πήρε των ομματίων του και αυτοεξορίστηκε στη Γαλλία;

   Προδότης ο Καραμανλής γιατί γλύτωσε έναν πιθανότατο εμφύλιο; Δείτε την παραπάνω Φώτο, να δείτε τις προφυλάξεις το βράδυ επαναπατρισμού του!

   Προδότης ο Καραμανλής γιατί πρόλαβε την μη ολοκληρωτική κατάληψη της Κύπρου; Προδότης γιατί δεν έκανε πόλεμο με την Τουρκία από την 25/7/1974 και μετά; Δεδομένο ότι το βράδυ της 24ης/7/1974 κατέφθασε ασθμαίνοντας με πρόσκληση Πανεθνική!

   Εσείς οι Δημόσιοι Κατήγοροι, εσείς που όλα τα ξέρετε ας μας πείτε κάποια πράγματα, να τα μάθουμε και’μεις, εμείς που ήμασταν δεμένοι στα πολεμικά μας αεροπλάνα, έτοιμοι για μια μάχη, χαμένη από χέρι και μην τρομάζετε, ούτε να ταράζεστε!

   Την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα για την πρώτη πραγματική Αερομαχία στο Αιγαίο και τη σημασία της την παραμονή ερχομού του Καραμανλή (23/7/1974)! Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι είχαν φαγούρα στο κεφάλι να ξαναβάλουν Φέσι και ότι αυτό, με την κατάντια που είχαμε, δεν ήθελε και πολύ!

   Ξέρετε το νόημα του Ηθικού σ’αυτή που λέγεται Πολεμική Ισχύς ενός Έθνους; Να σας πω εγώ! Πολεμική Ισχύς ισούται, σύμφωνα με όλες τις Σχολές Πολέμου όλων των χωρών του Δυτικού Κόσμου, με το γινόμενο ενός Συντελεστού που αντιπροσωπεύει το Ηθικό τη δεδομένη στιγμή, επί το σύνολο των διαθεσίμων  δυνάμεων! Δηλαδή ηθικό μηδέν, Πολεμική Ισχύς μηδέν!

    Από πού θέλατε μωρέ να υπάρχει Ηθικό; Από την ανατροπή του Παπαδόπουλου από έναν Ηλίθιο τον Ιωαννίδη, τη στιγμή που η χώρα πήγαινε ολοταχώς προς  εκδημοκρατισμό;


    Από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου; Από τις απαράδεκτες εκκλήσεις αυτού προς τις εγγυήτριες Δυνάμεις στις 19/7/1974 στον ΟΗΕ, ανάμεσα των οποίων και οι Γκρίζοι Λύκοι; Από τη βόλτα που έκαναν οι Τούρκοι από το χάραμα της 20ης /7/1974 αποφράδα ημέρα για την Ελλάδα; Δε συνεχίζω «Ανόητοι!» Θέλετε να μιλήσετε για προδότες εδώ θα τους βρείτε!

   Απλά αλλάζω τομέα, ξέρετε τι έγινε στην Ελλάδα το βράδυ της 24ης /7/1974 την ώρα Ερχομού του Σωτήρα Καραμανλή στην Αθήνα, κατόπιν κατεπείγουσας πρόσκλησης;

   Ξέρετε το πρωτόγνωρο ποσοστό των 54,3% με 220 βουλευτές που έλαβε στις αδιαμφισβήτητες εκλογές το Νοέμβριο του ιδίου απεχθούς Έτους 1974; Αναρωτηθήκατε τι έπαθαν αίφνης οι Έλληνες; Οξεία Καραμανλήτιδα ή οξεία Ρεαλιστήτιδα; 


    Ας εκτιμηθεί επιτέλους η προσπάθεια που έκανε ο Άνθρωπος αυτός για την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μια αίτηση που εκκρεμούσε από το 1975 αμέσως μετά την ψήφιση του Νέου Συντάγματος υπογράφτηκε στις 28/5/1979 και ικανοποιήθηκε απόλυτα την 1η/12/1981! Ας μη ξεχνάμε τα σοφά του λόγια: «Εγώ σας έριξα σ’ένα Ωκεανό, αν δεν ξέρετε μπάνιο να σωθείτε, να μάθετε, αλλιώς ας πνιγείτε!»

    Ας εκτιμηθεί ότι η χώρα μας εισήλθε στην ΕΟΚ πριν την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αυστρία και τη Γερμανία, χάρη και μόνον αυτής της Έντονης Προσωπικότητας, που αν δεν υπήρχε ακόμα σε λίστα αναμονής θα ήμασταν!


    Αυτής της Προσωπικότητας, που είχε το σθένος νομιμοποίησης του ΚΚΕ και όραμα αδελφοποίησης όλων των Ελλήνων, κάτι που εναντιώθηκε ο πιο μηχανορράφος πολιτικός και μέγιστος ever Δημαγωγός, που τη Χώρα του ανεπανόρθωτα έβλαψε με όσα στη Νοοτροπία των Ελλήνων έκανε και δυστυχώς της κατακραυγής και προσοχής των Ελλήνων διέλαθε!

    Δεν θα κουράσω περισσότερο, αν και θα μπορούσα μέρες να γράφω για τον Σπουδαίο αυτό Άντρα που κοντά του για χρόνια βρέθηκα σαν προσωπικός του Πιλότος, κοιτώντας περίλυπος την φωτογραφία του που ιδιοχείρως μου έδωσε με μια θερμή αφιέρωση που ο χρόνος έσβησε!


   Θα κλείσω με την πιο σημαντική μελέτη που έγινε από τον ΣΚΑΙ για την Ιεράρχηση των Μεγαλύτερων προσωπικοτήτων του Ελληνισμού από καταβολής! Ήταν μία επιστημονική έρευνα που περατώθηκε με επανειλημμένες εκπομπές που διενεργήθηκαν υπό την εποπτεία του έγκριτου Δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά!

   Ιδού λοιπόν  η λίστα των Δέκα Πρώτων!

·        1. Αλέξανδρος ο Μέγας!

·        2.Γεώργιος Παπανικολάου!

·        3.Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

·        4.Κωνσταντίνος Καραμανλής!

·        5.Σωκράτης!

·        6.Αριστοτέλης!

·        7.Ελευθέριος Βενιζέλος!

·        8.Ιωάννης Καποδίστριας!

·        9.Πλάτων!

·        10.Περικλής!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας