Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΌΞΑ ΝΑ’ΧΕΙ!

 

*Μ’αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

 

   Οι ψεύτες αριστεριστές οι συκοφάντες αλληθωριστές και ο Φιλαλήθης!

   Σοβαρός όπως επιτάσσει η μόρφωσή του, ειλικρινής όσο επιβάλλει η μέχρι τώρα διαγωγή
του και Οραματιστής όσο προδιαγράφει, η χαώδης απ’τους άλλους διαφορά της ιδιοσύστασής του, μίλησε αφήνοντας τις όποιες εντυπώσεις στους απανταχού καλοπροαίρετους κριτές!

   Αφήνω τα όσα είπε τα οποία δεν έχω κανένα, μα κανένα λόγο να μη πιστέψω και πάω στους άλλους, αυτούς τους στημένους «παπαγάλους» που στεκάμενοι απέναντι από «Φιλαλήθεις Καθρέφτες» - οι καθρέφτες πάντα αλήθειες λένε- σχολίασαν πριν και μετά, όπως πάντα αρνητικά και εμετικά, ζώντας για μια ακόμα φορά στην αυταπάτη «ότι χάιδεψαν αυτιά!»

   Απολαύστε τους!

   *Ο Ψεύτης και Εξωγήινος: «Κύκνειο Άσμα Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός της Ακρίβειας και των υποκλοπών έχει τελειώσει!» Να’ταν η ζήλεια ψώρα, θα πνίγονταν η Χώρα!

   *ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ: «Τελικά το Λεφτόδεντρο φύτρωσε στην αυλή του Μαξίμου!» Όχι κύριε Ανδρουλάκη της παρακολούθησης, το Δέντρο στου Μαξίμου φυτεύτηκε απ’τον Πάτρωνα, μόνο που το μάδησε ο Πρωτομάστορας με τον Τσοβόλα, πριν να καρπίσει κινδύνεψε να σαπίσει, για να ξανανθίσει «Φανταστικά» από τον υιό του Πατρός με το περιβόητο «Λεφτά υπάρχουν»! Μισή αλήθεια, αλήθεια γιατί όλα τα λεφτά ήταν δανεικά, πνιγμένα στα ιδανικά!

   *ΚΚΕ: «Στη βαρυχειμωνιά αυτού του δρόμου ανάπτυξης, δε χωρά καμία αναμονή κι’εμπιστοσύνη!» Αυτό λέω και’γω Κε Κουτσούμπα μου «Μετάααβολή, πίσω στο 1917! Με Σφυρί και με Δρεπάνι στων Γκουλάγκ τη Θεία Χάρη, με γκασμά και θείο φτυάρι και το στόμα σας ν’αγιάζει!

   *Ελληνική Λύση, η δήλωση πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού! – Το γοργόν και Χάρη έχει, χαίρε και χαριτωμένη η δήλωση: «Σήμερα ακούσαμε πολλά Θα! Για μια ακόμα φορά τα πολλά θα και τα πολλά λόγια είναι φτηνά και δεν είναι αληθινά!» Πόσο δίκιο έχεις Κυριάκο, για τον Κυριάκο! Ας του το σφύραγες στ’αυτί «Καμιά του Χριστού Επιστολή Κυριάκο, ίσως να γίνονταν πιστευτή!

   *Μέρα 25 – Νύχτα 105 Γιάνης ο Ουάου, απτόητος: «Ένας αμετανόητος, αδιόρθωτος κι’επικίνδυνος Πρωθυπουργός, στο δικό του Μαγικό Κόσμο!» Μπράβο Γιάννη Ουάου, εσένα Θέλουμε, προχώρα σε θέλει όλη η Χώρα!

   Το Επιμύθιο: Και έτσι σαν επιμύθιο διδακτικό για της Χώρας το καλό, ας αφήσουμε αυτό! Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2022 «Οι ψεύτες αριστεριστές οι συκοφάντες αλληθωριστές και ο Φιλαλήθης!»

   Και επειδή κάποιοι φίλοι «ψύλλοι» εναντιώθηκαν στα θετικά που έγραψα για τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ και μάλιστα σε αντιπαραβολή!

Θα ήθελα ειλικρινά να βρουν ένα Ηγετικό μείον στον Έλληνα Πρωθυπουργό και ευθέως να μου το πουν!

   *Υπόψη θ’απευθυνθούν σ’έναν άνθρωπο που έχει διδάξει επί σειρά ετών το κεφάλαιο της Ηγεσίας στους πιο λεβέντες μακράν της Ελλάδος!

                                                                                         

                                                                      

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρουσα (κομματική) προσέγγιση. Η πραγματική και υγιής αξιολόγηση όμως δεν αρκείται στο "ευρέθη καλώς", αλλά προχωρά στη διαρκή βελτίωση. Έτσι τουλάχιστον λένε κάποιοι "γκουρού". Απορίες προς τον γράφοντα. Που σπουδάσατε Ηγεσία; Σε τί επίπεδο; Πόση είναι η σειρά ετών που τη διδάξατε; Σε ποιες σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας