Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΖΕΙ!

 

*ΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΖΕΙ!


Οσάκις «Ταγός» θεωρεί πως παύει πια να είναι κοινός Θνητός

κάποια Υπέρτερη Δύναμη έρχεται

σαν Μοίρα, σαν Δίκη Θεία, σαν Κοσμογονία

ανώμαλα να τον προσγειώσει

σε τραγικά Πεδία!»

*Άπειρα τα Παραδείγματα κι’αυτών η Ιστορία

με τ’ ανυπέρβλητα Θεόθεν ίσως διδάγματα, να μένουν ανεκμετάλλευτα δυστυχώς σε παραπεταμένα Αρχεία

με τίτλο κι’επικεφαλίδα «Χρηστή Εξουσία και Ηγεμονία!»


*ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑΡΘΕΙΣ

ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΉΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

   *Εδώ και μήνες, καθημερινά απειλούσες, ανεβάζοντας τον τόνο σου όλο και περισσότερο αδιαλείπτως μέρα και νύχτα κάθε μέρα

   *Απειλούσες με πυραύλους που θα κάνουν στάχτη την Αθήνα, θα καταλάβεις με απόβαση μεγάλα νησιά μας.

   *Έστελνες νυχθημερόν χιλιάδες λαθρομετανάστες, μέσα στους οποίους είχες ενσωματώσει επικίνδυνα στοιχεία θέτοντας σε κίνδυνο τους Λιμενικούς μας και προπαντός τους Πιλότους μας αναγκάζοντάς τους σε ρίσκα του παραλογισμού σου!

   *Ποτέ ωστόσο δε ξέχασες να εγείρεις θέματα μειονοτήτων σπέρνοντας μίσος και αποσταθεροποίηση στην κοινωνία, με τον παραλογισμό σου!

   *Εδώ και χρόνια καταλάβατε τη μισή Κύπρο και εσύ συνέχιζες αμείωτα να προκαλείς και να λοιδορείς, παραβιάζοντας ασύστολα όλες τις αποφάσεις του ΟΗΕ, απειλώντας ότι κι’άλλο, Στρατηλάτα, θα προχωρήσεις!

   *Δεν σταμάτησες ούτε λεπτό να μεγαλαυχείς για την "εκκαθάριση" των Ποντίων, των Αρμενίων και του Ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, σε μια Γενοκτονία Διαρκείας και μια οπισθοδρομία του παναπαίσιου και βάρβαρου παρελθόντος σας, φέρνοντας αυτό αδιάντροπα και θρασύτατα στη σημερινή Επικαιρότητα!

   *Βεβήλωσες Ιερόσυλε Όσια και Ιερά της Ορθοδοξίας, προστατευόμενα από συνθήκες Διεθνούς Κληρονομίας, όπως η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στην Κωνσταντινούπολη και η Παναγία των Ποντίων Σουμελά, αδιαφορώντας για τις ασύστολες ζημιές, που ακολούθησαν τη βεβήλωση, από παρακινούμενους των λόγων σου άξεστους, άξεστε!

   *Βύθισες τη Χώρα σου στα άπατα της Οικονομίας κτίζοντας μέγαρα και παλάτια 1500 δωματίων κι’ ατέλειωτων στρεμμάτων, πατώντας επί πτωμάτων, φέρνοντας τους άμοιρους φτωχούς σε κατάσταση απελπισίας, αδιαφορώντας για το ότι και ο πιο βλακας, καταλάβαινε το τι και το γιατί, με τον καημό του να κοχλάζει χωρίς και να μπορεί να αντιδράσει, από την τρομοκρατική σου στάση και δράση, φτάνοντας στο σημείο να σε σιχαθούν οι πάντες ορατοί και αόρατοι, γήινοι και Ουράνιοι!

   *"ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥ" είπες επαναλαμβανόμενα Αρχιλήσταρχε και ότι θα χτυπήσεις την Αθήνα με τον πύραυλό σου Tayfun!» Όπως έκανες μίασμα στη Συρία το Ιράκ, τη Λιβύη και το Ναγκόρνο Καραμπάχ στην Αρμενία!


   *Όλα αυτά και όχι μόνο ώσπου, μια μέρα, ΞΗΜΕΡΩΣΕ η ΣΥΜΦΟΡΑ! Ξημέρωσε η Συμφορά σαν Θεία Δίκη κι’ εκείνοι που απειλούσες κάθε μέρα να εξαφανίσεις..... μέσα σ’ελάχιστη ώρα, επάνδρωσαν σωστικές αποστολές, εξειδικευμένων Επιστημόνων, Γιατρών, Διασωστών, Σεισμολόγων, Πυροσβεστών κι’εκπαιδευμένων σκύλων σπεύδοντας ΠΡΩΤΟΙ και καλύτεροι κοντά στους κατατρεγμένους απ’τη Μοίρα «υπηκόους» σου που βίωναν, κατά την ταπεινή μου άποψη, εξ’αιτίας σου κυριολεκτικά και αποκλειστικά, κάποιες απ’τις χειρότερες τραγωδίες της Ανθρωπότητας!


   *Πρώτοι μέσα σε πρώτους ήρθαμε Ανεκδιήγητε και οι άνθρωποι μας άρχισαν να σώζουν Αθώων ζωές  και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να σβήσει και η τελευταία σπίθα για ελπίδα!

   *Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά παλιάνθρωπε στην ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στην ΠΙΣΤΗ! Εμείς δεν ήρθαμε Νύχτα Πολεμικά και εχθρικά, εμείς ήρθαμε Μέρα Ειρηνικά κι’αδελφικά!

   *Και’συ απόλυτε και δογματικέ, άτεγκτε και εγκληματικέ, αποτρόπαιε και αποκρουστικέ αποτόλμησες Αγύρτη, τόλμησες αλήτη βοήθεια να ζητήσεις στο πέλαγος της απελπισίας σου, σε μια αναγκαστική στην πραγματικότητα ανώμαλη προσγείωση, κι’ούτε που σκέφτηκες προς στιγμή ποιος ίσως έφταιξε ώστε ο Αθώος Κόσμος να πληρώνει Αμαρτίες Αλλουνού και δη αλλόφρονος και μέθυσου Ταγού;

   *Ίσως εδώ πει κανείς εύλογα, ας είχε ο Λαός καλύτερη σύνεση στο Νου ή και ακόμα τι σχέση έχουν αυτά με τη Μήνι του Θεού; Άκου Ανθρωπάκι Ερντογανάκι και μάθε επιτέλους κάτι: «Η Συσσωρευμένη Δυσαρέσκεια είναι αφ’εαυτής Αρνητική Ενέργεια, που οσάκις υπερβεί κάθε όριο λογικής από όργιο αισχρής Παραπολιτικής, τότε στο Λαό ξεσπά, η μήνις του Θεού σαν ύστατο μέσον συνετισμού, ενός αδίστακτου Ταγού!» Παράδειγμα η οικογένεια που ζει σε γκρίνια και καυγάδες, αποκλείεται σωστά να πορευτεί, από αρνητική ενέργεια ενδογενή και με φαινόμενα άγρια αργά ή γρήγορα θα βρεθεί!

   *Ναι γιατί νόμος Θεόθεν είναι το ότι: Ενός κακού μύρια έπονται και για σας Τούρκοι Αδελφοί μείζονα κακά βίαια έρχονται και θα’ναι πολλά, που προσωπικά τα’χω περιγράψει από αρκετά παλιά!

   *Ωστόσο σαν άνθρωπος εύχομαι γρήγορα οι πληγές να θεραπευθούν και Εξουσιαστικοί Αγύρτες σαν αυτούς, ποτέ μη ξαναρθούν!

   Όμως άκου περαιτέρω άσεμνε «Ταγέ», που θέλεις δε θέλεις θα συνετισθείς, γιατί άγρια θ’ανταμειφτείς για όσα κακά έκανες στη μαύρη θητεία σου!

   *Η Γκρίνια σου, η Γρουσουζιά σου, ο Τσαμπουκάς σου, οι Απειλές σου, η Μίρλα σου – Τούρκικη Λέξη -  δεν ήταν δυνατόν να βγει σε καλό, «Άτλα!»

   *Τώρα μήπως κατάλαβες κάτι «Σάχλα» ή τάχα ακόμα περνά απ’το μυαλό σου, ότι η περίπτωση θα συνιστούσε μια ιδανική ευκαιρία για μια ακόμα εισβολή στη Συρία «Χάχα;

   *Γιατί εμείς με την παιδεία μας και τη Σοφία μας σα Λαός, λέμε Κύριε Τάδε «Ο Θεός κι’ο Γείτονας» με την καλή έννοια, ενώ εσύ Κε «Άξεστε» τι; « Εχθρός ο Γείτονας!»

   *Εν πάση περιπτώσει, πήρατε κάποιο μάθημα τελευταία, ή μήπως κι’αυτό χαμένο θα πάει, όπως τόσα άλλα, στα κενά σας κεφάλια;

   *Λένε ότι τα παθήματα από αμαρτήματα συνιστούν τα καλύτερα μαθήματα! Ίδωμεν, κοινώς οψόμεθα, αν και προσωπικά φρονώ ότι: «Ο Λύκος την Τρίχα του αλλάζει, όχι και το χούι, Γαϊδούρι!»

   *Όμως τούτο το χαστούκι δεν πρόκειται να το ξεχάσεις εκτιμώ Γαϊδούρι, γιατί ήταν από το χέρι του Θεού, που σε λίγο θα κληθείς στον Ουρανό να λογοδοτήσεις, ώστε και για την άλλη σου ζωή να καθαρίσεις!

   *Εύχομαι Ειλικρινά στον Κοσμάκη, όσον το δυνατόν να ξεπεράσει την κρίση και με περισσότερη σύνεση και λογική να προβαίνει στην όποια του Ηγετική επιλογή, γιατί αυτή η επιλογή κουβαλά και τη Μοίρα ενός Έθνους μαζί! 

   *Και’δω ακριβώς μου’ρχονται τα σχετικά λόγια του Μεγάλου Αβραάμ Λίνκολν: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου και τον ίδιο το Λαό σου!»

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας